Home » Hetero Sex » Efter ridtävlingen…

Efter ridtävlingen…

Posted in Hetero Sex, Onani

Vi går in i stallet efter att ha deltagit i hopptävlingen. Ingen av oss fick någon hög placering så vi slipper en massa onödig uppmärksamhet från folk, ceremonier och sådant. Där står du, en vacker ryttarinna, i din supersexiga riddräkt. Din svarta kavaj sitter som gjuten på din kropp och framhäver dina former; dina stora bröst spänner ut kavajen betänkligt.
Dina vita ridbyxor sitter åt runt din stjärt och dina långa ben. Stövlarna är blankputsade och försedda med ett par sporrar. Ditt vackra ansikte skymtar under en svart sammetshjälm och dina händer är klädda i svarta, blanka skinnhandskar. Jag är också tävlingsklädd som du, men med en röd kavaj. Du kommer fram till mig och för in din hand mellan mina ben. Där finner du ett praktstånd som tänjer ut mina ridbyxor till bristningsgränsen. Du ler förföriskt, ser mig djupt in i ögonen. Jag svarar med att luta mig framåt och kyssa dig lite lätt på munnen. Du kysser tillbaks, lite hårdare. Jag lägger min ena arm om din midja och drar dig intill mig, du svarar med att lägga dina armar om min rygg. Vi kysser varann igen, denna gång mer intensivt och passionerat. Sedan släpper du taget om mig och tar ett par steg tillbaka. Du vänder dig om och börja gå längre in i stallet, där höet ligger. Du vänder dig om och säger “Följ med mig, vet jag.” och det gör jag gärna.
När vi är framme går du fram till en liten väska som står gömd i höet. Du öppnar den och jag hör ett metalliskt klirrande. När du vänder dig om håller du ett par handfängsel i ena handen och ett par fotbojor i den andra. Du tittar på mig med en bestämd min och säger: “Vänd dig om och sätt händerna bakom ryggen, och gör det nu!” Jag gör som du säger utan att protestera.
Du tar tag i mina händer och sätter på mig handbojorna.
Sedan ställer du dig på knä och trycker på fotbojorna. Du tar tag i min ena arm och vänder på mig, så att vi står ansikte mot ansikte mot varann. Du plockar fram en vit halsduk och säger åt mig att öppna munnen, vilket jag frivilligt gör. Du trycker in halsduken i min mun, lindar den ett par varv och knyter till sist fast den bakom min nacke.”Sådär.” sa hon. “Det är så jag vill ha mina män: Stiliga, fängslade och tysta.”
Du knuffar omkull mig så att jag hamnar på rygg i höet. Jag försöker resa mig upp men innan jag hinner göra något så har du satt dig ovanpå mitt bröst. Jag drar i handbojorna men kommer inte loss, jag sprattlar med benen men fotbojorna sitter kvar. Munkavlen förvandlar mina ord till dämpade mumlanden. Du skrattar högt och säjer: “Du kommer inte loss, grabben. Du är min och jag tänker göra vad jag vill med dej!” Jag tittar oroligt på henne medan hon reser sig upp och går tillbaks till väskan. Hon plockar upp ett ridspö och går tillbaka till mig. “Nu ska jag tukta dig!” säger hon och ger mig ett rapp tvärs över benen. Munkavlen kväver mitt skrik. Nästa rapp träffar mig över bröstet och jag vrider mig våldsamt. Hon fortsätter att slå över hela min kropp till jag är alldeles slut och inte orkar vrida mej längre. “Duktig Pålle!” säger hon. “Nu när du är mör så ska du och jag ha det lite mysigt tillsammans.”
Hon sätter sig ner bredvid mig och smeker mig utanpå mina byxor, sen öppnar hon gylfen och tar fram min kuk. Den är stenhård och står i givakt för henne. “Härligt!” viskar hon och tar tag i den med sina behandskade händer. Så börjar hon onanera mig, först långsamt, sedan snabbare. Jag känner att jag är på väg att komma men i sista stund slutar hon och släpper taget. Jag tittar på henne och säger “Mmmmfff?!?” Hon skrattar hånfullt och säger leende: “Ånej du ska inte komma än…”
Hon böjer sig ner och tar mig i sin mun. Jag känner hur hennes tunga spelar runt ollonet samtidigt som hon biter lite försiktigt i kuken. När jag tittar upp ser jag bara en ridhjälm som går upp och ner, upp och ner. Precis när jag ska komma så slutar hon igen. “Mmmmmffff!!!” gnäller jag och sliter i bojorna. Hon ler och säger: “Nu du lilla gubben… nu är det dags för den stora finalen!” Hon reser sig upp, drar ner sina byxor en liten bit, sedan ställer hon sig grensle över mig och sätter sig sakta ner. Jag känner hur min kuk sakta glider in mellan hennes blygdläppar och vidare in i hennes sköte. Hon börjar rida mig, först sakta, sen snabbare och snabbare. Jag tar spjärn mot golvet och juckar uppåt så hårt och högt jag kan. Hon sticker in sina sporrar i sidorna på mig, det gör härligt ont. Hon tar sitt ridspö och börjar piska mig på låren. “Hoppla Pålle!!!” skriker hon. Nu är vi i full galopp och jag känner att jag bara inte kan hålla mig längre. Jag spänner hela min kropp och får en otrolig orgasm. Samtidigt går det för henne också. Hon borrar in fingrarna i mitt bröst, jag känner hur hennes fitta drar ihop sig och kramar hårt om min kuk. Hon skriker ut sin orgasm och faller sedan framåt så att våra hjälmar slår ihop. Vi tittar varandra i ögonen, sen kysser hon mig och reser sig upp. Hon plockar fram en liten nyckel och befriar mig från bojorna. Jag tar av mig munkaveln och reser mig upp. Ingenting behöver sägas. Det var en perfekt ridtur och vi är båda mycket nöjda.
Då räcker hon fram hand- och fotbojorna till mig och Viskar: “Nu är det din tur. Ta mig! Nu!!!” Hon vänder sig om och lägger sina händer bakom sin rygg. Jag tvekar inte en sekund utan sätter på handbojorna på henne. Sedan sätter jag på fotbojorna runt hennes stövlar och förser henne med munkavle. Jag knuffar ner henne i höet och säger sedan: “Nu är du min, tjejen, och nu ska vi ha lite kul ihop.”
Och så börjar vi om igen…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.