Home » Hetero Sex » Drömmen!..

Drömmen!..

Posted in Hetero Sex

Det ringde på min dörr, jag öppnade det var en kvinna i 30års åldern, jag sa inget men hon kom in. Hon var mullig och hade stora hängbröst, en tröja och ett par byxor på sig. Kände att styvheten började komma , när jag såg att hon inte hade någon bh på sig.

Vi var tysta och kysste varandra, jag drog in henne i sovrummet där både hon och jag klädde av oss och lade oss på sängen. Vi satte våra ben in i varandra för att komma nära och känna hud mot hud.

Hennes hud var väldigt het, kände hennes bröst mot mitt bröst, kysste henne, halsen, brösten nafsade lite på hennes bröstvårtor och kände hur underbart det var att få suga på dom.

Hon ville att vi skulle vända oss om i en 69,a hon kom upp på mig och jag kände hur hon sög mig och jag fick slicka henne, hon hade stora blygdläppar som jag kunde suga in i munnen, onanerade henne med tungan på hennes klitoris och långt in i hennes slida.

Hon ville rida mig och min kuk var väldigt styv efter hennes behandling, hon satte sig ner så försiktigt att så att vi stönade bägge två, hon red mig så att det flimrade för mina ögon, kände till slut att det går för mig och,

…….då vaknar jag utav att det är alldeles blött i sängen men jag log för det var en fantastisk dröm.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.