Home » Analsex » Erotiska fantasin med främlingen – på riktigt

Erotiska fantasin med främlingen – på riktigt

Jag är en kille på 36 år. Detta hände för ett tag sedan efter att ha flörtat med en yngre kvinna över nätet några gånger. Mycket nöje:

Du ligger där i hotellsängen och sover så sött. Du tog in på hotellet vi kommit överens om samt lagt en extranyckel åt mig på vårt överenskomna ställe. Jag smyger in när jag tror att du somnat, vilket du gjort. Jag knallar fram och lägger repstumparna kring dina hand och fotleder, så surrar jag fast dem i sängstolparna. Du rör oroligt på dig i sömnen men kommer inte någon vart. Snart kommer du att vakna. Och då kommer du att se en man du aldrig sett förut. Att det är mig du lekt med via nätet vet du, men inte något mer. Ett leende leker på mina läppar. Så klipper jag försiktigt upp dina trosor och din tröja. Jag är nöjd. Du kommer att vara naken när du vaknar. Naken och helt utlämnad till mina fantasier.

Nej, du skall inte få se mig. Jag tar en handuk och binder för dina ögon. Så börjar jag smeka din kropp. Jag tar massageolja så att du blir mjuk. Du vaknar nu. Sakta men säkert så, plötsligt är du klarvaken. Du är stel som en pinne några sekunder innan du börjar dra och slita i bojorna. Men du kommer inte loss. ”Lugn” säger jag. ”Det är inte farligt. Ligg still och njut” Hela tiden masserar jag din kropp med oljan. Sakta men säkert sjunker du ner i sängen.

– Vem är du viskar du knappt hörbart. Jag skrattar lätt.

– En vän. Du kanske kan gissa vem, men jag tänker inte säga något. Du ligger stilla länge, samtidigt som jag masserar din kropp. När jag kommer till insidan av dina lår ser jag att du rycker till lite. Du börjar bli kåt, fast du vill det inte, eller? Ett leende leker på mina läppar och jag masserar dig sakta och bestämt närmare och närmare ditt sköte. Och så andra benet. Uppåt över knät. Låren. Sakta, sakta närmar jag mig åter ditt sköte. Du stönar lätt nu. Jag ser en fuktdroppe i din springa och nu vet jag att du är min. Bara min hela natten. Och det ska jag utnyttja. Jag skall leka med dig. Du skall få njuta men också få våndas.

Nu kan jag inte hålla mig längre. Leende böjer jag mig fram för att smaka dina safter. Tungan leker lätt fram och tillbaka i din springa. Längre och längre in för varje svepning. Du smakar gott och jag blir själv kåt. Din andhämtning visar att du nu helt ger dig hän. Du har bestämt dig för att jag inte vill dig något illa. Jag letar upp din klitoris med tungan och när jag hittar den går det som en stöt genom din kropp och du stöna högt. Omväxlande lätt och hårt leker jag med din klitoris. Emellanåt låter jag tungan följa din skåra bakåt. Och så tillbaka till din klitoris. Du stönar och kvider högre nu. Och du kastar dig fram och tillbaka i dina fjättror. Så stannar jag upp och tittar på dig. Du ligger alldeles stilla och väntar. Jag vill att du ber mig fortsätta och sitter helt stilla. Sekunderna tickar fram. Så, som om du ger upp inom dig, stönar du fram ett endar ord. “Mer!” Då böjer jag mig fram. Samtidigt som jag låter tungan leka med din klitoris låter jag ett finger leta sin väg in i dig. Ut och in åker det. Och så ett finger till. Nu. Nu börjar du plötsligt stöna och kvida ännu intensivare och sakta spänner du dig. När orgasmen kommer skriker du rätt ut. De i rummen omkring lär i alla fall märka att du finns här tänker jag för mig själv. Jag håller fingrarna stilla i ditt sköte och känner orgasmens vågor pulsera. Tungan trycker jag mot din klitoris utan att röra den eftersom jag gissar att du är känslig. Sakta ebbar orgasmen ut och du sjunker ner i sängen.

– Nu min vän, sade jag sakta. Nu är det dags för dig att fatta ett beslut. Om du törs och vill så kan du få en spännande natt, men om du inte vill så lossar jag dig och går min väg nu. Tänk en stund på detta så kommer jag strax tillbaka. Så försvinner jag och det blir tyst omkring dig. Du hör gatans ljud svagt utifrån. Efter en stund kommer jag tillbaka. Nå, sade jag och du hör att jag ler. Hur blir det?

– Ja, säger du darrigt. Ja, jag vill … men var rädd om mig? … snälla?

– Jo, visst skall jag vara snäll, jag skrattar vänligt,  men då får du allt lyda. Och du kommer få en hel del möjligheter också. Det lovar jag. Men först skall vi fixa ett par saker. Du hör hur jag går in i det andra rummet och hör min röst mumla tyst. Du förstår att jag pratar i telefon. Sedan, när jag slutat hör du mig gå ut i badrummet och spolar vatten. Så kommer jag tillbaka och fixar med något innan jag sätter mig i sängen mellan dina särade ben. Försiktigt börjar jag tvätta ditt sköte och sedan känner du hur jag löddrar in ditt könshår. Du förstår att jag tänker raka dig och protesterar. “Snälla, jag är ju sambo. Inte raka mig …” Din protest är rätt mild och jag hör samtidigt på din röst att du åter börjar bli kåt. Tanken på att bli rakad av en annan och spänningen över hur din sambo skall reagera…

– Du får väl säga att det är för hans skull säger jag leende. Du har tagit steget och nu finns det ingen återvändo. Du inser att det inte är någon idé att protestera…

När jag rakat dig och sköljt bort all tvål känner jag hur len du är. Jag tar fram lite olja och smörjer in ditt skinn så att du blir extra mjuk. Du stönar lätt när jag masserar så jag fortsätter. Mjukt masserar jag ditt nyrakade sköte. Fram och tillbaka. Du kvider och vrider dig i dina bojor och jag märker att du inte har långt kvar. Rakningen har gjort dig ordentligt kåt. Två fingrar glider lätt in i din grotta och masserar dig både inuti och med tummen på din klitoris. Leende låter jag ett finger glida in i din bak. Du protesterar inte, men jag vet inte om det är för att du gillar det eller för att du är så kåt att du inte bryr dig. In och ut stöter jag mina fingrar i dina båda hål samtidigt som massagen fortsätter. När din orgasm kommer skriker du lika högt som förra gången. Det är härligt att höra hur din kropp är i mitt våld, hur jag kan få dig i extas med mina händer.

När du lugnat dig lite lägger jag ett täcke över dig så att du inte skall frysa, så går jag ut i det andra rummet. Hotell är alltid lika trista tänker jag. Efter en stund ropar du och säger att du behöver gå på toaletten. Efter att du lovat att inte titta lossar jag dina band och leder in dig på toaletten. Först vill du vara ensam men det går jag inte med på. Lite generat sätter du dig på toaletten, fortfarande med bindeln för ögonen. När du är klar leder jag in dig till sovrummet igen.

– Sätt dig i sängen, säger jag. Du kan få vila en stund nu, för natten kommer att bli lång. När jag stängt dörren kan du få ta av dig bindeln om du vill, så kan du sova en stund. Jag går ut och du gör som jag föreslog. När du lagt dig somnar du nästan med en gång.

Efter ett tag knackar det på dörren. Du hör det inte eftersom du sover. In kommer tre män och vi sätter oss runt soffbordet och småpratar en stund. Jag ber dom vänta och kikar in i sovrummet där du sover. Åter igen binder jag för dina ögon. Därefter ropar jag in de andra. Jag väcker dig försiktigt men när jag berättar att det finns tre andra män i rummet blir du med ens klarvaken.

– Så här ligger det till sade, jag. Jag lovade dig en spännande natt och du skall få den. Det blir inget farligt utan du kommer själv att få vara med och styra vad som skall hända. Reglerna är enkla. Vi spelar poker. Efter ett parti får vinnaren göra med dig vad han vill … jag gör en paus … sedan får du göra vad du vill med den som förlorat. Har du förstått? Du är tyst en stund och tänker på vad jag har sagt. Du kommer att bli utnyttjad av okända män, men du kommer också få tillfälle att utnyttja män till det du vill. Du kan få utlopp för dina fantasier.

– Ok, jag förstår säger du och du börjar redan bli kåt igen.

– Bra säger jag. Vi håller dörren stängd hit in när vi spelar. Då får du ta av dig bindeln. Du har en toalett, en tv och en minibar, så du lär klara dig .. dessutom blir partierna nog inte så långa. Under sängen hittar du dessutom en liten väska med sexleksaker. En vän till mig har en sexbutik och jag rafsade åt mig lite saker innan jag åkte hit. Där finns bl a en massagestav du kan roa dig med, sade jag skrattande. Du svarade lite kaxigt att varför skulle du det när du har fyra män att roa dig med…

Vi går ut ur rummet och sätter oss vid spelbordet. Du tar av dig ögonbindeln och undersöker nyfiket det du hittar i väskan. Den innehåller ett tiotal leksaker, lite glidkräm och kondomer. Skall du kräva kondom eller skall du ta risken? ”Äh, skall det vara synd så skall det” tänker du med ett leende.

Efter ca 20 minuter är första omgången klar och du hör några knackningar på dörren och min röst som säger, ”ögonbindel på” Du sätter lydigt på dig bindeln och säger med lätt darrande röst att du är klar. Du undrar självfallet vad som skall hända. Du hör hur någon kommer in. Direkt märker du att det inte är jag. Mannen har inte samma doft och dessutom går han tyngre. Du hör hur han klär av sig och kommer fram till dig där du sitter på sängkanten. Han tar tag i dig och tvingar dig mjukt ner på knä. Självklart tänker du, han vill bli avsugen. Det kunde du ju räkna ut med vilken kroppsdel som helst. Du känner med handen att han har en rätt stor kuk. Den är inte så lång men kraftig. Åh, bara tanken på att den skulle fylla ut dig får dig åter att börja flöda. Snabbt tar du den i din mun och börjar suga samtidigt som du lätt runkar kuken med handen. Den andra handen tar du till din mus där du börjar smeka din klitoris. Snart börjar mannan andas tyngre och du märker att han är på väg. Du känner dessutom att du snart kommer själv. Då tar han tag i ditt hår och drar dig upp på fötterna, så vänder han dig om och knuffar ner dig på mage på sängen. Han lyfter upp din midja så att du står med baken blottad. Du känner hur han trycker sin kuk mot din springa och pressar sig in. – Gud, stönar du när du känner hur han fyller upp dig. Den är precis så härligt stor som du gissade. Han pressar sig in ganska brutalt, men eftersom du är så kåt så går det bra. Du blir snarare ännu kåtare när du känner hur han stöter sin grova lem i dig. Du stönar nu högt och kan inte låta bli att smeka din klitoris samtidigt som hans lem åker ut och in i dig i ett rasande tempo. Plötsligt, när du nästan är på väg, så drar han sig ur dig och du känner hur hans sperma sprutar över dig. Det är en rejäl sats som t o m landar i ditt hår.

Din frustration är stor och du kan inte låta bli att skrika.

-Nej, skicka in förloraren nu. Du hör att han nästan springer in och vrålar desperat till honom att knulla dig. Han sliter av sig kläderna och tar dig direkt. Han är inte lika stor men apparaten är det inget fel på.

– Hårt stönar du och han börjar jucka. Du fortsätter massera din klitoris och snart svartnar det för ögonen och du skriker ut din orgasm. Han fortsätter stöta i dig när du sjunker ihop.

– Vänta, säger du och han stannar. Efter några minuter, när du kommer till sans igen vänder du dig om och tar tag i hans kuk. Med hjälp av lite jordgubbssmakande glidmedel masserar du hans lem samtidigt som du slickar och suger honom. Du vill känna dig så syndig som du är så när du märker att han kommer låter du honom spruta över dig han också. Denna gång över dina bröst och mage. Med ett leende på läpparna säger du till oss att fortsätta spela så att du kan få ta igen dig lite.

Den här gången tar spelet lite längre tid. Det är en hel del snack och skratt innan de kommer igång. Killarna verkar mycket nöjda med dig efter vad du kan snappa upp. Du passar på att dåsa till, men när det knackar på dörren så vaknar du direkt och tar på dig ögonbindeln. Du skulle verkligen vilja se hur de ser ut, samtidigt som du gillar det syndiga i att knulla med okända män. När du ropat ”kom in” hör du hur dörren åter öppnas och du lyssnar intensivt för att försöka komma på om det är någon av de båda du redan haft sex med eller om det är jag eller den fjärde mannen. Du tror att du känner igen stegen som den som vann förra gången. Även denna gång tvingas du ner på knä och din mun styrs försiktigt men bestämt mot en kuk. Så fort du har den i din mun känner du att det är samma kille som vann första omgången. Han verkar duktig på poker tänker du .. eller motiverad .. Denna gång är han bestämdare. Han håller ditt huvud mellan sina händer och knullar din mun. Du hjälper till att massera kuken med händerna samtidigt som det är ett sätt att stoppa så att han inte kommer för långt in. Ändå känner du att den nästan når i botten. Du märker att han vill komma längre in. Fan flyger i dig. Du stoppar upp hans rörelser så att du får kontrollen över tempot. Han känner vad du vill och låter det ske. Så, när du har kontrollen tar du sakta in kuken längre och längre in i munnen. Du försöker räta ut halsen som du fått för dig att man skall göra och låter honom fortsätta. Du får kämpa tillbaka kräkreflexerna, men så, med en stöt tar du in hela kuken i halsen och så snabbt ut igen … han stönade till men du känner att det inte går mer. Han är för stor. Samtidigt blev du åter kåt av det du gör. Du låter honom åter munknulla dig men han får nöja sig med en vanlig avsugning. Med den fria handen börjar du pulla dig själv. När du känner att du själv är på väg så märker du att han skall komma. Han börjar stöna och du vet att du för första gången kommer att få ta en mans sperma i munnen. Tanken gör dig ännu kåtare och du börjar stöna samtidigt som du suger. Det går för er precis samtidigt, vilket gör att du inte ens tänker på vad som händer. Du bara sväljer vad han ger samtidigt som din kropp rister. Inte en droppe rinner utanför, allt sväljer du. När han är klar och du fått pusta ut lite är det nästa så att du ångrar att du pullade dig själv. Du hade ju tänkt att förloraren skulle få slicka dig till orgasm. Fast det har ju redan hänt ikväll. Ett leende bryter fram på dina läppar. Nu skall en önskan gå i uppfyllelse .. dessutom, du ler ännu bredare ..

Du ropar in nästa man och säger till honom att trä en papperskasse som du hittat över huvudet. Du förklarar att du tänker räkna till 10 och sedan ta av dig ögonbindeln. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. När du tar av dig ögonbindeln står en man naken framför dig med en påse över huvudet. Hans kropp är vältränad och du bedömer honom vara kring 25. Hans kuk är halvhård och du går fram och börjar smeka den, hans pungkulor och anus. När du känner på kuken märker du att den är mindre än de andra du mött. Detta måste således vara “jag” eller den du ännu inte mött. När kuken står för fullt och killen börjar stöna lätt plockar du fram en kondom från porr-väskan.

– Vi kan väl inte kladda ner hotellgolvet heller, säger du skrattande. När kondomen är på säger du åt honom att runka. Du vill se honom runka tills han sprutar. Helst hade du velat se hans ansikte och hans sperma spruta ut över golvet, men du får nöja dig med detta. Först tar han sin hand runt kuken och börjar dra fram och tillbaka. Så går det fortare och fortare och efter hand som det närmar sig så börjar han flämta. När det går för honom kvider han till, inte mer, vilket gör dig besviken. Hans hand stannar till och håller hårt om roten på kuken samtidigt som du ser hur kondomen fylls med vit vätska. När han är klar går du fram till honom och lirkar av honom kondomen.

– Min vän, säger du. Har du sprutat i någon kvinnas mun tidigare.

– Mmmm, hör du från påsen, samtidigt som du ser hur han nickar.

– Då är det din tur att smaka sperma, säger du och du märker hur han stelnar till. Här, drick upp allt, säger du när du räcker honom kondomen. Han tvekar, det märker du.

– Nå, säger du, har man givit sig in i leken … Han lyfter upp påsen till näsan så att du ser hans mun, så tar han kondomen i munnen och häller ut innehållet. Snabbt sväljer han, slänger kondomen på golvet och går ut. Dörren slår igen och du hör hur han ber om en whiskey och det snabbt. Du förstår att det antagligen inte blir kul om han vinner nästa spel …

Denna gång tar spelet ytterligare lite tid. Du ligger och tänker på vad som hänt så här långt och känner att kåtheten åter kommer krypande. Du kommer på att du ännu inte fått känna mig och du hoppas att jag kommer att vinna denna runda. Du vill att jag ska utnyttja dig. Att jag ska komma in och först smeka dig, sedan bli mer hårdhänt och slutligen ställa dig på alla fyra och smiska dig på skinkorna. Du har blivit “spankad” tidigare och du blev lite rädd när du upptäckte att du gillade det.

Du är nu riktigt kåt igen och börjar smeka dig mellan benen. Du tänker på hur jag piskar dig med händerna … kanske till och med, med en piska och tvingar dig att vara tyst. Så, när jag straffat dig för att du varit så syndig, då tar du fram din jättekuk och trycker in den i din fitta. När du tänker på detta kommer du på att det ligger en stor kukliknande massagestav i väskan. Du plockar upp den och skruvar på vibratorn. Du ställer dig på knä och kör in den vibrerande kuken i din mus samtidigt som du tänker på mig. “Jag” tar dig hårt och bestämt. Kuken stöter in i dig som för att straffa dig. Samtidigt smeker du din klitoris med den andra handen. Det dröjer inte länge innan det går för dig och du sjunker ihop.

Du har inte hunnit slappna av många sekunder innan det åter knackar på dörren. Du får slänga på dig bindeln och ropar kom in. Stegen känner du igen … det är inte jag … det är killen du tvingade svälja. Det går en rysning genom kroppen när du tänker på att han förmodligen tänker ge igen. ”Ha, ha” Han skrattar till när han ser att du just roat dig själv.

– En riktigt kåt liten slyna viskar han. Ställ dig på alla fyra med ändan i vädret. Du blir alldeles varm. Sakta ställer du dig med baken vänd mot den okände killen. Du hör hur han plockar med något vid nattygsbordet. Din tidning kommer du på. Vad skall han med den till. PANG. Du stönar till när du får ett slag på rumpan med den nu hoprullade veckotidningen. PANG. Det svider till och du stönar. Det gör inte så ont eftersom tidningen är rätt bred, men han slår hårt, så det känns. PANG. PANG. PANG.

– Nå din slyna, ångrar du dig för att du fläker ut dig så här för helt okända män?

– Nej, svarar du kaxigt, det är härligt att vara kåt och våt, att bli tagen och utnyttjad. PANG. PANG. PANG. Han slår hårdare nu och tidningen är mer hoprullad. PANG.

– AJ! Du skriker till när han träffar ditt sköte. Det gjorde ordentligt ont. Du hör att de andra nu kommer in för att se vad som händer. PANG. PANG. PANG. De står tysta och tittar på din rumpa som förmodligen blir rödare och rödare. Ditt sköte är helt blottat för dem som står i dörröppningen. Till din fasa inser du att du åter blivit ordentligt kåt och att det sannolikt syns hur blöt du är.

PANG.

– Nå, ångrar du dig nu då ? frågar han igen.

– Nej, svarar du like envist, men kanske inte lika övertygande nu.

– Nå, då så, då får vi ta till lite grövre metoder, säger han bestämt. Du hör hur han drar ner byxorna och känner hans kuk mot din fitta. Så stöter han in den så hårt han kan. Som tur är så är den inte så stor och du är väl uppmjukad av massagestaven, så det gör inte alls ont. Han tar dig hårt. Han stöter kuken i dig gång på gång och du känner hur dina safter flödar. Så drar han ut den och sätter den i stället mot dit bakre hål.

– Nej, stönar du, försiktigt.

– Ha, svarar han bara, nu är du inte så kaxig va? Han trycker in den av dina fittsafter hala kuken. Som tur är inte lika hårt som nyss, men det gör ändå lite ont. När han fått in den börjar han åter stöta den i dig, bestämt och stötvis. Du börjar nu massera din klitoris med ena handen och låter dig tas. Du låter honom göra det han vill med din kropp samtidigt som du låter din kropp göra vad den vill med dig. När din orgasm närmar sig spänner du hela dig. Det kommer att bli en häftig orgasm, det känner du. Så, när killen stönar till och tömmer sin säd i din anal så kan du inte hålla emot längre. Du skriker rakt ut och din kropp skälver innan du sjunker ihop i en hög.

Hoppas du tyckte om berättelsen! Kanske du själv önskar vara huvudrollsfigur i nästa berättelse? Skriv ett email till mig och berätta om dig själv så får vi se vart det leder…….. 😉

aventyrmedframling@innocent.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.