Home » Åldrar » Den unga nakenmodellen

Den unga nakenmodellen

Posted in Åldrar, Analsex

Jag var ung och sex och nakenhet var ett outforskat område, och definitivt inget man diskutera hemma, och ej heller praktisera. Bodde ensam med min mamma i en mindre stad eller samhälle om det ska vara korrekt.

En vän till min mammas väninna var konstnär och vi skulle dit på vernissage, och jag var tvungen att följa med, och jag våga inte protestera heller.

Väl där gick vi runt och tittade på konstverken och flera av dom var porträtt och en del naturbilder.  Vi kom till ett mindre rum och när vi steg in såg jag att alla tavlorna föreställde nakna kvinnor i olika poser, och när vi kom till en tavla som visade en kvinna sittande med särade ben, hörde jag min mammas väninna säga tyst,känner du igen modellen, det är jag! Du milde utbrast min mamma, och i samma ögonblick lade konstnären handen på min mammas väninnas axel och presenterade sig som Olle. En ganska senig lång man med ett litet bockskägg och han hälsade artigt.

De pratade en stund om målningarna och innan de skildes åt fråga han min mamma om hon inte skulle vilja bli porträtterad, och hon svara kort, jo tack det skulle vara nåt det. Han räckte henne ett visitkort och hon tog förläget emot det.

Han försvann i vimlet och efter någon timma gick vi hemåt, och inget sas om det vi hade sett.

Dagen efter var jag ensam hemma och plötsligt fick jag se visitkortet ligga vid telefonen, och jag fundera på om min mamma trots allt ville bli modell?

Jag noterade att adressen på visitkortet var en bit utanför samhället, på landet och jag var alldeles pirrig av bara tanken på att bli avmålad naken av en främmande man.

Jag klädde av mig naken på mitt rum och låtsades posera och såg mig själv i spegeln och betraktade min späda kropp. Brösten var som små bullar och en liten svart tofs mellan benen syntes i spegeln.

Någon dag senare hörde jag min mamma i telefonen, och hur hon frågade om hon måste vara naken osv, och jag förstod att hon prata med konstnären. Hon tänkte modella och mitt hjärta slog, när hon sa att hon skulle fundera innan hon lade på.

Nästa dag var hon ledig och hon var uppe redan kl 6 iaf och duschade och hade lagt fram fina underkläder osv, och jag blev misstänksam. Hon åt fukost, och hon doftade av parfym, och såg väldigt fräsch ut, när hon sa adjö och att hon skulle till doktorn, vilket inte var sant, hon skulle modella.

Senare på kvällen  var hon glad och uppspelt och vi spelade kort och köpte glass, och åt middag ute på restaurang.

Dagarna gick och jag modellade naken framför spegeln när jag var ensam, och det pirra i hela ktoppen. Provade min mammas underkläder som dock var alldeles för stora, och när jag rotade i hennes låda hitta jag en vibrator i hårdplast, men fattade först inte vad det var. Lite chockad över att min pryda mamma hade en sådan.

En dag var jag vid affären och plötsligt kände jag en hand på min axel, det var Olle som tydligen kände igen mig. Hej sa jag lite förläget. Tack flr du kom på min utställning, det var snällt sa han och log.  Jag svarade med ett tyst mummel att det var mamma som tog med mig, och han skrattade tyst.

Vill du inte bli modell då, fråga han plötsligt, och mitt hjärta slog en frivolt… Innan jag han svara så sa han bara, kom förbi hemma hos mig i em, så kan du få se hur det går till, det är inget farligt.

Ok, vi säger så sa han och tog sin bil och försvann. Jag stod kvar med bultande hjärta innan jag cyklade hem på vingliga ben. Duschade och tog på mig rena kläder samt satte upp mit långa röda hår i två pippitofsar och jag tog lite av mammas parfym innan jag cykla iväg. Flera ggr var jag på väg att vända, men nyfikenheten tog överhanden.

När jag kom fram till hans lilla gård såg jag hur Olle vinka från övervåningen på ett av gårdens mindre hus. Det var tydligen där han hade sin atelje, och jag gick på skakiga ben uppför trappan.Det var rörigt och grejer överallt, och massor av målningar stod längs med väggarna.

Hej, kul att du kom, så här har jag det sa Olle och log. Rörigt va sa han och skratta.

Skulle du kunna tänka dig att sitta modell fråga han snabbt, och jag svara, vet inte, kanske…

Du skulle bli jättefin, du har en underbar kropp och fint hår, så jag skulle verkligen vilja måla av dig sa han kvickt. Vi kan väl fika lite och prata om det sa han och visa in mig i nästa rum.

Han hällde upp fika och vi åt och mumsa när han fråga om jag var blyg för att vara naken, och jag nickade blygt.

Jag förstår, men vi gör såhär, så släpper kanske blygseln, sa han och reste på sig.

Han började med att knäppa upp sina snickarbyxor och när de föll till marken var han helt naken under, och en lång ganska smal snopp hängde framför mina ögon, innan han klev ur byxorna helt, och drog sin t-shirt över huvudet.

Jag satt helt paff, och det var nog första ggn som jag såg en naken man som inte var min pappa på det sättet. Om du tar av dig så kommer du se att det känns bättre och bekvämare nästan direkt sa han och drog upp mig ur soffan.

Jag darra men började knäppa upp min klänning och sakta klev jag ur den och stod nu i bara mina vita bommullstrosor framför honom.

Gud vad fin du är sa han, och tog ett tag i linningen på mina trosor och drog sakta ned dom.

Jag var helt darrig och jag såg ner och hur han titta mellan mina ben intresserat. Det vardelvis detta jag drömt om, men just nu var det väldigt pinsamt.

Jag klev ur trosorna och stod nu helt naken framför honom,och han hällde upp mera fika och plötsligt kändes det inte lika jobbigt. Vi pratade och det var väldigt upphetsande att sitta naken med honom, och vi pratade om hur han börjat måla och så. Efter någon timma hade vi bestämt att jag skulle kommatill honom nästa dag för att modella, och jag blev nästan lite besviken när han började klä på sig, och jag detsamma, men samtidigt var jag spänd på morgondagen.

När jag kom hem var jag spänd av förväntan och min mamma var glad och uppåt och vi gick ut o fika. Hade svårt att somna och vaknade flera ggr på natten av att jag var alldeles våt mellan benen. Vakna av att mamma gick till jobbet och jag for upp och åt en snabb frukost innan jag gick in i badrummet för att duscha. Rakade mig under armarna och mina ben, även om det bara var fjun. Plötsligt smorde jag in mitt underliv med raklödder och några minuter senare var jag helt kal, och bar. Ångrade mig lite, men nu var drt för sent.

Letade upp mina finaste trosor med lite spets, och en fin klänning innan jag satte upp håret i pippitofsar, som han sagt han tyckte var fint.

När jag cykla kände jag hur mitt underliv gnodde mot sadeln och det pirrade skönt i underlivet.  Väl framme parkera jag cykeln och gick upp till Olles atelje. Hej hej hörde jag redan när jag öppna dörren, och jag ropa hej tillbaka. Kul att du komsa Olle glatt, jag har just fixat lite med hur du ska ligga sa han och krama om min axel med handen. Vi fikar först sa han och gick först in i andra rummet.

Du kan klä av dig så länge så fixar jag kaffet sa han och for ut. Det pirra i mig och jag darra när jag knäppte upp klänningen och sedan satte mig. Behöll trosorna på, då jag inte visste hur han skulle reagera på att jag tagit bort tofsen.

Han var snart tillbaka och hällde upp kaffe och vi fika o prata lite om allt möjligt.  Nä nu är drt bäst vi börjar sa han och reste sig.

Vi gick ut och in i ateljen, där han riggat upp en gammal säng med en fäll på. Jag vill att du ska ligga här på rygg sa han, med en bok i dina händer som du håller upp och låtsas läsa.

Jag lade mig ner och tog boken i mina händer, och han skratta, när han såg hur stel jag var. Snabbt var han framme och började placera mig som han ville ha mig. Jag låg på rygg med benen helt isär, men fötterna ihop, utfläkt liksom, och armarna rakt upp med boken i händerna. Så det blir jättebra sa han och tittade från olika vinklar. Han kom fram och bad mig ligga still, när han sköt ihop mina knän och greppade i mina trosor och sakta drog dom under min rumpa och upp längs mina ben. Han lade ifrån sig dom och jag höll ihop benen av blygsel, men han var snabbt framme och pressade försiktigt isär dom igen. Såg hur han stirra på min nu helt hårlösa mus, och han sucka djupt.

Han gick till sina grejer och tittade och betraktade och gav mig order om arm dit, knä dit osv. Efter en stund gick han fram, tog en kudde och lyfte på min stjärt innan han sköt in den undrr min rumpa, så hela mitt sköte tryckte fram mot honom. Kände att jag var alldeles våt, och när jag titta på honom såg jag hur hans snickarbyxor var som ett tält, och jag förstod att han hade stånd.

Han satte sig och började måla och jag blunda och njöt av att han såg på mig helt naken, och att han blivit upphetsad av just mig.

Efter nån halvtimma hörde jag hur det klicka till och ett smatter av bilder togs på mig. Behöver ha dom för att kunna justera senare sa han och log.

Nu tar vi paus sa han och hjälpte mig upp, och vi gick in i andra rummet. Blev nästan lite besviken när jag såg att tältet var borta i hans snickarbyxor.  Du är duktig sa han och klappa mig på axeln, och det ser ut som du verkligen gillar det sa han och log. Jag vart tyst och skämdes. Du är jättefin och verkligen sexig sa han och såg på mig.  Han hämtade kameran och visade i displayen hur jag såg ut där jag låg naken med benen brett särade. Plötsligt ser jag i ögonvrån hur han tar av sig och ställer sig bakom mig. När jag vänder mig om ser jag rakt på han lem, och det rycker i den, och jag stirrar medan den reser sig precis bredvid mitt ansikte.  Ollonet är stort och nästan blålila, och jag känner hans hand på min axel.

Han går runt mig och sätter sig bredvid mig i soffan och utan ett ord tar han min hand och för den till sin kuk, och placerar den runt den.  Han håller runt min hand och runkar sig sakta i min hand. Hans kuk är varm och den pulserar och jag tänker bara, nu händer det…. han släpper sitt grepp och jag fortsätter runka honom. Hans hand pressar ner bakom min rygg och plötsligt känner jag hur hans fingrar smeker över mitt underliv, som är helt plaskvått. Jag får svårt att sitta still och plötsligt känner jag hur ett finger pressas in i min stjärt, och jag blir först förvånad, men när de andra fingrarna hittar min klitoris är det bara skönt, och jag pressar min stjärt hårdare mot hans finger och det är så skönt.

Glömmer dort att runka honom, och han påtalar detta. Plötsligt hör jag honom säga, att jag visste att du var en liten knulldocka från första ggn jag såg dig, och nu när du rakat fittan var jag helt säker, sa han och pressa fingret djupare i min stjärt.

Jag var nära att komma vilket han märkte, och han drog ner mig över sina knän och jag kände hur hans vänstra hand höll isär mina skinkor, och två fingrar pressades in i min stjärt. Han sträckte sig efter nåt och jag kände hur något kladdigt smordes i min stjärt innan fingrarna pressades in igen, vilket nu gick betydligt lättare. jag försökte runka honom med min fria hand men det var inte enkelt.

Efter en stund ställde han mig upp och plockade bort allt på det gamla träbordet, innan han lyfte upp mig och pressade ner mig på rygg.  Han drog ut min stjärt mot kanten och sedan särade han och pressade upp min ben mot min bröstkorg. Nu nu skulle det hända, det som alla tjejer i skolan pratat om, att bli av med oskulden. Han smorde in sin kuk med nåt, och jag väntade. Men istället för musen kände jag hur han satte ollonet mot mitt anus och pressa på. Slappna av, sa han barskt, och jag kände hur mitt anus sakta gav vika och ollonet pressa sig in i mig. Jag ville skrika, men förslökte behärska mig. Han drog sig ur och in igen, flera ggr och efter en stund övergick smärtan till något helt annat. Han pressade på och plötsligt hör jag honom säga, att nu är hela inne, det tycker du om va, precis som din mamma. Jag stelna till, han hade alltså knullat min mamma i stjärten också. Nu började han knulla mig i ett rasande tempo och han tumme började gnida min klitta och jag explodera direkt. När jag vaknar upp börjar han återigen öka tempot och knullar mig nu utan pardon, och jag känner hur hans pung daskar mig i ryggslutet. Efter kanske 20 minuter tömmer han sin sats i min stjärt och jag kommer igen av hans smekande fingrar.

Känner hur han glider ur mig och han tar några bilder av min nyknullade kropp och mitt anus där jag känner hur hans sperma rinner ur mig.

Han sätter sig på en stol och runka lungt, medan han säger vilken underbar stjärt du har.

Jag reser på mig och kan knappt stå på benen, när han drar bed mig framför sig på golvet.  Han för min mun mot sin kuk och jag tar hans ollon i min mun, och försöker andas genom näsan. Han runkar samtidigt och jag känner att han styvnar igen och jag suger mera så gott jag kan.

Han reser upp mig och jag får ställa mig med ryggen mot honom och återigen pressar hans kuk in i min stjärt när han pressar ned mig. Jag börjar gunga upp och ner och snart smeker jag min klitta medan hans kuk fyller mig i baken. Jag rider och rider och det ör så underbart skönt när han fyller ut mig totalt. I spegeln ser jag hur min stjärt fylls gång på gång, och stolt ser jag hur min lilla flickstjärt klarar av hela hans längd. Efter en lång stund rystar han till och återigen skickar han sin sats djupt i min stjärt. Jag är nära men behöver mera så jag lägger mig återigen på bordet och smeker mig till orgasm.

Det blev inget mera målat den dagen, men vi träffades massa ggr efter detta och han tog även min riktiga oskuld, men långt senare. Än idag drömmer jag om den händelsen när jag onanerar, och analsex är ett måste för mig än idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (2)

  1. Bra och bildligt skriven text som upplevs för mig som läsare att det är självupplevt. Trots några stavfel så stör inte de den långsamt stigande upphetsningen.

    Tack för att du delar.
    L

  2. Tack för en riktigt skön story, det rinner till..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.