Home » Åldrar » Den stränga mostern

Den stränga mostern

Detta är en sann historia som utspelar sig flera år tillbaka i tiden.

Jag var  ung och bodde med mina föräldrar i ett mindre samhälle, och var ganska vild och mycket spring i kroppen. I skolan var det ofta bråk och jag var nog ett riktigt rötäg, som alltid hamnade i hetluften, både i skolan och privat.

När skolan tog slut var det meningen att jag skulle plugga vidare men mina betyg ville annat.

Då kom min kära mamma på den lysande iden att jag kunde läsa upp betygen med hjälp av min moster, Gun. Hon var inte min riktiga moster utan var gift med min mammas  bror, som sedan några år varit borta pga av sjukdom. Gun var gammal lärarinna och en sträng sådan, alltid prydlig, och strikt klädd. Drog aldrig på smilbanden eller släppte loss. Jag protesterade högljutt, men denna gång lyckades mina föräldrar få mig att förstå att jag måste skärpa till mig.

Detta innebar att jag skulle bo hos Gun under iaf 2-3 månader och studera intensivt, och efter ok med Gun var det nu bestämt.  Dagarna gick och det packades och vi åkte de 13 milen till hennes hus mitt ute på landet. Gun hälsade och vi fikade och efter några timmar åkte mina föräldrar igen. Gun visade upp mig på övervåningen och jag blev minst sagt förvånad när hon visade in mig i sitt sovrum och en gammal tältsäng i ett hörn som jag skulle få ligga på, i hennes sovrum.

Inte läge att protestera, och jag ställde ifrån mig mina saker och Gun visade mig runt i huset, som var litet och lika stramt som Gun själv.

Gun skickade sedan iväg mig på cykeln till den lilla lanthandeln med en slant för att köpa lite godis till kvällen, och jag cykla iväg.

När jag kom tillbaka ser jag att Gun packat upp mina väskor och mitt på sängen ligger 4-5 st porrtidningar jag hittat, och tagit med.

Avslöjad direkt, och nu var det pinsamt på riktigt när jag hör Gun komma uppför trappan. Hon går fram och tar upp tidningarna och säger med barsk ton, att dessa får du fråga efter när du ska ha dom, tills dess  tar jag hand om dom, du kommer ha helt andra saker att läsa från och med nu, förstått. Ja Gun svara jag snabbt, och våga i get annat än att hålla med. Såg hur hon lade dom i sin sänglåda.

Vi hamnade framför tv:n och jag käka godis och Gun stickade för fullt.

Efter några timmar av tystnad säger Gun plötsligt att nu går du och duschar innan du går till sängs, jag vill inte nån lortgris här i rena sängkläder. Imorgon börjar arbetet och du behöver komma i säng säger hon barskt. Jag är mitt i ett program men förstår att det är bäst att lyda. Går upp och tar av mig kläderna och går i bara kalsonger in på toaletten, och ser att Gun redan dragit på vattnet och står och väntar. Seså av med kalsongerna nu och sätt fart in i duschen. Ska hon vara kvar här var min första tanke, och hon gav ingen signal om att hon tänkt gå.

Jag tvekade och då kom ett barskt, sätt fart nu!  Jag drog ner mina kalsonger och försökte dölja mig så gott det gick, medan Gun stod och tittade på. Seså, tvätta dig nu sa hon och gav mig duschtvålen och jag gjorde som hon sa. Och så tvättar du snoppen och stjärten ordentligt nu, det är rena lakan i sängen sa hon med bestämd röst.

Jag väntade på att hon skulle gå ut, men hon satte sig på toastolen och övervakade det hela mycket noggrant. Jag kände hur något hände och hur jag började hårdna sakta.  Hon såg garanterat men sa inget. När jag stängde av vattnet stod min stolta vän nästan rakt ut, och jag såg hennes blickar mot mitt kön. Jag var inte utrustad med nån hästkuk, men den var definitivt bland största i klassen iaf.

Gun manade fram mig mot toastolen där hon satt med en stor handduk i händerna och började torka först min rygg och sedan bad hon mig vända mig om. Jag tvekade, tog ett djupt andetag och vände mig om. Hon såg på mitt stånd, sa inget utan torkade av mig och när hon kom till mitt kön greppade hon om min lem och torkade snabbt av den utan att låtsas om något.

Nu kan du hoppa i säng sa hon och ledde mig ut, och drog undan täcket åt mig, seså ner i säng nu sa hon, och innan jag hann fundera låg jag naken i sängen och kändede svala sängkläderna mot mitt stånd. Gun gick ut och jag hörde henne på toaletten och efter en stund kom hon in, i ett långt nattlinne som räckte ned till knäna, till min stora besvikelse. Gun var nog ca 1.70 och hade en ganska stor barm, där man ofta såg bröstvårtorna genom tyget. Hon var ganska bred om höfterna, grått pageklippt hår och såg väldigt stram ut hela hon.

Min kuk hade lugnat sig lite, och jag såg hur Gun tände sänglampan och släckte i taket. Hon drog upp nattlinnet lite och snabbt drog hon av trosorna och vek ihop dom och lade dom på en stol tillsammans med övriga kläder. Nu ryckte det återigen i kuken och bara tanken på att hon var naken under gjorde att jag återigen hårdna. Hon sa godnatt och släkte ch jag försökte smyga med min kuk, men varje rörelse gjorde att sängen knirkga, så det var bara att lägga ner. Tankarna for i huvudet och det var inte lätt att somna den natten. Nästa morgon vaknar jag av att persiennen åker upp och jag ser Gun redan påklädd när hon meddelar att frukosten är klar.

Jag går upp helt naken och går in på toa, och jag är redan halvhård, men lyckas till slut kissa och tvätta av mig lite iaf. Klär på mig och ser att det ligger en porrtidning på nattuksbordet och förstår att hon läst den. Gun bäddar och lägger ned porrtidningen igen och vi går ner för frukost.

Vi äter och sedan börjar skolarbetet och vi plöjer i böcker och räknar matte mm, och jag är minstsagt uttråkad. Men det är bara bita ihop, och när kvällen kommer är jag helt slut.

Duschproceduren upprepar sig och återigen sitter Gun och ser på och torkar mig ännu en gång. Jag blir mer och mer frustrerad och känner att jag verkligen behöver lätta på trycket, men får ingen möjlighet.

De komma de dagarna är bara plugg och när fredagen kommer är jag helt slut av allt pluggande.

Gun säger att det är mat om 30 minuter och att hon satt på bastun till efter maten.  Gun dricker några glas vin till maten och sedan är det dags för bastun, som ligger i källaren. Hon säger åt mig att gå ner och att hon ska komma efter. Jag går ner och klär av mig och hoppas nu att jag ska få se Gun naken för första gången.

Har precis satt mig i bastun när Gun kommer ner inlindad i ett badlakan, som verkligen dolde allt till min stora besvikelse. Hon sätter sig bredvid mig först innan hon flyttar ner och min kuk är precis i hennes ögonhöjd, och jag ser hur hon betraktar mig då och då. Känslan av att sitta där naken med henne gör att jag får stånd ännu en gång, vilket hon absolut märker och nu gör jag heller inget för att dölja det.

Vi sitter där och efter en stund går hon iväg för att hämta dricka till mig och vin till sig själv. Jag passar på att runka snabbt, men hör att hon är tillbaka och vågar inte fortsätta. Hon ger mig drickan och går ut för att duscha, och jag smyger upp dörren och ser hur hon droppar badlakanet och kliver in i vattnet helt naken. När hon vänder sig om ser jag en rejäl buske mellan hennes ben, och nu står kuken som ett spett. Efter en stund böjer hon sig framåt och jag ser hennes håriga mus och ett stjärthål som ser ut som en ros mellan skinkorna. När hon stänger av vattnet skyndar jag mig i säkerhet igen och väntar på atthon ska komma in. Snart öppnas dörren och till min besvikelse har hon återigen handduken omkring sig.  Jag går ut och duschar och låter vattnet svalka av mig och mitt tillstånd lite.  Vi småpratar lite i bastun och efter en stund är Gun klar och går upp och duschar till min besvikelse. När hon går märker jag att hon är lite småfull och hon tömmer vinglaset innan hon går.

Jag duschar av mig nere och snabbar mig på upp för att få en skymt av Gun när hon duschar, men dörren är låst och jag går besviket in och klär på mig och går ned till tvn. Efter en stund kommer Gun och sätter sig med ett nytt glas vin, och nu berömmer hon mig för jag jobbat på så hårt med studierna i veckan och nu hörs det att hon är lite lullig även när hon pratar.

Efter nån timma är det sängdags och jag går upp och borstar tänder och Gun kommer in i badrummet.

Seså skynda på nu så jag kan göra mig klar jag också säger hon, och jag borstar så snabbt jag kan. Tydligen är jag intesnabb nog för plötsligt föller hon upp toalocket och drar ned byxor och trosor och sätter sig och kissar. Jag hör strålen och direkt börjar kuken att reagera och då hör jag Gun säga, att du kan ligga i min säng inatt, din knakar så jag vaknar hela tiden. Det finns plats, men vi får dela täcke säger hon och schasar ut mig från toaletten.

Jag går ut och in i sovrummet och börjar klä av mig, och vet inte om jsg ska vara naken eller ej, men tar av mig allt, och kryper ner. Snart kommer Gun in och släcker i taket och tänder sänglampan. Ser att hon är lite ostadig och hon drar upp nattlinnet innan hon drar av sig trosorna, viker ihop dom och lägger dom på stolen.

Hon lyfter täcket och glider ner i sängen och jag är stenhård bara av tanken på att hon är naken under nattlinnet. Vi säger godnatt och hon släcker lampan, men sova var omöjligt, kuken värkte och jag snurrade fram och tillbaka. Efter en stund hör jag Gun.. Kan du inte sova? Nej svarar jag. Är du hård frågar hon och jag blir helt paff, men svara ja, den vill inte lägga sig.

Hon lyfter på täcket och hon ser på min kuk som pekar rakt upp, innan hon säger, attjag förstår att du inte kan sova sådär.

Plötsligt tar hon en kudde och lägger under rumpan och ber mig komma upp över henne och först fattar jag inte, men gör som jag blir tillsagd. Ställer mig på knä mellan hennes ben och i ett vips drar hon upp nattlinnet och drar isär benen och jag ser i månljuset hur hennes buske är mitt framför min kuk. Det glittrar i hennes könshår och jag kan ana blygdläpparna, och ser hur hennes fingrar glider över hennes fitta snabbt.

Kom närmare säger hon med befallande röst, och jag flyttar närmare och plötsligt känner jag hur hennes hand greppar min kuk och drar mig mot hennes buske. Känner hur hon runkar min kuk några gånger innan hon för den upp och ner i busken och plötsligt hittar den rätt och jag pressar på lite och hon tar bort sin hand och jag sjunker in i hennes varma, blöta mus. Känslan är himmelsk och hon kramar om min kuk och drar isär benen ännu mer och smeker över mina skinkor, och jag börjar röra mig i henne. Seså, kom du bara hör jag henne säga, och jag känner att det trycker på nu, och jag lugnar mig lite, men hon manar på mig och då kan jag inte hålla emot. Stöt efter stöt pumpar jag in all min sperma i henne och jag hör ett dovt uuhhh, och känner hur hon rycker till några gånger.

Hon puffar bort mig drar ned sitt nattlinne, och säger att nu sover vi, precis som inget hänt nyss. Jag lägger mig bredvid och somnar förvånad men nöjd.

Vaknar av att Gun står och drar upp gardiner och är fullt påklädd.  Dags att gå upp säger hon och drar täcket av mig och ser mitt morgonstånd. Hon tittar en kort stund och säger att det där måste vi göra nåt åt om du ska kunna koncentrera dig på skolan. Hon tar min hand och jag kliver ur sängen och hon föser in mig på toaletten. Hon startar duschen och manar in mig, och jag tvättar mig under hennes övervakning. Kuken slaknar inte och när hon sittande på toastolen torkar mig är min kuk som ett spett rakt framför henne, men hon säger inget.

Till min besvikelse ber hon mig att klä på mig och jag lommar iväg, och besvikelsen gör att ståndet också avtar. Vi äter frukost och sedan börjar studierna igen och det är så skittråkigt, men jag kämpar på.  Gun fixar fika och vi dricker kaffe och äter bullar på den lilla altanen. Idag slutar vi till lunch med studierna säger hon, det är ju lördag och jag behöver åka till affären och handla lite. Okej nästan jublar jag, och hon tittar strängt på mig. Och du följer med du också säger hon, och hjälper mig att bära. Genast gick luften ur och vi återgick till skolarbetet igen, och snart var det lunch och slut på pluggandet. Vi åt och sedan bar det av i hennes lilla bil in till stan. Ja stan och stan var kanske att ta i, men det fanns iaf lite affärer. Vi handlade 3 matkassar som jag fick släpa på och på vägen hem stannade vi vid en liten kiosk, och Gun ville vi skulle köpa en lördagspåse med trav och spel innan vi åkte hem. Bäst som vi stod där och skulle betala hör jag Gun fråga mig om jag vill ha nån tidning, och den äldre kvinnan i kiosken ser på mig. Vad har du för herrtidningar frågar Gun helt obekymrat, och kvinnan lägger upp 3-4 stycken på disken och Gun ber mig bestämma. Jag skäms och pekar till slut på Dax Privat, och Gun säger, att vi tar den också, när hon lägger till en Aktuell Rapport. Vi betalar och går till bilen, och startar resan hem. Väl hemma packar vi ur och det är varmt och skönt ute och Gun dukar fram fika på altanen. Vi fikar och efter en stund kommer Gun ut med tidningarna i handen och sätter sig och börjar bläddra i dessa, helt ogenerat. Jag är lite obekväm, men hon ger mig en av tidningarna och jag läser lite även jag och direkt börjar jag hårdna sakta. Gun är som fast i sin tidnng och jag ser hur hon biter sig i läppen och skruvar på sig otåligt.

Efter några minuter tar hon tidningen och går in, och jag hör hur hon går in på toaletten på övervåningen och jag smyger sakta efter. Hör hur hon drar på vattnet och jag smyger närmare och väntar lite innan jag öppnar dörren och får se Gun sitta benen isår på toastolen med byxor och trosor vid anklarna och smeker sig själv. Hon rycker till och jag låtsas förvånad, vilket jag delvis är av synen, och ska jyst stänga när jag hör Guns stämma. Kom hit. Jag öppnar igen och Gun sitter kvar med benen isär och ber mig komma fram framför henne. Med ett ryck drar hon ner mina shorts och ber mig onanera framför henne. Först tvekar jag men är så kåt att handen greppar min kuk och jag ser hur Gun återigen börjar smeka sig själv. Allt känns overkligt, men just då existerar inget annat utan jag runkar till synen av Gun som nu smeker sin fitta hårt och intensivt. Snart känner jag hur pungen börjar dra ihop sig och Gun börjar rycka och stöna högt och då släpper jag satsen som sprutar ut med spdan kraft att första satsen ländar på Guns panna och kind, och resten över hennes byst som ännu är fullt påklädda. Hennes jumper är full av sperma och det rinner ner i hennes ansikte. Hon ser på mig och knuffar ut mig från toan och låser dörren. Jag står där med en kladdig kuk och är minst sagt förvånad och rädd för att jag på nåt sätt retat upp henne.

Jag går ner på toan där nere och efter en stund kommer Gun ner som inget hänt och börjar med maten. Det är lite spänt, men jag hamnar framför travet och fotbollen. Vi ser tillsammans och Gun dricker återigen vin, vilket verkar lovande.  Efter nån timma äter vi och Gun är redan ganska lullig och mer vin intas och nu är hon ganska berusad faktiskt. Vi degar framför tvn och snart är det sängdags och Gun skickar upp mig i duschen. Jag hoppar in och tvättar mig och efter några minuter kommer Gun in också, ganska ostadig, och börjar till min förvåning klä av sig. Jag tittar som förstenad när hon släpper ut brösten och ser de stora vårtorna peka mit mig, även om brösten hänger en del. Straxt efter kliver hon ur sina trosor och står nu hel naken och jag får direkt stånd igen och hon säger åt mig att snabba på.  Jag kliver ur duschen och hon torkar mig som vanligt och kuken står som ett spett, men hon tar ingen notis om det, utan skickar ut mig i säng igen.

Jag kryper ner och är lätt frustrarad, men fattar att hon vill ha det här spelet, och inte mig emot, även om det känns lite sjukt.

Men var det spelets regler så varför inte tänkte jag för mig själv. Efter en lång stund kommer Gun in i sitt nattlinne och släcker i taket och tänder sänglampan.

Hon lyfter på täcket och ser mitt stånd, men säger inget utan kryper ner och lägger sig med ryggen mot mig. Jag snurrar och låtsas jag inte kan sova och efter en stund hör jag Gun fråga om jag inte kan somna. Jag svarar att jag inte kommer till ro, och hon lyfter på täcket samtidigt som hon frågar om jag är hård igen. Min kuk står stenhård och jag ser  hur Gun tar en rund kudde från golvet och lägger i sängen. Hon böjer sug efter nåt i sänglådan och jag ser inte riktigt vad hon gör, men plötsligt lägger on sig på mage med kudden under höften så hennes stäjärt putar upp. Hon ber mig ställa mig bakom henne och hennes hand greppar om min kuk och runkar den några gånger innan hon leder den in mellan sina skinkor. Jag fattar inte då att hon styr mig rakt in i hennes bakre hål, men efter lite bökande känner jag hur något varmt omsluter min kuk, och hon för den ut och in några gånger innan hon tar bort sin hand och jag trycker på om hör ett uurrgghhh från henne när hela kuken begravs i hennes stjärt. Känner hur hennes hand smeker min pung och hur hon smeker sig själv, när jag börjar stöta i henne. Hon kastar med huvudet och frustar och stönar… Jag kör på och nu känner jag att jag är lite mera uthållig och pumpar på i några minuter. Plötsligt ser jag hur hon vänder på huvudet ser på mig, och säger: Det här tycker du om va, din lilla kåtbock, att knulla gamla tanter i srjärten allt medan hon stönar. Knulla mammas stjärt nu din kåtbock. Först vart jag både förvånad och lite konfunderad när jag fattade att jag knullade henne i stjärten, men grymt skönt var det, och hon verkade gilla det iaf.

Hon for med hela kroppen och stönade och frustade, medan min kuk plöjde i hennes stjärt. Jag drog mig ur för att se att det verkligen var i stjärten, och direkt manade hon mig att stoppa in den igen. Hon skrek rakt ut när jag pressade in i botten och började stöta häftigt i hennes bak i högsta tempo. Knulla mammas stjärt nuuuu skrek hon och hela hennes kropp spändes och hon gav ett dovt stön och rystade en lång stund innan hon sjönk ihop.

Jag var nära att komma men var inte riktigt där ännu, och fortsatte pumpa, hårdare och hårdare och snart skickade jag min utlösning långt in i hennes rumpa.  Jag sjönk ner över henne innan jag reste på mig och drog mig ur hennes stjärthål som inte slöt sig utan pulserade och jag såg min sperma i öppningen. Jag tick upp på toa och drack lite vatten helt genomsvett, och när jag kom tillbaka låg hon kvar orörlig med rumpan i vädret och jag runkade några tag till synen och min kuk svarade så jag tog återigen plats bakom henne och förde min kuk mot stjärthålet som sakta släppte in mig igen, och jag hörde Gun stöna när min kuk fyllde ut hennes anus återigen. Gun mana bort mig och jag blev besviken. Hon vände sig om på rygg och sköt under kudden under rumpan och drog upp och isär benen, innan hon återigen styrde in min kuk i sin stjärt. Knulla mamma i stjärten nu allt vad du kan a hon och blundade. Jag började jucka och hennes händer höll om mina skinkor och manade på mig .

Fyll mammas stjärt med sperma nästan vrålade Gun och jag knullade som en galning och efter flera minuter släppte jag återigen en laddning långt in i henne. Jag hade min kuk i botten på hennes stjärt och ser hur hon smeker sig vilt och hennes anus klämmer åt om min kuk i pulser och snart hör jag Gun skrika… mamma kommer med en kuk i stjärten, och sedan rystar hon till och blir helt slapp.

Helt klart blev hon kåt av snacket, och jag tyckte det var lite wierd, men om det var det som krävdes för att få knulla, så inte mig emot.

Gun puttar bort mig och går in på toa, och när hon kommer ut har hon nattlinnet neddraget igen och utan att säga nåt  vänder hon ryggen till och somnar. Kvar ligger jag och funderar på nästa dag….

Kanske inte är så tråkigt med skolan iaf.

Vill någon höra fortsättningen, för det hönde mycket mer, tro mig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. I like it! Även om det går lite för enkelt (utan motstånd)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.