Home » Hetero Sex » En sommar eftermiddag….

En sommar eftermiddag….

Posted in Hetero Sex

En sommareftermiddag….

Båda två hade längtat efter att återigen få träffa varandra. Ett möte mellan dem för ett par månader sedan väckte en känsla mellan dem som ingen av dem trodde var möjlig. Några flyktiga blickar och flirtar utvecklades till en otrolig kärlek. Kärlek, närhet och omtanke….

Det var en torsdag eftermiddag och de hade bestämt sig för att kort träffas. Han var på väg från jobbet och hemåt, hon var hemma och ledig. Men hon ville och hon längtade efter honom. Hon log när hon satte sig i bilen. Hon var så glad och lycklig. Hon hade på sig sina nya underkläder, köpta bara med tanke på honom. ´Fyllda av spetsar som han berättat att han tycker så mycket om. Brösten blev väl framhävda och allt bara för honom. Hon parkerade bilen bredvid hans. De klev båda ur bilarna och gick fram mot varandra.

Hon log det vackraste hon kunde mot honom. Han visade sitt finaste leende mot henne – det som bara han kunde. Hon blev varm av att bara se honom. Hon tänkte tillbaka på alla ljuvliga stunder de haft tillsammans. Alla gånger de kysst varandra, smekt varandra, älskat med varandra. De kramade om varandra lite snabbt och pratade sedan en stund.

Men hon såg i hans ögon att han ville ha mer. Hon kände det på hans sätt att röra vid henne. Hon böjde sig fram började pussa på hans hals, först ena sidan och sedan den andra. Hon pussade hans mun. Hennes händer letade sig under hans gröna tröja. Den som sitter så där alldeles perfekt över hans vackra kropp. Hon kände på honom. Han är så len, så fin. Även hon vill ha mer. Hon vill smeka hela honom. De står så tysta. Bara njuter av ögonblicket.

De kysser varandra, först trevande men snart övergår kyssarna och blir hetare och hetare. Hon känner hur hans händer letar sig in under hennes kläder. Han blickar ner i hennes uringning och tittar på de stora brösten. Vårtorna hårdnar under hans beröring och det syns genom linnet att de är hårda. Han tar henne om höfterna och drar henne intill sig. Hon känner hans hårda kuk genom jeansen och mot sin ljumske. Hon är kåt, hon vill vara med honom. Men först vill hon ge honom det han älskar….

Hon sätter sig på huk framför honom. Hon knäpper upp hans skärp. Lättar lite på jeansen så de faller ner mot marken. Hon flämtar till när hon ser hur hård hans kuk är under kalsongerna. Hon drar ner även dem. Han tittar på henne med ett leende. Där mitt under solens strålar, på en skogsväg börjar hon försiktigt suga på honom. Hon suger med intensitet och klämmer lite på hans fina häck. Han blundar och njuter. Han lägger sina händer i hennes hår och smeker henne. Han blir hårdare och hårdare i hennes mun. Han stönar till av vällust. Hon fortsätter och suga honom. Han är så stor så hon klarar inte att ta hela hans kuk i sin mun, men hon vet att han njuter av det här. Hon suger tills hon känner och märker att han är nära att komma.

Efter en stund så känner även hon att hon vill ha mer. Hennes bil står nära henne. Hon kryper upp och sätter sig på motorhuvuen. Hon drar honom mot sig. Han står där med nerdragna byxor och en så hård kuk. Hon sätter sig med benen i sär, han tar sin hand och för in den under hennes kjol. Han smeker insidan av hennes lår, han känner att trosorna är så fuktiga av hennes kåthet. Han bara ler….
Han låter sina fingrar föra trosorna åt sidan, han känner på henne. Han låter sina två fingrar leta sig in i hennes varma grotta. Hon kvider till när han för in dem. Han för dem fram och tillbaka samtidigt som han smeker hennes bröst. Han smakar på henne. Han brukar inte slicka henne men idag så vill han. Han slickar runt hennes klitta samtidigt som han leker med fingrarna i henne. Han gillar det när han ser hur kåta hennes ögon blir. Hon smeker sina bröst samtidigt som han gör det skönt för henne. Hon stönar.

Rädd att någon ska höra henne.

Han pullar henne med två fingrar och hon ber om mer. När han haft tre fingrar i henne en stund är hon rejält blöt. Han ber henne blunda och luta sig bakåt. Hon lägger sig ner på motorhuven och han tränger in i henne. Han stöter djup i henne och de båda stönar till av vällust. Han knullar henne hårt nu för han vet att hon älskar det. De fortsätter så en stund. Han vill bakifrån så han drar sig ur henne, låter henne krypa ner från motorhuvuen, hon vänder sig om och lutar sig över huvuen. Han kommer snabbt in i henne igen och fortsätter. Han tar henne om höfterna och tar henne hårt, hårt, fort, fort. Hon hör hur han är nära. Hon känner själv att hon kommer att komma snart. De kommer tillsammans och stönar högt tillsammans. Efteråt så håller han om henne. Hon reser sig upp, han drar sig ur henne och sperman rinner ner för hennes ben. Hon vänder sig om och kysser honom. Länge, länge….

De står så en stund, sen så måste de klä på sig. Vardagen väntar. Han drar på sig sina kläder och hon för trosorna över sin blöta fitta. Båda två hämtar andan lite efter denna älskog. De har så skönt med varandra. Sånt härligt sex, total tillfredställelse! Båda två är nyfikna på att utforska mer.

Hon bara ler.Hon vet att det kommer bli flera gånger tillsammans. Det han har väckt inom henne är en sån otrolig glädje och lycka. Hon vet att hon ger honom detsamma. Hon vet att det här är något fint mellan två vuxna människor. Två människor som älskar varandra! Två människor som har så mycket känslor för varandra så de vet inte vart de ska ta vägen med dem bara. Kärleken är inte enkel. Men tiden kommer nog utvisa vad som händer mellan dessa två människor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.