Home » Hetero Sex » En dag på stan 2b (femdom, exhib)

En dag på stan 2b (femdom, exhib)

Posted in Hetero Sex, Onani

Måndag eftermiddag: Blå porten

Jag ringde min väninna Alexandra. Alexandra och jag hade träffats på universitetet när vi båda läste juridik. Det var tider det! Vi hade genast insett att vi hade ett gemensamt intresse, nämligen att kåta upp manliga studenter och lärare på alla upptänkbara sätt, men sedan lura dom på konfekten! Många nätter slutade med att vi lyckats lura hem nån stackars kåtbock som trodde att han skulle få komma innanför trosorna på oss. Men ack så han bedrog sig! Medan Alexandra och jag satt uppflygna i soffan med alla kläderna på (som i och för sig inte dolde särskilt mycket) brukade killen däremot hamna helnaken på golvet nedanför oss. Alexandra och jag smekte varandra och visade våra stringtrosor för killen som kommenderats att runka sin vid det här laget stenhårda kuk. Ibland fick killen tillåtelse att slicka Alexandras stjärthål och det brukade ofelbart resultera i att det gick för henne. Då brukade killen tro att det var “hans tur” men i stället skickades han hem med ett värkande stånd innanför byxorna!

Nåväl, jag ringde alltså Alexandra och vi bestämde träff på Blå Porten på Djurgården. Jag kom först och valde ett utomhusbord i skuggan under ett träd. Alexandra kom några minuter senare. Hon var en härlig syn! Hon hade på sig en kortkort skotskrutig plisserad kjol och en vit topp som slutade nån decimeter under hennes välpumpade silikonbröst. Som vanligt hade hon ingen BH och hennes bröstvårtor var tydligt markerade som små hårda pärlor under det tunna tyget. Hennes platinablonda hår var uppsatt till en lång tofs. Hennes läppar var klarröda och hade med flera lager läppglans gjorts oupphörligt fuktiga. Trots det åkte hennes skära lilla tunga ut lite då och då och för att fukta läpparna. Hon var en sån där tjej som alltid log och såg glad ut och idag formligen strålade hon när hon kom trippandes emot mig på sina vita högklackade skor.

-Vad du ser uppåt ut, frågade jag. Har det hänt nåt kul?

-Jodu, det kan man kanske säga. Jag skall berätta hela historien. Men först kanske jag skall gå och hämta lite mat? Vad sägs om en sallad och sedan lite äppelkaka med vaniljsås?

Jag skrattade gott. Alexandra var tokig i äppelkaka med vaniljsås. Märkligt nog tycktes denna hennes last inte ha satt sig på hennes figur som alltid var läckert välsvarvad.

-Visst, sallad går bra. Men äppelkaka tackar jag nej till!

När Alexandra kom tillbaka med en fullastad bricka satte hon sig ner på en stol brevid mig och vi högg in på salladen. Vi var hungriga båda två och det var först efter att vi ätit klart och Alexandra slickat sig om läpparna för att få bort lite dressing som hon började berätta.

-Jo, som du vet har jag nyligen skaffat swimmingpool till mitt landställe. Ingen större historia, men tillräckligt för att man skall kunna ta några simtag. Som du också vet är det sällan jag får vara ifred för karlar och en del kan verkligen vara väldigt efterhängsna. Nåväl, i förra veckan fick jag en snilleblixt och lät några hantverkare sätta upp en metallstång drygt två meter ovanför simbassängen. Så fort den var uppsatt ringde jag en av mina största beundrare. Han hade länge försökt komma innanför trosorna på mig och när jag ringde tog det inte många minuter innan han hade begett sig ut till landet. Jag mötte honom endast iförd min gula stringbikini och det tog inte lång tid innan han började försöka tafsa på mig.

-Nejdu, sa jag till honom. Du kan glömma knullandet, det blir det inget av. Men om du är riktigt snäll och gör precis som jag säger skulle jag kunna runka av dig. Killen sken upp och lovade att vara lydig. Jag tog med honom bort till simbassängen. -Ta av dig kläderna, befallde jag honom och strax stod han där alldeles naken framför mig. Hans kuk stod rätt upp och det ryckte lite okontrollerat och förväntansfullt i den. Jag log och tog tag i hans kuk och förde bort honom till stången. -Nu vill jag att du hoppar upp och grabbar tag i stången med händerna. Sedan får du gå armgång en bit ut så du hamnar ovanför bassängen. Han gjorde som jag bett. Själv sköt jag fram solstolen till bassängkanten och satte mig bekvämt tillbakalutad i den. Och precis som jag hade tänkt ut det visade det sig att jag nu bara behövde sträcka ut min högra hand en bit och så kunde jag sluta den runt hans hårda stånd och börja runka. Killen stönade till och såg ut att ha det väldigt skönt. Jag fortsatte att runka honom och samtidigt smuttade jag lite på en drink jag hade gjort i ordning i förväg. Efter en stund började han stöna ännu mer och jag förstod att han började närma sig en orgasm. Då sänkte jag tempot och lättade på greppet tills jag märkte att han inte längre var i “farozonen”, varpå jag åter började runka honom lite snabbare. Och så där höll jag på och lekte jojo med hans orgasm, om du förstår vad jag menar?

Jo, jag förstod precis vad hon menade. Att “leka jojo” med killars orgasmer var nog vår absoluta favoritsysselsättning och en ädel konst som det tagit många år att öva upp till fulländning. Vid det här laget var vi båda så skickliga i detta att vi kunde hålla dom flesta killar på orgasmens rand i timmar utan att behöva råka ut för en “olycka”.

-Men efter ett tag började killen att svettas. Hans armmuskler började bli ordentligt uttröttade och då och då höll han på att tappa greppet om stången.

-Snälla! bad han.

-Snälla, vaddå? undrade jag oskyldigt.

-Snälla, kan du inte runka lite snabbare.

-Varför så ivrig? frågade jag.

-Det går nästan för mig, bara lite till, snälla. Jag orkar inte hålla kvar taget längre.

-Det hoppas jag för din egen skull att du kan. Jag fyllde nyss på, så det är nog iskallt än så länge, informerade jag honom. Och så började jag runka honom lite snabbare igen. Jag läppjade på min drink och såg snart att hans ansiktsdrag började bli förvridna. Om det var av den annalkande orgasmen eller om det var ansträngningen att hålla sig kvar i stången var svårt att avgöra. Hursomhelst började jag sakta ner igen.

-Jag vet inte riktigt om du har gjort dig förtjänt av en orgasm idag. Nog tycker jag att du borde kunna hålla dig kvar ett tag till om du var riktigt motiverad. Är du verkligen så intresserad av den där orgasmen, retades jag.

-Jaaaa! Snälla! Jag håller på att bli galen av kåthet. Jag skulle kunna göra vadsomhelst för att få komma nu!

Hans ord fick det att pirra i fittan på mig. Nu hade jag fått honom dit jag ville! Nu visste jag att han var min kåta lilla sexslav som jag kunde roa mig med och att han var som gelé i mina händer! Hans bönanden var som musik i mina öron och jag fortsatte att hålla honom precis på gränsen. Han klarade nån minut till, men till slut dukade han under för gravitationskraften. Hans fingrar gled långsamt men obönhörligt lägre och längre ner och till slut tappade han greppet. -Neeeej! stönade han, och så, plums! Jag skrattade så jag höll på att kikna när han dök upp ovanför vattenytan. Hans min var verkligen obetalbar! När han klättrat upp ur bassängen skickade jag hem honom och sen la jag mig ner i solstolen och onanerade till minnet av vad som hade hänt.

Medan Alexandra berättade denna härliga historia hade jag i ögonvrån sett att det satt en gubbe vid ett bord en bit bort. Jag hade haft nån “snuskgubbskänsla” av honom, men varit alltför upptagen med att lyssna på Alexandra för att tänka närmare på saken. Nu kastade jag en snabb blick åt snuskgubbens håll och hann se att hans blick var som fastnaglad vid en punkt alldeles under vårt bord och precis där Alexandra satt. Nu tittade jag ner och såg att Alexandra satt med benen brett isär och att hon smekte sig förstrött på insidan av låret. Snuskgubben måste haft full insyn under hennes korta kjol. Jag nickade menande åt snuskgubbens håll men Alexandra bara flinade tillbaka.

-Tror du inte jag lagt märke till honom? Han håller ju på att få kåtslag vet jag!

Alexandra hade hunnit in på äppelkakan och nu tog hon och fyllde skeden med vaniljsås. -Titta nu! Och så vände hon sig mot snuskgubben och förde försiktigt upp handen med skeden. Så lutade hon huvudet bakåt, sträckte ut tungan, såg gubben djupt i ögonen och lät sedan vaniljsåsen rinna ner och ringla sig på hennes skära lilla tunga. De sista dropparna kom utanför och rann ner för hennes kind. Gubben var alldeles illröd i ansiktet vid det här laget och man kunde tydligt se att han hade något långt och hårt innanför byxorna. Tyvärr kunde han ju inte plocka fram den och börja runka mitt bland alla människorna, men man såg att det nästan var så att han inte kunde låta bli.

-Nej du Alexandra! Det var en härlig historia. Men nu börjar jag bli trött på att sitta här. Vad sägs om att gå på Gröna Lund? Alexandra tänkte efter ett ögonblick och så sken hon upp: -Lustiga huset!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.