Home » Åldrar » Förförd av en mogen kvinna

Förförd av en mogen kvinna

Posted in Åldrar, Hetero Sex

Min mamma hade varit på konferens några dagar och jag skulle hämta henne vid tåget på fredagskvällen. När jag kom till stationen ville mamma att vi skulle vänta tills Kerstin, hennes chef, hade fått en taxi. Kerstin bodde på landet några mil utanför stan men jag erbjöd mig att köra henne hem.

Vi lämnade av mamma hemma hos oss och fortsatte ut på landsbygden.

Trots att regnet stod som spön i backen hade jag svårt att hålla blicken på vägen. Kerstin var – trots att hon var över 40 år – bland det sexigaste jag sett. Blond och blåögd. Hon hade tagit av sig ytterkläderna så att hon bara hade på sig en kort mörkblå kjol som slutade mitt på låret och en vit blus. När hon spände fast säkerhetsbältet öppnade remmen över bröstet en av knapparna i blusen och gav därmed nästan fri insyn till ett av hennes stora fina bröst.

Kerstin var en pratsam kvinna och berättade allt möjligt. Bland annat att hon hade blivit singel igen för ett halvår sedan och nu kände sig väldigt ensam i det stora huset. Cirka en kilometer från hennes hus var vägen spärrad av ett träd, och när jag försökte köra ut på åkern för att komma runt det, fastnade vi med bilen. Snopet! Snabbt bestämde vi att det enda som återstod var att jag fick övernatta hos henne – och det var inte mig emot – så vi började gå mot huset. Eftersom det var kallt och blåsigt och det ösregnade var vi genomblöta och stela av köld när vi kom fram till villan.

Kerstin tog fram en badrock och sa: – Ta av dig dina blöta kläder och ta på denna, så ska jag sätta på bastun så att vi får upp värmen i kroppen.

Innan hon knäppte på bastun gick hon in i sovrummet för att ta av sig de blöta kläderna. Hon kom snabbt ut igen, men då endast iklädd en tunn sidenmorgonrock.

– Jag har ringt och berättat vad som har hänt, och att du stannar tills vi kan få upp bilen på vägen igen.

Hon nu gick iväg för att starta bastun. Och för varje steg hon tog så såg man tydligt hur hennes stora bröst guppade upp och ner.

När bastun var startad slog hon upp varsin rejäl whisky till oss båda och sa: – Vi sätter oss i soffan och dricker detta tills bastun blir varm.

En halvtimme senare var whiskyn urdrucken och bastun het.

– Gå du före in i bastun, så hämtar jag några öl som vi kan dricka efter bastun, sa hon.

– Det finns små handdukar på hyllan utanför bastun som man kan sitta på och krokar till badrockarna bakom dörren.

Det var tydligt att hon tänkte sitta naken i bastun.

Jag gick in och satte mig tillrätta. Två minuter senare kom Kerstin med ölen. Hon hängde av sig badrocken och kom in och satte sig. De gigantiska brösten gungade och hoppade när hon gick. Hon satte sig med ryggen mot väggen och satte upp fötterna framför sig på bänken.

Jag kämpade för att inte stirra på hennes härliga bröst eller hennes håriga mammasköte – när vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord – men blicken sökte sig hela tiden till dessa i alla fall, och snart började blodet att rinna till mellan benen på mig. Jag klämde fast ståndet mellan låren och försökte sitta så naturligt som möjligt. Men efter några minuter så undrade Kerstin varför jag var så spänd.

– Slappna av och luta dig tillbaka.

Jag mumlade något om att det var pinsamt.

– Pinsamt… svarade hon. Du har väl inget att vara blyg för? En ung kille behöver väl inte var blyg för att titta på en medelålders kvinna med hängbröst va’?

Samtidigt som hon sade dettta så hade svetten mellan låren gjort att ståndet mitt började att glida, och vips så åkte ståkuken fram.

– Oj! sa hon, var det du var så blyg för. Den ska du absolut inte skämmas för! “Den” är den bästa komplimang jag fått på länge, sa hon och skrattade.

– Är det mina stora bröst som gör dig så kåt? frågade hon. Jag har nog sett hur du har spanat in dem.

Jag bara nickade.

– Om du gillar dem får du gärna titta, men ännu hellre smeka och suga på dem, sa hon, samtidigt som hon lyfte det högra bröstet mot sin mun och lekte lite med tungan runt bröstvårtan.

Jag satt som förstenad och bara tittade. Det hela kändes helt overkligt. Hon flyttade sig närmare mig, och fortfarande bearbetade hon sin högra bröstvårta med tungan och läpparna. När hon var ända framme satte hon det ena benet bakom min rygg och det andra ner på golvet framför mig. Hon tog tag i mina händer och förde dem till sina bröst.

– Känn så sköna de är!

Nu lät hon den vänstra handen glida ner mellan sina ben, och började smeka sin fitta.

– Du gör mig också kåt, sa hon, och tog ett bestämt tag om min kuk med den andra handen.

Sakta, sakta, runkade hon mig med långa tag.

Här satt jag med de största bröst jag någonsin sett, ett i varje hand, samtidigt som en kvinna både runkade min kuk och smekte sin egen fitta.

Det höll på att bli för mycket. Kerstin märkte vad som var på gång och släppte sitt grepp om min lem och la istället handen bakom min nacke och förde mitt huvud mot sina bröst.

Jag slickade och sög på hennes stora styva vårtor, samtidigt som jag masserade brösten. Hela tiden berättade hon hur skönt det var och vilken härlig mun jag hade. När den värsta sprutrisken var över tog hon åter tag om mitt stånd och fortsatte med sina retsamt långsamma runktag.

– Pulla mig nu! tjöt Kerstin efter ett tag.

Det behövdes inte många minuter…

Kerstin började att skälva i hela kroppen. När orgasmen rullade genom hennes kropp skrek hon högt och tryckte mitt ansikte hårdare mot sina svettiga bröst.

När hennes orgasm ebbat ut så kysste hon mig länge. Sen sa hon: – Lägg dig ner så ska jag göra det riktigt skönt för dig.

Medans jag lade mig ner, reste hon sig snabbt och öppnad dörren till bastun och stängde av värmen. Hon satte sig på huk och började kyssa mig. Sen gick hennes händer och mun på upptäcksfärd över hela min kropp. Hon stannade till vid bröstvårtorna och slickade, sög och masserade med fingrarna tills jag stönade högt. Sedan fortsatte hon ner längs magen till min kuk, som nu kändes större och styvare än jag någonsin tidigare hade upplevt.

Hon slickade och sög på kuken och pungen, lekte med tungan hela vägen ner til anus och tillbaka. När hon upptäckte att utlösningen närmade sig så sa hon att vi måste dra ut lite på det sköna. Så hon började om, med långa kyssar, resan gick via bröstvårtorna ner till kuken. Men denna gången klämde hon fast kuken mellan brösten och runkade med brösten samtidigt som hon lät tungan och läpparna möta ollonet varje gång det tittade fram. När hon märkte att jag var på väg övergick hon till att suga med långa djupa drag.

– Jag kommer!! stönade jag, men hon fortsatte bara att suga medans hon hela tiden tittade mig djupt i ögonen.

När jag slutligen sprutade allt jag hade svalde hon allt utan att ta ut den ur munnen.

Orgasmen var helt annorlunda mot de jag tidigare upplevt. Hon fortsatte att slicka och suga även efter att jag sprutat tills ståndet var lika hårt som innan.

Då satte hon sig grensle över min mage och kysste mig igen. Detta var första gången jag kände smaken av min egen sperma i en kvinnas mun.

Sakta men säkert förde hon nu kuken mot fittmynningen och lät den glida helt in i botten. Och där satt hon kvar och masserade sin klitoris med ena handen och kramade och masserade min kuk med sina vältränade fittmuskler.

Sakta började hon rida mig, takten växlade sedan mellan sakta mak och full gallop, tills jag slutligen tömde ytterligare en sats djupt i Kerstins fitta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.