Home » Hetero Sex » Drömmen gick i uppfyllelse. Kusinen och jag.

Drömmen gick i uppfyllelse. Kusinen och jag.

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Vaknade upp på midsommarafton i en varm och svettig säng. Dammsugaren dånade på övervåningen, farsan sjöng med till nån halv bra rock låt, lät som Nickleback av något slag, medans ljudet av gräsklippare och någon slags motor kunde höras från mitt halvöppna fönster i rummet som bara lät som oväsen.

Idag skulle vi ut till min moster och hennes familjs landställe för att som vanligt fira midsommarafton där ute. Kliver upp ur sängen, känner att dolmen är fylld med blod och stenhård som alltid, ställer mig framför spegeln och tänker att kanske dom näst kommande dagarna får jag ligga. Står där ett tag och bara glor som ett mongo och drar fram k*ken och börjar rulla huden fram och tillbaka lite lätt, tar en handduk och hoppar in duschen.

Det är nämligen så att min kusin, vid namn Jacqueline är en av dom sexigaste personerna jag vet och brukar då och då fantisera om henne när jag rullar hud. Hon har ett väldigt sexigt utseende men samtidigt väldigt oskyldigt och mystiskt, med stora bruna ögon, långt och fint brunt hår med en liten ljusare färg upptill som blandar sig perfekt och skapar den fina guld-bruna färgen tillsammans. Hon är ganska brun bränd, hon är alltid väldigt brun och har den här fina gyllenbruna färgen. Hon är ungefär 1.64 cm lång med en otroligt fast och rund rumpa som är så perfekt. En fin brun mage med en smal midja och fina fasta bröst, inte för stora men heller inte för små. Hon är en otroligt snygg 17-åring och många polare har sagt till mig att jag ska va stolt över att ha en sån sexig kusin, och dom skämtar alltid om att jag ska ligga med henne och allt möjligt. Nekar ju de och säger bara att hon ser bra ut men att hon FAKTISKT är min kusin. Men i själva verket är hon den enda tjej som jag verkligen vill ha sex med. Va inte oskuld innan detta hände.

Hon och jag har en ganska bra relation, det är aldrig stelt mellan oss. Vi är dom två, inom kusingänget då alltså, som hållit ihop med varandra eftersom vi är i samma ålder och dom andra är yngre eller äldre. Jag var 16, hon var 17 när detta hände under denna midsommaraftonskväll.

Nåja, vi skulle stanna på deras landställe i 4 dagar. Bilen var packad och vi begav oss mot destinationen. Vi kom farm runt 17-tiden och ner från backen kom min Mosters man Peter hasandes. En trevlig man som gillar allt med öl, grillningen och fiske. Ungefär som min far. Dom två kommer otroligt bra överens och pratar med en hög stämma och är väldigt skämtsamma. Peter hjälper oss upp för backen med mat och packning och allt vad det nu va. Huset ligger en bit upp på ett berg och tomten är otroligt stor med 3 gäststugor och ett par fina uteplatser. Går in i huset och bemöts av min moster, hon är alltid på glatt humör och är väldigt go av sig. En trevlig kvinna helt enkelt.

-Du och Jacqueline får dela stuga om ni vill. Lakan och täcken finns redan där. Går det bra för dig? Frågar min moster, och jag svarar fort med ett “Ja Absolut, nemas problemas!” som låter helt fel och nervöst. Dörren från sovrummet precis vid vardagsrummet där jag står öppnas och ut kommer Jacqueline med en neon blå baddräkt som passar så perfekt på hennes brunbrända kropp och det enda som cirkulerar i huvudet är kolla inte ner, kolla inte ner. Såklart kollar ja ner, mitt på hennes fasta bröst och fina mage. Känner hur hela pungen pirrar till och känner hur den börjar växa i jeansen.

-Heeej, va kul och se dig, va fin du är, säger Jacqueline och kramar om mig, känner att hon trycker sig mot mig ganska hårt och får känslan av att hon gör det för att känna om jag hade något där nere under jeansen. Vet att hon kände, hon måste ha känt det. Hon ler mot mig och frågar om jag ska med ner och bada med hon och Alexandra. Alexandra är grannen och är i samma ålder som mig. Känner hon lite sådär men tycker mest att hon är jobbig och bara i vägen. Inte så värst snygg heller. Men jag svarar glatt ja såklart och går in på toaletten för att byta om.

När jag har bytt om går jag ut från huset och ser Jacqueline stå och prata med Alexandra nere vid grinden där bilarna står parkerade. Går ner mot gårdsplan och Jacqueline vänder sig mot mig och presenterar mig för Alexandra som jag aldrig sett människa förut. Känner inte hon så bra men vi har ju träffats tidigare och påminner Jacqueline om att jag och Alexandra har träffat varandra innan och ger henne en vänlig kram och frågar hur läget är och småpratar lite med henne.

Vi börjar närma oss bryggan och Jacqueline går lite före mig och Alexandra. Får ingen skymt av Jacquelines rumpa då handduken döljer den, vill heller inte kolla då det känns som att Alexandra skulle se. Väl ute på bryggan hoppar Alexandra i först. Jag är en badkruka och känner inte alls för att bada när vattnet är för kallt. Alexandra är redan i och simmar ut till en boj 6-7 meter ut. Medans, så står jag och Jacqueline kvar på bryggan. Jacqueline tar av sig handduken långsamt, nästan för långsamt och låter den glida ner över hennes brunbrända rygg och fina fasta rumpa. Hukar sig ner och säger att hon ska kolla tempen. Hon ställer sig på alla fyra i “doggystyle” positionen, hukar sig framåt för att nå ner med handen till termometern i vattnet och jag får den perfektaste synen i hela mitt liv. Hennes stora fasta rumpa hypnotiserar mina ögon och jag blir ståendes med blicken rakt på hennes bakre del, hennes neon blåa bikini blir tajt och konturerna syns bara bättre och bättre. Känner hur det växer där nere och efter bara några sekunder har jag fått ett av dom absolut hårdaste stånden jag fått någonsin. Den pekar rakt ut och kan inget annat göra än att hoppa i.

-Hoppa i då din badkruka, skriker jag till Jacqueline som skrattar till, tar sats och hoppar ut i bomben rätt mot mig. Hon landar precis bredvid mig och jag tänker kom inte för nära nu, hade fortfarande väldigt hårt stånd och ville att det bara skulle försvinna. Upp från ytan kommer Jacqueline som tar ett djupt andetag och tar händerna och stryker håret bakåt. Hon kollar på mig med sina sexiga ögon och jag känner att min hand söker sig ner till byxorna, diskret drar jag handen fram och tillbaka över ollonet och börjar dra några snabba drag över huden. Jacqueline simmar emot mig, hon kommer nära och jag tar snabbt ur handen från badbyxorna. Alexandra är påväg tillbaka mot oss och Jacqueline kommer närmare mig och säger “vi sticker tillbaka, säger att vi ska äta, orkar inte va med Alexandra” Känner att hennes knä nuddar vid min k*k och hon kollar på mig med den där blicken, den där sexiga mystiska blicken som bara hon kan och ler mot mig medans hon simmar mot bryggan igen. Säger att jag simmar tillbaks till land, tror hon förstår varför, eller de borde hon ju göra. Börjar simma mot land när jag hör Jacqueline ropa och säger att hon tar min handduk. Ropar tillbaka med ett bra och tack.

Simturen påväg in till land hjälper, och när jag når land har ståndet lagt sig ner. Jacqueline räcker handduken till mig, jag torkar av mig lite snabbt och vi börjar gå. Vi går över ängen och kommer till vägen där vi säger hejdå till Alexandra och skiljs åt. “Skönt”, säger Jacqueline med en tyst röst och jag skrattar till och intygar det hon sa.

Väl uppe vid huset ropar Peter att maten är klar, och jag skyndar mig för att byta om. Springer ner till gäststugan där jag och Jacqueline ska sova och byter om fort till en fin vit skjorta och ett par ljusa jeans. Ser bra ut tänker jag och börjar vandra upp till huset igen, sätter mig vid bords och håller upp ett glas läsk. Klockan är nu runt 19 och maten är god som vanligt och dom vuxna börjar bli lite onyktra och sjunger snapsvisor och hej och hå. Allt vad det kan va. Pappa frågar mig om jag kan kila ner och hämta en vindunk som står i en vinkällare under huset, självklart gör jag det då jag kan se om det finns någon alkohol man kan sno. Självklart fanns det de. Står 7-8 flak öl och ett par vindunkar. Får syn på en flaska rosita och tar den och lägger i buskarna bakom mig, plockar också ur ett par öl och ställer dom tillsammans med rosita flaskan bakom buskarna. Tar en av vindunkarna och börjar vandra tillbaka till “partyt”.

Väl tillbaka får jag ögonkontakt med Jacqueline och nickar åt hon att hon ska komma. Ställer ner vindunken på bordet och en av min äldre kusiner Leo tar emot den och säger “tack ska du ha” med ett ganska sluddrigt uttal och ironi i det hela. Jacqueline och jag ställer oss utanför och hon frågar vad jag ville.

-Snodde lite öl och en flaska rosita, ska vi dra till nått ställe och dricka lite? Vi säger att vi tar en prommis. Självklart va Jacqueline på och sprang in och sa att vi drar iväg ett tag. Vi går mot busken och tar drickan, stoppar ner det i en plastpåse och börjar gå. På vägen diskuterar vi vart vi ska dra men ingen av oss kommer på något bra ställe. Sen, kom vi båda på, nästan samtidigt att vi har en egen gäststuga, båda säger “herregud, är vi dumma i huvet” och Jacqueline och jag skrattar medans vi vänder om och går tillbaka.

Gäststugan som vi ska dela plats i är ganska stor, 4 sängar totalt, en soffa med ett bord och en mysig fåtölj. Vi sätter oss ned i soffan och börjar dricka lite vin, knäpper varsin öl och pratar lite smått med varandra och blir nästan bara upphetsad av att kolla in i Jacquelines stora bruna ögon.

-Jag kände nog allt att du hade bånge i vattnet, säger Jacqueline från ingenstans och tar den sista slurken från Rosita flaskan. Jag borde bli generad men eftersom alkoholen gör allting lättare så blev de mer som ett samtal av det hela, jag nekade till en början till tillslut jag gav vika och sa ärligt att jag hade en bånge nere i vattnet. Jacqueline skrattade och kollade på mig rätt in i ögonen och säger “du är snygg” och fortsätter “du har alltid varit snygg”. “Har alltid kollat in dig, du är så tränad och en sån snäll person, sen har jag sett hur du kollar in mig också” och ger mig en blick som är så sexig att de reser sig i brallorna direkt. Känner hur blodet pumpas in i dolmen och den växer större och större. Jacqueline knäpper upp sin tröja och under den har hon en rosa magtröja som sitter tajt och snyggt på henne. Nu reste de sig i brallorna rejält och hon ställer sig på alla fyra i soffan med ansiktet vänt mot mig, viskar i mitt öra “ta fram din stora k*k” hon kollar mig rätt in i ögonen och biter sig själv i läpparna medans jag knäpper upp mina byxor. Hon tar ett hårt tag om staken och säger hur hon ska suga av mig, hur hon ska knulla mig. Jag håller på att smälla av. Hon går ner på knä framför mig och drar ner mina byxor. Den hoppar fram, daskar henne rakt i ansiktet. Hon tar ett stadigt men inte för hårt grepp runt penisen och drar huden upp och ner medans hon slickar bollarna. Hon släpper taget med handen och låter tungan glida upp över penisen och sväljer den långsamt och sexigt. Kollar mig rakt in i ögonen med hennes stora sexiga bruna ögon medans hon långsamt suger av min k*k. Efter 15 minuters gudomlig avsugning tar hon upp olivolja ur plastpåsen. “Smek in mig med det här så ska jag rida dig som en porrstjärna” och min puls höjs från hög till dödligt hög.

Hon sätter sig på soffan med alla 4 och vänder sin otroligt sexiga brunbrända rumpa som ser helt perfekt ut mot mig Hon ser ut som en porrstjärna tänker jag och ställer mig upp, tar olivoljan och börjar hälla den över hennes rumpa och smeter ut den över hennes kropp tills hela hon är täckt av olivolja och jag för min penis emot hennes f*tta och lägger den emellen hennes skinkar. Hon börjar sakta skaka på sin rumpa upp och ner och det ser och känns helt fantastiskt. Jag blir så kåt att jag, utan förvarning, trycker in penis i hennes tajta trånga f*tta och kn*llar henne hårt, hon stönar och kollar bak på mig, rätt in i ögonen medans jag kn*llar henne snabbare och snabbare.

Jag har blivit så kåt att jag lägger mig ner i soffan, lyfter henne över mig och stoppar in den direkt och kör igång. Till slut blir jag trött och hon börjar nästan twerka, hon rider den så skönt och och kollar in i hennes stora ögon som kollar sådär porrigt och sexigt på mig. Och hon red den som en porrstjärna, upp och ner guppade hennes tajta, trånga otroligt varma våta f*tta över min hårda k*k. Hennes rumpa går upp och ner, upp och ner. Och hon stönar högre och högre, “JAG KOMMER, JAG KOMMER NU” hon stönar och jag känner hur hon kommer, de blir riktigt vått och skönt. Hon kliver av och sätter sig bredvid mig och börjar suga av mig igen.

Jag ställer mig upp och börjar runka av mig själv medans hon säger med en sexig låg röst att jag ska komma på hennes ansikte. “Kom över hela mitt ansikte”. Hon trär sin tajta lilla mun runt min stora kuk och för min hand mot hennes bakhuvud och börjar dra läpparna fram och tillbaka snabbt och jag tar tag i hennes hår och munknullar Jacqueline rejält. Jag känner hur en stor laddning är påväg upp ur k*ken. Känner att jag kommer komma, säger med en upphetsande röst “jag kommer nu, jag kommer nu. Jacqueline jag kommer nu” och drar ut min blöta k*k ur hennes mun och sprutar över hela hennes ansikte. Hennes sexiga ansikte är nu täckt av sperma och hon suger långsamt rent min k*k.

På detta sätt fortsatte det i 4 dagar och vi båda är närmare varandra än någonsin idag. När vi ses nu för tiden har vi alltid sex. Vi har blivit beroende av varandra, vi är inte kära, absolut inte, utan bara väldigt sugna på varandra i sex sammanhang.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.