Home » Bondage » Del 2

Del 2

Posted in Bondage

Välkommen in vi går direkt till mitt arbetsrum så får vi prata där och sedan vände hon gick framför han och Lasse tittade på den finns skinnbeklädda bakdelen som vickade fram.
Sätt dig sa Lisa och själv satte hon sig bakom ett skrivbord tittade på han och sa: Jag har pratat med Carina sa hon, Lasse blev alldeles kallsvettig men Lisa fortsatte prata: jag vet vad som hänt i ditt liv, Carina förklarade för mig men hon sa samtidigt att du kanske var värd att kunna få ett jobb där du får arbeta med kroppen i stället
för ”med det lilla huvudet” så kanske du kan tänka på annat.
Om jag ger dig ett jobb här på gården så skall du veta att jag säger inte åt dig vad du skall göra eller får göra, jag ger ORDER som skall lydas utan frågor eller att jag behöver motivera mina beslut är du beredd att lyda så?
Lasse svarade jag behöver ju ett jobb så det får jag ju göra i så fall.
Bra svarade Lisa jag kommer ge dig ett arbetskontrakt på 6 månader under den tiden sätter jag in din lön på ett
konto som du sedan får ta ut när du slutat eller om du får fortsätta här men inga pengar under tiden för att du skall fullgöra kontraktet detta är sådant jag kommit överens med Carina om och är du beredd att acceptera detta?
Du får givetvis mat och husrum här på gården utan kostnad då du även skall vara mig disponibel dygnet runt..

Lasse som var desperat sa att det kunde han göra eftersom han verkligen behövde jobbet men frågade vad jobbet bestod av. Lisa svarade att han skulle vara hennes privatchaufför sköta om stallet och omgivningarna med hästhagar samt klippa gräs mm helt enkelt vara en allt i allo. Lisa förklarade att hon haft en make för 5 år sedan som var äldre men dog i hjärtattack och lämnade efter sig en större förmögenhet som hon nu levde av men
behövde även en man på gården som skyddade henne med på grund av detta.
Lisa tog fram ett kontrakt ur skrivbordslådan och räckte fram det till Lasse: skriv på här längst ner på sidan,
får jag inte läsa det frågade Lasse men Lisa spände ögonen i han och förklarade att han måste lita på henne om han nu vill ha jobbet. Lasse skrev på undrandes.
Rummet han fick eller snarare rummen låg i en flygel längst upp o hörnet på huset och bestod av ett litet vardagsrum med en tv samt sovrum och dusch/toalett. Lisa förklarade att fönstren inte var öppningsbara på grund av inbrottsrisken samt att dom var av pansarglas och inte kunde krossas.
Maten kommer hit upp på rummet till dig med Lotta som är köksansvarig men jag ger dig en varning och bara denna varningen, hon är 28 år, det minsta jag hör och hon säger till mig att du försökt ”förlusta” dig på henne
så åker du rakt ut på gatan utan lön, FÖRSTÅTT? Ja sa Lasse.

Rundvandringen i huset fortsatte och de gick förbi en stäng dörr och Lasse frågade var den dörren gick till varpå
Lisa svarade att den går ner till källaren men den är alltid låst och där har du inget att göra, åtminstånde inte ännu
sa hon lömskt leendes.
Tv: i ditt rum där har du alla vanliga kanaler och jag tillåter inte att du tittar på porr eller läser porrtidningar sa hon.

Lasse fick göra sig hemmastad i sitt rum och morgonen därpå kom en blond skönhet och gav han frukost, hej sa hon jag heter Lotta när du är klar skall du bära ner brickan i köket.
Frukosten smakade ljuvligt då han inte ätit så bra på ett halvår nu och sedan gick han ner till Lisa:s arbetsrum
där han fick order om vad som skall göras på dagen. Hästarna skulle ut och boxarna skulle mockas, därefter skulle han klippa träden efter som de klipps nu på våren.
Det var lite problem med hästarna då han var ovan men till slut gick det bra och mockningen av boxarna tog musten ur han. Solen sken på utsidan så han satte sig i gräset och njöt av solskenet han blundade och sedan fick
han plötsligt känna en stark svidandes smärta på låret. Lasse satt sig yrvaket upp och såg Lisa stå med ett ridspö
i ena handen: JAG betalar dig inte för att sova sa hon argt. Förlåt sa Lasse men jag råkade somna och det skall inte upprepas igen , Lisa skrattade då hon svarade att då kommer det att svida igen ock mycket mera så det är bäst för dig att lyda ordentligt och vara uppmärksam på alerten.

På kvällen satt Lasse på sitt rum och hade smugit med sig en porrtidning han haft i husbilen lusten steg inom honom och han satt och runkade i soffan framför tv:n med tidningen framför sig i tidningen var det en tjej
som var skinnklädd med korsett , lårhöga stövlar skinntrosor mm och framför sig hade hon en man i handbojor bakom ryggen, Lasse föreställde sig att det var Lisa i tidningen medens han runkade och sprutade rakt ut på golvet.. Bredvid tv:n stod en stor moraklocka som tickade fram vad Lasse inte visste var att i klockan satt det
en lite kamera och i våningen nedanför satt Lisa och tittade på och en videobandpelare stod och snurrade.

På morgonen kom Lotta med utan bricka, du skall äta i matsalen idag med Lisa sa hon och med en gång.
Vid frukosten var Lisa klädd i skinnklänning med skor och höga klackar, och med håret utslaget och vackert målad. Idag när du tagit ut hästarna skall du köra mig till stan för jag skall shoppa så säg till när du är klar så åker vi. Jag vill även fråga dig en sak: kommer du ihåg vad jag sa om porr och porrtidningar att det inte får förekomma? Ja svarade Lasse och det följer jag naturligtvis, Lisa tittade på han bara och sa inget.

Bilen var en Jaguar och Lasse stormtrivdes bakom ratten, då de kom in i staden fick han anvisningar om att
parkera och vänta under tiden hon handlade men hon kom ganska snart tillbaka och hämtade Lasse för han skulle vara ett smakråd då hon inte kunde bestämma sig. I skinnaffären gick hon in i omklädningsrummet för att ta på sig något och kom ut ed en skinnkorsett på sig, jag vet inte om jag passar i denna vad tycker du?
Lasse häpnade och svarade stammandes Ja den passa ju dig jättefint, han visste inte mera vad han skulle säga.

På vägen hem förklarade Lisa att hon skulle eftersom det var fredag ha fest hemma och han skulle ta emot gästerna vid dörren men sedan gå upp på sitt rum.
Gästerna anlände så småningom och Lasse tyckte det var lite konstigt för de var mest klädda i svart skinn och svart annat glansigt material men vågade inte fråga Lisa om det.
Lisa kom fram till Lasse där han stod och sa att han nu skulle gå upp till sitt rum och stanna där, på vägen upp
så hörde han en kvinna som sa till Lisa: har dy tränat upp han ännu till att lyda dig och vara dig till lags?
På vägen upp för trappan undrade Lasse om vad det kunde betyda men gick in i sitt rum.

Nyfikenheten tog överhand så småningom och han reste sig för att smyga ner för att se vad som händer men när han tog i dörrhandtaget och försökte trycka ner det men kände att det var låst från utsidan, va f-n tänkte han är jag inlåst??? Natten blev ganska lång då Lasse låg och funderade på dessa härligt skinnklädda personer som hade fest i tysthet tog han fram sin kuk och runkade över tidningen igen utan vetskapen om att Lisa och ett par av hennes vänner såg på genom kameran.

Dagen efter börjande Lasse på sina sysslor men tänkte på det som varit under kvällen hans beslut om att lämna gården grundade sig på att han blivit inlåst och dessutom var ju porr förbjudet enlig Lisa.
Tanken på de infrusna pengarna gnagde i huvudet på han så han smet in i Lisa:s arbetsrum där han visste hon
förvarade kontanter i en låda och tog det han ansåg hon var skyldig han men inte mera.
Han började gå mot sin husbil som stod parkerat ganska långt borta vid ladan, eftersom han gick och funderade hörde han inte hovslagen som kom bakom han förrän piskan träffade han rakt över ryggen och han ramlade omkull. Lisa så rasande ut där hon satt på hästen klädd i svarta skinnbyxor och en skinnskorta på sig då hon
frågade vad han höll på med och gav han ett rapp med piskan igen. Lasse visste inte vad han skulle svara utan stammade bara då lisa slängde ner ett par handbojor på marken framför han, sätt på dig dom bakom ryggen skall det vara, Lasse tittade på henne då hon höjde piskan igen och ställde sig upp på knäna tag handbojorna och knäppte på sig dom bakom ryggen.
Seså sa Lisa..iväg med dig till stora huset om du inte vill smaka piskan igen.
I huset så ledde Lisa n han i arbetsrummet och ställde sig framför han, Du har varit stygg inte lytt det vi kom överens om sa hon. Lisa startade videon där han fick se sig själv och även en bild när han tog pengarna.

Du har två val sa Lisa, antingen polisanmäler jag dig och du får sitta inne igen eller så lyder du mig utan att fråga för något straff skall du ha vilket vill du göra?
Lasse tänkte snabbt på hur livet i fängelset var och svarade att han var beredd att lyda henne och ta det straff som hon kunde tänka ge honom.
Bra svarade Lisa och ledde han ut genom dörren mot dörren till källaren där hon öppnade dörren tände ljuset och ledde in han. Nu skall du komma ihåg innan jag tar av handbojorna att du lovat lyda annars blir det polisen i stället. Ja sa Lasse och kände sig liten. Hon tittade på han då han fick klä av sig naken framför henne och sedan fick han lägga sig över en träbock där Lisa spände fast han men flera läderremmar både över ryggen samt händer och fötter. Nu skall du få ditt straff sa hon och höjde ridpiskan som träffade rakt över hans bara skinkor.
Det sved ordentligt och efter 20 slag tappade han räkningen, plötsligt hörde han sig själv säga: snälla inte mera
jag orkar inte mera jag gör vad som helst för att slippa mera.
Lisa gick runt honom och ställde sig framför han, jaså du gör vad som helst för att slippa mera då skall vi allt se
om du talar sanning eller ej, hon släppte loss han från läderremmarna och sa åt han att gå till stål sängen som stod i hörnet där och lägga sig på rygg. Lasse kände fortfarande hur skinkorna sved och gjorde som hon sa.
På väggen vis sängen hängde det två par hand och två par fotbojor i stål som Lisa plockade ner och kedjade fast han som ett X. Lisa ställde sig vid sidan av sängen och tog av sig kläderna framför honom och visade hela sin underbara kropp men snabbt gränslade hon honom tvärs över ansiktet och sa åt han att slicka och ”du skall göra det ordentligt” sa hon med bestämdhet.
Lasse han uppfatta det rakade könet innan fittans nu väldigt blöt träffade han rakt över munnen och tryckte ner hans huvud. Han kunde knapp andas då hans tunga kände den blöta fittan som särats över hans mun och han började slicka då han kände att hon nöp ordentligt i has kuk.
Lisa började stöna och jucka fram och tillbaka över hans ansikte och hennes fitta blev blötare innan hon till slut kom med ett litet skrik.
Lasses kuk hade nu ställt sig ordentligt upp och Lisa backade och styrde in kuken i fittan. Hon satt stilla en stund och Lasse kunde känna det härligt trånga fittan krama runt hans kuk och hon började rida sakta samtidigt som hon sa: nu är du min slavkuk och jag skall nyttja dig och kuken som jag vill, Ja sa Lasse jag vill bli din slav, nyttja mig som du behagar. Lisa red fortare stönandes och befallde att han snart skulle spruta rakt upp i henne när Lasse fick höra detta så kunde han inte hålla sig lägre utan kom med ett vrål samtidigt som Lisa kom igen.

När orgasmen avtaget så satt Lisa fortfarande kvar på Lasses hårda kuk och sa: nu har jag äntligen fått dig dit jag vill, hädanefter skall du leva som min slav du kommer att få sova i samma säng sim mig med i bojor på natten
för att jag skall kunna nyttja dig när jag behagar.
Lasse log mot henne och svarade att det känna som han verkligen hitta en riktig kvinna som vill bestämma över han och hans liv så det gör han gärna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.