Home » Hetero Sex » Han kom i mig bakifrån

Han kom i mig bakifrån

Posted in Hetero Sex

När han släckt lampan låg vi där i kolmörkret bredvid varann utan att säga nåt eller våga röra vid den andre. Vi hade inte rört vid varann på hela kvällen, utan bara pratat och pratat, om allt mellan himmel och jord. Visst hade det funnits en attraktion mellan oss, till sist så stark att man nästan kunde ta på den.

Äntligen sträckte jag fram min hand och letade efter hans ansikte. Smekte hans kind. Gensvaret var omedelbart och hans mun sökte min. Hans läppar var mjukare än jag väntat mig och jag smakade honom ivrigt. En stöt gick genom min kropp. Att det var så här det var, tänkte jag. Det var så länge sen jag kände annat än tvång. Hans tunga utforskade mina läppar, fann min tunga och virvlade vidare för att upptäcka allt. Hans händer letade sig vant över min kropp och jag slöt ögonen och upphörde att existera. Flöt bara med på vågen av känslor och intryck som hans kropp skapade mot min. Min kropp svarade på hans beröring med en intensitet som jag trott mig mist. Hans händer smekte över min kropp och sökte sig till mina bröst. Jag begravde mina händer i hans hår och kände hans gensvar pressas mot mitt lår. Hans kyssar vandrade vidare över min hals, mina axlar och vidare till mina bröst. Han sög in bröstvårtan i munnen och lät tungspetsen spela. Jag flämtade till och tryckte mig mot honom samtidigt som hans händer sökte sig neråt över mina höfter och mage och vidare ner längs mina lår.

Jag särade lite på benen och makade mig till rätta. Hans hand smekte sig innanför det svarta tyget och jag gav mig hän. Jag var redan våt av upphetsning vilket han med en belåten suck konstaterade när han lät sina förfarna fingrar glida in i mitt inre. Jag tryckte mig mot hans hand som svar på hans uppvaktning. Hans tunga letade sig vidare nerför min mage samtidigt som han smidigt befriade mig från det sista hindrande tyget. Han sjönk ner mellan mina lår och munnen tog vid där fingrarna slutat. Hans tunga utforskade mina blygdläppar. Han nafsade, slickade och retades tills jag jämrade mig av vällust. Snart befann jag mig på väg mot njutningens höjdpunkt, men ännu lät han mig inte nå dit. I stället drog han sig undan och jag stönade frustrerat. Han befriade sig från kalsongerna och jag mer kände än såg vad han ville.

Jag kände mig fram och sände samtidigt en bön mot skyn om att han skulle vara välutrustad. Aldrig har jag blivit bönhörd så snart. Han var inte bara stor, utan den största jag dittills upplevt. Jag spann belåtet medan mina fingrar utforskade honom i hela hans längd. Så sänkte jag mig ner och lät min tunga retsamt röra sig från rot till topp och sakta cirkla runt ollonet. En suck av välbehag slapp över hans läppar och jag visste att nu var jag i mitt rätta element. Jag slöt ögonen och njöt i takt med honom. Sakta lät jag mina läppar sluta sig runt toppen samtidigt som jag tog ett fast tag runt honom och lät min hand röra sig upp och ner. Sen tog jag så mycket jag förmådde av honom i min mun. Så himmelskt gott han smakade! In och ut ur min fuktiga mun lät jag honom glida under tiden som min tungspets spelade över och runt ollonet. Det var en otroligt upphetsande känsla att ha så total makt över honom genom att skänka honom njutning. Jag började få svårt att hålla mig still. Att känna hans pulserande stånd i min mun var nästan mer än jag uthärdade. Min kropp skrek efter att få känna honom även på andra ställen. Jag vet inte vem som njöt mest, men plötsligt satte han sig upp och tog tag i mina armar, tvingade mig att släppa honom lös.

Han brottade ner mig och plöjde sig in i mitt innersta. Jag var så våt att det knappast var något problem att hitta rätt, inte ens för någon av hans storlek. Han stönade mot min hals när han märkte att han kunde pressa sig in i nästan hela sin längd. Jag lindade mina ben runt hans rygg och gav honom fullständigt tillträde till mitt inre. Långsamt drog han sig tillbaka för att sedan på nytt plöja in med våldsam kraft. Hans fingrar grävde sig djupt in i mina axlar när han gång på gång stötte in och jag mötte honom villigt. Mina händer smekte över hans svettiga rygg. Hans stönande intensifierades då jag nafsade i hans örsnibb och försiktigt bet i hans axel.

Så brottade han åter runt mig så att jag hamnade grensle över honom. Jag sjönk villigt ner över honom och kände hur han sjönk längre och längre in, för att slutligen fylla hela mig. Jag lutade mig bakåt och red honom som jag aldrig ridit någon förut. Hans händer på mina höfter hjälpte mig att hitta rätt rytm. Så smekte han mig på toppen av mitt berg och jag gned mig mot hans hand.

Åter tvingade han mig att ändra ställning så att jag stod på alla fyra. Bakifrån stötte han djupt in i mig med långsamt cirklande rörelser. Han lutade sig framåt och flyttade händer från höfter till mina bröst. Gång på gång tvingade han sig in i mig och jag stönade högt för varje gång. Allt annat slutade att existera. Endast våra kroppars rörelser fanns kvar. In, ut, in, ut. Mina armar började skaka av ansträngningen att hålla mot vår tyngd och jag sjönk ihop med ansiktet mot madrassen medan jag sköt rygg som en marskåt katta. Hans händer smekte över min kropp och höll mig precis på orgasmens rand. Jag stönade av frustration och vällust. I mitt inre förbannade jag honom gång på gång trots att jag inte ville att det skulle ta slut. Så gjorde han mig äntligen till viljes och jag skrek ut min extas i madrassen. Strax efter sjönk han ihop mot min rygg medan jag kippade efter luft. Han gled ur mig och vi sjönk flämtande ihop sida vid sida…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.