Home » Hetero Sex » God morgon!

God morgon!

Posted in Hetero Sex

Detta hände en tidig sommarmorgon i en sommarstuga utan för Östersund. Min flickvän Leena och jag hade varit på ett födelsedagskalas och för att vi skulle få vara ifred, hade vi åkt ut till vår sommarstuga där det inte fanns någon telefon.
Jag vaknade av att en morgon pigg fluga surrade i rummet och Leena sov fortfarande tungt efter den sena natten.
Efter att ha försökt somna om igen lade jag mig på sidan och tittade på min älskade Leena som sov så skönt vid min sida. En solstråle lyste in under gardinen och träffade hennes stjärt som täcktes av ett lakan.
Försiktigt för att inte väcka Leena, drog jag undan lakanet och solstrålen spelade nu över de runda vackra stjärthalvorna. Jag lät min hand smeka över stjärten och förundrade mig ‘över den fasta och glatta ytan på hennes stjärt.
Mina fingertoppar gled sakta ner i hennes skrev och jag kände hennes varma blygd läppar som gömde sig mellan de fina låren. Jag lät handen glida upp och ned på insidan av hennes lår under långsam massage.
Leena andades djupt och drog upp det ena låret så att hennes håriga blygd läppar nu var helt synliga. Jag kramade hårt om hennes ena skinka som var varm och fast, men ändå lät mina fingrar sjunka in i hullet.
Leena låg och kramade en kudde och under hennes ena arm kunde jag se det ena fylliga bröstet titta fram. Jag tog hennes bröstvårta mellan fingrarna och rullade den i ett fast grepp, som fick den att anta en djupare färg och svullna synligt.
Leena sov fortfarande – eller gjorde hon det inte – jag kunde aldrig vara helt säker eftersom Leena tyckte om att vakna till kyssar och smek.
Mellan låren kunde jag känna hennes putande venusberg
och jag försökte sakta smyga in ett finger mellan de varma blygdläpparna.
Jag gled längre ner i ‘sängen för att bättre kunna se in mellan Leenas tår, där jag så många gånger njutit av hennes våta och kramande sköte.
Mellan de små blygdläpparna kunde jag se en smal blank tråd av sekret som glimmade i solskenet och i nästa ögon blick drog Leena upp ena låret ytterligare en bit och det röda skötet öppnade sig med ett mjukt och klibbigt ljud.
Försiktigt böjde jag mig fram och lät min tunga sticka mellan de öppna läpparna och jag möttes av en varm könsdoft, som ingen annan än Leena kunde bjuda på.
Min tunga gled djupare In mellan de halkiga hinnorna och jag ville fortsätta in, längre och längre. Jag drog ett brett drag med min tunga mellan de blanka vecken och smakade på den underbara saften som bjöds. Det smakade mer och mer… Jag vilade mitt huvud mot Leenas stjärt och låg där och lyssnade på de lugna andetagen från min älskade kvinna. Tiden stod stilla och jag kände all den värme som strålade ut genom hennes hud och jag ville för alltid ligga här hos denna underbara kvinna!
Jag strök nu fastare över hennes frestande stjärt och båda skinkorna gungade lätt när jag rörde dem. Jag kupade händerna och lyfte de fasta stjärthalvorna och masserade dem lystet.
Bröstet hade en fast mognad, som en fulländad frukt med en djupröd bröstvårta och generös vårtring. Jag ville nu se Leenas båda bröst och jag ville att Leena skulle titta mig djupt in i ögonen när jag gled in i hennes savande sköte.
Men Leena sov fortfarande och jag kunde sakta smeka vidare ner över benen och upp mellan låren och låta min tunga smeka mellan de klibbiga blygdläpparna.
Leenas fitta var het och jag sög in hennes kittlare mellan läpparna och lekte med den, tills jag kunde känna hur den svällde och blev längre mellan mina tänder.
Försiktigt lät jag mitt långfinger glida in i hennes fitta och jag kände hur slidan motvilligt släppte in mitt finger i det varma och mjuka.
Små muskler höll om mitt finger och jag rörde det sakta ut och in, samtidigt som jag sög i mig de safter som sipprade ut på min slickande tunga.
Jag kände plötsligt Leenas lår glida ihop och jag väntade på ett överraskat utrop, men Leena rullade bara över på rygg och fortsatte att sova med rytmiska andetag.
Brösten låg nu båda framför mig och jag tog dem i mina händer och böjde mig fram för att försiktigt kyssa Leena på munnen.
Leena drog ihop läpparna och strök sig över munnen med den ena handen och jag kysste henne igen, denna gång på magen. Min kyss blev lång och min mun gled sakta ner över Leenas mage och in i det burriga blygd håret, som doftade så kvinnligt rent och sexigt.
Min tunga kilade sig nu in mellan de glatta små läpparna och jag kände hennes svullna kittlare mot mina läppar. Jag sög ett fast tag och drog försiktigt i kittlaren och jag kände hur den svullnade upp ytterligare av min mjuka behandling.
Jag fattade nu tag under Leena knäveck och lyfte båda låren upp mot hennes bröst så att hennes könsläppar öppna de sig i ett stort vått leende.
Min kuk pekade rakt mot hålet och från ollonet hängde en lång seg droppe, som jag skyndade att placera mot Leenas varma hål.
Ollonet bände sakta isär Leenas blygd läppar och jag kände hettan slå emot kuken från de varma hinnorna, som långsamt började suga in kuken i den slippriga hala slidan.
Kuken började uppfylla Leenas slida och jag kände hur den svällde och spände mot Leenas kramande fittmuskler.
Leena var nu våt och klibbig mellan ljumskarna och jag kunde utan svårighet trycka kuken i botten på hennes varma fitta. Leena hade under tiden öppnat sin mun och andades nu stötande och med stängda ögon.
Kunde hon verkligen sova efter alla mina smekningar? Jag böjde mig fram mellan hennes varma lår och tryckte kuken långt upp i hennes sköte för att se om hon reagerade.
Jag kunde känna slidmusklerna ta ett fastare tag och jag böjde mig djupare för att kyssa de lockande läpparna, som Leena höll särade i flämtande andetag.
När jag nådde fram till hennes läppar tog hon ett hårt tag om min stjärt och körde in sin välsmakande tunga i min mun och stönade:
Knulla mig, ge mig allt och spruta i mig så som bara du kan! Nu kan jag inte behärska mig längre.
Leenas fitta sög sig nu fast runt min kuk i ett hårt grepp och hon började jucka med sina kraftiga höfter på sitt oefterhärmliga sätt.
Hon tog tag om mina höfter och tryckte mig hårt mot sin kropp, andades flåsande och sög på min tungspets gång på gång.
Jag kände hur sperman började röra sig upp genom kuken och Leena kunde också känna hur min kuk svullnade upp inför min utlösning.
Leena arbetade kraftigt med sina höfter och hennes blygdläppar gled upp och ner för min kuk i ett sipprigt, vått ljud.
Hennes stjärt var halkig av de safter som hade runnit ut mellan våra kön och jag älskade denna kvinna som hade så mycket av kärlekens vin att bjuda på.
Nu var det mycket nära för oss båda och jag tog ett fast grepp om hennes härliga stjärt och drev in kuken djupt i det varma och våta.
Jag kände Leenas slida krama om mig inför det sköna som var på väg.
Med båda händerna om hennes stjärt och Leenas tunga i min mun, kom mina spermasprut i ett dovt stönande. Min säd strömmade in i henne och jag kände hennes stjärtmuskler arbeta och hennes slida gripa om min sprutande kuk i ett fast pumpande tag
Vi låg som avsvimmade u varandras armar en lång stund och morgonsolen lyste på våra fuktiga kroppar.
Jag kunde känna hur det sipprade ut halkig sperma ur hennes slida och hur den gled ner mellan våra lår och ner på de varma lakanen.
Hon kysste mig djupt och tryckte mig hårt med sina slidmuskler. När vi sedan vaknade igen hade över en timma av morgonen spårlöst glidit förbi.
Morgonpigg

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.