Home » Bisexuell » Hett

Hett

Posted in Bisexuell, Lesbiskt, Onani

Detta är en kommande händelse 😉

Jag satt på msn för några timmar sen och snackade med lite folk. Bland annat en bekant som jag vet är bi, vi pratade en del innan och var lite på g men det hände aldrig något. Sen nån månad tillbaka har hon pojkvän och sen dom blev tillsammans har vi inte snackat någonting. Men idag kom det fram att hon hade pratat med honom och han tycker tydligen att det är lungt att hon är med tjejer även om dom är tillsammans.

Jag var redan lite kåt och hade börjat klicka runt på några heta gay sidor. Vi små pratade lite och hon kom med förslag som att jag skulle följa med henne på toa om vi sågs ute, sådär oskyldigt. Jag visste inte direkt var jag hade henne men det jag vet är att jag definitivt vill ha sex med henne.

Iaf, så klickade jag vidare och hamnade på en sida som bara gjorde mig så kåt. Jag föreställde mig, jag och hon i samma scen istället för dom andra heta, våta tjejerna.
Jag skickade länken till henne , Hon verkade gilla den, så jag fick en annan länk tillbaka.

Det var till ett clip med en blondin och en brunett som smekte varandras bröst, kysstes ganska länge och sen gled ett finger in i blondinens lilla våta (; brunetten fingrade henne läänge med ett finger.. sen två fingrar, lika länge med dom, hårdare och hårdare.

Efter detta var jag inte lite våt, jag satt kvar och lät ett finger glida över klittan. Satt så en stund och kom ganska nära orgasm. Samtidigt som jag föreställde mig oss, i ett badrum, nakna och våta. Hon stående med ena foten mellan mina lår och tårna på min klitta (; och jag sitter på toalocket med hennes klitta i munnen och fingrar henne läänge (; Kom näästan där!

Sen gick jag vidare till duschen.
Stog först upp och knullade mig själv med en liten rund flaska, så skönt! Efter ett tag letade jag upp en tom deo flaska och sköljde av den med duchen. Satte mig ner och rullade den över klittan, tryckte och rullade! Sen tog jag duschslangen och masserade med strålen ett tag och sen gick jag tillbaka till deon. Kom så otoligt hårt , extremt härligt.

Allt detta plus massa slickande och sugande, vill jag göra med henne, ge hennes fitta en underbart skön behandlig! Kanske någon annan i söder, som är intesserad? 😉

eelise.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. Intresserad.. vad är din msn?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.