Home » Åldrar » Den stränga mostern, del 2

Den stränga mostern, del 2

Lyckades till slut somna och när jag vaknade nästa morgon visste jag inte om alkt var en dröm ellerom det verkligen hänt.

Gun kom in och drog upp persiennerna, fullt påklädd och låtsades som inget hade hänt, trots gårdagskvällens händelse.

Godmorgon, det är frukost om 15 minuter sa Gun med barsk ton i rösten. Jag sa godmorgon och sträckte på mig och kände att min kropp var lite sliten. Innan jag hann reagera drogGun av mig täcket och manade upp mig, och trots gårdagens utlösningar var morgonståndet som vanligt där, och Gun tittade som hastigast, men låtsades inget om.

Gick in i duschen och Gun gick ner till köket och jag njöt av vattnet och jag tvättade och kände att min kuk var lite öm, och att det atlltså inte varit en dröm. Klart var att Gun tände på vårt rollspel, och gillade att jag kallade henne mamma när vi hade sex. Sjukt tänkte jag för mig själv, men om det ger mig mera sex, så ska hon få det som hon vill ha det tänkte jag för mig själv.

Snart satt Gun redo med handduken för att torka av mig och jag njöt för fulla drag av att bli ompysslad.  Dock tog hon ingen notis om mitt stånd, utan torkade av det som vanligt och bad mig sno på att klä mig. Jag tog på mig shorts och t-shirt och gick ner för frukost.

Idag ska vi till kyrkan sa Gun, det är söndag och då går vi dit en stund. Hurra, kan det bli sämre än så tänkte jag och bröt ihop i gröten, utan att visa nåt direkt. Efter frukosten var det ombyte och vi åkte iväg och det var bland de tråkigaste två timmar jag varit med om, och Gun pratade med massa gamla gubbar och kärringar, och jsg fick hälsa artigt och berätta vem jag var osv, om och om igen.

Efter en stund åkte vi hemåt igen och eftermiddagen spenderades mest framför Tvn. Efter kvällsmaten  skulle Gun ta ett bad och gick för att spola upp vatten och kanske man skulle få se lite naket iaf, med lite tur. Hörde hur hon grejade innan vattnet tystade och radion spelade lite i badrummet och jag blev kåt bara avtanken på att hon satt där naken i badet.  Plötsligt kom jag på den smarat iden att spela med i hennes lek och för att få henne på rätt humör hällde jag upp ett glas vin, och knackade försiktigt på dörren och sa: Mamma jag har ett glas vin till dig, vill du ha? Det blev tyst, men plötsligt höt jag Gun svara. Det var gulligt av dig lille pojk. Du kan ställa det där sa hon och pekade på det lilla bordet bredvid badkaret. Hon låg i badskummet och besviken konstaterade jag att man inget såg av hennes kropp. Så nu kan du gå, sa hon när jag dröjde mig kvar. Besviket gick jag iväg, och funderade på hur jag skulle komma åt lite sex. Jag gick in i sovrummet och klädde av mig allt och min kuk var redan hård bara av tanken på vad som kunde hända. Försiktigt knackade jag på igen, och jag hörde Gun med barsk ton, vad är det nu då? Mamma, jag vill bada med dig sa jag med så låg röst jag kunde. Det blev tyst en stund, sedan hör jag. Kom in! Jag öppnar dörren och ser Gun ligga i badet och hennes blick går direkt till min kuk, som pekar rakt ut. Kom hit säger hon och jag går fram till badkaret och hon ligger och stirrar på min kuk, som vajar lite framför henne. Nå ska du kliva i eller säger hon barskt, och jag kliver i och hon sätter sig upp och manar ner mig framför henne med ryggen mot henne.

Det ät trångt och hon börjar tvätta min rygg sakta med en borste och jag känner hennes bröstvårtori ryggen då och då. Seså vänd dig om och ställ dig på knä nu, säger hon och jag gör som hon säger efter lite trixande i det lilla badkaret. Kuken är precis över vattnet och hon tvättar mig med borsten overallt utom kring kuken. Hon tar tvål i handen och greppar om min kuk som hoppar till av glädje och hon för bak förhuden och tvättar varsamt runt ollonet och det är himmelst skönt. Hon tar duschen och spolar av mig och om jag var kåt innan är jag superkåt nu. Res dig upp säger hon och jag ställer mig upp. Usch säger hon och ser på mig, en massa hår soom det fastnar en massa snusk i. Det här får vi göra nåt åt säger hon och reser sig upp på knä och jag ser hur hennes bröstvårtor är hårda och jag fattar att även hon är kåt. Ser hur hon tar en flaska raklödder och börjar smörja in mig runt kuken och pungen, och nu förstår jag vad som ska hända. Inte för jag hade särskilt krafig hårväxt men några fjun fanns det allt. Hon börjar raka mig och sakta ser jag hur bit för bit blir fri från hår, och hela tiden undviker hon att röra min kuk med händerna.  Jag är kåt så hela jag darrar när hon till slut är nöjd och sköljer av mig och duschens strålar får det nästan att gå för mig.  Så nu är du klar och kan gå upp säger hon, så ska mamma göra sig klar också säger hon,och jag fattar att hon är med på noterna.  Jag går in på sängen och lägger mig naken, och efter några minuter kommer Gun in insvept i en handduk till min stora besvikelse.  Hon har en liten flaska isin hand och sprutar ut lite i sin andra hand innan hon smörjer runt min kuk som står som ett spett.  Babyolja  är bra när man rakat sig säger hon medan hon smörjer in mig.  När hon är klar ser jag hur hon tar mera olja i sin hand och låter snabbt handduken falla oc hon sätter ena foten på sängen och då ser jag att även hon rakat sin fitta. Jag höll på att dö när hon började smörja in sig och hennes blygdläppar hängde ner som två flikar, säkert 5-7 cm och det var alldeles fuktigt mellan dom stora läpparna. Gun såg på mig och fråga plötsligt.. Gillar du att mamma rakat sig sa hon och såg på mig. Jag stamma fram ett darrigt ja, och hon log mot mig, något jag inte varit van vid.  Det är skönare när mamma onanerar säger hon och smeker några ggr över fittan.

Nu får du allt flytta på dig, du kan sätta dig i fotöljen där i hörnet säger hon plötsligt, och besviket lommar jag dit och sätter mig meden värkande kuk.  Hon lägger sig naken på sängen och tar upp en porrtidning och börjar läsa. Hon ser på mig och säger att mamma ska bara vila sig lite, och när hon ser att jag runkar, säger hon barskt till att jag ska sluta upp med det där.  Vågar inget annat och ser hur hon läser och snart är hennes fingrar nere i hennes sköte. Hon ligger nu helt uppfläkt framför mig och onanerar och jag är sprickfärdig, när plötsligt allt avbryts av telefonen och hon reser sig snabbt och svarar. Hon pratar en kort stund och lägger sedan på. Nej det här duger inte säger hon och börjar klä på sig och nu har hoppet i stort sett övergett mig. Hon går ner och snabbt lägger jag mig på sängen och börjar runka till porrtidningen när Gun kliver in i rummet igen, och ryter i. Vad är det för snusk, ligga och runka i mammas säng, vet hut! Om jag var kåt innan så kan jag säga att nu var jag slak på två sekunder när jag såg hennes mörka ögon som stirra på mig. Hon tar tag imitt öra och drar ner mig på nedervåningen och ställer mig mitt på golvet i vardagsrummet innan hon säger åt mig att be om ursäkt. Förlåt mamma säger jag och hon sätter sig i fotöljen och begrundar mig, där jag säkert är en sorglig syn.

Om du nu vill att mamma ska se att du runkar så var så god, runka, befaller hon barskt. Min kuk är nu slak, men jag greppar den och börjar försiktigt runka, och känner att jag sakta börjar svälla igen.  När hon ser det frågar hon plötsligt. Jaha så du vill att mamma ska titta på din snuskhummer säger hon barskt. Ja mamma svarar jag  tyst. I det här huset är det jag som bestämmer, och om du vill runka så ber du om lov i fortsättningen, förstått? Ja mamma säger jag snabbt.

Gå upp och klä på dig, nu ryter hon i, och jag går minst sagt besviken upp och kåtheten är delvis bortblåst. Märker ju att hon gillar spelet och ska det bli mer sex är det nog bara att spela med. Klär på mig och går sedan ner och vi landar framför tvn. Jag går och tar lite lästk och passar på att hälla upp lite vin åt Gun och servera det till henne, och hon tar tacksamt emot det. Vi kollar och jag funderar mest på hur jag ska få sex igen. Häller på mera vin och mera vin och mera vin. Nu är Gun ganska ostadig och sluddrar när hon svarar, och då förstår jag att jag har min chans. Plötsligt hör jag mig själv säga, mamma jag behöver göra det där nu. Vadå svarar hon barskt? Jag behöver ta på mig själv igen.

Hon ser på mig och går från fotöljen till soffan och sätter sig och manar fram mig framför henne. Hon knäpper upp mina byxor och tar av min t-shirt innan hon drar av byxorna och jag har redan en bulle i kalsongerna, som hon kvickt drar ner och kuken svajar fram mitt framför henne. Tycker du det här är passande va, att stå med kuken mitt framför mamma och be om att få runka medan jag tittar på, säger Gun med barsk ton i rösten, om än lite sluddrig. Förlåt säger jag och tittar i golvet, men du sa ju….

Inte nog med att du knulla mamma i stjärten igår, nu vill du runka framför mig också din lilla kåtbock.

Se så runka nu då befaller hon. Jag känner hur kuken är styv och jag runkar den sakta medan hon sitter och tittar på och det tänder mig enormt. Jag runkar en stund och hon betraktar mig, och plötsligt ber hon mig sluta, just när jag känner att det är nära.   Hon böjer sig fram och utan ett ord tar hon kuken i sin mun, och hennes tunga börjar bearbeta undersidan av mitt ollon och det är himmelsk skönt. Hon slutar och säger att gud nåde dig om du sprutar i min mun. Hon sluter munnen igen om min kuk och börjsr runka mig snabbt med ollonet i munnen. Det finns inget att göra, satsen skjuter ur mig och hon öpnnar munnen och låter sperman rinna i hennes mungipor och de sista strålarna kommer över hennes näsa och kinder och jag törs knappast andas. Nå är du nöjd nu när du svinat ner mamma i ansiktet säger hon medan hon för in min sperma i sin mun och sväljer. Jag säger förlåt mamma, jag kunde inte…  Snabbt reser hon på sig vänder sig om och ställer sig på alka fyra i soffan. Hon drar upp kjolen till midjan och drar ner trosorna och ser bestämt på mig. Slicka mig i röven nu säger hon och svankar och för isär benen. Jag tvekar, och direkt kommer en befallning, gör det.

Jag sätter mig på knä och för dit ansiktet och låter tungan glida över den öppna fittan, men direkt säger hon, i stjärten sa jag! Jag tittar på det skrynkliga hålet och tvekar återigen när jag hör Gun. Om det duger att knulla mamma i röven så jkan du minsann slicka också. Jag för dit tungan och hon rycker till när den når hennes anus. Det smakar lite sött, och jag låter tungan virvla lite och hon stönar högt. Såja, det där tycker mamma om, söger hon och särar ännu mer på sina skinkor. Jag pressar in tungan i hålet och hon börjar skruva på sig, och flåsa. Vi håller nog på så i säkert 15-20 minuter och min kuk är redan hård igen.

Plötsligt kommer hennes hand farande och hon pressar in ett finger i sin stjärt och ett till. Jag ser på och runkar sakta, och hon pullar sig i stjärten in hon beordrar mig. Nu, kom och knulla mamma i stjärten nu, det som du gillar så mycket, säger Gun och tittar på mig.

Äntligen, jag var så kåt nu att jag knappt kunde behärska mig. Jag reste på mig och ställde mig i position. Och precis när jag ska börja trycka in kuken, vänder hon sig om och säger. Nej förresten, vi väntar lite med det. Gå och sätt dig i fotöljen igen, och jag försöker bedjande men men.. Inget snack, nu gör du som jag säger, och jag satte mig i stolen. Och inget runkande nu väste Gun, när hon gick till sin byrå, drog ut en låda och plötsligt drog hon fram en stor gummikuk, säkert 30 cm lång och grov som en arm. Det trodde du inte va, att mamma hade en löskuk i byrån säger Gun och ser på mig. Mamma knullar ofta med den här, den är så slkön och fyller ut min fitta ordentligt. Hennes prat blev grövre och grövre och det märktes att hon blev kåt av det, ännu kåtare, och jag likaså.

Nu ska mamma visa hur hon knullar sig med löskuken, och du rör dig inte, för då slutar vi direkt, förstått, röt Gun till. Ja,svarade jag minst sagt kåt och frustrerad.

Gun tar fram en liten pall och trycker fast gummikuken på pallen med någon form av sugkopp. Hon runkar den sakta och smörjer in den med nån olja av nåt slag innan hon ställer sig gränsle över den, ser mig i ögonen och börjar styra in den i sin fitta. Gud vad grov den är stönar hon. Tror du verkligen den får plats i mammas fitta. Hon släpper taget om löskuken, sätter sina händer på sina lår och börjar sjunka ner över kuken. Hennes ansikte byter form och jag ser hur hon njuter av det, och efter en kort stund  är kuken i botten av henne, och hon ser mig i ögonen och börjar rida löskuken med långa tag. Så skönt för mammas fitta det här är, säger hon och rider rytmiskt. Min kuk värker och jag har svårt att låta bli att runka. Efter kanske 5-10 minuter vänder hon sig om och ställer pallen bara nån meter framför mig och börjar rida löskuken igen, och jag ser hur hennes fitta verkligen är fylld och stramar runt gummikuken. Den liksom träs på den stora kuken upp och ner, upp och ner.

Hon ser på mig när hon vänder huvudet bakåt och för sin hand och börjar smeka sitt anus, och jag ser hur ett finger glider in och hon pullar sig bak och börjar kasta med huvudet och frusta och stöna.

Efter några minuter reser hon på sig, flyttar pallen till sängen och sätter sig återigen grönsle över den och glider ner över löskuken och börjar rida. Hon lägger sin överkropp ner i söngen och nu putar hennes röv rakt ut och hon ber mig komma fram. Hon ser på mig och frågar. Nå vad är det du vill göra med mamma nu. Jag vill knulla dig mamma säger jag så försynt jag kan.

Var vill du knulla mamma frågar hon och på mig. I stjärten säger jag och hon svarar barskt. Fy på dig, knulla mamma i stjärten, det är riktigt snuskigt säger Gun och ser allvarsam ut.  Då får du allt slicka mamma i stjärten först säger hon befallande. Jag skulle nästan gjort vad som helst nu, för så sprängkåt var jag.  Satte mig på knä och försökte slicka medan hon sakta red på kuken, och tungan for över både hennes anus och fitta, och hon stöna högt. Jag greppade över hennes lår och tryckte ner henne på kuken ochhöll fast henne och nu kunde jag pressa in tungan i hennes stjärt och hon skrek av upphetsning. Nu kunde jag inte hålla mot längre. Reste på mig, tog lite olja på kuken och satte den mot hennes stjärthål. Hon försökte styra undan mig, men jag greppade hennes hönder och förde upp armarna på hennes rygg och tog ett tag om hennes handleder och satte sedan kuken mot hålet igen och pressade på. Den gled omkring och halkade snett och jag blev smått desperat, och då plötsligt kom den helt rätt och jag kände hur hennes anus knep om kuken. Nu tog jag tag om hennes armar och höll fast dom på ryggen och såg ner på mim kuk som bara hade ollonet innen ännu, och Gun flämtade. Men herregud, du knullar mamma i stjärten pojk hör jag Gun säga. Och nu är det ömvönt tänker jag och ber Gun säga att hon vill ha kuk. Ge mig kuk, knulla mamma i röven nästan skriker hon och jag trycker till och hela kuken försvinner in i hennes stjärt, och jag hör bara ett uurrgghhh, följt av ett Mamma kommer nuuuu! Hon skakar i hela kroppen, och knullar det hårdaste och snabbaste jag kan i max en halvminut och hon skriker igen oohh gud, när jag släpper satsen i hennes rumpa. Känns som det aldrig ska sluta spruta och jag skakar även jag, inte minst efter den obekväma ställningen bakom henne. Drar mig ur och ser hur hennes anus är halvöppet och sperman rinner ner över fittan och löskuken och lägger sig på pallen. Hon andas häftigt och ligger helt utslagen över stolen och jag går till toaletten och tvättar av kuken. När jag kommer in ligger Gun på mage i sängen och kvar på golvet står pallen och löskuken vajar sakta som ett bevis på vad som just hänt.

Jag går upp och sätter mig gränsle över henne och hon vänder sig om och säger jag orkar inte mera, inte nu. Men jag gör säger jag och riktar in kuken mot hennes anus återigen och först glr hon lite motstånd med skinkorna, men snart är min kuk återigen inne i värmen och nu knullar jag hennes stjärt helt utan hänsyn och hon skriker och stönar och så håller vi på en bra stund. Efter en stund känner jag att det är nära och jag drar mig ur, vänder på henne och runkar ut satsen över hennes ansikte. Hon tittar förvånat på mig och då säger jag bara. tavck mamma. Gun ler och jag går in i duschen.

Del 3 kommer om någon är sugen på det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. Ja! Fortsätt gärna! Tycker om att han var lite hårdhänt mot mamman i slutet och höll fast henne medan han tryckte kuken i hennes bak. Mer sånt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.