Home » Åldrar » Den gamla distriktssköterskan

Den gamla distriktssköterskan

När jag växte upp i ett mindre samhälle fanns det en distrikts sköterska i samhället som hjälpte till med den lokala sjukvården och dit fick man vända sig om det hände en olycka elker man blev sjuk på nåt sätt. Hon hette Britt var säkert närmare 70 år och bodde liten bit utanför samhället där hon också hade en enklare mottagning och jag hade varit där några gånger för omplåstring efter div cykelolyckor o andra fadäser.

Britt var ganska lång och smal, och hade grått hår i page, trevlig och mycket omtyckt i samhället.  Det var sommalov och min mamma hade ordnar sommarjobb åt mig och det bestod av målning av huset hos Britt. Inget jag var överförtjust i men visste att det skulle ge lite pengar iaf. Första dagen när jag kom till Britt tog hon emot mig och visade mig runt och vad jag skulle göra och var allt material fanns innan vi fikade på hennes baksida, och hon kommenterade hur stor jag hade blivit, vilket var mest pinsamt att höra om. Det bestämdes att jag skulle börja nästa morgon med rengöring av huset innan målningen, och tidigt nästa morgon var jag igång. Bäst som jag höll på kom jag till ett fönster som gav mig full insyn till hennes mottagningsrum ovanför insynsskydden, och plötsligt får jag se att en av våra grannar Lotta sitter där inne. Hon är gravid med en jättemage i vädret och de pratar innan Britt visar Lotta upp på undersökningsbritsen, och jag kan inte låta bli att smygkika lite när jag ser Lotta lägga sig ner. Lotta knäpper upp knapp för knapp i klänningen och snart ligger hon i bara bh och vita trosor.

Britt känner på hennes mage och lyssnar med stetoskopet, och plötsligt ser jag hur Britt tar tag i troslinningen och Lotta lyfter på rumpan och trosorna glider av, och plötsligt blottas en helt hårlös mus för mina ögon och hag sväljer hårt. Ser helt annorlunda ut än min mammas buske och snart ser jag Britt dra på sig en gummihandske och tar en flaska mednågot och smörjer in handsken, innan hon för isär Lottas ben och för in sina fingrar i Lottas mus. Hon känner en stund, tar ut handen ioch byter handske och tar flaskan på nytt innan hon visar Lotta hur hon ska dra upp och isär benen. Ser hur Britt smörjer i n hennes stjärthål och Lotta grimarserar lite när Britts långfinger pressas in i hennes stjärt och förs runt, innan ytterligare ett finger förs in. Britt känner runt en lång stund och Lotta ser väldigt utlämnad ut. Efter nån minut drar Britt ut fingrarna och torkar av Lotta och hjälper henne på med trosorna och att ställa sig upp igen. Jag smyger bort för att inte riskera att bli upptäckt, och fortsätter jobba. Är tillbaka några gånger och smygkikar lite men inget av intresse dyker upp.

Nästa dag börjar jag måla och det är tråkigt men måste bli gjort och snart ropar Britt att det är fika.

Vi fikar och pratar och hon undrar om det är jobbigt och hur det går. Jag säger att det går bra men är varmt och vingligt på stegen men att jag hoppas bli klar denna veckan iaf. Det låter bra säger Britt och går iväg för att hämta mera fika. Vi småpratar och efter en stund stannar mitt hjärta, när Britt plötsligt säger: Jag vill inte att du smygkikar på mina patienter, när du målar. Hon ser mig i ögonen, och säger barskt, att de kanske inte uppskattar det, förstår du det.  Jag har inte gjort det säger jag och försöker låta oskyldig. Sluta säger Britt, jag såg dig i spegeln hela tiden när jag undersökte Lotta, och jag tror inte hon skulle uppskatta om hon visste. Som tur var såg hon inget säger Britt bestämt och ser på mig. Så är vi överens frågar hon med befallande ton. Ja svarar jag och skäms som en hund. Bra, vi får prata om det här sedan säger hon och reser sig, nu måste jag jobba igen. Hon går iväg och, jag går åter och börjar måla, när jag ser en kille från skolan komma med sin mamma till Britt tar nyfikenheten över. Killen är en riktig tuffing i skolan och spelar cool, och nu måste han ha med sig mamma till, och jag ler för mig själv. Smyger återigen till fönstret, men ser till att vara försiktig, och ser hur de sitter ner och pratar. Efter en stund ser jag hur Britt ber killen ta av sig byxorna och mannan viker ihop dom prydligt, och Britt visar fram honom till sig där hon sitter på en pall mitt på golvet.  Killen skäms och tittar ner i golvet och jag skrattar för mig själv. Ser hur Britt tar på sig ett par handskar och säger nåt till killen som skakar på huvudet medan han ser ner i golvet. Plötsligt kliver mamman fram och med ett raskt tag drar hon ner hans kalsonger och hans snopp blir synlig, allt medan hon säger nåt till killen som skäms nåt fruktansvärt.

Britt tar ett varligt tag om hans lem och börjar känna på hans pung först, och jag ser hur han sakta får stånd medan Britt känner genom hans pung, och sedan övergår till själva kuken som nu rest sig mot Britt, och även från mitt håll ser jag hur sned den är och jag ler för mig själv, när jag tänker, att nu är du inte så tuff va, din skit. Britt håller i den nu styva kuken och reser sig för att hämta nåt. Efter lite letande kommer en linjal fram och hon mäter i olika vinklar och jag ser hur killen skäms. Britt mäter och skriver och efter en stund hämtar hon en polaroidkamera och ska fota hans kuk. Mamman sätter sig på Britts pall och håller linjalen och i hans kuk medans Britt tar några bilder. Ser hur mamman drar tillbaka hans förhud och Britt tar ytterligare ett par bilder, och plötsligt ser jag hur killen får utlösning rakt i sin mammas knä på den svarta kjolen. Britt ser vad som händer och klappar killen på huvudet och räcker mamman några servetter. Han ser tjutfärdig ut och mamman torkar sina händer och sin kjol innan hon torkar av sin son och drar upp hans kalsonger. Ser hur han klär sig och går ut ur rummet nedans Britt och mamman pratar och ser och kommenterar bilderna. De skakar hand och jag smiter iväg  igen och låtsas måla för fullt när de går iväg igen. Nu har jag världens hållhake på den killen om han är kaxig igen tänker jag för mig själv.

Efter nån timma av målning hör jag Britts röst som ber mig komma ner, och jag kliver ner.  Så vad var det du inte förstod när vi prata tidigare idag sa hon och spände ögonen i mig. Jag försökte låtsas som jag inte alls förstod vad hon menat, men hon röt till, att nu följer du med mig här. Och hon föste in mig på sin mottagning och in i undersökningsrummet, och visade mig spegeln och jag förstod direkt att hon sett mig igen. Hennes blick var inte att leka med och jag sa ett tyst förlåt. Om du nu tycker det är så spännande ska du få känna på hur det känns för patienterna när du spionerar.

Ta av dig röt Britt, och jag förstod inte först vad hon mena. Ta av dig, allt nu sa hon och röt i. Jag blev helt ställd men började ta av mig och stod nu i kalsongerna mitt på golvet. Hon betraktade mig och jag skämdes verkligen, när hon satte sig på pallen framför mig. Nu ska vi göra samma undersökningar på dig så får vi se om du tycker det är så roligt sa Britt och tittade mig i ögonen, och jag var helt stum. Seså, ner med kalsongerna nu sa Britt och jag tvekade och hon röt i, nu!! Jag våga inget annat än dra ner dom och nu stod jag naken inför henne och hon betraktade mig utan ett ord. Så visa att du kan dra tillbaka förhuden ordentligt sa hon och beraktade min snopp. Jag våga inget annat och gjorde som hon sa. Hon tittade granskande på mitt ollon och motvilligt kände jag mitt stånd komma. Dra den fram och tillbaka några ggr befallde hon, och jag gjorde som hon sa och kände hur det pulserade i kuken som verkligen började svälla nu. Hur ofta onanerar du frågar hon barskt, och jag blir helt ställd och svarar inte alls. Jag tror dig inte säger hon och ser mig i ögonen, och jag känner hur jag skäms. Då är det på tiden du lär dig säger hon och jag får en lång utläggning om onani medan hon undersöker min pung och sedan min kuk, som nu är halvstyv. Hennes händer känner, klämmer, och undersöker varje del av min kuk, och och det är så skönt. Hon reser på sig och går iväg och kommer tillbaka med nåt i handen. Hon vrider till och jag ser att hon håller i en kondom innan hon frågar om jag använt en sådan nån gång. Nej svarar jag och hon greppar vant min kuk och rullar på den medan hon berättar om hur hon gör med nogranna instruktioner. Nu har min skamkänsla övergått till kåthet, och kuken står rakt ut, när hon sträcker sig efter kameran och tar en bild på min kondombeklädda kuk. Hon rullar av kondomen och tar flaskan med nån form av glidmedel och smörjer in min kuk innan hon börjar runka mig med lugna tag. Hon berättar hela tiden om olika tekniker vid onani, och hennes andra hand smeker över mina skinkor. Nu vill jag att du tränar hemma ikväll och imorgon får du visa vad du lärt dig säger hon och ökar takten på runkandet. Jag känner att jag är nära att komma och hon nyper till om kuken och hindrar mig från att spruta. Hon släpper taget om kuken och ber mig ta på mig, och besviket gör jag det medans hon tvättar sina händer, och säger att jag ska vara där kl 07.00 imorgon.

Jag går både besviken och kåt hem, och funderar på hur det kunde bli så här. Väl hemma duschar jag och kan inte låta bli att runka när vattnet strilar över min kropp. Plötsligt tycker jag mig höra nåt och tittar rakt in i min mammas ögon, där hon sitter på toaletten med byxorna vid knäna för att kissa. Förlåt jag skulle knackat äger hon och skyndar sig ut, och runklusten är nu som bortblåst..

Fortsättning elker?

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.