Home » Analsex » Förspel

Förspel

Posted in Analsex, Bondage, Fetish, Kinky

Morgonen kom och solen strilade in mellan gardinerna, sken över mitt sömndruckna ansikte medan du tittade på mig. Du hade gissat att jag skulle sova länge på morgonen – gårdagens genomknullning, först på parkbänken av dina tre vänner, och sedan under större delen av natten av dig, krävde sin rätt. Du stod där och såg på mig, funderade på hur hårt jag sov, hur mycket du skulle kunna röra vid mig utan att jag vaknade.

Du tog mina händer, band fast ena änden av sidenband i dem – den andra änden band du fast i sängen. När du bundit fast ena foten såg du att jag började vakna. Du skyndade att binda fast även den andra. Så låg jag där, utspärrad som ett X med mitt kön uppfläkt och lättillgängligt.

”Vad sysslar du med Pe…” jag kom på mig mitt i meningen. Självklart var detta inte ett påfund av någon annan än min herre och självklart hade jag att lyda och inget annat. ”Herre, om du önskar får du gärna berätta vad du förväntar dig av mig” rättade jag mig och försökte att tygla fjärilarna som hotade med revolution i magen.
”Du ska få två möjligheter” svarade du. ”Endera ringer du en vän som får komma hit eller så ringer jag en vän som får komma hit.”
Jag insåg vad det var du ville, vad du längtade efter. Insåg att jag skulle få möjlighet att hjälpa dig att uppfylla en fantasi på samma sätt som du under gårdagen uppfyllt en av mina fantasier (vilket fortfarande kändes med stor tydlighet i både mus och rumpa).
”Jag har en väninna som kanske kan behaga min Herre” svarade jag och log mot dig. ”Jag har berättat för dig om kvinnan som under en kort tid var min älskarinna, en kvinna som jag själv längtat efter att få återknyta min sexuella bekantskap med… Skulle det behaga dig Herre om hon kom?”
”Det skulle behaga mig mycket” svarade du och hämtade min adressbok. Du letade dig fram till telefonnumret enligt mina anvisningar och slog också numret, så la du telefonen mot mitt öra. Jag kunde höra signalerna gå fram och när hon svarade ”Sara” presenterade jag mig och berättade för henne att jag var i staden. Vi småpratade en stund och när du lessnat på småpratet började du suga på min bröstvårta. Plötsligt blev det svårare för mig att koncentrera mig på det Sara för tillfället talade om.

Så bet du till i bröstvårtan och jag kunde inte hejda ett stönande. Sara frågade vad som hände och jag insåg att här var min öppning.
”Det var min Herre Sara, han nafsade i min bröstvårta.” Spänd väntade jag på hennes reaktion.
”Din vaddå?” Frågade hon nyfiket och skrattade.
”Min Herre, han vars kåta slyna jag är.” Svarade jag och fortsatte ”Jag kan tänka mig att dela med mig av honom en stund i dag… Är det möjligen så att du är lite söndagskåt och intresserad av att leka?”

Det tog inte lång stund att övertyga henne om det förträffliga i idén. Jag förklarade vart vi befann oss och hon meddelade att det skulle ta henne ungefär en timme att komma över.

När du lagt på luren anhöll jag vördnadsfullt om att få tillbringa tid i badrummet, vilket jag fick. Du lossade mina band och släppte iväg mig. Kissa, borsta tänderna, snabb dusch för att inte se ut som ett kråkbo i håret och slutligen var jag beredd att möta både dig, Sara och vad än dagen skulle kasta åt mitt håll.

När jag kom ut från badrummet tog du mig i famnen och bara höll om mig en stund, smekte min rygg, mina skinkor och upp mot axlarna för att slutligen se mig i ögonen och din blick talade om stolthet, passion, ömhet och inte minst din egen kåthet. Så blev dina händer hårdare, slöt sig runt mina handleder och buffade mig mot sängen igen. Jag insåg att jag återigen skulle bindas och helt riktigt, det var precis det som hände.
Mitt i sängen, återigen som ett X, insåg jag att mina fötter var vända direkt mot dörren, att det första Sara skulle se när hon kom in var mitt vidöppna och kåtglänsande sköte. Skammen rann genom kroppen och jag tror till och med att jag rodnade. Det var ett tag sedan Sara och jag träffades och nu skulle hon träffas av dofterna från min uppfläkta fitta innan hennes ögon hade nått mina.
”Herre, kan jag möjligen få ett täcke över mig?” frågade jag med bedjande blick.
”Ett täcke?” frågade du och insåg sedan vad jag menade ”Det kan du inte. Du ska ligga där och visa upp dig som den kåta slyna du är, inga försök till att skyla dig kommer att tillåtas. Du är en slyna och det finns ingen anledning till att dölja detta.” Ett leende lekte på dina läppar och du närmade dig mig.
Du la din hand över mitt sköte och lät fingrarna smeka mellan de hala blygdläpparna. Strax innan fingrarna nådde klitoris stoppade du och tryckte lite hårdare. Jag höjde mig mot din hand och längtade efter att få känna ditt finger smeka över min klitoris, att få känna hur nervernas längtan efter beröring stillades åtminstone för en liten kort stund. Då tog du bort handen och gick bort till din väska där du började gräva efter något. Jag kunde inte se vad då du stod med ryggen mot mig och när du sedan vände dig om hade du vad det nu var bakom ryggen. ”En liten detalj bara slyna”
”Ja Herre?” frågade jag.
”Blunda” sa du och naturligtvis blundade jag.
Tystnaden som följde laddades med spänning, du var spänd på min reaktion och jag på vad som skulle hända. Så plötsligt känner jag något kallt mot min rumpa. Din tumme som smeker, öppnar, tänjer. Så inget. Sedan något annat som tränger, bänder och trycker. Inåt, inåt, inåt. Jag slappnar av allt jag kan men ändå smärtar det en aning, så är pluggen på plats och smärtan byts ut mot ren njutning.

”Knack, knack” Dörren! Där ligger jag, fastbunden som ett X med en plugg i rumpan och en våtkåt fitta vänd mot dörren. Jag blundar och hoppas att det är Sara medan du går mot dörren och öppnar.
”Hej! Jag söker efter Karin, är det du som är…?” frågar en röst jag känner igen som Saras.
”Hennes Master, och du måste vara Sara?” Fyller du i medan du släpper in henne. Jag öppnar ögonen och ser hur hon tar in situationen, dig där du står i din (eller snarare hotellets) morgonrock, lång och med en stark och självsäker utstrålning, mig där jag ligger uppfläkt och generat upphetsad och rummet i en enda blick.

”Här är ni i full aktion” säger hon med riktning mot mig. ”Är det att bara klä av mig eller har du andra planer för mig” fortsätter hon sedan vänd mot dig.
”Sara, låt mig fråga dig en sak” börjar jag enligt instruktioner jag fått av dig ”accepterar du min Herre som din Herre medan du är här?”
”Självklart” svarar hon bara och jag ser hur du får något vilt i ögonen.

”Klä av dig slyna” säger du kort till henne ”leken kan börja.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.