Home » Hetero Sex » Efter träningspasset

Efter träningspasset

Posted in Hetero Sex, Onani

Puh!
Kommit in genom dörren till omklädningsrummet efter ett pass på gymet, är rejält trött efter löpningen på löpbandet. “Stööön” vad jobbigt det var, jag går med lite darriga ben mot min väska och handduk. “Hej” hör jag då någon säga och jag vänder mig om. “Åh, hej. Såg dig inte. Har du tränat?” frågar jag (som jag inte redan VISSTE…hihi..HENNE har jag ju kikat lite extra på i över en timme, noterat de välbyggda axlarna och den slanka kroppen etc)

“Japp! Du med ser jag” svarar hon (ironisk?) och ler, lägger huvudet lite på sned. Det ÄR nånting med hennes blick, detta att hon håller kvar min lite längre än väntat, som förbryllar mig nu. JAG är den som första slår ner blicken. Hon går till sin väska och plockar fram sin handduk. Jag ryser till lite när jag inser att vi strax kommer att duscha tillsammans. Undrar om hon tänker basta? Undrar hur hon SER UT NAKEN?!? Tanker flyger, ni anar vilka?

Nu är vi tysta, rotar i våra väskor efter tvålar, shampon och gud vet vad. Hon går före mig in i duschrummet, handduken virad runt den ack så vackra (tror jag) kroppen. Jag sinkar lite men följer sen efter henne in i duschrummet. Hon står redan naken i duschen och då det inte är några bås utan öppet mellan duscharna så kan jag spana in hennes kropp, ser hur hon tvålar in brösten…mmm….drömmer om att det istället är mina händer där på hennes bröst när jag plötsligt ser att hon “läser” mina tankar, att det jag tänkt liksom står skrivet som en i en bok i mitt ansikte!

“Såååå?” säger hon. Jag riktigt hör frågetecknet som följer hennes “så” “VAD tänker du på då min vän?” frågar hon och jag känner rodnaden komma. Blir svarslös men helt plötsligt hör jag mig själv säga EXAKT vad jag tänkte!!! NU är jag ÖVERTYGAD om att hon ska säga nåt arg om att “hon minsann inte är sån” eller nåt liknande men istället går hon mot mig, tar min en hand och lägger den på sitt löddriga bröst! Jag darrar, tittar henne i ögonen och ser där ärlighet, hon driver inte med mig nu utan VILL att jag ska tvåla in henne!

Jag drar hennes kropp intill mig, ställer mig tätt bakom hennes rygg med armarna om henne. Med tvållöddret som “ursäkt” smeker jag så hela hennes överkropp. Jag nosar henne i nacken och märker hur hon böjer fram huvudet lite för att jag ska fortsätta just så. Hon är lite, bara lite kortare än jag och hennes kropp är UNDERBART mjuk! Jag smeker hennes båda bröst, hennes mage, höfter samtidigt som jag försiktigt kysser hennes nacke. Min mun hittar en örsnibb att suga lite på och jag märker hur upphetsad hon är nu. Min ena hand letar sig neråt, in mellan hennes lår  hon särar lite på benen, gör plats åt min hand och jag låter några fingrar sakta glida in i hennes våta, mjuka fitta…mmmmm! Hennes kön trycker sig mot min hand (jävla TUR vi har att ingen kommer in i duschrummet nu!!!) och det egger mig ordentligt. Jag låter mina fingrar glida in och ut, in och ut i henne och jag känner hennes kraftiga respons på min hand, känner hur hennes slidmuskler kramar mina fingrar. “Ååååååå!” stöner hon fram, “ååååå, DU….”

“Kom” säger hon, tar min hand och drar med mig en bit längre in i rummet och in på handikapptoaletten som lägligt nog finns här inne i duschrummet. Hon låser dörren innifrån. “Min tur” säger hon och drar ner mig över sig på toalettstolen. Nu är det HENNES händer som vandrar över MIN kropp, som smeker MINA bröst och även letar sig in i min fitta. Jag särar maximalt på benen, längtande efter hennes hand, hennes mjuka fingrar och smeksamma, sköna beröring. Det känns som min klitta ska sprängas, såååå mycket längtar den efter beröring.

Hennes fingrar dyker först in i min grotta, hon “knullar” mig rätt hårt ett par gånger med sina fingrar… “ställ dig upp” säger hon så. “Sätt foten på handfatet”. Jag lyder. Handfatet sitter lite lägre än vanligt då detta ju är en handikapptoa så jag klarar att stå så utan att tappa balansen. Snabbt och vigt dyker hon så ner under mig, ställer sig på knä framför och jag bara blundar och andas snabbt, väl medveten om vad hon tänker göra. “Åååååh!” Ändå går som en chockvåg genom min kropp när jag så känner hennes mun i mitt sköte, känner hennes läppar och tunga leta sig in i mig, hur hon ivrigt och hungrigt slickar mig, suger tag i mina blygdläppar, i min klitta, hur hon liksom mumsar njutningsfullt på min fitta. “Ååååå! Herre-min-skapar- DUUUU!” utbrister jag. Min andhämtning kommer stötvis nu, orden stockar sig, hela kroppen skälver och jag tar ett ordentligt tag i handfatet för att hålla mig på benen. Hennes underbara mun håller snabbt på att arbeta mig fram mot en hejdundrande orgasm känner jag, det går liksom elektriska stötar varvat med värmekänsla genom båda mina ben. En känsla som börjar centralt, i skötet och radierar utåt ner i hälarna och det som alstrar känslan är det fantastiska oralsex hon nu ger mig. “Åååååhhh! Jag KOMMER” ropar jag så och känner samtidigt hur hon snabbt kör in 2 fingrar i min fitta. Hennes hand driver mig över gränsen, tar orgasmen upp ännu en nivå och jag skakar i hela kroppen, skälver, darrar när det sköljer över mig, när allt blir stjärnfall och fyrverkerier för mina ögon……

“Åååååååhhhh!” Hennes mun håller mig kvar, gör att orgasmen förlängs, kommer och går en bra stund efteråt tills jag känner hur mina ben inte längre kan ta min tyngd och jag ramlar ihop på golvet framför henne. Hon fångar upp mig i “fallet”, drar mig in i sin famn och hennes mun möter min i en saltsmakande, underbar kyss….

Hur vi tog oss ut från toan obemärkta, fick på oss kläder och åkte hem till hennes 3a är en annan, mycket spännande historia. Som ni kanske också får höra en dag… ;-))

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.