Home » Åldrar » Gravid och taboo, del 2

Gravid och taboo, del 2

Bengt hade verkligen väckt någonting i mig, och inte så att jag varit ointresserad av sex innan, men nu var det plötsligt det enda jag tänkte på.

Såg mig naken i spegeln på badrummet, och med mina 154 cm kände jag mig lika bred som lång, och  den stora magen som putade rejält. Mina Bröst var relativt stora även innan jag blev gravid, men nu kändes de enorma, och mina bröstvårtor var minst sagt framträdande. Jag såg på min kropp i spegeln, och betraktade min renrakade mus som verkligen putade ut , som en stor bulle. Jag flätade mitt långa lite rödaktiga hår, och valde två pippiflätor. Betraktade mig återigen i spegeln och såg en liten flickaktig tjej med stor mage, och jag snurrade runt och betraktade min kropp. De extra 12 kilona hade gett mig lite rundare former utan att jag såg tjock ut, och jag kände mig faktiskt ganska sexig. Tänkte på det Bengt sagt om att bli fotad som min mamma, och det började hetsa upp mig mer o mer.

Till slut klädde jag på mig och gick ut för frukost. Bengt satt redan vid bordet och han hällde upp kaffe och vi åt i lugn och ro. Han hade redan badat och satt insvept i en handduk, och frågade om jag orkade och var intresserad av att ta en promenad på en stig som leder till an gammal vattenkälla några km bort. Jag sa varför inte, jag kan behöva röra på mig så tjock som jag är, och skrattade. Bengt skratta också, och sa att han tyckte jag var fin. Jag gick in och bytte om och tog på mig en klänning, och bestämde mig för att ta av mig trosorna, vilket jag gjorde. Bengt hade packat lite i en ryggsäck och till min besvikelse hade han både shorts och t-shirt. Vi gick sakta längs en liten stig som sedan övergick till en mindre väg med gräs i mitten. Efter en stund stannade Bengt och drog av sig t-shirt och straxt efter även sina shorts, och pustade att det var varmt. Ska inte du ta av dig sa Bengt till mig, du ser jättevarm ut. Jo det är varmt sa jag, men tänk om någon kommer sa jag oroligt. Inte här inte sa Bengt och berättade att det var en bommad återvändsväg. Jag tvekade, men tänkte, nu eller aldrig och drog klänningen över huvudet. När jag tittar upp ser jag Bengt betrakta mitt rakade kön och jag njuter av hans blickar. Snyggt säger Bengt, och skönt. Jag har varit rakad sedan jag var i 25 års åldern säger Bengt och ler. Det är första gången säger jag och skäms lite. Gillar du det då frågar Bengt, och jag mumlar ett ja, jo det är ok. Vi fortsätter gå, och rundar precis en sväng när 4 personer på cyklar  kommer emot oss, och de ser lite chockade ut först, precis som jag, och när de passerar hör vi att de är tyskar, en familj med två barn, och vi hälsar artigt. De fnissar och försvinner bort längs vägen och vi fortsätter.  Det var ju inget folk här sa du, sa jag och skratta lite, men kände mig smått obekväm. Ja ja, bara nån enstaka turist möjligen sa Bengt och skrattade. Vi promenera vidare och stannade och drack vatten och vilade lite. När vi gått ytterligare en bit får jag syn på en cykel och ser i skogsbrynet en gråhårig dam som sitter och fikar på en pläd. Hej Bengt ropar hon och vinkar. Hallå ropar Bengt och vi går mot henne, och jag känner mig plötsligt ganska obekväm i min nakenhet.

Jaså, du är ute och promenerar säger hon och de tar i hand och hälsar. Ja tänkte visa Petra vattenkällan och det är ju så härligt väder, men varmt säger Bengt och torkar svetten i pannan.  Det här Petra, Monas dotter säger Bengt, och vi skakar hand.  Ulla britt säger hon och vi skakar hand. Det är Ulla britt som hjälpt mig att framkalla alla mina bilder bland annat på din mamma, och även tagit vissa säger Bengt och ler mot mig. Jo det stämmer säger Ulla britt och ler mot mig, ja och även tagit en del bilder säger hon och skrattar mot Bengt. Jag hade tänkt titta förbi nån dag säger hon och Bengt svarar direkt. Ja gärna du är så välkommen.  Vi dricker lite och går sedan vidare och efter en bra stund kommer vi till källan och det är verkligen en vacker plats. Dricker direkt ur källan med kåsor och sätter oss och vilar.

Har du funderat mera på att bli fotograferad säger Bengt plötsligt, och min kropp skälver till. Tror inte jag är nån modell precis säger jag och försöker låta tveksam. Sluta säger Bengt bestämt, du är jättefin, och tänk vad kul att ha dessa bilder när du blir äldre, och kan titta tillbaka på din mage..  Ja jo, men jag vet inte om det är bra säger jag.

Okej, vi gör så här, jag tar 10 -20 bilder på dig här nu, så får du bestämma sedan. Vill du så kastar vi dom? Efter lite övertalande tar Bengt fram kameran och börjar knäppa några bilder. Han byter rulle och plötsligt känner jag att jag börjar posera och det känns galet upphetsande att göra det. Både står upp , ligger ner och plötsligt står jag på alla fyra och visar upp min rumpa mot kameran. Utan att jag ens tänker på att någon kan komma eller vad jag gör, börjar jag smeka mig själv och jag hör Bengt säga, bra bra, så ja, och plötsligt ligger jag på rygg på filten och masserar min klitta och jag hör kameran smattra framför mig. Tittar upp och ser Bengt i ögonen och när jag ser hans kuk svartnar det för mig och jag kommer i en otroligt efterlängtad orgasm. När jag tittar upp står Bengt gränsle över mig och runkar sin kuk frenetiskt och utan att tänka på det grepoar jag hans varma lem med båda händerna och tar över runkandet. Jag har svårtatt nå runt kuken, och det stora ollonet är bara några dm från mitt ansikte. Jag hör Bengt stöna till och plötsligt träffas jag över munnen av den första strålen sperma, sedan nästa, nästa och nästa. Öppnar munnen och känner hur hans sperma rinner in i min mun, och jag sväljer det jag kommer åt. Vänta säger Bengt och reser på sig, och plötsligt tar han en bild på mitt ansikte och jag ler mot kameran. Efter några bilder ger han mig en liten handduk och jag torkar av sperman så gott det går och Bengt tittar på.

Herregud så sexig du är säger Bengt och jag skäms. Vi går hem och fortsätter, för jag har ingen film kvar här säger Bengt och skrattar. Nu klär vi oss och går iväg, och väl hemna klär vi av oss och går ner till badet nakna och Bengt med kameran i högsta hugg. Det blir flera bilder i alla möjliga olika poser och jag är helt genomblöt av upphetsning, och kan inte än idag förstå hur upphetsandedet var att bli fotograferad naken.

Precis när jag hoppas att Bengt ska ta mig tittar han på sin klocka och säger plötsligt, att han måste ge sig in till stan. Frustrerad ser jag hur han skyndar upp till huset och bilen åker iväg. Kvar ligger jag , både besviken och kåt. Sätter mig o solstolen och efter en stund kommer jag på att det fanns ju faktiskt en hel hög med porrtidningar i brygghuset, och jag går in och hämtar några och börjar läsa och bläddra. Ganska snart sitter jag och smeker mig själv och läser tidning efter tidning, och känner att jag måste ha nåt i mig. Lägger tillbaka tidningarna och går upp mot huset. När jag kommer in börjar jag leta efter något att stoppa in i mig, och det slutar med att jag onanerar med ett ljus till en skön orgasm.  Känner lättnaden efter orgasmen och duschar av mig och klär på mig. Gör lite kaffe och sätter mig ute och njuter och funderar på Bengt och vad som händer egentligen. Går in och hämtar albumen och börjar bläddra och när jag kommer till det sista albumet råder inte längre någon tvekan alls. Både Bengt och min mamma syns tydligt med på bilderna när de har sex, och mitt hjärta hoppar till. Ser hur Bengt ligger på rygg och runkar sin stora kuk och mamma sitter bredvid och ler. Det slutar med att Bengt knullar mamma i stjärten och släpper satsen i hennes ansikte och de ler båda in i kameran, mamma med hela ansiktet fullt av sperma.

Känner att jag är helt blöt igen och lägger tillbaka albumen återigen innan jag tar en läsk och funderar.

Snart hör jag Bengts bil och han kommer snart gående mot huset, med matkassar ihanden och hejar glatt. Han ställer ner kassarna och kastar över ett stort kuvert till mig, och går sedan in med kassarna i huset. Jag öppnar försiktigt och ser plötsligt mig själv på bilder. Känns skämmigt, men spännande och jag bläddrar bland bilderna. Det var alltså det Bengt gjort i stan, framkallat dom. Han kommer ut och frågar, vad tycker du?  Känns konstigt svarar jag och ser på Bengt. Du är superfin, och sexig säger han och sätter sig vid mig, och det tyckte Ulla britt också. Vi har lämnat in bilder till en porrtidning redan för ett utlåtande, Ulla britt har kontakter. Men du kan vara lugn, vi har dolt ansiktet säger Bengt och skrattar. Har ni gjort det säger jag och blir både orolig och nyfiken på samma gång.

Ja de kommer i nästa nummer, nu på fredag, det fixa Ulla britt. Under amatörbilder, och har du tur kan du tjäna en hacka på dina bilder också säger Bengt och ler. Huvudet snurrar och tänk om någon får veta säger jag. Du kan vara lugn, Ulla britt kan du lita på säger Bengt och ler mot mig.

Dagarna går och inget händer melkan mig och Bengt, utom att vi badar nakna och eggar varandra med vår nakenhet, och vi pratar inte om det som hände direkt, men jag förstår att vi båda är kåta av hela situationen.

Nu är det plötsligt fredag och hjärtat bultar när jag inser att mina nakenbilder nu är över hela landet och det gör mig både skrämd och upphetsad.

Vi äter frukost och Bengt har redan badat och bäst som vi sitter där kommer en bil och tutar. Ser att det är Ulla britt och hon kommer fram och hälsar och frågar om hon kan få en kopp.

Bengt går in och hämtar en kopp och Ulla britt sitter ner och vi småpratar lite om allt möjligt.

Efter en stund plockar hon upp två porrtidningar ur sin väska och säger att ni kanske vill se dessa säger hon och ger både mig och Bengt varsin. Hjärtat bultar och jag bläddrar generat i tidningen, och plötsligt ser jag mina bilder, hur jag ligger och onanerar och snart ser jag bilden på mitt ansikte fullt med sperma , men som tur är ansiktet suddat och man kan inte se så mycket mera av vem det kan vara.  Herregud de är ju superbra säger Bengt och ler. Ja fantastiska trots att du tagit dom säger Ulla britt och skrattar mot Bengt.  Både mitt hjärta och mitt sköte bultar av upphetsning, det känns overkligt att se mig i tidningen så här. Men det är verkligen jag tänker jag och ser att jag dessutom ska få 3000:- för bidraget med bilder, och tror knappt det är sant.

Du kan tjäna ännu mera säger Ulla britt och ser på mig, men då måste det vara lite djärvare bilder säger hon och ser allvarligt på mig.  Jag vill se dig och Bengt, ni kan dölja era ansikten men ni måste vara med båda två säger hon och ser på Bengt, och förresten verkar ni ju redan funnit varandra säger hon och pekar på bilden med mig och sperman i ansiktet.  Jag ser oroligt på Bengt, och han säger direkt. Du kan vara lugn, Ulla britt säger inget, det är hon som fotat din mamma och vet hur det ligger till.

Hjärtat bultar, huvudet snurrar. Så ska vi frågar Ulla britt och ser på mig. Bengt reser på sig och drar av sig shortsen och hans kuk är redan halvstyv. Ulla britt går till bilen och Bengt går fram till mig, och säger att 10.000:- är inte lite pengar, kom igen nu. Bengts kuk är framför mig och när jag ser Ulla britt på väg tillbaka greppar jag Bengts kuk och börjar runka honom. Hör redan kameran klicka och jag tar Bengts ollon i munnen och får svårt att andas nästan. Bengt plockar undan på bordet och snart ligger jag på bordet och min klänning är upphasad och jag bryr mig inte längre om nån kamera när Bengt drar ner mina trosor och börjar slicka min fitta. Jag drar isär benen så mycket jag kan och Bengts tunga får hela min kropp att skaka. Ser att Ulla britt nu står naken och fotar och Bengt bearbetar min mus underbart och orgasmen är inte långt borta. Han ställer sig upp och riktar in sin enorma kuk mot min lilka mus och jag vill inget hellre än att han ska ta mig. Knulla mig Bengt hör jag mig själv nästa ropa, och jag känner hur han tränger in i mig och han fyller ut mig på ett sätt jag aldrig tidigare känt. Han stöter till och det smärtar i undrrlivet och hag blir rädd, och ber honom sluta, och han drar sig ur. Okej vi får göra på ett annart vis säger han och börjar slicka mitt stjärthål. Om det var skönt att få fittan slickad var detta himmelriket.

Efter en stund reser sig Bengt och går in i stugan och jag blir lite förvånad när han återvänder med en tub i handen. Han tar en klick på fingret och för det till mitt anus och börjar massera ut innehållet, innan jag lkänner hur ett finger pressar in i min ringmuskel, och jag blir alldelles stel. Slappna av bara ska du se, det kommer spänna lite först hör jag Ulla britt säga och plötsligt är ännu ett finger i min stjärt, och förs ut och in. Mera salva och sedan ser jag hur Ulla britt smeker ut salvan över Bengts kuk medan hon fotar med andra handen. Nu känner jag hur Bengt skjuter bak mina ben och riktar in sin kuk mot mitt anus och börjar sakta pressa på lite. Hon ser trång ut hör jag Ulla britt säga, och hör kameran lklicka för fullt.  Han ökar trycket mot min ringmuskel och jag känner hur jag mm för mm släpper till, och plötsligt känner jag Ulla britt fingrar på min klitta och jag slappnar av och med ett stön känner jag hur Bengts kuk fyller ut min stjärt till bristningsgränsen och jag kan knappt andas. Han drar sig ur och pressar sig in igen och efter några ggr slappnar min ringmuskel av och Bengt trycker sig längre och längre in, och när jag ser Bengt titta mig i ögonen och han börjar stöta i min stjärt rännar alkt och jag skriker, jag kommer! Känner hur mitt anus verkligen klämmer runt hans kuk och allt blir svart.

När jag kvicknar till hör jag Ulla britt säga… Hon är precis som sin mor, vill ha den i röven. Bengt ler och stöter ut och in i min stjärt och det är underbart. Ulla britt fotar och fotar och efter en stund förstår jag att Bengt är nära att komma och när hans tumme börjar massera min klitta exploderar jag  igen och med några tunga stötar tömmer sig Bengt i min stjärt.

Vi flämtar och när Bengt drar sig ur, är hon där med kameran och tar bilder. Jag känner att det rinner ur min stjärt och jag blir hjälpt ner från bordet. Herregud säger Ulla britt, vilken show. Jag ser på Bengt och han pustar ut, och hans kuk hänger nu slak ut över hans lår. Du är verkligen expert på att rövknulla du säger Ulla britt och skrattar när hon ser på Bengt. Och du är bra lik din mamma du, hon ville alltid bli tagen bak hon också säger hon och ler mit mig.

Herregud va ni gjort mig kåt säger Ulla britt och jag ser hennes rakade fitta, de slappa brösten och hennes gamla kropp,hon måste iaf vara närmre 70 gissar jag.  Ser hur hon ställer sig på alla fyra på en stol och ber Bengt hjälpa henne. Kom och knulla mig i röven nu säger hon och ser på Bengt. Bengts kuk är halvstyv och han kommer fram till mig och jag runkar den, och den sväller i mina händer. Ta lite salva säger Ulla britt och jag trycker ut en klick i hennes rövhål och sedan en rejäl klick på Bengts kuk, och gnider in det. Knulla mig nu, nästan skriker Ulla britt och jag styr kuken mot hennes rövhål, och Bengt pressar på. Utan större motstånd sjunker kuken in i henne och hon suckar nöjt. Herregud här ser du en röv som fått mycket kuk, mer än din mammas säger hon och ser på mig. Bengt knullar henne hårt medan jag ser på och efter bara någon minut hör jag henne väsa, kom i min röv innan hon skakar till och får sin orgasm. Men Bengt är inte nöjd, han fortsätter knulla hennes röv nu nästan besinningslöst och efter ytterligare några minuter tar han min hand och jag runkar ut satsen med ollonet i Ulla britts stjärt.

Vi sitter sedan och pustar ut, och efter en stund är det bestämt att hon ska hem och framkalla bilderna och att vi ska komma dit nästa morgon för att välja ut bilder.

Nöjt går jag och Bengt ner till sjön och badar och jag sitter och leker med Bengts underbara kuk, och ser hur den sakta växer igen, och tänker på hur den fått plats i min rumpa. Men å andra sidan är jag gansk öm i baken också, men det är väl bara träningsverk tänker jag och böjer mig ner över hans kuk och låter den glida in i min mun igen.

Någon sugen på del 3?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. Väldans sugen..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.