Home » Hetero Sex » Gynekologen och Patienten!

Gynekologen och Patienten!

Posted in Hetero Sex, Kinky

Ska berätta om en patient till mig som var hos mig förra veckan, jaa jag är en manlig gynekolog 38år ogift, singel.

Det var min sista patient för dagen, jag sa åt sköterskan att hon kunde sluta för dagen, bara hon visade in patienten.

Patienten var 32år ogift, singel, inga barn vi presenterade oss för varandra , jag fick då en kontakt med henne somjag inte brukar ha, jag blev helt enkelt kåt, men jag arbetade så jag kunde inte göra någonting just då. Hon berättade att hon alldrig fåt en orgasm och att ingen någonsin hade smekt och sugit på hennes bröst, hon undrade om det kunde vara felet. jag sa att vi får undersöka det.

Jag bad henne gå bakom skynket och ta av sig kläder och ta på sig rocken som finns där, och att hon sen kunde komma fram och sätta sig på stolen.

Hon kom fram men sa att hon inte hade hittat rocken, jag blev kåtare när hon kom in i bara små trosor och en bh, jag sa att hon kunde sitta ner ändå om det inte var för kallt.

hon satte sig ner och tog bort trosor och bh, såg att hon var nyrakad, tog på mig plasthandskar och började undersöka hennes bröst som var lite mindre än normalt, dom var väldigt fasta och såg att bröstvårtorna började bli styva.(Ååhh vad jag vill suga på dom ,tänkte jag för mig själv.) Hon njöt lite för hon blundade och log.

Sedan började jag med hennse sköte, hon satt i gynstolen och jag hjälpte upp henne med benen på stöden som var på var sin sida. Då kunde jag se rätt in i hennes underliv, det var mycket lättare när hon hade rakat sig, o yes i am in heaven, tänkte jag.

Men jag arbetade så jag måste tänka på något annat, tittade på hennes underliv och kände på yttre blygdläpparna, dom såg fina ut och tittade på och kände på dom inre och särade på dom så jag kunde se hennes klitoris,urinrör och slidöppning allt vekade vara fint, (hon började bli blöt, men jag sa ingenting) jag tog fram ett instrument för att se in i slidan, tänkte smörja in det med glidcreme men hon var redan blöt så jag brydde mig inte om det. Jag förde in det så långt som möjligt i hennes slida,hon sa ingenting även om den var lite kall,försökte värma den lite grann. Såg på hennes ytan där hennes g-punkt finns och tittade runt om där inne men allt såg väldigt fint ut,drog ut instrumentet,då gnydde hon,vet inte om det gjorde ont men jag tror faktiskt att hon njöt.

Hon harklade sig och sa att jag har något stort i byxan ,och att det sprängs snart om jag inte tar av mig dom, jag blev knallröd och tänkte ok och log med ett jävulskt leende.

Jag steg upp och kysste henne,medans hon satt kvar i gynstolen började jag smeka hennes bröst. Vårtorna hade blivit styva och väldigt långa, tittade på dom samtidigt som jag smekte båda med händerna, hon stönade och min mun passade precis till hennes bröstvårtor,jag började suga, var som en bebis so försökte suga så mycket att mjölken kommer ut, jaa vet inte om jag svamlade men jag fick i mig något vattnigt sött, jag var i himmelriket.

Jag gick neråt på hennes kropp, särade på hennes blygdläppar såg att hon var blöt och öppen, hennes klitoris var som ett litet ollon, hennes blöthet påminde lite om sperman på män, den var cremig, vitaktig och rann ut frpån henne till analhålet som också hade blivit blött och vidare till stolen där det redan var en liten pöl.

Hon gnydde och jag slickade ända från slidmynningen till hennes klitoris,där jag slickade en lång stund, medans jag stack in pekfingret i hennes slida och lillfingret i hennes anal,det var så blött så fingrarna kom in på en gång,det var lika hett i bägge hålen. Hon stönade värre än någonsin,jag lät fingrarna vara där ett tag innan jag drog ut lillfingret och började smeka henne med pekfingret på g-punkten, det dröjde inte så länge innan hon började krampa och hon fick en stor sprut orgasm. Jag öppnade munnen och svalde allting, hon smakade lite salt och gott, kände att det jag svalde var lite klibbigt, blev bara kåtare ju mer jag svalde,slickade upp det sista från henne.

Hon var helt ifån sig och grät en lång stund,jag kramade om henne och sa att nu klär vi på oss och går hem till mig och fortsätter….

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.