Home » Avsugning » Campingresan del 1: En orgasm av fyrverkerier

Campingresan del 1: En orgasm av fyrverkerier

Olivia betraktar Jasons muskulösa armar med en intresserad blick när han slänger in det sista av packningen i bakluckan på bilen. Han vänder sig mot Olivia, väl medveten om hennes betraktande blick, och firar av ett charmigt leende.

”Är du redo att åka?”, frågar Jason samtidigt som han stänger bakluckan.

”Jag har aldrig varit mer redo”, svarar Olivia honom med ett stort flin.

Olivia och Jason har varit bästa vänner sedan en lång tid tillbaka. Jason är nitton och Olivia är sjutton, men deras åldersskillnad har aldrig varit något problem. De har funnits där för varandra i vått och torrt, och de vet varandras djupaste hemligheter. Det senaste året har dock deras relation till varandra förändrats. Bara tanken på Jasons vältränade kropp får det att pirra till inom Olivia, och Jason kan inte heller hålla tankarna borta från sin bästa väns kropp. Det finns en påtaglig attraktion mellan dem, men trots detta är den fortfarande outtalad. Sommaren har precis börjat och det är dags för deras årliga campingresa. Olivia och Jason ska spendera två nätter helt ensamma i skogen, vilket de båda känner stor förväntan inför. I Jasons ryggsäck ligger ett paket kondomer och Olivia har tagit med sig sina sexigaste underkläder.

Bilradion är på högsta volym och Olivia och Jason sjunger med till musiken för full maskin. De två bästa vännerna har precis lämnat storstaden bakom sig, och framför dem väntar så småningom milslång skog. Olivia kan inte hålla ögonen borta från Jason. Hans händer håller ett stadigt tag om ratten och hans blick är fokuserad på vägen. Hon beundrar återigen hans muskulösa armar. Värmen i bilen har gjort hans vener på armar och händer synliga. Hennes blick vandrar upp mot hans välmarkerade käkben och vidare till hans brunrufsiga hår. Jason märker återigen Olivias brännande blick. Med ett flin på läpparna möter han hennes ögon, vilket får henne att generat kolla bort. Hans ögon är brungröna och har den där speciella glimten som ett så fåtal ögon har.

Jason placerar sin högra hand på Olivias nakna lår för att besvara hennes fascination. Hans beröring får en stöt att gå igenom hennes kropp, och hon får bita sig i läppen för att inte stöna. Hans hand förblir på hennes lår resten av bilfärden, vilket gör henne otroligt upphetsad.

Efter två timmar i bilen är Olivia och Jason framme vid platsen där de ska spendera de två kommande dagarna. I tjugo minuter hade de kört runt på de små skogsvägarna för att hitta den perfekta platsen att sätta upp tältet på, och fann till slut en liten skogsglänta. Gläntan var omsluten av stora granar och höga tallar som skyddade mot insyn. Olivia och Jason hjälptes åt att sätta upp tältet och efter drygt en halvtimme stod det färdigt. Klockan var nu närmare halv tio på kvällen och om ungefär en halv timme skulle solen lysa sina sista strålar. Därför var det hög tid att tända en brasa. Olivia och Jason hjälptes åt att lägga in all packning i tältet och satte sedan igång med brasan, och efter ytterligare tjugo minuter stod även den klar. Under tiden som de hade gjort i ordning allt hade Jason lagt handen runt Olivias midja ett flertal gånger, retsamt nära hennes rumpa. Olivia var vid det här laget extremt upphetsad och hon kunde riktigt känna hur våt hon var.

”Ska vi kanske ta något att äta?”, föreslår Olivia, samtidigt som hon börjar packa upp maten.

”Det låter bra. Jag är alldeles utsvulten”, säger Jason och visar upp sin perfekta tandrad. Olivia skrattar tyst för sig själv. Om han bara visste hur utsvulten jag är, tänkte hon.

De hjälps åt att tillaga maten och äter sedan under tystnad. Olivia och Jason sitter nedkrupna under varsin filt på varsin sida av elden. Det går nästan att ta på spänningen som finns mellan dem. Skogen runt om dem är becksvart och det enda ljus som finns är det från brasans lågor. Jason har blicken fäst i mobilskärmen och försöker förgäves att få teckning, men ger upp efter ett par minuter. Under tiden sitter Olivia och fantiserar om killen mitt emot med blicken fäst på honom. I hennes fantasi är hans händer på hennes kropp. Hans ena hand masserar hennes bröst och den andra har precis letat sig ner under hennes trosor.

Hon avbryts från sin fantasi av att Jason tittar upp från mobilen. Han möter hennes kåta blick och ljuset från brasan får hans ögon att lysa. Den plötsliga ögonkontakten får henne att tappa andan för några sekunder. Utan att säga något ställer Jason sig upp och går sakta till andra sidan av brasan där Olivia förstelnat sitter. Han kryper ner under filten och sätter sig så nära henne som det bara går. Hans läppar är bara några millimeter från hennes. Han tar ett försiktigt tag runt hennes käke, tittar henne djupt in i ögonen, och möter slutligen hennes längtande läppar. Kyssen får hennes kropp att kastas baklänges av ren reflex. Hennes plötsliga rörelse gör att han hamnar över henne. Hon besvarar ivrigt kyssen och känner hur hela hennes kropp fylls av fyrverkerier. Hon känner hur hans tunga ber om inträde och hon släpper in den. Deras tungor tävlar febrilt om dominans. Hennes ena hand håller ett löst grepp om hans hår och den andra ett stadigt grepp om hans vältränade rygg. Hon kan känna hans ryggmuskler genom det tunna tyget på hans tröja. Olivia tar kommandot och rullar dem runt så att hon hamnar överst.

”Ta av dig tröjan”, beordrar hon honom.

Jason gör som Olivia befaller. Hennes blick är som fastklistrad på hans vältränade mage. Hon har sett honom utan tröja många gånger tidigare, men det här var annorlunda. Olivia låter handen glida ner över hans magrutor vidare ner mot hans skrev. Hon tar ett stadigt grepp om hans pulserande penis samtidigt som hon ler retfullt emot honom. Hon kan riktigt känna hans stånd genom jeanstyget. Hennes blick möter hans. Hans ögon är mörka av åtrå. Hon knäpper upp gylfen och han hjälper henne att ta av sina byxor. Ett lätt stön lämnar Jasons läppar när Olivia kysser honom utanpå kalsongerna.

”Kom igen Olivia. Sluta teasa mig”, stönar Jason fram aningen irriterat.

Olivia skrattar retsamt som svar, men gör ändå som han önskar. Hon lirkar fram hans penis ur kalsongerna. Hon flämtar till. Han är stor, väldigt stor. Mycket större än vad hon hade föreställt sig. Hon tar honom ivrigt i munnen. Smaken av försats fyller hennes smaklökar och hon känner hur våt hon blir av att suga av honom. Just som han är på väg att komma slutar hon. Jason ger Olivia en frågande blick.

”Jag vill att du kommer inuti mig”, säger hon med ett stort flin på läpparna. Hennes ögon lyser av upphetsning.

”Som du vill”, svarar Jason med sin mörka röst, samtidigt som han rullar dem runt så att han hamnar överst.

Han kysser henne passionerat och tar rutinerat av hennes tröja och bh mellan kyssarna. Det märks att han har gjort det här förut. Hans ena hand masserar hennes bröst och hans andra hand letar sig ner till hennes midja, vidare till hennes trosor. Han masserar ömt hennes kön utanpå trosorna. Olivias andhämtning blir allt snabbare och hon ger ifrån sig ett högt stön. Jason lämnar hetsiga kyssar på hennes hals. Han arbetar sig neråt till hennes bröst och vidare till hennes mage. Hon känner hur hennes kön pulserar och nästintill skriker efter honom. Jason tar av hennes byxor och trosor i ett nafs och i samma sekund som de är av känner hon hans tunga mellan hennes ben. Han slickar henne lustfyllt samtidigt som han stöter två fingrar in och ut i henne. Olivia kvider. Det är så skönt att hon inte vet vart hon ska ta vägen.

”Jag vill att du tar mig nu”, lyckas Olivia få fram mellan stönen.

”Mer än gärna”, säger Jason och skyndar sig in i tältet efter en kondom. Vilken tur att kondomerna kommer till användning, hinner han tänka medan han trär på kondomen över sitt välartade stånd.

Olivia väntar otåligt på att Jason ska komma tillbaka. Hon är så kåt att det känns som att hon ska sprängas. Tiden han är borta känns som en evighet, men är i själva verket bara några tiotals sekunder. Jason återvänder till Olivia som är mer exalterad än någonsin och de ger varandra en hetsig kyss. Sedan tränger han in i henne. I samma sekund som deras kön förenas med varandra ger Olivia ifrån sig ett högt stön som ekar mellan träden. Jason stöter sig längre och längre in i hennes våta inre. Deras stön flätas samman till deras egen melodi. Olivia tar återigen över kommandot och sätter sig gränsle över Jason. Hon sätter igång med att rida honom och tempot ökar i takt med deras stön. Jason ger ifrån sig ett högt kvidande som tecken på att det snart går för honom. Han tar över kommandot och rullar dem runt så att han är överst igen. Han stöter sig hårt in i henne, vilket gör att det brister för honom, och han stannar till i någon sekund för att hämta andan.

”Snälla sluta inte Jason. Jag är så nära!”, pressar Olivia fram mellan stönen.

Orgasmen byggs upp inom henne med en sådan kraft att hon nästan tappar andan. Det är bara en fråga om millisekunder innan hon når klimax.

”Jaaaaaason”, skriker hon samtidigt som hon känner hur ett tusentals fyrverkeriet avfyras inom henne.

Deras kroppar faller utmattade till marken. Jason är fortfarande i Olivia och han känner hur hon krampar. Deras blick möter varandras och de ler. Fantasierna om varandra hade äntligen blivit till verklighet.

”Det här får vi göra om”, säger Jason med en drömmande blick.

”Det får vi garanterat göra”, svarar Olivia och ler ett om möjligt ännu bredare leende.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

  1. Bra språk och bildligt berättat.

    Tack för att du delar
    L

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.