Home » Hetero Sex » Från barn till kvinna…

Från barn till kvinna…

Posted in Hetero Sex

Jag var tretton år när jag träffade honom första gången. Jag tränade volleyboll en gång i veckan i en liten sportanläggning med två hallar. Vår träning slutade litet före deras så vi gick ut till bussen ungefär samtidigt som de gick mot duscharna. Eftersom jag åkte buss och fick vänta en stund innan den kom blev det så att min buss anlände ungefär samtidigt som han kom hem med sin bil. Jag bodde i ett litet hyreshus och han i en villa nära busshållplatsen. Han kände igen mig efter ett par gånger och hejade tills en dag han hejdade mig i sporthallen innan jag gick till bussen och frågade om jag ville ha skjuts. Så kom det sig att jag brukade åka med Lasse istället för att ta bussen. Han var lätt att prata med och jag litade på honom från första början. Han var väl en sådär 50 år och spelade innebandy med andra likasinnade. Han hade bara en liten antydan till kulmage och ganska glest med hår men annars var han vältränad och såg inte illa ut.

Jag åkte med honom under hela året och eftersom tiderna var desamma året efter fortsatte vi med samåkningen även året efter. Sedan blev hans fru sjuk och han slutade att spela innebandy så jag fick ta bussen. I slutet på det året fick jag höra av de andra innebandygubbarna att Lasses fru hade dött och kände mig sorgsen för hans skull. Det var på våren så jag plockade några syrener och gick letade mig fram till hans villa och ringde på dörren. Det var nog första gången i mitt liv som jag på eget bevåg gjorde en så vuxen gest till en vuxen vän. Lasse blev rörd och grät nästan litet. Han bjöd mig på fika och var väldigt snäll mot mig. Men nog var jag ett barn och kanske inte så mycket till stöd till en man i femtioårsåldern som just blivit änkling. Men jag kände att han var en vän trots åldersskillnaden. Faktum var att jag tyckte väldigt mycket om honom.

Sedan sågs vi inte under resten av året och jag gick ut nian med buller och bång. Man kände sig väldigt vuxen och mogen då fast man fortfarande var bara barnet. Visst snackade vi och drömde mycket och nog kladdade man på sin pojkvän och blev grundligt kladdad på tillbaka. Några av mina vänner hade nog blivit av med oskulden men jag hade inte velat än. Men oj så nyfiken man var. Kroppen hade förändrats och man hade fått kvinnliga former. Volleyboll fanns fortfarande med i bilden och så under första året på gymnasiet råkade det bli så att volleybollaget och innebandygubbarna tränade samtidigt igen. Och där var han, Lasse, min vän som jag inte sett sedan jag var fjorton. Han satt och tittade på min träning i väntan på att hans innebandy skulle starta i hallen bredvid och jag sprang över till honom och hälsade glatt. Vad kul att se dig svarade han min hälsning. Jag kunde se att han åter var sitt glada, trygga jag. Han tittade på mig med nästan förvånad blick. Vad du växt till dig sa han med litet beundran i blicken. Om du väntar skjutsar jag hem dig som vanligt. Jag väntade naturligtvis på honom och han fick dessutom en stor björnkram. I bilen tjattrade vi glatt på som om jag fortfarande var tretton år och tiden hade stått stilla.

Allt verkade vara som förut. Fast nu började Lasse komma tidigare till sin träning och passade på att titta på min träning en halvtimme eller så innan han började sin träning. Det var en av mina kompisar på träningen som först kommenterade att det var en gubbe som tittade på mig. Jag skrattade och sa att det bara var Lasse. Då tittade hon menande på mig och sa att Lasse nog var litet förtjust i mig. Iden hade inte funnits i mitt huvud innan och han hade inte gjort något som kunde indikera att han tänkte på mig på det sättet. Utom då möjligen det faktum att han kom och tittade på min träning. Tanken på att han skulle vara sexuellt attraherad av mig fick det att pirra till i mig. Nog hade grabbar i min ålder kommenterat mig och tittat efter mig men det slog man ju liksom bort. Jag visste att jag såg skapligt bra ut med slank vältränad flickkropp som nyligen utvecklats och blivit mer rundad på rätt ställen.

Han blev föremålet för min sexuella fantasi från denna stund. Det var spännande att veta att en vuxen man som jag kände tittade på mig och gillade det han såg. Jag visste inte riktigt hur jag skulle uppmuntra honom att göra närmanden för jag ville ju gärna förverkliga mina fantasier om och med honom. Mina första sexfantasier som verkade möjliga att förverkliga. Förut hade föremålet varit pop- eller filmstjärnor och där fanns det ingen som helst chans att de någonsin skulle förverkligas. Grabbarna i min ålder behövde ingen som helst uppmuntran om de var intresserade så jag visste inte hur jag skulle få Lasse att ta ett steg till utan att jag bjöd ut mig som en hora som de man såg på TV?

En dag när jag kom till träningen visade det sig att ett en elfel orsakat en liten eldsvåda i ett elskåp så idrottshallen var stängd. Jag väntade utanför hallen för jag tänkte nog att Lasse skulle dyka upp. Mycket riktigt så dök han upp 25 minuter senare och jag upplyste honom om att hallen var stängd. Jaha sa han besviket då åker vi väl hem igen då. Jag hoppade in i bilen och vi började köra mot vårt bostadsområde. När vi närmade oss områdets kvartersbutik bromsade han in och tittade på mig. Kanske du vill att vi hyr en film och tittar på säger han och ler illmarigt. Jag är genast med på noterna och vi går in i butiken och gnabbas om vilken film vi ska se. Utbudet är litet begränsat men vi lyckas tillslut enas om en komedi som ingen av oss har en aning om ifall den är bra eller inte.

Så kör vi hem till Lasse och för andra gången kliver jag in hos honom. Denna gång skrattar vi glatt och skämtar. Lasse dukar fram chips och dipp och en läskedryck åt mig medan han ställer fram vin åt sig själv. Vi sätter på filmen som visar sig vara riktigt rolig. Vi skrattar gott år filmen och jag har det fantastiskt trevligt. Vi pratar film och kommer snart fram till att vi båda gillar Star Trek trots att det är litet töntigt. Men då måste vi se på den nya som jag köpt på DVD. Klockan är mycket och jag måste nog gå hem innan föräldraskapet börjar undra så vi kommer överens om att se den på lördagseftermiddagen. När vi går ut i hallen känner jag hur hans hand smeker mig litet lätt över ryggen. En liten öm smekning utan erotik och baktankar men ändå tillräckligt mycket för att jag ska känna mig som i en annan värld och drömma om honom halva natten.

På lördagen smiter jag ut som vanligt men inte till mina kompisar som jag brukar utan till Lasse och filmen. Vi tittar på den och kommer överens om att den var måttligt bra. Denna gång häller jag upp av Lasses vin i mitt glas trots att han protesterar litet. Jag är inte van vid alkohol och blir nog litet på lyset fast bara litet, efter ett par glas. Jag plockar fram en annan film och stoppar den i videon. Det är en deckare eller nåt och heter Rosens namn. Vi tittar litet slött på den och gnabbas litet i soffan till plötsligt en scen med en ung munk och en flicka utspelar sig på TV skärmen. Scenen är mycket starkt erotiskt laddad. Vi blir båda tysta och litet spända. Jag känner hur det pirrar i magtrakten och jag känner hur det fuktar i mitt sköte. Stämningen blir laddad av spänning och jag känner en längtan att röra vid Lasse och att han rör vid mig. Jag hör att Lasses andhämtning blivit litet tung och sneglar på honom i ögonvrån. Jag tittar i riktning mot hans kuk och undrar om han har reagerat. Jag kan inte avgöra från den vinkeln. Jag vill så gärna ge honom en diskret invit men är osäker på hur. Det värker i min fitta och jag känner hur pulsen slår hårdare. Det är som om hela jag plötsligt reagerar på Lasses närvaro.

Plötsligt reser sig Lasse ur soffan och mumlar något om att sätta på kaffe. Det slår mig att han flyr. Insikten slår mig med en ung kvinnas begynnande instinkt. Han är attraherad och tror att det inte är ok så han flyr. Jag känner att jag vill ha honom. Min åtrå som är en ny domän att utforska väller över mig med en kraft jag inte trott vara möjlig. Samtidigt känner jag mig som ett barn som är litet skrämd över detta nya vuxna som jag ju faktiskt inte vet hur jag ska hantera. Jag reser mig och går ut i köket där Lasse står vid diskbänken. Jag ställer mig bredvid honom och säger hans namn försiktigt och osäkert. Han harklar sig och säger att det är bäst att jag går hem. Det blir en liten paus. Jag säger då att jag inte har någon lust att gå hem. Då tittar han på mig nästan plågat och säger att det är nog bäst i alla fall. Som ett barn insisterar jag och frågar varför. Jag fattar ju precis varför. Han känner sig som en barnarövare som åtrår ett barn. Något som inte är tillåtet. Men jag är tonåring, lovlig dessutom, och har ingen annan lust än att göra detta tabubelagda som ju faktiskt i lagens ögon inte alls längre är förbjudet.

Vinet som jag druckit stiger mig nog åt huvudet så jag ställer mig så nära Lasse att mina unga bröst rör vid hans arm och jag hör att han drar efter andan vid beröringen. Säg mig åtminstone varför jag måste gå insisterar jag och spänner ögonen i honom. Han tittar förvånat på mig för mitt barnsliga varför har för en sekund förvandlats till en vuxens insisterande men bara för en sekund. Han tappar fattningen en sekund och griper tag i mina handleder som för att hålla mig på avstånd och hålla mig fast samtidigt och säger nästan argt att det felet är att jag är en barnunge och han en gubbstrutt. Sedan tittar han förskräckt på mig och tystnar. Jag känner styrkan i hans händer och samtidigt plågan och känner ännu starkare att jag vill ha honom. Känslan föds någonstans i magtrakten och för ett ögonblick känner jag mig säker på mig själv. Jag ska ha honom. Idag ska jag bli av med min oskuld. Jag vill ha den här mannen som står framför mig och skit i ålderskillnaden. Känslan varar bara ett ögonblick men under det ögonblicket hör jag mig själv säga att om han tycker att jag är en barnunge så får han väl göra kvinna av mig då. Lasse rycker till vid mina ord och släpper mina handleder. Han tittar nästan förskräckt på mig och jag stirrar envist tillbaka med den säkerhet som bara en tonåring kan uppvisa oavsett hur osäker tonåringen är inuti. Och inuti mig hoppar hjärtat hage av rädsla över det jag just yttrat. Jag vet att jag är ute på djupa vatten. Detta är ett samtal med vuxna förtecken som jag absolut inte behärskar. Halva anledningen till att Lasse är så förskräckt är just detta att han för ett vuxet samtal med någon som i hans ögon är barn och han är förvirrad för signalerna han tar emot är en kvinnas och ett barns på samma gång.

Vi stirrar på varandra och Lasse säger att jag inte vet vad jag säger. Den lilla säkerhet jag känner smulas sönder i ett nu och kvinnan försvinner och barnet i mig skriker i raseri att han är en skit och jag rusar ut i vardagsrummet. Efter en sekund hör jag Lasse ropa mitt namn. Han följer mig ut i vardagsrummet och kommer fram till mig. Nu är han Lasse igen, vuxen och säker och jag är barn. Och samtidigt så finns det kvar i magtrakten någonstans att jag vill ha honom, att jag åtrår honom. Åtrår honom som en kvinna åtrår en man. Han står bakom mig nu, alldeles nära. Jag känner i varenda por att han vill röra mig. Ta mig i sina armar som ett barn på samma gång som en älskare skulle omfamna sin älskade. Så rör han vid mig. Litet lätt på min ena arm. Jag ryser av välbehag och känner hur bröstvårtorna styvnar. Så talar han till mig och jag hör genast att han talar till mig som till en jämlike, som till en vuxen. Men han talar milt till mig. Inte vill du ha en gammal gubbe säger han mjukt. Jag kan inte rå för att jag tittar litet på dig för jag är nog litet ensam sedan frugan dog och du är så ung och frisk. Men inte måste du göra mig till viljes för att jag har gått och blivit gubbsjuk.

Det han säger är alltigenom ärligt och så fyllt av respekt att jag ögonen nästan tåras. Han fortsätter: Du kommer säkert att träffa någon pojke som du är attraherad av och som kommer att ta din oskuld en dag när du är redo. Det är väl ingen brådska. Men plötsligt är kvinnan tillbaka uppmuntrad av ärligheten även om han fallit tillbaka till att tala som till ett barn på slutet. Styrkt av något nytt som föds just i den stunden vänder jag mig om och ser honom stadigt i ögonen. Lika ärligt som han talat nyss lika ärligt svarar jag honom och lika utlämnad som han måste ha känt mig känner jag mig. Fattar du inte att jag vill ha dig säger jag med hes röst. Jag nästan snyftar till när åtrån plötsligt väller in över mig. Pulsen bultar och jag börjar nästan svettas. Knäna blir alldeles svaga och jag börjar darra i hela kroppen. Spänningen mellan oss är så tjock att man skulle kunna skära den med kniv. Sakta rör han vid mitt ansikte och hans fingrar bränner mot min hud. Han smeker kinden och låter handen glida nerför halsen och över axeln och ner till bröstet som han tar i sin hand. Hela tiden ser han mig i ögonen. När handen sluter sig om bröstet flämtar jag till och andhämtningen blir litet tyngre. Tummen masserar bröstvårtan genom tyget och den blir hård och spänner under den mjuka beröringen. Hela tiden ser han på mig och jag viker inte med ögonen. Så tar han mig i sin famn och jag trycks mot honom och jag kan känna hur hans lem är hård mot min mage. När jag inte visar någon rädsla nu heller verkar han bestämma sig.

Gudarna vet att jag åtrår dig, viskar han, där jag står och känner hans hårdhet. Lova mig att du säger till om det är något du inte gillar eller som du inte vill göra säger han med en röst som är litet grötig av åtrå och ser djupt in i mina ögon. Jag nickar, för själv har ingen röst kvar alls. Då lyfter han mig i sina armar, inte utan ansträngning, och bär mig genom huset till sovrummet. Jag känner hur jag fylls av ömsom glädje, ömsom rädsla och av en ovan känsla av upphetsning. Nu skall det ske. Jag ska ligga med en man, inte med en pojke, med en man!

Han lägger mig på sängen och jag ser upp på honom utan att röra mig. Känner mig som förlamad. Han klär av sig skjorta, byxor, strumpor och kalsonger. Så står han där med kuken rakt ut stor och svullen. Sedan kommer han fram till mig. Jag tittar på hans hårda lem och undrar hur i all världen den ska få plats i mig. Han lägger sig bredvid mig och kysser mig. Jag öppnar mig för hans pockande tunga och känner samtidigt hur hans händer letar sig in under min t-tröja. Han knäpper upp behån och drar av mig både tröja och behå innan han fortsätter att kyssa mig och smeker mina bröst. Mina händer rör sig som av sig själva upp till hans nacke och jag smeker ovant över hans nakna rygg. Han kysser mig ner mot halsen och fortsätter fram till mitt ena bröst. När han tar bröstvårtan i munnen flämtar jag till och gnyr litet. Han fortsätter att suga och kyssa mina bröst medan händerna går på upptäcksfärd över min mage och ner över mina jeans. Hans ena han når mitt sköte och han smeker mig ovanpå jeansen. Jag särar på benen så han kommer åt och plötsligt stönar jag till. Det pirrar i underlivet av hans beröring och jag blir allt våtare. Han knäpper upp mina jeans och drar dem av mig tillsammans med trosorna.

Nu är jag helt naken och han ser på mig med ögon som är blanka av åtrå. Jag ser tillbaka in i hans ögon och känner mig helt trygg. Han lägger sig ovanpå mig och jag känner för första gången tyngden av en man på min kropp. Sensationen av hud mot hud får mig att bli ännu mera upphetsad och jag särar instinktivt på benen för att göra plats för honom. Han kysser mig och smeker mig men gör ingen ansats att tränga in i mig trots att jag kan känna hans styva lem mot mig. En längtan att få känna honom inuti mig föds av hans beröring och det faktum att han nu ligger mellan mina ben. Jag rör mitt underliv mot honom men han fortsätter att kyssa och smeka mig. Så vandrar hans läppar ner över mina bröst och min mage samtidigt som hans händer smeker insidan av mina lår. Han snuddar vid min buske och jag stönar till och särar ännu mera på mina ben. Så känner jag hans tunga i springan och gnyr till. Hans tunga börjar slicka mig och jag kan inte låta bli att rotera underlivet under behandlingen. Sensationen är otroligt stark och snart hör jag mig själv ropa högt av lust och njutning. Det ilar och kittlar i den lilla hårda knoppen som Lasse slickar med hård tunga och jag slänger med huvudet.

Så känner jag ett finger som vandrar upp i min våta grotta och jag spänner mig litet fast jag inte vill. Lasse stannar genast upp och slickar intensivt på clittan tills jag slappnar av igen innan han upprepar manövern. Snart hittar både ett och två fingrar vägen upp i min fitta och jag juckar emot med ett stön. Lasse slickar mig och smeker mig tills jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ilningarna blir starkare och starkare tills jag känner hur kroppens muskler och särskilt musklerna i underlivet drar ihop sig och jag flyter iväg i mitt livs första orgasm. Ett rop kommer från mina läppar och jag känner hur det pulserar i mitt underliv. Det är alltså det som är en orgasm.

Lasse fortsätter att smeka min clitoris och lägger sig på mig och trycker lätt med spetsen av sin lem mot min öppning som fortfarande pulserar litet. Jag känner att jag vill känna honom inuti mig så jag flämtar fram att han ska tränga in. Jag hör hur han flämtar av ansträngning ovanpå mig när han lirkar in spetsen på lemmen. När jag känner honom kan jag inte låta bli att spänna mig litet och jag väntar på smärtan som jag vet ska komma när mödomshinnan brister. Lasse stannar upp och fortsätter massera min hårda knopp tills han hör mig gny igen innan han åter rör sig och tränger in lite längre. Jag känner hur han når fram till ett hinder inuti mig och griper tag om hans rygg med mina händer. Han gungar litet i mig och jag känner hur det spänner litet. Så trycker han in lemmen med en stöt och jag skriker till litet både av förvåning och av smärta. Han stannar orörlig inuti mig och låter smärtan klinga av men fortsätter att stimulera min clitoris. Snart rör han sig igen och jag kan nu njuta av att känna hur han gnider mig inuti slidan när nu smärtan är borta. Snart hittar vi en rytm tillsammans och jag njuter av hela sensationen av att älska med en man inuti mig.

Till saken hör också att jag varit iväg med en story om en pojkvän och skaffat p-piller bara någon vecka innan så när Lasse ville dra sig ur för att inte spruta inuti mig viskar jag att har kan stanna inuti mig för jag äter p-piller. Han stannar då upp, jätteförvånad, och tittar nästan chockat på mig tills lusten åter tar över och vi fortsätter i en allt mer rasande rytm till det går för mig igen och sedan för honom djupt inuti mig. Jag känner hur han sväller litet till och sedan sprutar i stöt efter stöt medan Lasse stönar högt vid mitt vänstra öra. Jag känner i den stunden en enorm glädje. Lycklig helt enkelt.

Efteråt ligger vi i varandras armar och pratar och smeker varandra och jag känner mig som en kvinna. Helt och fullt kvinna. Passionen vi känner för varandra håller i sig under resten av det skolåret och han lärde mig mycket om hur man älskar och tillfredställer varandra. En gång när vi ligger i varandras armar efter älskogen säger han till mig att han vet att jag snart skall söka mig till pojkar i min ålder och lovar att han inte ska bli svartsjuk. När det sedan hände skildes vi utan konflikt. Jag kommer alltid att vara tacksam till min förste älskare för det sätt han lät mig bli vuxen på.

Epilog – Lasse femton år senare.

Jag var trettioett år och hade just gjort slut med min sambo efter en tid av ständiga gräl. Det var en stor lättnad på ett sätt men samtidigt kändes det som ett stort misslyckande. Jag hade flyttat in i en lägenhet inte långt från den lägenhet jag bott i som barn. De spänningar som uppstått berodde till stor del på det barn vi mist och den sorg vi haft så svårt att bära och acceptera tillsammans.

Jag gick på långa promenader i försök att skaka av mig den ännu kvardröjande sorgen och misslyckandet. Ensamheten var tung att bära men samtidigt hade jag ingen lust att träffa någon. Livet kändes tungt och i motlut. Av gammal vana styrdes mina steg mot kända kvarter och rätt som det var så befann jag mig utanför att bekant hus. En vithårig gammal man satt i en trädgårdsstol och läste tidningen. Jag tittade noga efter. Kunde det vara Lasse. En förändrad och äldre Lasse men det var ju inte så konstigt efter mer än femton år. Just då tittar han upp och kisar mot mig i det skarpa solljuset. Hej säger han litet osäkert eftersom han inte känner igen mig. Hej Lasse säger jag och ler stort mot honom. Han kommer närmare och tittar på mig. Så känner han igen mig och breder ut armarna. Jag kliver in i hans famn och njuter av att känna hans närhet. Det känns litet som hemma i hans armar. Fastän jag känner att styrkan inte längre är riktigt densamma känner jag mig trygg hos denne man som en gång tagit min oskuld och gjort mig till kvinna på riktigt.

Han ser på mig och rynkar pannan. Ögonen jag känner så väl ser forskande rakt igenom mig och han frågar bekymrat hur det står till. Han tar med mig in för en kopp kaffe och snart rinner allt ur mig. Vi sitter i hans gamla soffa och jag får gråta i hans famn som är så trygg, varm och go. Hans händer som känner varje vrå av min kropp smeker mig tröstande och jag kan inte låta bli att känna att jag vill ha honom igen och säger det också till honom. Då skrattar han och undrar vad jag ska med en gammal gubbe till. Jasså du, säger jag då, den försökte du med för femton år sedan också. Vi skrattar tillsammans och jag känner mig mycket lättare till mods men jag ser honom ändå djupt i ögonen och frågar honom ifall han verkligen inte känner någon lust för mig längre. Då blir han allvarlig och säger att han i sitt liv haft tre kvinnor. Den som hjälpte honom att bli av med sin oskuld, den som blev hans fru och sedan en mycket bestämd ung dam han mött för över femton år sedan. Och sedan kysste han mig.

Vi gick in i hans sovrum och älskade länge, långsamt och med stor ömhet. En mera omtänksam älskare än Lasse finns inte och samma glädje över att älska med honom som jag kände för femton år sedan kände jag när han trängde in i mig denna gång.

—-
Tänk om varje tjej kunde få en Lasse…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.