Home » Homosex » Första gången

Första gången

Posted in Homosex

Det här hände för några år sedan, men jag vill inte säga när eller var eftersom jag inte vill lämna ut andra personer. I vilket fall som helst var jag drygt femton år gammal och i samma trappuppgång bodde två män ihop. Jag visste att den ena var brandman, men vad den andre höll på med visste jag inte.
Jag kallar dem för “A” och “B”, där B är brandmannen.
Visst hade jag ibland suttit på nätet och sett på när två män hade sex, men utbudet då var inte samma som idag. Sen kan jag också säga att som femtonåring så är man inte helt säker på sin sexualitet.

Det hände en gång, jag minns att det var en dag i april, att A hade köpt en stereoanläggning. Det är några stycken paket och jag träffade honom i trappuppgången och höll upp dörren för honom. Jag sa artigt att jag kan hjälpa till om det behövs och han tyckte att jag var väluppfostrad och tackade ja.
Vi lastade alla paketen i hissen och så åkte vi upp till hans våning. Vi bar in alla paket och när det var färdigt så tänkte jag gå, men han sa till mig att jag skulle vänta lite och han tog fram sin plånbok och ville ge mig 50 spänn.
Jag är väluppfostrad och därför tackade jag nej och sa bara att man alltid kan hjälpa varandra. Han blev lite förlägen, men så sa han att han måste ju tacka mig på något sätt och föreslog då att han skulle göra några smörgåsar till mig, men jag tackade nej till det också, men så frågade jag om jag kunde få ett glas vatten eller läsk.
“Självfallet”, sa A.
“Sätt dig i soffan bara så kommer jag på studs”
Sen satt jag i hans soffa och drack min läsk och han frågade vad jag hette, hur gammal jag var och i vilken våning jag bodde osv.
Jag svarade på frågorna och var väl också lite förlägen. Jag visste inte riktigt hur det var med dessa två män som bodde ihop. Det kunde ha handlat om vad som helst. Det kan vara praktiskt att bo två stycken ihop och sänka kostnaderna osv.
Efter en liten stund frågade han mig ifall jag ville se mig runt i deras lägenhet. Han kunde visa mig. Jag tackade och sa “ja” och han la sin arm på mina axlar och vi gick runt. Det var tre rum och kök så det var inte så mycket att se, men när jag såg deras sovrum så var det en dubbelsäng och då visste jag.
Vi gick runt och han hade sin arm på mina axlar hela tiden och jag tyckte att det kändes trevligt.
Sen tog han plötsligt, på ett mjukt sätt, och kramade om mig och sa “du är en fin grabb”.
Missförstå inte, han menade nog att jag var väluppfostrad, vänlig och snygg.
Jag satte mig åter i soffan och A satte sig bredvid mig och vi småpratade lite och jag vet inte hur lång tid det tog, men han frågade mig ifall han fick krama om mig.
Visst kunde han göra det, men jag uttryckte det som “visst”
Han kramade om mig och jag kände hans kind mot min kind och sen kände jag hur han kysste mig på halsen. Precis då när han kramade och kysste mig på halsen viskade han i mitt öra: “jag kan göra det skönt för dig”
Han strök sin hand över min mage och frågade “vill du det?”
Jag kunde bara svara “mmmmm” och i samma stund kunde jag känna hans händer i mitt skrev.
Han smekte mig en liten stund, men sen sa han att vi kunde gå till sovrummet.
Jag la mig på sängen och han la sig bredvid mig. Han kysste mig och sa samtidigt att jag behövde inte vara rädd eller ängslig. Han skulle inte göra någonting som jag inte tyckte om eller accepterade.
Jag låg där på rygg och han kysste mig samtidigt som jag kände att han knäppte upp mina byxor.

Efter ett litet tag kände jag hans händer innanför mina kalsonger och han kysste mig och viskade “det är ingen fara, jag gör det fint för dig…”
Sen böjde han sig ner och tog min kuk i sin mun.
Så det kändes!
Han tog sin grova hand och tog tag i pungen och han hade min kuk i sin mun.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, men jag tog mod till mig och frågade ifall jag fick smeka honom också.
Han skrattade och frågade mig ifall jag ville smeka honom också.
Jag satte mig vid sängkanten och såg på när han klädde av sig och då såg jag den finaste kuk som man kan föreställa sig.
“Du vill ha den?”, och samtidigt tog han ett stadigt tag i min nacke och tryckte mitt ansikte mot hans ljumskar . Han strök sin kuk över mitt ansikte och efter en stund böjde han sig ned för att kyssa mig.
Sen bad han mig öppna munnen.
För första gången i mitt liv hade jag en sån i munnen. Med sina båda händer tog han tag i mitt huvud och tryckte den in och ut. Sen sa han att jag skulle suga lite hårdare, men det blev lite för hårt och han tog ut den igen.
Jag skämdes och var helt röd i ansiktet för att jag hade sugit för hårt, men han kysste mig och sa att det är ingen fara. Jag bad att få försöka en gång till och sen viskade jag någonting till honom. Jag vet inte varför, men jag trodde att han skulle bli förbannad, men jag bad honom att komma i min mun.
Vill du verkligen det?,
mmmm
Han tog åter tag i mitt huvud och stack in kuken i min mun och jag sög inte så hårt och jag kunde känna hur han njöt.
Efter en stund blev hela hans kropp spänd och han stod still och jag fick den första kaskaden i min mun. Sen var det pang, pang…. han kom i flera kaskader och jag tog ut kuken för att kunna svälja och sen tog jag in den igen.
Jag var femton år och så lycklig och han tyckte att jag var underbar.
Efteråt frågade han mig ifall jag kunde komma till dem på kvällen då hans sambo var hemma och jag lovade att göra det.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.