Home » Hetero Sex » Dildo i present

Dildo i present

Posted in Hetero Sex, Onani

Min flickvän och jag hade varit tillsammans ett tag nu, och jag kände att det var dags för en liten överraskning, inte för att vårat sexliv var det minsta tråkigt, men för mycket av det goda är aldrig fel har jag upptäckt.
Så när hon kom hem till mig tidigt en dag bestämde jag mig för att göra slag i saken. Presenten som jag har köpt till henne på Intimleksaker.com låg i byrålådan, jag visste att jag hade is i frysen och handbojorna satt redan fast i sängen, redo att användas.

Det började med att vi låg och kysstes och smekte varandra som vanligt och hetsade upp varandra mer och mer.
När jag fått av henne kläderna på överkroppen, tog jag av mig min tröja och bad henne massera min rygg. Om hon gjorde det skulle hon få en överraskning sedan.
hon sken genast upp och började massera min rygg. Jag ryste i hela kroppen när hon kysste och slickade mig i nacken, samtidigt som hon smekte min rygg och tryckte sina bara bröst mot min kropp…

När jag var nöjd med min massage tog jag tag i henne, la henne på rygg och satte fast henne händer i handbojorna. Jag tog upp min tröja för att binda för hennes ögon…
Såg hon ingenting, så skulle hon känna desto mer.
Jag började sakta smeka och kyssa hennes bröst och mage för att strax sakta dra av hennes kjol.
Nu hade hon bara ett par svarta string på sig och jag kunde knappt bärga mig tills hon skulle vara helt naken, men inte än.
Först skulle jag se till att hon blev rejält upphetsad. Jag kysste, slickade och smekte hela hennes kropp, vände på henne och plockade fram två isbitar. Jag drog den ena sakta nerför hennes rygg och upp igen tills den hade smältbort helt, samtidigt smekte jag hennes nacke med den andra isbiten.
Hon gnydde nöjt med jämna mellanrum och då och då gav hon ifrån sig ett litet tjut av välbehag och obehag på samma gång. Nu hade hon blivit väldigt het och jag såg hur hon vred sig i sängen för att få mig att ta av henne trosorna. Tillslut så vände jag på henne och drog av dem och hon suckade nöjt.

Jag smekte långsamt insidan av hennes lår och närmade mig hennes fitta som redan var genomblöt av hennes safter. Jag lekte med fingrarn och tunga ett tag och nu stönade och gnydde hon av välbehag. Jag slickade henne långsamt till en orgasm och kröp sedan upp bredvid henne och kysste henne.
Jag visste att det inte var några större problem för henne att få multipla orgasmer, så jag frågade henne om hon ville hälsa på sin present nu, det ville hon gärna.

Jag kröp bort till byrålådan och hämtade dildon jag köpt till henne. Jag kröp tillbaka och la den i hennes hand så att hon fick känna på den. Hon förstod genast vad det var och började vrida sig i sängen av förväntan.
Jag lät henne smaka på den för att blöta ner den lite och hon säg och slickade den ivrigt som om det hade vart en riktigt kuk.
Jag drog den sakta ner mot hennes blöta fitta och började försiktigt stöta in vibratorn, hon suckade nöjt igen, och för att retas lite satte jag mig en bit ifrån henne och ringde en kompis samtidigt som jag sakta stötte vibratorn in och ut i henne.
Hon gnydde och vred sig, och undrade var jag hade tagit vägen, så efter ett tag kom jag tillbaka till henne och bytte ut dildon mot min egen nu väldigt hårda kuk.

Det var inte lätt att hålla tillbaka min utlösning men det gick, som tur var. Jag knullade henne till ännu en orgasm och släppte loss henne så att hon kunde lägga sig på mig i stället.
Det gick för henne nästan genast och nu var den ännu svårare för mig att hålla tillbaka utlösningen, men jag bet ihop så gott det gick och vände på henne så att hon hamnade underst igen.
Nu gick det bara inte längre så jag bet ihop så länge jag kunde, vilket inte var speciellt länge sedan lät jag min säd spruta ut och fylla upp henne till bristningsgränsen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.