Home » Fetish » Dansen – En sexfantasi

Dansen – En sexfantasi

Posted in Fetish, Kinky

Historien jag nu ska berätta blev resultatet av en sexdröm som jag har haft i många år nämligen att få se min fru tillsammans med en annan man.
Att saken tog en lite annorlunda vändning kunde jag ju inte förutse men efteråt känns detta som ytterligare en krydda i det hela.

Jag och min fru Pernilla är ett par i 45 års åldern bosatta i en stad i Svealand.
Jag hade ofta berättat för henne om mina sexfantasier i vilka hon alltid hade en eller flera älskare, en i taget eller som trekant.
Min fru har alltid varit av den uppfattningen att man aldrig ska blanda ihop fantasi och verklighet men själv hade jag länge velat testa lite nya grepp i sexlivet.

Sent en kväll när vi älskade och bägge var riktigt upptända föreslog jag för henne att vi skulle gå ut på ortens kända dansställe där vi skulle gå var och en för sig och låtsas som om vi inte kände varandra.
Där skulle hon ragga upp en passande man och ta med honom ut till vår rymliga flexibil i vilken man borde ha gott om plats för att vara ”otrogen”.
Till min stora förvåning nappade hon (efter en lång stunds tyst fundering) på förslaget och vi bestämde nästa lördag som lämpligt tillfälle att omsätta det hela i verkligheten.

Lördagen kom, Pernilla kom ut ur duschen och jag studerade hennes sexiga kropp när hon klev ur sitt duschlakan. Brösten var fortfarande fasta och fina, de hade faktiskt blivit större med åren till en del beroende på några extra kilon som bara hade gjort henne sexigare. Hennes ben var långa och snygga, där de slutade kunde jag se att hon hade rakat av sig det mesta av hårväxten runt sitt allra heligaste vilket gjorde anblicken av henne ännu mer upphetsande.
När man såg min frus solblekta blonda hår och vackert bruna kropp kunde man absolut inte tro att hon ens var i närheten av sina 38 år.

På sängen hade jag lagt fram de kläder hon skulle få ha på sig under kvällen. I vår överenskommelse ingick att jag enväldigt skulle få bestämma precis allt i hennes klädsel, detta för att hon inte skulle kunna lura mig genom att välja ut sina mest osexiga kläder och på det viset komma undan.
Där låg en ny behå av den typen som slutar en bit under bröstvårtorna och häver upp bysten så att det kan driva vilken man som helst till vansinne, en tight kjol som slutade en bit ovanför knäna och en blus som jag visste skulle smita åt ordentligtkring brösten.
Ett par snygga stay-ups var kronan på verket men trosor behöver du nog inga ikväll sa jag åt henne och flinade menende
Hon gav mig en konstig blick men började utan att protestera ta på sig de kläder som låg framlagda.

Väl framme vid dansstället parkerade jag bilen längst bort i ena hörnet av parkeringen alldeles bredvid ett buskage och några träd. Det var en otroligt varm och behaglig sommarkväll i början av juli och natten skulle aldrig bli riktigt mörk, flera gatljus lyste dessutom upp bilens inre genom de stora rutorna som omgav bilen.
Jag skulle inte behöva missa något om jag stod alldeles utanför bilen men själv kunde jag hålla mig dold med hjälp av det täta buskaget vars grenar nådde ända fram till rutorna på bilens ena sida. Det var perfekt!

Pernilla gav mig en lång kyss och jag såg att hon var ganska påverkad av vinet som hon hade fått av mig innan vi åkte. Antagligen för att styrka sig inför kvällen hade hon druckit ovanlig mycket och jag visste att rödvin alltid gjorde henne tänd. Som av en händelse hamnade hennes hand mellan mina ben vilket genast fick mitt stånd att växa, hon kommenterade förnöjt detta och frågade om jag inte ville ändra mig. Jag skulle kunna få henne direkt och därefter åka hem utan att genomföra det vi hade planerat.
Jag tackade för erbjudandet men sa att jag inte ville förstöra kvällen för den lycklige som skulle få leka med henne inatt, då drog hon direkt bort sin hand från mitt stånd. Skyll dig själv då om du ångrar dig nästa gång du ser mig i den här bilen men kom ihåg att då är det försent att ändra sig .
Och kom ihåg att så länge jag håller på med mitt här i bilen så är det här förbjudet område för dig. Med dessa avskedsord öppnade hon bildörren och gick in på dansstället, efter ungefär en halvtimme följde jag själv efter, jag betalade och spanade runt för att försöka få syn på min fru.

Jag hittade henne på dansgolvet dansande med en man i ungefär 35 års åldern, när dansen var slut sa han något till henne och hon följde med till hans bord.
Den närmaste timmen tillbringade hon tillsammans med samme kille, hon blev bjuden på vin vid hans bord och deras danser blev allt mer intima.
Så kom en långsam tryckare och hon drog med honom upp på dansgolvet där de slingrade sig om varandra, jag såg hur hans bägge händer sökte sig ner till hennes skinkor.
De dansade två lugna låtar och jag kunde se hur hans händer hela tiden långsamt smekte Pernillas skinkor, en behandling hon absolut inte tycktes lida av.
Jag kände ett styng av svartsjuka när de plötsligt kysstes där på dansgolvet, en vad som såg ut att vara en djup tungkyss var det sista jag såg av dem för låten tog slut men när jag tittade bort mot deras bord dök de aldrig upp.

Jag kände lite blandade känslor inom mig, svartsjuka blandat med en otrolig upphetsning och förväntning.
Jag gav dem 10 minuter innan jag följde efter ut på parkeringen där jag hoppades att hitta dem.

När jag närmade mig bilen såg jag hur den gungade lätt i fjädringen och insåg att jag till slut skulle få uppleva det jag velat så länge. Jag smög mig försiktigt närmare tills jag från buskaget alldeles intill hade full inblick in i bilen där liveföreställningen ägde rum.
Bilens säten som praktiskt nog går att plocka bort hade jag redan innan vi åkte avlägsnat och istället lagt dit en hoprullad tunn men bred madrass som skulle finnas där ”som av en slump”.
Jag tittade försiktigt in genom bilens ena ruta. Madrassen låg redan utrullad på bilens golv och användes som bäst av min fru som fortfarande var tillsammans med mannen hon hade dansat med tidigare.
Hon låg på rygg. Hennes blus var uppknäppt, bh-n var uppdragen för att ge tillgång till de fasta brösten som alltid hade varit en av hennes största tillgångar. Den korta kjolen låg upprullad på hennes mage men området strax nedanför var dolt för mig.
Hindret bestod att mannens huvud befann sig mellan hennes särade ben och han slickade begärligt det allra heligaste medan hon vred sig av vällust och samtidigt smekte sina egna bröst.
Jag kunde se hur han stoppade in ett finger vilket fick henne att vrida sig som en orm under honom
Jag kunde höra hennes stönanden och hur hon kved av den behandling hon fick. Det var ingen tvekan om att hon skulle löpa linan ut och göra mig till viljes denna gång. Det här gick ju över förväntan.

Nu ansåg tydligen hennes älskare att tiden var mogen för att gå vidare till nästa steg .
Efter att ha rest sig upp på knä befriade han henne från de kläder hon fortfarande hade på sig och nöjde sig inte med mindre än att hon låg helt naken framför honom.
Under hela tiden hade Pernilla smekt hans stånd utanpå byxorna, hon ställer sig nu på knä framför honom, knäpper upp byxorna och drar ner dem så långt hon kan, hon drar så ner det sista hindret och ser nästan förskräckt ut efter när innehållet blottas.
Jag såg hur han höll på att koka över av kåthet när hon släppte ut det monster som tidigare hade hotat spränga hans byxor. Det var ingen dålig pjäs, grov och säkert minst 20 cm lång.
Åsynen av denna satte fart på Pernilla som först hade studsat till förskräckt av den enorma storleken men nu tog hon den försiktigt i sin hand, böjer sig fram och låter sina läppar omsluta den stora penisen som hon tar in så långt hon orkar i sin mun och börjar suga honom.
Jag ser hennes läppar röra sig upp och ner över det blanka ollonet, hon får gapa stort på grund av tjockleken vilket gör anblicken av det hela ännu mer upphetsande för mig.

Efter en stund orkar inte den okände älskaren vänta längre, han trycker ner min fru på rygg under sig, särar hennes ben vilket hon villigt låter honom göra. Hon hamnar så liggandes under honom helt vidöppen och med den enorma penisen sakta gungande upp och ner av sin egen tyngd bara några centimetrar från det delvis rakade skötet. Innan han lyckas fullborda attacken med sin stora stridsspets som nu vilar mot hennes blygdläppar halar hon till slut fram kondomen hon hade fått av mig.
–   Jag vill att du använder den här sa hon medan hon tog ut kondomen ur sitt papper och räckte den mot honom.
Utan att svara tog han emot kondomen men istället för att använda den slängde han iväg den så att den landade på instrumentbrädan. Pernilla försökte protestera men han tog bara ett hårt grepp om hennes handleder och pressade ner armarna mot madrassen så att hon kom att ligga helt försvarslös på rygg under honom. Jag såg hur hon såg osäker ut i blicken och rörde med armarna för att komma loss. Med ynklig röst sa hon åt honom att släppa henne men han bara höll henne fast under honom. Hon såg totalt utsatt ut där hon låg naken med särade ben under den okända mannen som höll henne i ett stadigt grepp.

Nu koncentrerade han sig på nästa moment och med hela sin tyngd pressade han på för att fullborda det hela. Trots att Pernilla nu kämpade för att komma loss styrdes den stora mandomen obevekligt in i henne vilket inte var alltför svårt eftersom han redan befanns sig mellan hennes två särade ben.
Helt maktlös kunde hon bara ligga kvar och ta emot honom och jag såg hur han redan hade toppen av ollonet inne i henne och med en enda långsam men bestämd stöt trängde han in i henne ända tills hennes kropp tvingats ta emot den största penis jag sett i verkligheten ända till roten.
Han låg kvar på det sättet en stund och tittade på sitt tidigare så villiga men nu motsträviga offer under sig. Genom att trycka sina knän hårt mot madrassen och samtidigt pressa sitt underliv in mellan hennes ben hade han tvingat henne att fortsätta skreva under sig. Hon hade aldrig haft någon egentlig chans mot honom och resultatet kunde bara bli ett.
–   att min fru utan att kunna värja sig skulle bli tagen av en okänd man på bilgolvet mitt framför mina ögon.
Jag väntade spänt på fortsättningen, jag kunde se att han log mot henne och sa något jag inte kunde höra men det fick henne att till synes slappna av, självmant sära på sina ben och ligga alldeles stilla under honom inför det hon visste skulle bli fortsättningen.
Genast därefter började han sakta arbeta med sitt stora redskap som fördes in och ut i min fru med till en början med långsamma rörelser men efterhand med allt hårdare stötar som fick henne att mot sin vilja svagt stöna
Hon vände sitt ansikte åt mitt håll och jag bestämde mig för att visa mig för henne. Jag smög fram till bilen och tittade in genom bakre sidorutan och med fingret över munnen för att hon inte skulle röja mig gav jag henne en snabb fingervisning om att jag fanns på plats.
Efter det såg jag att hon slappnade av och började ta en mer aktiv del i leken igen.

Eftersom hon visste att hon just då förverkligade en av mina sexfantasier började hon att för min skull göra sitt bästa för att göra det så upphetsande som möjligt för mig. Pernilla började röra sig under honom och stönade högt varje gång han nu allt hårdare stötte in i henne vilket uppenbarligen gjorde även honom ännu mer upphetsad och resulterade i att stötarna blev ännu hårdare och snabbare.
Pernillas bröst gungade rytmiskt fram och tillbaka i en takt som anfördes av den okände manlige dirigentens obarmhärtiga taktpinne. Hon förstod nu att hon inte skulle kunna förvänta sig att få den minsta nåd av sin danskavaljer utan var tvungen att låta honom få avsluta dansen som det honom själv behagade långt inne i sitt sköte

Utan att komma kunna undan låg min fru där på rygg i vår flexibil med sina händer låsta mot golvet och med en helt okänd man mellan sina särade ben.
Hon visste att han när som helst skulle nå höjdpunkten och jag trodde nog att hon var helt säker på att han då skulle tömma sig helt och hållet inne i henne. Jag kände ett litet ögonblick av medlidande med henne men det gick snabbt över när Pernilla plötsligt spände sin kropp i en båge och kom i en jätteorgasm.

Utanför stod jag fruktansvärt kåt av hela situationen och ville inget hellre än att få vara med i leken. Inne i bilen tryckte mannen sig Pernilla och tömde hela sin sats på hennes mage i flera pulserande sprut, utan ett ord drog han på sig sina byxor, rättade till klädseln och försvann ut genom sidodörren vilken han stängde efter sig och försvann ut i sommarnatten.
Utan att vänta en sekund klev jag in i bilen, därinne låg min fru fortfarande med all sperma över hela magen , kjolen , brösten och till och med ända upp på halsen .
Skötte jag mig bra ? Frågade hon. Du är inte färdig än sa jag medan jag drog ner mina byxor, gled in mellan hennes ben och stötte in i hennes fortfarande plaskvåta grotta med ett enda juck. Hon stönade högt samtidigt som jag tog henne hårt och utan pardon.
Jag kände på hennes mage som fortfarande var hal efter min föregångare och med min lediga hand smorde jag in hennes bröst med sperman från hennes tidigare antagonist. Hon skrek när det gick för henne för andra gången där hon låg på bilgolvet den natten. Jag gled ur henne, beordrade avsugning och stående på alla fyra gjorde hon rätt för sig.
När jag låg på rygg sa jag åt henne svanka med kroppen och puta med stjärten samtidigt som hon sög mig, anblicken av henne när hon står på det sättet gör mig alltid dubbelt upphetsad.
Med ena handen smekandes hennes bröst och den andra med ett fast grepp om hennes hår såg jag ut genom bilrutan och nästan besviket noterade jag att ingen stod utanför.
Det hade varit en extrakrydda om någon hade sett vad vi gjorde.
Min orgasm kom som en explosion, jag hade aldrig upplevt något liknande tidigare. Pernilla tog hela satsen i munnen och förvånade mig genom att svälja alltsammans.
Vi föll i varandras armar och låg kvar så länge vi vågade innan vi tog bilen hem .

Efteråt frågade jag vad han hade sagt till henne inne i bilen som fick henne att slappna av där hon låg utlämnad under honom.
-Han hade sagt ” lita på mig ” och det hade hon gjort.
Dessutom sa hon så finns det ju dagen efterpiller.

Vi är bägge helt överens om att detta är det bästa vi någonsin har upplevt och jag skulle tro att det kommer att gå lättare att få med Pernilla på noterna nästa gång.

Jag ser redan fram mot att få förverkliga min nästa sexfantasi.

Levnadskonstnären.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.