Home » Fetish » Flickan i fönstret

Flickan i fönstret

Posted in Fetish, Onani

Flickan i fönstret

Det hela började för cirka 4 år sedan. Jag hade precis flyttat in i min nya lägenhet och börjat få lite ordning men det fanns fortfarande en hel del kartonger och annat som ännu inte lyckats komma på plats. Jag arbetade även sent under denna period och kom oftast inte hem förrän framåt ett, två på nätterna.

En av dessa nätter som jag alltid kommer att minnas är denna.

Jag kom som vanligt hem vid ca ett på natten och slet av mig ytterkläderna och rafsade ihop dagens skörd av räkningar. Klämde in ett snabbt besök på toaletten och siktade sedan in mig på köket för att dra igång kaffebryggaren och få i mig lite koffein. Jag slog mig ner i mörkret vid köksbordet, slängde posten på bordet och var precis på väg att tända lampan i fönstret för att få lite ledbelysning när jag drog igång koffeinapparaten.

Då jag fick syn på henne. Hon som är mitt stora fritidsintresse och onaniobjekt sedan dess. I huset mitt emot så var en svag lampa tänd och ett blått flimmer från en dataskärm syntes. Ur detta dunkla blåa flimmer och ljus så framträdde profilen av en tjej eller kvinna. Jag blev nyfiken och drog sakta tillbaka handen från lampan och lutade mig bakåt för att komma i skydd bakom gardinen. Jag tittade och funderade på vad hon gjorde framför datorn vid denna tid på dygnet. Det tog säkert en 10-20 minuter innan hon gjorde några större rörelser.

Jag var på väg ett flertal gånger att lägga min nyfikenhet åt sidan men någon underlig känsla tvingade mig kvar där på pass. Plötsligt så reser hon sig upp och försvinner ur mitt synfält. Jag skärper mina sinnen för att inte missa vad som händer. Inget händer. Hon är som bortblåst. Minuterna tickar iväg utan några synliga tecken på liv. Datorskärmen och lampan lyser fortfarande så hon borde återvända. Jag väntar nyfiket vidare på att få se henne igen. Ingenting händer på ytterligare 5-10 minuter och jag börjar känna av några spänningar i nacken som en följd av min ställning och koncentration på det nu tomma fönstret. Plötsligt så tänds ljuset i rummet intill och där är hon. Helt står där helt naken och med ryggen mot fönstret och fumlar med något i en hylla. Jag flämtar till av åsynen och känner hur kåtheten kommer smygande. Jag vill se mer. Men fortfarande kan jag inte se henne ordentligt ur den här vinkeln och huset är för långt bort för att jag ska kunna se alla detaljer.

Det enda som jag tydligt kan urskilja är att hon är naken, har vackert långt mörkt hår och ser ut att ha en näst intill perfekt kropp. Jag drar mig till minnes att jag sett en liten kikare i en av kartongerna och tvekar om jag ska hämta den med risk för inte hinna tillbaka innan hon försvinner igen. Precis då jag tänkt tanken så flyttar hon sig plötsligt från hyllan och släcker sedan ljuset. Det blir tomt och mörkt. Jag kan inte urskilja några rörelser inifrån rummet. Strax där efter så dyker hon upp i det andra fönstret och slår sig ner framför datorn igen. Jag bestämmer mig för att snabbt hämta kikaren för att få mig en närmare titt på henne. Jag rusar hukande ut ur köket och in i vardagsrummet. Efter ett par för mig långa sekunder lyckas jag hitta kikaren och återvänder snabbt hukande till köksfönstret. Men hon är inte kvar där.

Datorn flimrar men lampan är släckt. Jag drar fram kikaren och får till en hyfsat skarp bild att det lilla jag kan se av rummet. Det slår mig genast med tanke på vad som hänger på väggarna, hon är inte gammal! Det verkar var Backstreet Boys och så vitt jag kan se även Britney Spears på väggen. Så det tillsammans med bilden på min näthinna av hennes nakna kropp som när man tänker närmare på det var väldigt ungdomlig. Får mig att tro att hon kan var någonstans mellan 15-17 år gammal. Jag känner mig både gammal och samtidigt väldigt upphetsad av tanken på att precis fått en glimt av en naken tonåring.

Det hela känns lite förbjudet. Men det man inte vet, lider man inte av.

Jag ordnar till min observationsplats och lyckas till slut hitta en ställning som jag trivs med. Sedan är det bara att vänta och hoppas på att få en ny glimt av henne men denna gång ska det ske igenom min kikare. Strax där på så tittar hennes huvud upp över fönsterkarmen precis som om hon legat på golvet? Hon reser sig upp för att sedan ta plats i stolen igen, det enda som jag nu kan se är hennes axlar och huvud. Nu så ska vi se, tänker jag. Döm om min förvåning när jag lyckas zooma in hennes ansikte. Hon är så söt. Hon har ett väldigt sött och vackert ansikte. Det är precis som en av de där tjejerna som man alltid drömt om. Hennes ansikte är perfekt skuret, långt vackert mörkt svallande hår som hänger ner över hennes axlar. Hennes ögon är mörka, vilken färg går inte att avgöra i det flimrande blå ljuset från datorn. Hennes näsa är rak, något stor men hennes ansikte är perfekt komponerat och tillsammans med den lätt putande munnen så glimrar det en otrolig sexighet över det.

Jag känner nu att jag blivit riktigt kåt av att se henne närmare. Vetskapen om att hon är helt naken och omedveten om mina blickar gör mig nu ännu mer upphetsad. Jag sitter en stund och beundrar henne i kikaren medan hennes blick flackar upp och ner över skärmen. Jag kan till slut inte låta bli att klämma lite på mitt stånd genom byxorna och känner att jag måste ge det lite mer plats. Jag hukar mig ner och efter lite akrobatiska övningar lyckas jag få av mig byxor och kalsonger. Jag återvänder till min nya observationsplats och hennes ansikte.

Hon sitter där och lutar lite på huvudet, hon blundar lätt precis som om tröttheten plötsligt börjat slå till, jag ser att hon formar och spänner den putande munnen lätt. Precis som om hon njuter? Njuter? Vad gör hon? Jag känner hur mitt blod sätter full fart och pulserande, dunkande, trummar upp mitt stånd till ett än mer gigantiskt och sprängande stånd. Jag fullkomligt frustar av kåthet. Kan det stämma? Sitter hon och onanerar? Jag låter kikaren leta sig runt hennes ansikte i jakt på någon bekräftelse.

Då ser jag hur hennes ena axel och arm rör sig precis så som den borde ifall hon satt och onanerade. Det tillsammans blir bevis nog och samtidigt för mycket för mig. Jag känner hur den illande känslan infinner sig i ryggslutet och hur min utlösning närmar sig utan att jag ens behöver röra vid mitt stånd. Mitt i allt detta så reser hon sig upp och visar då tydligt upp sitt tillstånd och vackra kropp. Hon är naken, hon onanerar och hon är kåt. Nu har hon hela tiden blicken riktad mot dataskärmen och jag kan se hennes bröst som är små och perfekt lätt putande uppåt. Jag kan skymta hennes kala fitta och ser tydligt hur hon snabbt smeker sig kring klitoris. Hon låter nu sin ena hand klämma lätt på brösten och det verkar som om hon ökar takten på smekningarna av hennes fitta. Jag greppar om mitt nu gigantiska och överladdade stånd och börjar runka i en fullkomligt övernaturlig fart. Bilden av henne vibrerar nu i kikaren och jag kan knappt urskilja hennes rörelser, men bilden, vetskapen och känslan exploderar i ett svart mörker och känner hur jag reser mig upp och börjar pumpande spruta på fönstret. Jag vinglar till och försöker fokusera henne i kikaren precis när det går för henne, jag ser hennes kropp rycka och hur hennes huvud kastas bakåt med vidöppen mun och hon verkar vråla av njutning som är ohörbar men ändå hörbar för mig.

Jag hasar mig ner flämtande och utmattad med kikaren klistrad på henne. Hon stannar kvar i en ryckande stående ställning för att sedan kasta fram huvudet helt och sakta höja blicken mot datorn. Jag ser hennes lyckliga och utmattade blick. Hennes bröstkorg som rör sig snabbt under de vackra brösten. Hur hennes hand sakta och masserande rör sig kring hennes fitta. Hon tar tag i fönsterbrädan och sätter sig sakta ner fortfarande med blicken låst på dataskärmen. Jag ser hur hon ler till och hur hennes armar rör sig hastigt för att slutligen höjas. Sedan blir allt svart. Hon stängde av datorn…

Sedan detta hände har jag skaffat mig en större kikare och en lämplig stol för längre studier av hennes liv i rummet. Hon har onanerat på liknande sätt ett par gånger men för det mesta så sitter hon där i mörkret utan att något händer. Jag har sett henne naken så många gånger att jag numera inte reflekterar över det på samma sätt och eftersom det nu gått ett par år sedan detta hände så har hon utvecklats till en vacker tonårstjej med en helt otrolig kropp. Fortfarande så onanerar jag ibland när jag ser henne naken men ofta så njuter jag endast av hennes vackra kropp. Jag har aldrig tagit kontakt med henne men har suttit bredvid henne på bussen ett par gånger och hon doftar lika underbart som hon är vacker.

Hennes dofter, kropp och skönhet är på avstånd allt för mig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.