Home » Hetero Sex » Het hemkomst från lumpen

Het hemkomst från lumpen

Posted in Hetero Sex

Tre veckor i fält, skitiga kläder och svettiga män som alla luktar skunk. Att ligga på övning är verkligen inte någon dröm men något som måste göras. En välbehövlig dusch och byte till en ny uniform innan det bär av hemmåt för helgen. Det var tre veckor sedan jag ens hade kontakt med Elisabeth, jag saknar henne. Jag är trött i hela kroppen när jag kliver av bussen som tagit mig hem, vill bara sova och kramas lite kanske. Saknaden av kvinnlig skönhet är total inser jag när jag tar i dörrhantaget och möts av Elisabeth iklädd en svart korsett, stringtrosor och svart satinmorgonrock.
– Välkommen hem Denno!
– Tack, vad fin du är!
– Visst är jag!
Elisabeth skiner som en sol medan jag tar av mig min m90 jacka och slänger den på golvet. Synen av hennes vackra kropp iklädd i nästan ingenting väcker mina lustar och jag har svårt att dölja det.
– Nämen Denno vad är detta?
Elisabeth trycker sitt höftben lätt mott mitt skrev när vi kramas, hon inser vad som döljer sig där bakom tyget.
– Hur trött är du Denno?
– Jag vet inte riktigt, lite kanske.
– Säg till om du vill lägga dig och sova.
Med dom orden så glider Elisabeth långsamt ner på knä framför mig. Med ivriga fingrar öppnar hon mina byxor och drar ner dom till knäna. Armens vita kalsonger är verkligen inte det sexigaste man kan ha på sig men det verkar hon inte bry sig om. Med ett hårt tag om kalsongerna drar hon ner dom också och ler mot mig när min kuk hälsar henne glatt.

Elisabeth har alltid varit bra på att suga kuk, idag är inget undatag. Med ett lätt slickande på ollonet med tungspetsen för att se hur min kuk reagerar och sin högerhand runt min pung andas hon tungt. Det är tydligt att det inte bara är jag som saknat henne, hon vill ta mig nu direkt. Jag stöttar mig lätt mot väggen för att inte tappa balansen när Elisabeth försiktigt börjar smaka på min kuk. Hon gör små lätta virvlande rörelser med sin tunga runt mitt ollon, smakar på det lätt med läpparna, kysser det försiktigt och slutligen för hon under stort tryck in min kuk i sin mun. På samma gång som hon tar min kuk i munnen masserar hon min pung lite hårdare och jag känner hur det knyter sig i hela underlivet. Hon vet precis vad som krävs för att jag inte skall kunna hålla mig och när min kuk börjar pumpa trots mina ansträngningar att inte komma tar hon ut den ur sin mun och runkar det sista. Med ett lätt skrik kommer jag och hon låter mig spruta över hennes bröst och korsett, hon slutar inte runka mig innan jag är helt tom. Elisabeth tittar upp på mig och ler sitt underbara leende.
– Välkommen hem Denno.
– Tack min älskling, nu är det din tur.
Elisabeth ställer sig förväntansfull upp och tittar på mig.

Jag tar tag och lyfter upp henne och bär in henne till sängen i sovrummet. Varsamt lägger jag ner henne på sängen och drar långsamt av henne stringtrosorna, hon är nytrimmad dagen till ära. Jag slickar mig lätt om läpparna och går sedan ner på knä vid sängkanten och smakar försiktigt på hennes ljusrosa fitta. Slickar lite försiktigt på dom yttre blygdläpparna. Hon spänner sig lite och andas häftigare när min tungspets långsamt glider upp och ner vid sidan av hennes skåra. Elisabeth lägger upp hälarna på sängkanten för att jag skall komma åt bättre. Jag blåser lite lätt på hennes fitta och tar sedan ett hårt grepp om låren och trycker in mitt ansikte i hennes öppning. Värmen och safterna som möter mig är nog för att ge mig stånd direkt, trots att jag kom för bara några minuter sedan. Min tunga virvlar runt inne i henne och jag smakar allt hon bjuder mig på, gud vad jag har saknat henne. Hon andas allt häftigare och börjar stöna högre, men jag vill inte att hon kommer än.

Min kuk är redo för mer och jag ställer mig upp vid sängkanten, Elisabeth tittar in i mina bruna ögon medan jag smeker hennes lår lätt.
– Får jag stoppa in min kuk i din blöta fitta gumman?
– Ja, jag vill känna dig i mig!
Jag böjer mina ben lite lätt och lägger min kuk mot hennes genomvåta fitta. Jag låter ollonet vila mellan hennes blygdläppar en stund innan kuken långsamt glider in. Jag ser hur Elisabeth sluter sina ögon av njutning när jag försiktigt mjukar upp henne, millimeter efter millimeter glider min kuk in i henne. När jag når botten trycker jag till försiktigt lite extra och Elisabeths kropp spänner sig ofriviligt i en båge. Jag älskar att se hennes kropp kropp vrida sig i njutning, att se varje muskel spela för mig. Med långsamma mjuka rörelser börjar jag knulla henne, känner varje del av hennes innersta krama runt min kuk. Jag lutar mig över henne och kysser halsen, hon har en underbar hals. Hon omfamnar mig hårt och låser sina ben runt min midja när, jag sitter i ett järngrepp. Elisabeth nyper med sina ben i en allt snabbare takt, hon vill komma det känner jag i hela hennes kropp. Jag försöker bryta mig loss men hinner inte innan Elisabeth kommer i en enorm orgasm, hon bryter nästan av mig på mitten när hon nyper allt hårdare runt min kropp med sina ben. Någon sekund senare sprutar jag igen och fyller hennes fitta med min sperma. Utmattad faller jag på nytt över Elisabeth och möts av hennes varma famn, vi ligger kvar och smeker varandra länge. Elisabeth låter sina händer vandra över min smala kropp och utforskar varje del av huden, som om det var första gången hon såg den. Hon sätter sig upp och tar av sig sin korsett och morgonrocken, jag smeker hennes kropp försiktigt. Mina fingertoppar glider över kroppen och det är knappt att jag är när henne. Jag somnar bort medan Elisabeth fortsätter smeka min kropp med sina mjuka händer. Det sista jag hinner tänka är hur mycket jag saknat kvinnlig beröring, Elisabeths beröring.

Jag vet inte hur länge jag sover men när jag vaknar så är den första blicken som möter mig Elisabeth som rider min kuk. Hon har på något finurligt sätt fått den att stå igen och tar nu för sig av allt den har att bjuda på. Hon har inte märkt att jag vaknat utan sitter med slutna ögon och roterar sitt underliv lätt mot mig. Hon vilar sina händer lätt på min mage som stöd och hennes bröst pressas vackert ihop framför mina ögon. Jag får se henne sitta där och njuta i några minuter, helatiden har hon sina ögon stängda. Tillslut kan jag inte hålla mig längre utan tar tag om hennes axlar och drar henne försiktigt ner mot mig. Hon öppnar förvånat sina ögon och tittar leende på mig.
– Förlåt Denno, men den var hård och redo.
– Det gör inget älsklingen, den är bara din.
Elisabeths varma kropp bränner mot min när hon lägger sig över mig, jag kysser och biter henne lätt på örat. Jag tar ett fast grepp om hennes skinkor och gräver ner mina hälar i sängen, försiktigt börjar jag styra henne upp och ner över min kuk. Först långsamt men i takt att jag ökar farten så reser sig Elisabeth upprätt och trycker sig hårt ner mot mig. Snart studsar hon nästan över min kuk och hennes underbara bröst studsar i samma takt. Jag älskar hennes bröst när dom rör sig på det sättet, hon lägger sina händer på sitt huvud och låter mig styra tempot.

Det är en helt underbar syn när Elisabeth kommer samtidigt som hon tar tag i sina bröst. Hennes huvud faller bakåt och hon skriker rakt ut när orgasmen sköljer över henne. Jag fortsätter i samma tempo och när Elisabeths kropp börjar slappna av ökar jag tempot lite till bara för att kunna fylla henne ännu en gång. Elisabeth faller fram över mig och ligger helt avslappnad när jag kommer i henne, mina fingrar gräver sig ner i dom mjuka skinkorna. Ett lågt stönande hörs från Elisabeth när jag trycker mig in till botten och släpper min sats.

Vi ligger kvar och känner hur min kuk långsamt mjuknar och slutligen faller ur henne. Min sperma droppar ur Elisabeth men vi ligger kvar i samma ställning och bara känner värmen från varandras kroppar, känner andningen från varandra. Elisabeth gräver ner sitt ansikte i min hals och jag känner hur hon långsamt somnar. Jag smeker hennes rygg försiktigt med mina händer, låter handlfatan, fingrar och naglar försiktigt vandra över hela hennes rygg. Ett lågt mumlande hörs från henne när jag träffar rätt ställen på ryggen. Elisabeth faller av mig och somnar bredvid mig, jag kysser hennes panna mjukt.

Jag går ut i köket och lagar lite mat som min kropp skriker efter, det blir en stabil middag. När maten är klar kommer Elisabeth naken ut i köket och vill ha också. Vi äter tillsammans och pratar om allt möjligt, men vi hinner inte äta klart innan vi snart är omslingrade varandra igen. Helgen bjuder på mer het passionerad sex, vi hinner knappt med något annat. Men hur resten av helgen var får jag berätta en annan gång.

Mvh Denno

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.