Home » Fetish » gillar du denna blöja?

gillar du denna blöja?

Posted in Fetish, Kinky

Jag var mellan två jobb för tillfället och skulle gå hemma i några månader. Det dröjde bara några veckor innan jag började klättra på väggarna av rastlöshet.
Hur skulle jag klara en månad till av detta?
Jag beklagade mig lite för en tjejkompis och hon frågade om jag inte hade lust att extraknäcka på ålderdomshemmet där hon jobbade. Det är inget glamoröst jobb men du slipper vara hemma och ha tråkigt och så tjänar du ju en hacka också. Det är ju inte fel att få dubbla löner en månad även om detta inte betalar sig i närheten av dina vanliga jobb. Dessutom gör du en god gärning!
Jag hade varit lite intresserad av denna brud, Helen, ett tag men inte gjort något då hon var tillsamman med en snubbe sedan ganska långt tillbaka.
Så mitt svar blev ja och två dagar efter infann jag mig på mitt nya jobb kl 7 på morgonen. Kl 13 var jag väldigt trött och kl 16 när jag fick gå hem var jag helt slut.
Det tog en vecka för mig att vänja mig och då kunde jag äntligen slappna av. Jag städa mest rummen och hjälpte gamlingarna med olika små sysslor. De andra på skiftet hade mer handgripligt hand om dem och jag kom inte riktigt in i någon gemenskap då jag skulle jobba så kort tid.
Dessutom är det inte enkelt för en kille att smälta in på detta jobb där det nästan bara var kvinnor som jobbade.
Den här dagen skulle bli något extra för mig.
De flesta på hemmet var ute på en utflykt och jag var nästan själv i huset. Det var 2 gamlingar som var kvar då de inte följde med och det var bara en vårdare kvar.
Hon hette Anna och var en medelålders brud som hade ett ganska vasst sätt vilket gjorde att jag undvek henne så mycket jag kunde. När jag hörde henne komma så smet jag in i ett av rummen och städade där, jag hörde hur hon pratade med någon där ute och hur den personen fick en rejäl utskällning.
Jag fortsatte städa och höll mig gömd i rummet och när jag hörde hennes bestämda steg närma sig dörren så gömde jag mig snabbt i garderoben för att slippa utsätta mig för hennes humör.
Jag hörde hur hon hade någon med sig in i rummet och hur hon domderade denna person. Det var en underdånig kvinnlig röst som svarade på skället och jag tyckte synd om henne. Jag satt gömd i garderoben och funderade, skulle jag gå ut?
Så hörde jag en klapp och ett stön, det lät som om någon fick en örfil.
Nu fick det vara nog bestämde jag mig och gjorde mig redo att gå ut och avbryta det som hände i rummet. Jag tvärstannade dock så fort jag gläntat på dörren och stängde den igen, lät endast en lite springa stå öppen så att jag kunde se vad som hände i rummet.
Där ute stod Helen på alla fyra i sängen med den strikta tajta kjolen uppdragen till midjan och trosorna liggande på golvet. Anna stod vid sidan om henne och ett rött märke lyste på Helens vänstra skinka. Anna lät nästa slag falla och hennes hand träffade Helens andra skinka med ett ljud som en örfil. Helen stönade och gnydde och svankade mer med ryggen så att Anna skulle komma åt att bättre ge henne smisk.
Min kuk reagerade omedelbart och ställde sig som ett spett i brallorna.
Föreställningen fortsatte ett tag och Helens stjärt fick en grundlig behandling. Nu fortsätter vi i badrummet sa Annas och fick Helen att ställa sig upp.
Anna klädde av Helen och det var en skön syn. Hon hade långa slanka ben, en rakad fitta och en mycket sexig och fast röv. Skinkorna var röda av smisket och Helen smekte dem för att minska svidandet. Hennes mage var platt och gav ett muskulöst intryck och brösten var stora och fasta. De var så stora att det inte var någon tvekan om att hon genomgått en operation någon gång förut.
De försvann in i badrummet och jag smög efter för att kunna fortsätta titta. När jag hittade ett ställa som jag kunde kika in på så hade även Anna klätt av sig naken.
De båda kvinnorna var inte lika varandra men båda var härliga att titta på.
Helen stod just nu på alla fyra framför Anna som satt på toastolen med benen särade. Helens huvud befann sig mellan de särade låren och jag hörde Anna stöna när hon blev slickad.
Anna var någonstans mellan 40 och 50 och var ganska kort. Hon hade stora tunga bröst som hängde lite, inte alls som Helens stora fasta lökar. Men Annas var nog större trots att de var helt äkta vara. Hennes midja var ganska smal men höfterna var ordentligt breda. Benen var lite knubbiga nästan men vackert bruna.
Anna förolämpade Helen flera gånger över hennes bristande förmåga och jag såg hur Helens hand sökte sig ner till hennes fitta för att smeka den.
Nej du sa Anna strängt, du får vänta. Helen drog undan handen men snart så sökte den sig tillbaka.
Nej nu, sa Anna strängt, nu måste jag straffa dig. Lägg dig på rygg och blunda.
Helen gjorde som hon blev tillsagd och jag fick se hur blöt hon gjort Annas håriga fitta. Vilken liten fitta du har Helen utbrister Anna när hon reser sig upp. Den ser ut som en liten småbarnsfitta när den är alldeles rakad så där. En riktig kvinna skall ha hår på fittan Helen säger Anna samtidigt som hon smeker sin egen håriga fitta.
Plötsligt skrattar hon och jag måste snabbt gömma mig under sängen för att inte avslöjas av Anna som går ut ur toan och rummet. En minut går och jag vet inte vad jag skall göra nu, Annas kläder ligger kvar inne på toa så hon måste ju återkomma snart och Helen ligger fortfarande naken och blundar där inne.
Så kommer hon tillbaka och jag törs återta min plats efter ett tag.
När jag åter igen kan titta så ser jag hur Anna tar ur en slang ur Helens röv och snabbt och vant sätter på henne en blöja.
Nu fortsätter vi säger Anna strängt till Helen som gnyr underdånigt.
Anna sätter sig på toan igen och Helen tar plats mellan hennes lår och slickar henne. Jag tittar som förhäxad på scenen där inne och jag märker knappt att jag klär av mig naken och börjar runka.
Det märks att Helen är duktig på att slicka fitta, för det dröjer inte länge innan Anna kommer. Helen får order att vänta ut hennes orgasm innan hon fortsätter att slicka och när hon sitter där mellan hennes lår och väntar medan orgasmen skakar Annas kropp så hör jag hur hon gnyr.
När Anna återhämtat sig lite skrattar hon hårt och säger åt Helen att fortsätta, hon tar tag i Helens hår och riktigt trycker henne mot sin fitta.
Börjar det bli svårt nu, frågar hon lent. Helen gnyr bara rakt in i Annas fitta, oförmögen att säga något.
När Helen plötsligt gnyr mycket högre undrar jag vad som händer. Min blick söker sig till hennes blöj beklädda röv och jag ser hur hon fyller blöjan. Har Helen kissat på sig?
Ganska höga kropsljud når mit öra och sakta börjar jag förstå vad Anna gjort. Hon har givit Helen lavemang och sedan tvingat på henne en blöja.
Nu kunde hon inte hålla sig längre utan allt hamnade i blöjan, Anna njöt av hennes förnedring och till min förvåning märkte jag att även jag gjorde det.
Hela situationen blev för mycket för mig och jag kände att jag höll på att komma. Jag stönade högt och för sent lyckades jag tysta mig själv. Båda kvinnorna vände sig om och gick ut ur rummet. Det var för sent för mig och jag kunde bara fundera på vad de tänkte när de såg hur jag sprutade min sperma långt upp på magen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.