Home » Hetero Sex » Campingresan del 2: Med ån som lekplats

Campingresan del 2: Med ån som lekplats

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Detta är del 2 av Campingresan. För bästa möjliga upplevelse föreslår jag att du läser del 1 innan du börjar läsa denna del om du inte har gjort det ännu.

 

Solens varma strålar silar in mellan trädens grenar och lyser upp skogsgläntan där Olivia och Jason har spenderat natten. Ljudet av fåglarnas morgonsång får Olivia att vakna upp från sin djupa sömn. Minnena från kvällen innan passerar hennes näthinna, vilket får henne att spricka upp i ett belåtet leende. Hon tittar på Jason över axeln. Han ligger fortfarande i sin sovsäck sovandes som en stock, vilket inte förvånar henne det minsta. Han har alltid varit en riktig sjusovare. Hettan slår emot henne när hon stiger ut ur tältet, och det bländande ljuset från solen får henne att kisa med ögonen.

”Det här blir en varm dag”, mumlar Olivia för sig själv.

Hennes mage kurrar till och hon inser att det är god tid för frukost. Hon är vrålhungrig. Kvällens aktivitet tog verkligen på krafterna, tänker hon för sig själv samtidigt som hon sätter igång med frukosten. Just som hon är klar släntrar Jason yrvaket ut ur tältet klädd i endast kalsonger. Hennes blick förs direkt till det ordentliga morgonståndet som döljer sig innanför det tunna tyget.

”God morgon.” Jasons hesa morgonröst får det att pirra till inom Olivia, och hon är tvungen att bita sig hårt i läppen för att hennes kinder inte ska blossa upp.

”God morgon Jason”, hälsar Olivia generat.

”Vad fint du har gjort”, säger Jason och slår sig ner bredvid Olivia. Hans hesa röst låter som musik i hennes öron. Med något drömskt i blicken lägger han ena handen på Olivias lår och klämmer lätt till det. Hans hand känns varm mot hennes nakna hud. Hon tar bort hans hand från hennes lår och flyttar sig några decimeter ifrån honom, endast för att reta honom.

”Du kan ju i alla fall försöka hålla händerna i styr”, säger hon med en lekfull röst och rufsar till honom i håret.

”Ska du säga.” svarar Jason med glimten i ögat och knuffar henne lätt i axeln.

”Slå vad om att du inte ens kan hålla händerna borta från mig i tjugofyra timmar”, fortsätter Olivia roat.

”Det klart jag kan! Ska vi slå vad?”, kontrar Jason.

”Visst. Må bästa kvinna vinna”, säger Olivia med ett retfullt skratt. Hon älskar att reta honom.

”Vi får väl se”, svarar Jason och höjer roat på ögonbrynen. Hon gör honom galen.

Vad de ska hitta på under dagen är en fråga som har slagit de båda och de passar på att diskutera om det vid frukosten. Hettan för deras tankar till att bada och de bestämmer sig för att gå ner till en å några hundra meter från gläntan som de upptäckte dagen innan. Efter frukosten byter de om till badkläder och packar sina väskor för att sedan bege sig mot ån.

Solen står redan högt på himlen när Olivia och Jason anländer till ån. Ån är närmare tio meter bred och omringad av lövskog. Vattnet är aningen brunt, men Olivia kunde inte bry sig mindre, värmen får henne nästan att smälta bort. Luften är kvav; trots att det bara är juni är det runt tjugofem grader i skuggan. De ställer sina väskor vid kanten av ån och börjar ta av sig de kläder som de bär över badkläderna. Jason tar snabbt av sig tröjan och Olivia kan inte låta bli att titta på hans vältränade överkropp. Hon granskar hans överkropp uppifrån och ner; de breda axlarna, de starka armarna, den vältrande magen och den muskulösa ryggen. Även fast det bara är försommar har han lyckats få till en bränna. Just som hon njuter av synen som mest blir hon påmind om vadet och sliter motvilligt bort blicken. Vid det här laget är Jason redan halvvägs nere i vattnet.

”Vad väntar du på? Vattnet är jätteskönt!” ropar han till Olivia som står halvt avklädd vid sidan av ån. Olivia tar kvickt av sig resten av kläderna och kastar sig ut i det lätt strömmande vattnet. Vattnet, som är aningen kyligt, omsluter hennes kropp och hon ryser. Precis vad jag behöver, tänker hon för sig själv.

”Varför doppar du inte ansiktet?”, frågar Jason henne.

”Jag vill inte att mitt hår ska bli blött”, förklarar Olivia. Jason ser sin chans att reta henne och börjar därför stänka vatten i hennes hår med ett retfullt flin på läpparna.

”Jason, vad håller du på med?”, skriker Olivia irriterat. Jason bara flinar som svar och fortsätter att stänka vatten på henne. Hon känner hur ilskan bubblar upp inom henne. Nu ska han få, hinner hon tänka innan hon går till attack, och ett vattenkrig är i igång. Till en början tar Olivia täten, men efter några minuter tar Jason över ledningen. När vattenkriget har pågått i närmare femton minuter börjar Olivia tröttna på att ständigt få vatten i munnen.

”Okej, Jason du vinner. Jag ger upp!” skriker hon för att få slut på tumultet.

”Ger du upp så lätt?” Jason låter besviken och hånfull på samma gång. Utan att svara honom börjar Olivia ta sig upp ur vattnet. Vattenkriget har gjort henne helt utmattad. Med snabba simtag skyndar sig Jason efter henne. Just som han ska be henne att stanna kvar ytterligare några minuter får han syn på hennes fylliga rumpa under vattenytan. Hennes bikinitrosor är inte mycket större än stringtrosorna hon hade på sig kvällen innan. Han sträcker fram sin hand och stryker lätt över hennes rygg ner mellan springan. Hon gör honom så kåt. Han kan inte rå för det. Han var bara tvungen att röra vid henne. I samma sekund som han nuddar vid hennes hud går en stött igenom hennes kropp. Olivia vänder sig överraskat om mot Jason.

”Du vet att du förlorade vadet nu va?”, säger Olivia hånfullt. Hennes blick möter hans. Hans ögon som bara för några sekunder sedan lyste av stridslystnad lyser nu av ren och skär kåthet. Hans blick får hennes puls att skena iväg okontrollerat. Deras läppar är bara några centimeter ifrån varandras.

”Jag kunde inte bry mig mindre”, mumlar Jason som svar och låter sina läppar krascha ihop med hennes. Han tar ett stadigt tag om hennes midja som ett tecken på att hon ska hoppa upp. Olivia gör som han önskar och placerar sina ben bakom hans rygg, medan hon låter armarna vila runt hans nacke. Jason placerar sina händer under hennes rumpa, och så är de igång igen. Deras kyssar blir allt hetsigare för varje sekund som går. De kan inte få nog av varandra. Hon känner hans hårda stånd mot hennes våta kön. Det är bara några millimeter tunt tyg som skiljer dem åt. Jason avlägsnar sina läppar ifrån Olivias och börjar istället lämna blöta kyssar mot hennes hals.

”Jason”, stönar Olivia när han kysser henne bakom örat. Han har hittat hennes ömma punkt.

Han skrattar till och deras läppar hittar varandras igen. Olivias hand letar sig ner mot Jasons styva penis. Hon smeker honom lätt utanpå tyget, vilket får Jason att ge ifrån sig ett högt stön. Hon lirkar ivrigt fram hans penis ur badbyxorna och börjar med det samma att runka av honom. Hans stön växer i styrka och de gör henne så otroligt kåt. Hon måste ha honom nu. Hon kan inte vänta. Jason hjälper henne av med bikinitrosorna. Han för in två fingrar i henne för att försäkra sig om att hon är redo. Han känner hur hennes tajta slida kramar om de två fingrarna. Hon är våt, riktigt våt. Han tar ut fingrarna ur henne och Olivia för otåligt in hans erigerade penis i hennes bultande kön. Känslan när han tränger sig in i henne tar henne bort från verkligheten. Hon känner sig tyngdlös av all njutning. Han tar ett stadigare grepp om hennes midja och börjar stötta sig in och ut ur henne. Tempot ökar och Olivia lämnar rivmärken på Jasons rygg. Hon har lämnat jorden och befinner sig istället i sjunde himlen. Utan förvarning hörs främmande ljud på avstånd. Olivia och Jason hade varit så uppslukade av varandra att de hade glömt bort var de befann sig. Ån var en allmän plats, och därmed också en olaglig lekplats om de blev påkomna. Jason hinner uppfatta två kanotister på andra sidan av ån. Kanotisterna har inte sett dem än, men Jason inser att han måste agera snabbt för att de inte ska bli upptäckta. Olivia har också fått syn på kanotisterna. Några meter till höger om dem finns en vass, vilken Olivia har fått nys om. Hon pekar menande mot vassen, och Jason förstår genast hennes tanke. Med några snabba steg lyckas Jason förflytta sig in i vassen, fortfarande med Olivia runt sin midja. Nu är de utom synhåll.

Olivia fnissar mot Jasons axel. Tanken på att de fortfarande kan bli upptäckta gör Olivia ännu kåtare. Olivia tar över kommandot och börjar röra sig upp och ner över Jason styva penis. Kanotisterna går fortfarande att skymta mellan vasstråna. Hon ökar farten, och känner hur hon börjar försvinna iväg från verkligheten igen. Jason är tvungen att hålla ena handen för hennes mun för att hon inte ska skrika av välbehag. Olivia börjar skaka av ansträngning och Jason blir tvungen att ta över. De båda är bara några sekunder från att komma. Jason stöter sig hårt in Olivia, och det går för honom. Inte långt därefter avfyras fyrverkerierna även inom Olivia, för andra gången inom loppet av tolv timmar. Orgasmen överrumplar de båda med en sådan kraft att de tappar greppet om varandra. Med ett stort plask faller Olivia ner i vattnet.

”Nu har de garanterat hört oss.” påpekar Jason med ett stort flin på läpparna så fort Olivia har kommit upp över vattenytan.

”Ja, utan tvekan” svarar Olivia och brister ut i skratt.

Olivia och Jason spanar försiktigt på de två kanotisterna mellan vasstråna. De paddlar på som om ingenting har hänt. De är helt ovetandes om vad som har försiggått i vassen några meter bort. Faktum är att de två kanotisterna inte hade kunnat höra Olivia och Jason hur högt de än lät, för de är nämligen döva.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.