Home » Åldrar » Fostersonen

Fostersonen

Hej,

detta hände mig när jag var ung och skickades mellan olika fosterhem, då min föräldra valde spriten framför mig.

Jag var riktigt stökig, och till slut hamnade jag mitt ute på landet någonstans i ingestans.

Det var ett äldre par, Åke och Birgitta, och Åke drev eget företag och Birgitta gjorde just inget mera än skötte hemmet. Åke reste en hel del i sitt arbete, och då var det bra med fosterbarn som sällskap till Birgitta.

Dagen jag kom dit, tog de båda emot mig, och jag hade verkligen bestämt mig för att försöka sköta mig, efter att ha slussats in och ut på institutioner och hos olika familjer.

De verkade sjyssta och de börja inte med pekpinnar direkt, utan visade mig runt på denlilla gården,, och jag fick ett eget litet hus om jag ville, vilket jag snabbt antog.

Det fanns inget vatten eller toalett, men el och en egen dator fick jag ha där. Åke lät mig och lärde mig även köra moped, och jag kunde åka nån mil till lantahandeln själv, vilket gav en sjysst frihet, och även om jag inte trott det så började jag trivas  riktigt bra.

Det var sommar och skönt väder, och på dagarna fick jag hjälpa till att sköta om stället, medbåde målning och gräsklippning. Det var även rabatter att rensa och det var iaf intenån favoritsysselsättning om jag säger så.

Efter några veckor kom soc på besök, och allt var till belåtenhet, och jag var för en gångs skull lugn och trygghos Åkeoch Birgitta. De tyckte jag jobba så bra så fick lite lön, vilket sporra mig att jobba ännu hårdare.

Nån vecka senare skulle Åke till Malaysia på thjänsteresa och skulle vara borta i 3 veckor, och jag fick att göra lista av Åke, och vi åt middag tillsammans på kvällen innan han skulle åka.

Birgitta var lite harig över att sova ensam, men Åke lugna henne med att jag var i närheten och minsann kunde hjälpa och skydda henne, sa han skrattande.

Dagen efter var Åke borta när jag vakna, och dagen gick åt med alla sysslor, samt att jag fått lite dataspel som nu upptog en del av min tid på kvällarna.

När jag lagt mig kom jag den roliga iden att skoja lite med Birgitta, då jag visste hon var mörkrädd.

Smög ut och gick runt huset och när jag smög fram för att skrapa på fönstret, fick jag nästan en chock. Innanför fönstret hade Birgitta precis börjat klä av sig, och hondrog klänningen över huvudet precis när jag titta in. Birgitta var på inget sätt någon skönhet, rödhårig, lite fräkning, och kanske bara typ 1,50 lång. Jag var iaf nästa 1.80 själv. Mitt hjärta bulta och jag visste inte vad jag skulle göra, gå eller stanna och titta. Jag stannade! Birgitta vek ihop sin klänning och tog bak sina händer och knäppte upp bhn, innan hon sakta släppte ut brösten fria,och jag kände att nåt i nedre regionen började göra sig påmind. Hon stod framför spegeln, och kände på sina bröst som om hon undersökte dom, och efter några minuter kom det jag väntat på. Hon tog ett grepp runt trosorna och tryckte ned dom till fotknölarna, och närhon böjde sig framåt, såg jag rakt in i hennes stjärt, och en rödlätt buske. Hon pillade på sina tånaglar och jag kunde inte sluta titta på den bruna rosen framför mina ögon.

Efter några minuter ställde hon sig upp och hennes fingrar gled genom den rödhåriga busken, och hon drog lite i lutvet, där hon stod.  Hon klev in i badrummet och försvann ur min åsyn och jag väntade spänt på att hon skulle komma ut igen. Till slut hörde jag duschen tystna och hon klev ut i rummet igen.  Mina ögon drogs direkt mellan hennes ben, och nu var plötsligt busken borta helt och hållet. Hjärtat slog en frivolt, och jagghur hon tog nån tub med smörja och spruta lite i sin hand, innan hon ställde en fot på en stol och började massera in sitt sköte med cremen, sakta och omsorgsfullt. Hennes hand masserade och fingrarna gled från rumpan och ända fram på magen när hon masserade.

Efter några minuter åkte ett nattlinne fram och hon kröp i det och showen var slut. Jag smög tillbaka till mitt hus, och fantiserade om det jag just sett, innan jag till slut somnade.

Nästa morgon var det frukost och jag skömdes nästan för vad jag gjort men låtsades som om inget  hade hänt. Dagen fortsatte med sysslor och allt var som vanligt. När vi sagt godnatt och jag gått ut till mig, slog jag igång datorn och började söka på naket, och snart var hela skärmen full av olika bilder på nakna kvinnor. Efter några timmar kom jag iaf till ro  och somnade, och nästa dag var det lördag och ledigt. Solen gassade och vi åt frukost ute, när Birgitta föreslog att vi skulle ut med båten och ha picknick. Vi packade lite ochcykla iväg, de 4-5 km till båten, en liten roddbåt.

Sjön var inte så stor, men bra fiske, och fint vatten. Jag fick ösabåten innan vi kunde packa i den, och sedan rodde Birgitta ut oss till den enda av öarna som låg cahundra meter ut i sjön.

Vi gick iland och hittade en skön flat klippa och, med en liten vik nedanför. Vi packa upp lite och lade ut soldynor och jag tog ett fiskespö och gick ut på en udde en lite bit bort. Jag såg hur Birgitta packa upp fika, och sedan satte sig med en kopp kaffe i solen ännu fullt påklädd i sin klänning. Jag kastade, men det nappade dåligt, så jag tröttnade ganska kvickt.

Jag gick tillbaka och Birgitta drog precis klänningen över huvudet och till min besvikelse hade hon en baddräkt på sig, som dessvärre lämna allt åt fantasin. Ska inte du ta av dig och sola lite också sa hon medans hon hällde upp dricka åt mig, det är ju jättevarmt sa hon glatt.  Jo jag ska sa jag och drog t-shirten äver huvudet. Här är verkligen underbart sa hon och tittade ut över sjön, och jag kunde inte annat än hålla med, den låg som en spegel, och solen värmde gott.

Är det bra väder kan vi åka hit tidigt imorgon, och ta ett morgondopp, och tvätta oss, det är så härligt att tvätta håret i sjövatten sa Birgitta lungt. Vi solade och badade hela dagen och väl hemma gick mina tankar till Birgitta och det jag sett nån kväll tidigare. När hon börja släcka ned, smög jag ut och till hennes fönster. Kom precis lagom när hon äntrade rummet och hon lät klänningen falla.

Sedan försvann bhn och till sist trosorna, som inte var av nån minimodell, men nästan helt genomskinliga såg de ut. Hon gick in i badrummet och hämta nåt och straxt kom hon ut igen och började måla sina tånaglar, helt näck. Hon lyfte upp foten på skrivbordskanten, och hon hade hela tiden rumpan mot mig, när hon målade, och jag var nära att smälla av bara av synen.

Hon målade och när hon skulle byta fot, smekte hennes ena hand över muffen, gissningsvis för att känna om hon var stubbig efter rakningen. Ett finger kände runt hennes anus och jag höll nästan på att komma i brallan. Hon fortsatte målandet och jag beundrade henne. Plötsligt ringdevad jag tror var Åke, och hon satte sig på sängen och jag hörde röster som prata. Efter en stund luta hon sig bakåt och sträckte ut sig på sängen med telefonen vid örat. Hennes andra hand kände över brösten och ned över hennes sköte, och där stannade den ett tag, med lugna smekande rörelser.

Efter typ 5 minuter avslutade hon samtalet och reste sig och nattlinnet åkte på, till minstora besvikelse. Hon kröp under täcket och jag smög tillbaka sakta, och det tog en väldig tid innan jag somnade, hela tiden med Birgittas kropp på näthinnan.

Nästa morgon vaknade jag av att Birgitta knacka på dörren och fråga om jag var klar? Jag kolka på klockan och den var bara 06.15 och hon stod redo för avförd. Jag har packat så se bara till att få med dig själv skratta hon. Jag tog en t-shirt och ett par 3 kvarts byxor och steg ut.

Vi cykla iväg och lastade båten och denna gång fick jag ro. Vi kom ut till ön och lastade iland allt, och vi packade upp lite och satte oss. Det var alldeles lungt och vindstilla, inte mer än fåglarna hördes.

Ska vi hoppa i och tvätta av oss sa Birgitta medan hon reste på sig. Jag måste byta om först svara jag, och hon titta på mig och sa, byta om? Om du ska kunna tvätta dig kan du inte ha kläder, det har du väl inte när du duschar sa hon och skratta. Jag stelna till, bada näck med Birgitta, hur ska jag klara det tänkte jag hastigt.  Hon tveka inte, utan drog klänningen över huvudet, och sa att nu får du blunda om du inte tål att se mig naken sa hon och log. Hon knäppte vant av bhn och drog trosorna till marken. Kom nu då, det är underbart att bada näck, men Åke vägrar ifall nån skulle se, så det kan jag bara göra när jag är ensam här ute annars, men det är tråkigt utan sällskap.

Jag tveka men drog t-shirten över huvudet och Birgitta rev efter tvål och schampoo i väskan, och då passa jag på att skynda mig ned till vattnet, innan hon såg mitt tillstånd. Jag låg i vattnet när hon kom mot mig och hon kasta flaskorna med schampoo i vattnet. Utan minsta blygsel satte hon sig precis vid sidan av berget och huka sig ner för att kissa. Hon satt bredbent och pratade med mig hela tiden när strålen träffa berget. När hon var klar gick hon lungt ned i vattnet och simmade ut en bit.

Ganska snart tog hon flaskan med schampoo och började tvätta sitt hår och sin kropp. Jag stirra och hon fråga om inte jag skulle tvätta mig också. Jag tog schampoo och tvättade mitt hår och sedan kroppen. Min manlighet hade nu lugnat sig lite och jag våga  mig upp över vattenytan, även med underkroppen, och jag såg att Birgitta titta på min halvstyva snopp.

Vi sköljde av oss och först gick Birgitta upp och jag tätt efter. Hon satte sig naken på handduken och jag satte mig bredvid. Hon hällde upp kaffe och tog fram mackor, fortfarande naken och hon var så vacker. Å herregud så skönt det var att bada näck, vet inte när jag gjordedet senast, sa hon med ett skratt. Så länge vi är härute tänker jag inte ha en tråd på kroppen idag, sa hon och log. Finare om man blir brun på hela kroppen eller vad tycker du, är jag konstig tycker du fråga hon kvickt. Nej absolut inte svara jag, rädd för att hon skulle klä på sig. Vilken tur då sa hon och log. Vi fika och prata lite allmänt och hon berätta att Åke absolut inte ville bada naken, han var emot allt vad nakenhet och porr var, och det var inget att diskutera enligt Åke. Därför måste du vara försiktig med nakenhet, sa hon, och även radera all historik på datorn när du tittat på porr sa hon och tittade mig djupt i ögonen. Jag harkla fram ett vadå? Spela inte dum, jag kolla din dator när jag städa sist och det var minsann inte bara spel i den må jag säga, sa hon och log. Mig gör det inget, men Åke blir tokig om han får veta sa hon bestämt, då åker du ut med huvudet före, och det vore riktigt tråkigt sa hon med en sorgsen ton.

Nästa gång är det bättre du säger till, så hjälper jag dig att rensa historiken, om du inte vet hur du gör sa hon lungt. Jag vet att killar i din ålder har behov, det är normalt. Säg till om du behöver nåt, näsdukar, glidmedel eller så när du onanerar, så köper jag det åt dig. Jag skämdes järnet, ochhon prata på, och fråga om jag onanerar ofta, och jag sa att jag aldrig gjort det. Då behöver du lära dig, för det är inte hälsosamt att gå runt stenhård som du är nu, sa hon och peka på min nu fullt stående mandom. Kom sa hon och pekade, och jag fick lägga mitt huvud i hennes knä. Att onanera är normalt och det gör jag nästan varje dag, när inte Åke är hemma eller ute, sa hon. Men jag har en massagestav till det som jsg kan visa när vi kommer hem, men den är för tjejer förstås. Hennes ena hand greppade tag om min kuk utan pardon, och hon drog mig upp så jag låg som en banan med rumpan i hennes knä, och min kuk precis under hennes bröst. Slappn av nu sa hon lungt, så ska jag göra det skönt för dig sa hon. Med lugna mjuka tag började hon runka mig, sakta och metodiskt, och det pirra i hela kroppen efter någon minut bara. Hon släppte taget och fråga om det var skönt och jag fick inte fram ett ord, bara mmm.  Hon lekte med min kuk mot sina bröstvårtor och jag hade svårt att hålla mig, när hon säger, tycker du mamma gör det skönt för dig? Jag blev lite förvånad, men just då var det så skönt att jag svarat ja på vad hon än frågat. Hennes andra hand smekte min pung, och snart kände jag ettfinger smeka mitt anus, och sakta pressas in. Då kunde jag inte hålla emot längre utan såg hur hon försökte fånga spruten i munnen och ansiktet, men det mesta landa på hakan och över hennes bröst.

Jag är i himmlen tänkte jag när jag titta upp och ser Birgitta ta strängarna från hakan och raka in i sin mun. Jag blir helt slapp i kroppen ochhon ber mig flytta mig vilket jag knappt klarar….

Hon reser sig och inspekterar sina kladdiga bröst innan hon går ned i vattnet och sköljer av sig.

Jag ligger nästan livlös, och när hon kommer upp pussar hon min panna, och smeker min nu slaka vän. Tror mammas kille behövde det där sa hon och hällde upp kaffe helt lungt.

Jag vacklar ner i sjön och sköljer av mig, och tror jag drömt allt, men naken på berget sitter Birgitta och tittar på mig. Lägger mig sedan i solen och slocknar direkt nästan.

Snart vaknar jag av att…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.