Home » Åldrar » Gravid och taboo

Gravid och taboo

Hej,

 

det jag nu berättar om hände för ett antal år sedan och är inget för känsliga läsare.

Jag var 21 år och min pojkvän 27, och en dag konstaterade vi att jag var gravid. Det var många turer innan vi till slut bestämde oss för att behålla barnet.  När jag vari vecka 28 komjag på min pojkvän med att vara otrogen och dessutom med en av mina f.d vänner.  Allt skedde fort och nu satt jag själv med magen i vädret och livet var helt skit. Flyttade hem till mina föräldrar som stöttade mig, vilket även mina tidigare svärföräldrar  även gjorde på ett bra sätt.  Bestämde mig för att vara stark och planerade så gott jag kunde inför framtiden.  Ganska deppig av att gå hemma själv, sa min mamma plötsligt till mig en dag. Att du inte åker ut till Bengt på hans sommarställe några dagar. Bengt är mammas bror och han är nybliven pensionär och har ett fantastiskt litet sommarställe vid en liten sjö, där mamma och jag varit många gånger på sommrarna när pappa jobbat.  Jag vet inte sa jag, men mamma var ihärdig. Till slut ringde hon Bengt och dagen efter var vi på väg de 16 milen till honom.

Vi handlade med lite fika och mat och  när vi kom fram blev det kramkalas och Bengt var verkligen jätteglad att se oss.  Vi fikade och pratade och jag berättade om vad som hänt, om separationen osv, och Bengt tyckte min pojkvän var ett riktigt svin, ej värd mig. Var stark bara så ska du se att det ordnar sig sa Bengt och vi skojade bort det lite och det lättade stämningen lite.

Plötsligt sa mamma att hon skulle passa på att bada innan hon vänder hemåt, och Bengt sa attdet gör du rätt i. Det finns handduk därinne sa Bengt och följde med mamma in i stugan.

Efter en stund kom de båda ut, insvepta i varsin handduk och sa att de skulle gå ner till sjön. Jag sa att jag väntar vid stugan och packar upp lite medans de gick ner till badet.

Efter en stund kommer de tillbaka och mamma säger att du missade något, vattnet är underbart.  Utan minsta blygsel lossar hon handduken och hänger upp den på en torklina och jag ser att hon är helt naken utan minsta blygsel inför någon av oss, när hon sakta går in i stugan igen för att klä på sig. Jag ser hur Bengt lossar sin handduk och hänger upp den precis som mamma, och när han vänder sig mot mig ser jag hur hans bruna kropp saknar ränder efter kläder, samt all form av könsbehåring.

Han kommer glatt mot mig och mina ögon fastnar på den långa saken som dinglar mellan hans ben.  Han ler och passerar ini stugan och jag hör hur de pratar därinne och efter en stund kommer de båda ut, och mamma ska ge sig hem igen. Vi vinkat av varandra och går tillbaka till stugan och sätter oss och pratar lite allmänt.

Plötsligt spelas gamla tider upp i mitt huvud, och jag minns att mamma och Bengt och även jag badade nakna tillsammans nere vid sjön, och att jag redan då var faschinerad av Bengts långa snopp.

Minns att jag satt på hans axlar och när vi busade i vattnet höll jag om hans snopp några gånger, men det var inget han gjorde nån sak av. Bengt var en stor och lång man, över 1,90 och ganska vältränad av vedhuggning och arbetet vid sommarstugan, som han verkligen gjort till en privat oas.

Inga grannar på nån kms avstånd och bara skogen och sjön som hörs. Nere vid sjön hade han byggt ett litet hus, lagom stort för att husera saker för fiske och bad. Vi hade det trevligt och grillade och åt  på kvällen innan vi gick in i stugan och myste framför tvn. Gjorde mig iordning för sängen och sa gonatt inanna jag lade mig och jag somnade gott,till skogens ljud.  Vaknade tidigt nästa morgon av ljud då Bengt var uppe redan och jag såg hur han steg ut helt naken och hämtade sin handduk, lade den över axlarna och gick i riktning mot badet, helt naken. Kände hur det pirra i kroppen och jag såg honom försvinna ner längs vägen. Gick upp och kokade mig kaffe och satte mig på den lilla altanen, i bara nattlinne. Efter en stund ser jag Bengt komma med handduken svept om sig, och jag blev nästan lite besviken, en kort besvikelse skulle det visa sig. Godmorgon säger han när han får syn på mig, och jag hälsar och säger att gud vad du är uppe tidigt. Ja det är svårt att sova när man är van att alltid gå upp tidigt, och sedan gillar jag att ta ett morgondopp innan det börjar blåsa, säger han och hämtar sig en kopp kaffe och slår sig ner.

Vi pratar och han fyller på både sin och min mugg och solen värmer skönt, och plötsligt reser sig Bengt och tar av sig handduken och står helt naken framför mig medan han fortsätter prata och mina ögon fastnar på den långa saken som hänger där framför mig. Han går och hänger upp handduken och kommer tillbaka helt näck och sätter sig utan att vara minsta besvärad av sin nakenhet.  Som du märker gillar jag att gå runt här naken, det är frihet, och här stör man inte någon heller säger Bengt och ler mot mig.  Nä det verkar skönt och inget folk omkring heller säger jag och försöker verka oberörd. Din mamma var också en riktig nakenfis tills hon träffa din pappa, då började hon vara ordentlig flicka söger Bengt och skrattar. Dom gånger hon varit här har hon knappt hunnit parkera bilen innan hon är naken säger Bengt och skrattar. Vänta ska jag hämta nåt säger han och reser sig och går in.

Efter en stund kommer han tillbaka och vi sätter oss i den lilla soffan och han plockarfram några album. Vi ser på bilder och skrattar, och när jag vänder på sidan häpnar jag,  när jag ser mamma helt naken liggandes på en handduk på ett berg vid vattnet. Hon har benen isär och man ser verkligen allt.

Din mamma drömde om att bli nakenmodell när hon var ung, och jag om att bli fotograf, därav dessa bilder säger Bengt och ler. Vi tog massa bilder och hon skicka faktiskt in några till olika herrtidningar som fanns på den tiden förklarar Bengt och bläddrar vidare och det blir djärvare o djärvare bilder för varje sida. Oj mycket man inte vet om lilla mamsen säger jag och låtsas förvånad, vilket jag iof också är.

Det finns mycket att berätta, men nu är det frukost säger Bengt och reser sig och går in mot köket. Vi äter och jag går in för att byta om och borsta tänderna, och känner att hans prat och bilder har gjort mig upphetsad, och mina trosor är våta. Ser mig själv i spegeln och mina bröst är smått gigantiska, och vårtorna både stora och hårda. Tar på mig och går ut till Bengt som nu tagit på sig shorts, och han säger till mig: Tog på mig lite ifall du tycker det är opassande att jag springer runt här näck säger han leende. Nej absolut inte säger jag och försöker låta som jag inte bryr mig, och då frågar han om det är säkert. Jo javisst inga problem säger jag och hinner inte avsluta meningen innan jag ser hur han tar av sig igen och går ut i trädgården och tar fram gräsklipparen och börjar klippa gräs. Jag sätter mig och läser en bok och njuter av stillheten trots gräsklipparens motor.

Säger till Bengt att jag går en sväng och går sakta ner mot sjön och Bengt fortsätter i trädgården, fortfarande helt naken. Kommer ner till sjön och den lilla bryggan och huset och sätter mig stilla och njuter. Efter en stund öppnar jag det lilla huset och kliver in. Ganska omgående ser jag två papoerspåsar i ett av hörnen och jag tittar i dom. Fulla med porrtidningar, både moderna och gamla och hjärtat börjar bulta.  Går ut och sätter mig på  bryggan igen, och när jag suttit där en stund ser jag Bengt komma helt naken på väg mot sjön även han. Nu är det baddags säger han när han kommer, och utan att känna på vattnet dyker han i. Ska du inte bada säger han och jag förstod att frågan skulle komma.  Vet inte svarar jag försiktigt. Jo kom i vetja, det är jätteskönt i vattnet.  Jag tvekar men bestämmer mig för att gå i en stund. Han ser på mig när jag drar klänningen över huvudet och knäpper upp bhn och mina bröst väller ut. Tar ett tag i trosornas linning och drar sakta ner dom inför hans blickar, och de är alldeles blöta i grenen. Han ser på mig när jag kliver i och jag känner hur hans blickar äter min kropp, och jag lägger mig ner i vattnet.  Det är så skönt, och känslan av att bada naken är minsann oslagbar för er som inte testat.  Simmar lite och njuter av vattnet mot min kropp, och plötsligt känner man sig riktigt smidig trots min mage.

Efter en stund går Bengt upp, lägger ut sin handduk och lägger sig nakenisolen på bryggan.  Min blick är som fixerad vid hans långa organ som hänger ut över höften, och omedvetet är jag kåt på honom. Står i vattnet och betraktar honom så diskret som möjligt och efter en stund går jag sakta upp ur vattnet och genast sätter han sig upp.

Han reser sig och viker upp en baden-baden stol åt mig och lägger ut en handduk, och frågar om jag vill ha ett parasoll eller ej? Det går bra utan säger jag och sätter mig försiktigt ner.  Det är skönt i solen och Bengt lägger sig ner igen,och nu kan jag studera hans kuk utan problem då jag är placerad bakom honom, och den är verkligen lång. Tystnaden råder och plötsligt hör jag en bil och Bengt sätter sig upp, och säger posten, det är posten. Han reser sig och går de 20-30 m upp mot vägen helt naken, och vi hör bilen köra förbi upp mot stugan. Bengt fortsätter mot vägen och snart hör jag bilen komma åter och stanna på vägen. Efter ca 5 minuter kommer Bengt tillbaka med tidningen och några brev i sin hand och berättar att det var Greta, posttjejen som kom. Hon brukar stanna här ibland och bada när hon har rast säger Bengt och ler. Trevlig tjej, har just fått både körkort och jobb säger han, och jag funderar för mig själv på vad hon tänker när han kliver fram helt naken.

Vi pratar lite och han öppnar sin post och det är skönt att bara sitta naken i stolen och vila. Efter en stund frågar Bengt plötsligt om inte jag skulle vilja bli fotad precis som min mamma. Har aldrig tänkt på det säger jag och blir lite chockad… Fundera på det, jag har grejor kvar för att fota, och det borde vara kul för dig att ha bilderna på dig med magen. När du vill minnas tillbaka säger han och ler.

Jag svarar inte men i drömmen är jag redan nakenmodell. Vi pratar inte mer om det utan jag klär mig och går upp till stugan, medan Bengt ligger kvar en stund i solen. Inte svårt att förstå varför han är brun som en pepparkaka över hela kroppen. Jag går in i stugan och hämtar några av albumen och bläddrar i dessa lite, och det märks att mamma gillade att bli fotad, som hon åmar sig. Tar ett annat album och öppnar det, och plötsligt ser jag min mamma i mycket fräckare poser och hur hon verkligen visar upp sitt sköte för kameran. Bläddrar till nästa sida och serhur hon suger av en man, men utan att man ser ansiktet.  Ser Bengt vara på väg upp och lägger snabbt igen albumet, och går ut och sätter mig.

Vi fikar lite och sedan håller Bengt på och grejar i trädgården, fortfarande helt naken. Jag går in och lägger mig för att vila en stund, och känner att jag är alldelles våt, och mina fingrar går ner till min mus och jag smeker en stund, men behärskar mig och somnar till slut en stund. Kvällen avnjuts med grillat och Bengt dricker några öl och en wiskey, och efter en stund åker albumen fram. Han bläddrar och berättar meraom min mamma, och lite av en chock för mig att höra vad och hur hon gjort i ungdomen. Att hon var ganska vild är nog en underdrift, och det är svårt att fatta att min mamma varit utvikningsbrud i unga år. Vi kollar och pratar men Bengt undviker vissa album och till slut är det sängdags. Somnar till slut och nästa morgon vaknar jag av att Bengt stänger ytterdörren och går mot sjön, även denna gång helt naken. Ser hur han försvinner ner mot sjön och jag kliver upp och känner att jag är upphetsad av hela situationen. Klär av mig nattlinne och trosor och går ner mot sjön även jag, helt naken, och det pirrar rejält i kroppenbara av att veta att någon kan komma. När jag närmar mig det lilla brygghuset smyger jag fram och häpnar av synen. Ser hur Bengt sitter med ryggen mot mig och bläddrar i en porrtidning medans hans hand sakta smeker den väldiga kuken metodiskt. Han sitter och runkar tänker jag för mig själv och det pirrar i kroppen.  Jag smyger försiktigt undan så han inte ska kunna se mig och jag är sjöblöt mellan benen av synen, så extremt upphetsande att se på. Han bläddrar och runkar och mina fingrar bearbetar min mus och jag skäms för att jag smyger men kan inte låta bli.  Masserar min klitta och Bengt fortsätter runka helt lungt och plötsligt avbryts allt av en telefonsignal, och Bengt lägger undan tidningen och svarar i mobilen och jag hör hur han pratar. Jag smyger tillbaka upp mot huset och hoppas han inte sett mig, och jag går in och klär på mig. Snart ser jag Bengt komma gående och vi säger godmorgon,och han frågar om jag sovit gott, och jag svarar, jo då helt ok. Han säger att han måste in till stan ett ärende och frågar om jag vill följa med eller stanna i stugan, då det nog ska ta ett par timmar. Jag säger att jag stannar i stugan och vilar och tar det lungt. Efter frukost ger sig Bengt iväg och jag plockar undan och diskar mm. Det är varmt och jag bestämmer mig för att sätta mig i skuggan och läsa, men ganska snart går mina tankar till albumen med min mamma och jag går in och hämtar dessa, och sätter mig i skuggan. Nu var bildern inte lika oskyldiga längre , utan första bilden visar min mamma liggandes på rygg med benen särade och visa upp sig. Bilderna blev grövre och grövre och nu var det även en man med på bilderna, men aldrig med ansiktet synbart. De gjorde allt man kan tänka sig och jag kände hur våt jag blev av bilderna. Särskilt en bild där min mamma sitter gränsle bakåtvänd med en stor kuk halvvägs in i sin stjärt. Hon slickar sig om munnen när hon på nästa bild har den i botten och hon masserar sina bröst och ser in i kameran. jag bläddrar vidare och ser hur hon får sitt underliv rakat av en man som sedan knullar henne i alla möjliga ställningar. Plötsligt ser jag på en bild hur hon sitter med en kuk långt in i rumpan, och jag håller på att svimma när jag ser mannens tatuering, det är Bengt, mammas egen bror som knullar henne i stjärten.  Jo visst är det Bengt, det kan inte vara nån annan med exakt samna tatuering.

Mitt huvud snurrar och mitt underliv pulserar när jag vänder blad, och ser bilder från när mamma och Bengt badar nakna, och tatueringen är minsann där. Jag är helt säker.

Lägger tillbaka albumen och går in på toa, och ser Bengts rakgrejor och efter mycket möda och hjälp av speglar mm, ser jag på min nu blanka mus i spegeln, inte ett strå finns kvar och det känns läckert.

Jag smeker mig hastigt och är nästan nära att komma när jag hör en bil utanför. Går snabbt och drar på mig shorts och t-shirt och ser Bengt komma mot stugan. Han hejar och vi dricker kaffe och pratar lite. Efter en stundska Bengt ner o bada och undrar om jag vill följa med, men jag säger att jag väntar till kvällen. Bengt går ner, återigen helt naken och jag smeker mig sakta och tänker på Bengts stora kuk, som skulle göra så gott. Efter en bra stund är jag sprickfärdig av kåthet och bestämmer mig för att gå ned til Bengt och se vad som sker. Går nerför vägen och ser postbilen stå parkerad  vid stigen, och jag smyger sakta ner mot sjön, och redan på vägen ner hör jag stön och hjärtat bultar i mitt bröst.

Tittar fram försiktigt och ser hur den lilla posttjejen sitter gränsle över Bengts ansikte medan hon runkar hans kuk. De ligger mitt på bryggan och jag ser hur Bengts ansikte och tunga far mellan hennes  skinkor, och hon stönar högt. Jag smeker min mus och ser hur tjejen börjar suga Bengts kuk och runka den samtidigt och plötsligt gnyr hon till och jag förstår att hon får orgasm och samtidigt ser jag hur sperma pressar ut i hennes mungipor och Bengt fyller hennes mun med sin sats. Tjejen reser på sig och jag skyndar snabbt upp längs stigen och hoppas hon inte såg mig.

Hinner upp till stugan och efter nån kvart ser jag Bengt komma gående, ochjag frågar om det var skönt i vattnet, och han ler och säger, jo det var underbart. Vi fikar och jag kan inte vänta på att få känna Bengts stora kuk i mig.

Intresserade av en fortsättning?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. Absolut intresserad av en fortsättning..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.