Home » Hetero Sex » Det här hände under mina år på folkhögskola.

Det här hände under mina år på folkhögskola.

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Vi har precis haft teaterrepetition och gått till matsalen för att få oss en kvällsfika. Repetitionen har som vanligt dragit ut på tiden så det är ganska tomt i rummet både vad gäller folk och tilltugg. Endast några torra brödskivor ligger bredvid kaffetermosarna och längst inne i matsalens mörkaste hörn sitter några få elever och pratar. I övrigt är det tomt. Vi går i alla fall fram till bordet för att skrapa ihop vad som finns kvar. Bäst som jag står där och väntar på att mitt bröd skall bli färdigrostat känner jag ett litet nyp i baken. Jag vänder mig om en smula och där närmast står Jennifer, den i mitt tycke snyggaste tjejen som går på skolan. Mina teaterkompisar står ganska nära de också så jag tänker givetvis att det är någon som vill skoja med mig.
“Jaha, här står man i godan ro och så får man sig ett nyp.” skämtar jag lite torftigt men ganska tyst – så att det bara skulle kunna passera omärkt förbi.
“Ja visst.” hör jag en ännu tystare men otroligt sensuell röst invid mitt öra. Jennifer står alldeles tätt inpå mig nu. Hon lutar sig förbi mig för att ta sitt bröd, ler ett pillimariskt, underfundigt leende mot mig och stryker sig förbi min rygg för att gå till sina kompisar i hörnet. Jag känner mig lite omtumlad och vet inte riktigt vad jag skall tro. Det är mycket möjligt att hon vill skämta med mig. Det tar en liten stund att hämta andan. Sedan tar jag mina mackor och min kaffekopp och sätter mig bland mina polare. Vi sitter där och pratar och stojar och jag glömmer nästan bort vad som hände nyss. När jag vänder blicken mot Jennifers bord ser jag att både hon och hennes sällskap har gått. Min bästa kompis Magnus, som nyligen fått ihop det med en av tjejerna i teatergruppen reser sig också och tätt omslingrande lämnar de vårt bord och matsalen. Klockan börjar bli mycket och alla bryter upp – bara jag blir sittande kvar med kaffekoppen i hand.

Rummen på elevhemmet ligger två och två med gemensam ingång till båda och med väldigt tunna väggar där emellan. Jag delar ingång med Magnus och brukar höra det mesta som försiggår hos honom. Jag sitter och funderar på om han följde med flickvännen till hennes rum eller om de gick till honom och hur mycket sova det blir för mig om de tänker hålla på i rummet intill. Till slut reser även jag mig och drar mig långsamt och lite motvilligt upp till mitt rum. Jag lyssnar en stund utanför dörren men hör inga ljud där inifrån. Med en liten suck av lättnad öppnar jag och går in. Jag hänger av mig ytterkläderna, sparkar av mig skorna och tar mig in till mitt eget rum. – Där blir jag stående i dörröppningen. – Rummet är fullt av tända ljus. I fönstret, på skrivbordet, i bokhyllan. Över allt står det ljus och brinner. Jag vänder mig för att konstatera att även sängbordet har fått sitt ljus och där – uppkrupen i sängen, hopkurad i en filt – sitter Jennifer med ett jätteleende på sina vackra läppar.
“Hej. Vad bra att du dröjde så jag hann fixa lite mysstämning.” sade hon med samma mjuka röst som tidigare.
“Jo hej”, svarar jag försiktigt,” ja här har du verkligen fått till det .
“Tycker du det blev fint?”
“Mmm” får jag fram och nickar.
“Tycker du att det här är fint då?” frågar hon och låter filten glida av och sitter så alldeles naken i min säng.
Jag blir stående och bara tittar. Hennes ungdomliga kropp är klassiskt välproportionerad och de fasta toppiga brösten pekar rakt emot mig. “Ja vackrare syn än det här, ja det finns bara inte” säger jag efter en stund. “Jag hoppas du vill ha sällskap?”
“Ja det var ju liksom det som var tanken,” svarar hon och flyttar upp sig en bit i sängen för att ge plats. “Din kompis hade ingenting emot att släppa in mig men jag tror han lär vara upptagen på annat håll så vi har natten för oss själva.”
Jag står framför hanne och börjar knäppa upp skjortan. Plötsligt reser hon sig upp och utbrister;
”Nej vänta! Jag har gått och tittat på och längtat efter det här paketet så länge. Jag vill öppna det själv.”

Sensuellt belyst av alla stearinljus står nu denna unga, vackra, nakna kvinna och knäpper upp min skjorta. Långsamt, långsamt – knapp för knapp blottar hon min bringa och mitt hjärta bultar hårt. Hon kysser min hals och låter fingrarna leta sig bak över ryggen. Jag känner värmen från hennes kropp när hon kommer riktigt nära för att smeka skjortan från mina axlar och hennes bröstvårtor pressas mot min hud av stunsen i hennes fasta bröst. Hon kysser sig ner över min bröstkorg och mage samtidigt som hon lösgör mina armar från skjortan som faller till golvet. När hennes läppar nått byxkanten tar hon tag i linningen och tittar upp mot mig med sina vackra ögon.
”Du har ingen aning om hur länge och gärna jag velat det här” säger hon. ”Så länge, länge, länge…”
Vi ser på varandra en lång stund innan hon tvekande fortsätter;
”…och därför skulle jag vilja göra det… på mitt sätt så att säga. Jag skulle vilja ge dig det finaste jag kan och jag skulle vilja att du bara tar emot… Kan du tänka dig det…? Jag skulle… jag skulle helt enkelt vilja… förföra dig helt enkelt… fast vackert.”
Hon ler lite generat över orden som inte verkar kännas helt bekväma i hennes mun.
”Vännen,” säger jag leende, ”just nu skulle jag inte vilja någonting hellre än att bli vackert förförd av just dig,”
Hon ger mig ännu en leende blick, fast mer lättad denna gång och ett litet fnitter kommer fram över hennes vackra läppar. Så med ens ser hon mer bestämt målinriktad ut, sänker blicken och knäpper upp knappen i byxlinningen som hon hela tiden haft ett stadigt tag om.

Med varsam hand drar hon ner blixtlåset och jag känner hur jag växer igen av den lätta beröringen. Långsamt och försiktigt men med stadiga händer drar hon av mig både byxor och kalsonger i ett tag. Nu står jag helt naken med mitt växande kön rakt framför hennes ansikte. Hon ger den en kyss, tar ett mjukt tag om skaftet och låter även pungen ta plats i handen. Så sätter hon sig i sängen och med det mjuka greppet kvar om mig för hon mig till sig. Hon får mig att bekvämt lägga mig bakåt och så börjar hon smeka. – Och som hon smeker! Sakta, sakta smeker hon mitt stånd samtidigt som hon överöser mig med varma kyssar. Hon smeker hela min kropp och slingrar sin egen så tätt och nära och jag ligger bara och tar emot och njuter. Det hela är så sensuellt och upphetsande och jag tror aldrig jag varit så hård någonsin. Hon leker, smeker och kysser mig säkert i en dryg timme innan hon stannar upp och ser mig djupt in i ögonen. Med blicken kvar ställer hon sig på knä gränsle över mig och sätter sig långsamt över mitt präktiga stånd och glider utan problem ända ned. Hon är så varm och våt och omsluter mig så ljuvligt Hon sitter där en stund med mig djupt inne i sig innan hon långsamt glider upp igen. Vi släpper inte varandra med blicken för ett ögonblick under det att hon sakta, sakta börjar rida mig.

Så följer en natt fylld med långsam och innerlig sex. Det är svårt men otroligt njutbart och upphetsande att bara få ta emot men hon ger mig precis det hon sagt – det finaste hon har. Och hon ger mig av hela sig på så många olika sätt men hela tiden långsamt, långsamt. Det här var en natt att minnas. En lång och intensiv natt i ett underbart långsamt tempo.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.