Home » Bisexuell » Första gången med en tjej

Första gången med en tjej

Posted in Bisexuell, Lesbiskt

Detta är en riktig historia, något som jag fick uppleva för två år sen.
En av sommarens varmaste dagar, en lördag i augusti, jag var nyss fyllda 23. På kvällen hade jag och min kille och några vänner en picknick på Djurgårn med vin, öl och mat och bestämde oss för att gå ut. Alla var rusiga efter drickandet och den varma solen som lyst på oss hela eftermiddagen och kvällen. Äntligen kunde jag ha på mig min korta jeanskjol och mitt tunna vita bomullslinne även på kvällen utan att frysa. Jag hade solat nu i några dagar så benen och armarna, ja, hela kroppen var sådär nysolad och gyllenbrun. Mitt annars så mörka hår hade fått sig några solslingor, både äkta och några var “konstgjorda”!
Vi rörde oss in mot stureplan, en av kompisarna kände en bartender på ett ställe så vi bestämde oss alla för att gå dit, gratis drinkar är aldrig fel!
Stämmningen var på topp när vi kom till stället. Alla var skönt och snyggt sommarklädda, och jag vart genast sugen på en drink, orkade inte vänta på att komma fram till bartenderkompisen i den smockfulla utebaren så jag gick ensam in till baren inomhus och ställde mig för att beställa. Det första jag lägger märke till när jag rekar baren är bartenderns rygg i en rygglös topp, nästan ända ner till rumpan. Och det långa blonda tjocka håret som vågade sig lite smårufsigt på ryggen. “Men Gud, vad gör jag! kollar in en tjej” tänker jag för mig själv. “Måste vara vinet och solen”!
Jag som har varit tillsammans med Thomas i fem år, aldrig varit med en annan tjej, men fantiserat om det flera gånger!!! Nu stod jag här och kollade in en tjejs rygg, hår och rumpa på ett sätt jag aldrig gjort förut! Jag tittar ner på mina skor, i ett försök att hitta nåt annat att titta på, men såfort jag höjer blicken igen har mina ögon hittat sitt mål… Nu hade hon vänt sig om och hon var den sötaste tjej jag nånsin sett. Stora gröna ögon, snyggt solbränd, nästan ingen smink och nu gick hon mot mig!!! “Hjälp! Säg nåt…FORT” tänkte jag. -Ja, tack? Vill du beställa? frågar hon. Jag vet att att jag står och glor kanske lite för länge utan att säga nåt för hon ger mig en väldigt undrande blick. -Ehh…en, en…ett glas rosé.
Nu kände jag hennes doft, fräsch och lite söt. När hon tar mitt kort för att lägga in det i baren nuddas våra händer och jag vet inte vart jag ska titta, hon rycker till och ger mig ett stort leende. När hon sen kommer med vinet och häller upp det i glaset gör hon det samtidigt som hon tittar mig i ögonen hela tiden. “Nu jävlar!tänker jag “va inte en sån fegis, titta tiibaka och ge henne en komplimang” -Du luktar jättegott, får jag fram. Hon tittar fortfarande på mig och svarar: -Dina ögon…jag gillar mörka ögon! Nu började det pirra i bröstet och det letade sig neråt magen och mot fittan. -Jag slutar om 20 minuter, ska vi hitta på nåt då? frågar hon.
-Jag, jag e här liksom med nån, min kille och några vänner, svarar jag.
-Ok… men jag slutar om tjugo minuter, och förslaget finns kvar tills dess!säger hon.
Jag går ut på uteserveringen och pirret i min fitta vill inte försvinna. Jag sitter som i ett töcken i 10 minuter. Tillslut frågar Thomas hur jag mår.
-Inte så bra, flyger det ur mig, för mycket sol kanske, svarar jag…
En ren lögn, jag har aldrig mått bättre!!! Jag bestämmer mig för att avvika, går på toaletten och dröjer där i tio minuter innan jag går tillbaka och på vägen passerar jag baren för att hämta mitt kort. Bartendern är kvar och ger mig ett stort leende när hon får syn på mig.
-Nå, Hanna, läser hon från mitt kort, vill du hitta på nåt eller?
Hela min kropp pulserade när jag svarade….
-Ja, möt mig vid svampen om 10 minuter.
Jag drog en liten sjukdomshistoria och sa att jag nog borde åka hem.
-Ses vi hemma sen? frågar Thomas.
-Ja, om jag inte somnar i syrrans lägenhet! svarade jag, eftersom jag lovat att åka förbi där och mata katten, när hon var bortrest över helgen.
-Jag sover hemma iallafall, säger Thomas som e jätteallergisk mot katter, har ingen allergimedicin me mig.
-Ok! Vi ses! Puss! säger jag och måste behärska mig för att inte se alltför pigg och glad ut.
10 minuter senare står hon där vid svampen och vi hoppar in i en taxi och åker mot min syrras lägenhet på söder.
-Vad heter du egentligen? frågar jag
-Lina, svarar hon. Och jag hör att hon har en dialekt, östergötland typ. Och jag kommer på mig själv att jag tycker det är rätt porrigt och sött på samma gång och än en gång pirrar det till i fittan och nu har jag nog blivit lite blöt. Båda vi vet varför vi sitter i den här taxin, vi säger inte så mycket till varandra, men såfort våra blickar möts, så är laddningen i luften total. Hon tar helt plötsligt min hand och lägger den på sitt bara lår, hon har också kort kjol och tittar på mig och slickar sig lite lätt om läpparna. Jag lutar mig fram och ger henne en lätt kyss men ändå lite blöt. Nu har taxin kommit fram, vi stiger ur och i hissen upp till lägenheten småpratar vi lite grann. Mest för att båda är nervösa men ändå förväntansfulla. Väl i lägenheten tar vi lite att dricka och jag sätter på The Knifes skiva, den enda som e bra i syrrans skivsamling.
-Är dom äkta? frågar jag och menar hennes bröst
-Nehej! skrattar hon, vill du känna?
-Ok! svarar jag och sträcker fram handen.
-Vänta!säger hon och börjar klä av sig. Istället för att bara ta av sig tröjan så tar hon av sig helt naken.
-Du med, säger hon och jag känner inget som helst hinder att ta av mig näck!
Jag börjar smeka hennes bröst, fasta och hårda som silikonbröst är, och bara det fick mig att bli så våt mellan benen att det rann längs ena låret. Hon började stöna och smeka mina bröst innan hon tog den ena bröstvårtan i munnen och nafsade och bet lite. Min hand letade sig ner till hennes helrakade fitta som också var alldeles svullen och blöt. Jag drog med ett finger i skrevan kring klittan innan jag bad henne att lägga sig på rygg. Jag särade på hennes ben och satt på knä mellan dem och började nu smeka hela fittan med hela handen. Först sakta och mjukt sen alltmer rytmiskt och hårdare eftersom hon befallde mig att ta i mer! Nu guppade hon med höfterna och jämrade samtidigt som hon sög på sina fingrar och smekte de stora fasta silikonbrösten.
-Jag kommer nu, flämtade hon.
-Kom då! Jag ska knulla dig med handen tills du kommer.
Så vred hon sig i en orgasm och halvskrek ut i stötar.
-Nu är det din tur. sa hon. Ställ dig på knä med rumpan upp.
Jag gjorde som hon sa, och snart kände jag hur hon började slicka och smeka mig kring sjärthålet och neråt mot min blöta och saftiga fitta. Nu hade hon hela min fitta i sitt ansikte och jag rörde rupan upp och ner samtidigt som hon slickade mig ordentligt, nu var jag så blöt och saftig och ville känna hennes fingrar i mig, vi la oss på sidan och började fingra varandra. Hela tiden kände jag hur det va nära men ville inte att det skulle ta slut, så jag höll tillbaka orgasmen som jag visste skulle bli explosionsartad! Nu böjde jag mig ner och började slicka hennes fitta. Den var nyrakad men jag kunde ändå känna den mjuka stubben mot mina läppar tunga och det här var först gången som jag smakade på fitta. Den syrliga lukten och den härliga våta saften fick mig att komma, jag kunde inte hålla tillbaka orgasmen och ju mer jag stöna destomer forsatte hon att pulla mig. Nu stod jag nästan i brygga och var så snurrig av orgasmen att jag var tvungen att vila en stund.
-Gick det bra? frågade Lina.
-Ja, det gick…..bra! flämtade jag.
-Ska vi ta ett svalt bad? frågade jag. Och Lina ville gärna svalka sig lite.
När hon gick mot badrummet såg jag henne i helfigur naken för första gången och blev tänd igen.
Vi fyllde badkaret med svalt vatten och la oss mittemot varann.
Hennes bröst guppade vid ytan och hon gav mig en så porrig blick att jag ville ta henne där på en gång igen!
Då såg jag, hon hade smekt sig själv under vattenytan hela tiden och nu sjönk hon ner i vattnet och hennes fitta kom emot min.
Jag sjönk ner en aning jag med tills våra fittor möttes där under vattnet ocg nu börjagde vi jucka våra höfter för att gnida fittorna mot varann. Samtidigt smekte jag hennes bröst med ena handen och hon sög av mina fingrar på den andra samtidigt som jag sög av hennes fingrar. Vi började jucka allt häftigare, det blev svall i karet och hälften av vattnet var väl på golvet vid det här laget. Känslan av hennes fitta mot min fitta var helt underbart porrig, vi juckde på för fullt tills det gick för oss båda, jag fick hålla igen ordentligt för jag ville ju komma samtidigt som Lina.
Så höll vi på hela natten, vi smekte, slickade, sög, masserade varandra tills våra fittor var helt svullna och röda. Klockan 4 på morgonen klädde hon på sig och beställde en taxi.
-Får jag se dig igen? frågade jag
-Det var min sista dag på jobbet innan semestern, sen sticker jag me familjen till landet, svara hon.
-Med dina föräldrar eller, fråga jag.
-Med min man och mina två barn, svarade hon.
Sen gick hon, vi bytte inte telefonnummer eller något. Vi sa bara tack och hejdå. Nu är det två år sen det hände, ingen vet något om det och jag har aldrig heller sett henne igen. Men jag kommer aldrig att glömma mitt första tjejsex!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.