Home » Fetish » Den lilla skrubben.

Den lilla skrubben.

Mina föräldrar hade rest utomlands på semester, så jag fick lov att tillbringa min påsk hos min faster och hennes familj. Inte så speciellt kul för en 16-årig kille. I min fasters familj fann förutom faster Veronica själv och henner man endast en 17-årig kusin, vilken jag mindes från “småbarnsåren” som en riktig retsticka. Dessutaom var kusinen en tjej, så alla funderingar att om att ha ett drägligt lov var tillintetgjorda.
Mycket riktigt. Min kusin, Jeanette, tog knappt notis om mig vid middagen utan slängde i sig sin mat och försvann genast upp till sin väntande kompis på sitt rum igen.
Faster Veronica såg lite medlidsamt på mig då hon stökade undan efter maten och sa att
– “Vi ska nog kunna hitta på någonting åt dig att göra om en stund…”
Efter ett tag visade hon upp mig till det rum där jag skulle sova. Det låg på övervåningen vilken bestod av en liten hall, två sovrum, en liten toalett samt en trappa upp på vinden. Det rum jag skulle få låna var Jeanettes flera år äldre bror’s gamla pojkrum. Rummet var långsmalt med full takhöjd bara i mitten, resten var med snedtak. Längs ena långsidan stod en säng och en låg byrå medan andra sidan var helt tom.
– “Nu så ska vi se om inte Rickard har lämnat en del gamla grejer som du kan sysselsätta dig med” sa faster Veronica och gick mot den tomma långsidan av rummet.
– “Ja, vi har ställt undan den mesta av hans gamla bråte härinne.” fortsatte hon, och öppnade en lucka i väggen.
– “Du kan ju titta in här och se om det finns någonting som passar, det finns lite av varje tror jag. Gamla skivor och band, serie tidningar och Gud vet vad han samlat på sig.”
Faster Veronica försvann och jag tittade in i hålet där luckan suttit. Längs med hela husets långsida var ett lång smalt förråd där diverse saker härbärgerats under lång tid. Det luktade instängt och gammalt. Dammet virvlade upp så fort man rörde vid någonting inne i skrubben.
Nåja, skulle jag ha det minsta lilla att göra var det bara att sätta igång att leta!

En stereo, modell äldre var det stora kapet jämte en låda med skivor. Ett par kompletta årgångar med Agent X-9 och Fantomen hittades också. Ju längre in i skrubben jag kom, desto intressantare tycktes fynden bli! Dagen förflöt utan brist på sysselsättning. Fantomens äventyr ackopanjerat av ACDC och Queen gjorde att den första dagen tog slut utan att varit det minsta långtråkig!

Framåt kvällen den andra dagen kändes det som om att Modesty Blaise fick vara ett litet tag. Full av nyfikenhet öppnade jag luckan till skrubben och kröp vidare. Det var en gammal byrå som tilldrog sig mitt intresse nu. Den stod med lådorna mot väggen så det var till att baxa runt den för att komma åt lådorna så att det gick öppna dem.
Till slut var byrån vänd och nu skulle det gå att öppna dem! i den översta av de tre lådorna låg där en samling med tennsoldater och ett stort antal gjutformar ocg torkade små hobbypenslar, inte direkt min grej kanske.
I andra lådan fanns det delar till en gammal tågbana, dessvärre utan transfomator, alltså obrukbar.
I den tredje lådan var det bingo! Under ett prydligt lager med skolböcker låg det en bunt med gamla Lektyr-tidningar! De luktade fukt och damm, men vad gjorde det? Jag flyttade mig till andra sidan byrån, satte mig i en gammal fåtölj och började att bläddra i den första tidningen…

Bilderna på de avklädda tjejerna studerades minutiöst, bild för bild samtidigt som jag fantiserade om hur de kom intassande till mig och bönade om en herdestund! När bilderna skärskådats ytterligare en gång fortsatte jag hungrigt till “Svenska folkets sexvanor”. Min “lille vän” tycktes omättlig på stimulans och visade inga tecken på att vilja ge tappt! Favoriten bland dessa sanna berättelser var alltid den som handlade om två tjejer, så den sparade jag till sist. Helt trollbunden av storyn började jag förnimma en känsla om att inte allt var tyst. Det kändes helt enkelt FÖR verkligt, hur livlig fantasi jag än hade. Jag lade ifrån mig tidningen och satt helt knäpptyst.
Visst var det väl något som lät? Jo, det var ett svagt ljud längre in i skrubben som inte funnits tidigare.
Försiktigt kröp jag längre in i skrubben, utan att hitta källan till ljuden. Nästan längst in förstod jag. Jag var såpass långt in att jag måste befinna mig vid sidan av Jeanettes rum! Jag lade örat mot väggen och lyssnade.

Jag hörde Jeanettes röst säga något och en annan röst som svarade, men alltför dämpat för att kunna urskilja vad.
Precis bredvid mig var det även en lucka in till hennes rum. Jag försökte memorera var i rummet den måste sitta och rimligtvis borde den vara bakom hennes ena snurrfåtölj. Försiktigt vred jag om handtagen på luckan och öppnade den på glänt…

– “Jag tycker det är orättvist. Du har verkligen mycket snyggare bröst än vad jag har.” sa en röst.
– “Ja men dina tuttar är ju jättestora! Kolla bara. Kom och ställ dig bredvid mig här framför spegeln.”
Jag hörde hur någon reste sig från sängen och gick tre, fyra steg. Jag var nu helt i trance och stack försiktigt ut hela huvudet ur luckan. Jeanette och hennes kompis stod framför spegeln som satt på dörren och jämförde sina bröst.
– “Titta här.” sa kompisen och lyfte sitt en bröst med handen. “De kommer att hänga då jag blir äldre!”
– “Killar är galna i stora tuttar.” svarade Jeanette. “Jag önskar jag hade så stora!”
– “Jag vill ha såna som du. Dina bröstvårtor är mycket snyggare än mina.”
De vände och vred på sig framför spegeln. Formade brösten med händerna. Jag var såld. Försiktigt lirkade jag ut kuken ur jeansen så den slapp trägnas därinne. Jag vågade inte röra den. Blotta beröringen av den då jag lirkade ut den höll på att få mig att komma.
Jeanette vände på sig och gick bort mot mitt håll. Fan, tänkte jag. Nu är det kört.
Hon passerade den gläntande luckan med bara nån meter men noterade inte att den var öppen. Jag hörde hur hom mixtrede med sin CD-spelare och senaste hiten med Brintney började spelas ur högtalarna. En lugn ballad.
Jeanette gick tillbaks mot sin kompis och tog hennes händer. Sakta börade de dansa.
– “Mmmm, vad jag älskar den här låten.” viskade kompisen.
Tysta så dansade de vidare med händerna på varandras höfter och brösten nuddade mot varandra.
Små lätta pussar på varandras munnar. De putade med läpparna mot varandra, stack ut tungspetsarna och lät dem leka med varandra försiktigt. Jag noterade förtjust att bådas tjejernas bröstvårtor nu var hårda och spända.
Så som på en signal började de smeka av varandra byxorna, fortfarande kyssandes. Då låten var slut stod de tätt tillsammans i bara stringtrosor.
– “Kom, så gör vi det.” viskade Jeanette till sin kompis.
– “Okej.” blev svaret.
De satte sig på sängen, vända mot varandra.
– “Du först…” sa kompisen.
Jeanette lyfte upp rumpan och tog av sig trosorna.
– “Åhhh, vad fin du är.” mumlade kompisen.
– “Vill du se nu då?”
– “Jaa, visa mig din lilla mus, gör det…”

Jeanette särade sakta på sina ben. Från sidan kunde jag skymta hennes lilla tofs uppe på den bulliga lilla musen.
Hon lät ena handen massera ena bröstet medan hon särade på benen allt mer…
Jeanettes vän stirrade som förhäxad på skådespelet som utspelades framför hennes ögon.
Handen hade nu lämnat bröstet och sökt sig neråt. jag såg hur hon sakta förde handen upp och ner över musen. Med slutna ögom bearbetade hon sitt kön. Kompisen hade nu ställt sig på knä med benen särade och la en stor teddybjörn tillrätta under sig, fortfarande med blicken fäst vid Jeanettes fitta.
Jeanette förde upp sin hand mot munnen och lät pekfingret och långfingret sakta glida in i munnen.
Flera gånger fuktade hon fingrarna i munnen innan hon åter närmade sig musen med fingrarna. Då hon lät fingrarna glida in i det våta varma hade hennes vän fört sina trosor åt sidan och placerat sig så att hon kom med sitt kön rakt över den jättelika teddybjörnens nos. Med ett smackande läte började Jeanette fingrarna fara fram och tillbaks i sin heta grotta. Omväxlande fingerknullade hon sig själv eller bearbetade sin klitta med handen. Kompisen stod på knä med händerna på Jeanettes knän och red på teddybjörnen.
– “Åhhh…” stönade kompisen. “Vad jag längtar efter att få känna en kuk…”
– “Mmmm…” svarade Jeanette “Fan vad jag längtar…”
Fortare och fortare pullade och red de båda tjejerna och nu kunda jag inte hålla mig mer. Jag tog ett tag runt min kuk och började runka. Men efter bara nån sekund så stannade tjejerna upp. För andra gången trodde jag att jag var avslöjad. men inte nu heller var jag upptäckt.

Istället så satte de sig tätt tillsammans med ryggen mot väggen med brett särade ben. Jag hade nu full insyn.
Nästan omedelbart då de satt sig tillrätta lät de sina fingrar bearbeta den andres fitta, samtidigt som de kysstes ivrigt. I ett rasande tempo lär de fingrarna fara runt i varandras sköten. jag kunde se att de båda var blanka av sina safter. Plötsligt började de båda tjejerna andas snabbt och häftigt, på samma gång. Jag hade åter tagit ett stadigt grepp om kuken och tokrunkade som en besatt! Samtidigt som tjejerna skrek till i sina orgasmer tömde jag min sats på golvet bakom fåtöljen. Försiktigt kröp jag in genom luckan och stängde innan de upptäckte mig.
Hela den natten drömde jag våta drömmar om de båda lite äldre tjejerna och deras lekar med varandra.
Och en sak hade speciellt etsat sig fast i mitt minne…

– “Vad jag längtar efter att få känna en kuk…”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.