Home » Bisexuell » Camilla och Lisa del 2

Camilla och Lisa del 2

Posted in Bisexuell, Lesbiskt

En sömndrucken Lisa vaknade nästa morgon med känslor som hon aldrig tidigare upplevt. Att gå till universitetet var inte att tänka på och hon låg kvar i sängen med ömsom förtvivlan och ömsom en pirrande känsla… Hade Camilla planerat gårdagskvällens händelser från första början, på tåget mot Stockholm? Med sitt förnuft insåg hon att hon borde packa sina saker direkt och ta första tåget hem till Jönköping. Samtidigt hade under de senaste veckorna en stor beundran för Camilla byggts upp; de gånger hon fått beröm av henne hade en varm känsla skjutit igenom Lisas kropp. Trots ålderssklinaden tyckte Lisa att de hade så mycket gemensamt och hennes dröm var att göra karriär på samma sätt som Camilla. De inledande kyssarna mindes hon med värme och var de underbaraste hon någonsin upplevt. Hon fick återigen tårar i ögonen när hon påminde sig hur detta ögonblick sedan förvandlats till något där Camilla bara använde henne för sin egen njutnings skull… Till detta kom aspekten att de båda var kvinnor och Lisa hade aldrig tidigare snuddat vid tanken på att vara intim med någon av samma kön. Samtidigt blev hon också medveten hur hon beundrade Camillas utseende och tyckte att hon var oerhört vacker. Lisa hade nog alltid dragits till självsäkra och dominerande personer.

Kanske kunde hon övertyga Camilla att gårdagen var en engångshändelse? Eller att de kunde fortsätta att kyssas och kramas ibland, men på en mer jämlik nivå. Lisa ville verkligen vara kvar i lägenheten på Strandvägen, som givit henne så mycket status bland kurskamraterna. Hon var lite rädd för hur Camilla skulle reagera när de träffades på kvällen men gaskade upp sig och blev allt mer säker på att hyresvärdinnan skulle lyssna på hennes ord.

Vid lunch steg hon upp och trots att hon lugnat ned sig fick hon hjärtklappning när hon klev in i Camillas våning. Lägenheten var dock öde. Hon plockade undan och bäddade som vanligt, fast i dag gick allting dubbelt så fort…

Framåt kvällen blev Lisa alltmer nervös och hon gick av och an i lägenheten. Hon mindes Camillas ord om att raka sig… Det var naturligtvis helt otänkbart men hon valde ändå att klä sig lite fint, borstade håret och målade läpparna. Hon blev själv irriterad över hur mycket hon ville vara Camilla till lags, med tanke på vad som hänt under gårdagskvällen. Till sin fasa kände hon återigen den pirrande känslan mellan benen…

Klockan åtta knackade det på dörren. Lisa blev alldeles knäsvag och var tvungen att stödja sig mot väggen när hon sakta gick för att öppna.

“God kväll! Vad fin du är…” sade Camilla och såg på Lisa med nyfikenhet i blicken. Ikväll var Camilla mer påklädd och bar en grå kavaj med med vit skorta. Undertill hade hon en svart kjol och blanka nylonstrumpor samt höklackade skor. Vem som helst kunde se att detta var en välbeställd kvinna med makt. Mot sin vilja kände Lisa den nu välbekanta värmen över Camillas uppsakattande ord och hon fick bara fram ett kort tack.
Hon samlade mod för att säga något om gårdagen men Camilla förekom henne:

“Vi har en del att prata om… Kom så går vi in i salongen” Camilla vände på klacken och Lisa följde fogligt efter. De gick mot soffan och Lisas hjärta slog som en stångjärnshammare när hon satte sig ned. En kaffekanna i silver stod på bordet och Camilla hällde upp i två koppar av mycket tunt porslin. “Varsågod” sade hon och fortsatte “Jag hade en mycket behaglig kväll igår. Du verkade också tycka att det var trevligt…” Lisa satt med kaffekoppen i handen och var nästinintill svarslös, men efter en stund lyckades hon få fram “Jag vet inte. Vi kanske inte borde…” Camilla såg på henne med en forskande blick och frågade “Vad borde vi inte?”

Lisa rodnade och fortsatte “Vi kanske kan kramas ibland, men på ett mer jämlikt sätt?”

“Såå… du tyckte om att kramas med mig, men inte det andra?”

“Jo, jag tyckte om kyssarna också men…” Försökte Lisa förklara

“Men lilla vän… Jag tror att vi är helt överens. Jag tyckte jättemycket om dina kyssar. Dessutom tror jag att du mår bra av en fast hand. Är det inte så…” Förklarade Camilla.

Lisa slog ned blicken och dröjde med svaret. Hela hennes inre uppfylldes av en önskan att vara Camilla till lags. Samtidigt sade hennes förnuft att hon borde springa ut ur våningen och ta första taxi. “Du kanske har rätt…” pep hon till slut.

“Självklart har jag rätt. Kom nu och sätt dig i mitt knä”
Lisa satte ned kaffekoppen och kröp upp i Camillas knä. Värmen från den äldre kvinnan kändes underbar. Camillas händer smekte den yngre kvinnans kropp samtidigt som hon började kyssa henne. Lisa rös när Camilla förde in sin hand under hennes blus och började smeka ett av hennes bröst.

Kyssandet fortsatte. Läppar och tungor möttes i rytmiska rörelser. Suckar fyllde rummet. Efter en stund drog sig Camilla bort och noterade belåtet Lisas besvikna blick innan hon åter närmade sig sin unga hyresgäst. Lisa hade blivit modigare och besvarade nu smekningarna med sina händer. Hon vågade till och med sticka in handen mellan Camillas kavaj och den vita skjortan. Camillas bröst var större än hennes egna och hon hade aldrig kunnat ana att hon skulle finna en sådan njutning av att beröra en kvinnas behag. Camilla tryckte sin barm mot Lisas händer och de två kvinnorna var nu helt omedvetna av omvärlden.

Lisa grenslade Camillas ena ben och omedvetet gned hon sig med långsamma rörelser. Dagens förtvivlade tankar var nu långt borta och hade ersatts av en enda stor åtrå…

Efter en stund såg Camilla till att de bytte position. Hon ville få bättre möjlighet att nå under Lisas kjol med sina händer… Handen stannade på insidan av låret för att känna det sidenmjuka skinnet. Sakta rörde den sig sedan vidare mot troslinningen. Denna kväll nöjde hon sig inte med att reta Lisa via utsidan trosgrenen. Istället sökte sig fingrarna direkt mot Lisas kön…

Lisa kände hur Camilla stelnade till. Kyssandet upphörde. “Vad är det här…? Det var inte detta vi kom överens om igår.” Sade den äldre kvinnan med en hård röst. “Jag trodde inte att du menade allvar…” Försökte Lisa förklara.

Camilla satte fingrarna under Lisas haka och såg henne i ögonen med en irriterad blick. “Jag uttrycke mycket klart att jag inte ville känna något hår. Om jag säger åt dig att göra en sak så innebär det att du ska lyda mig. Är det förstått!”

“Jo…men..” Började en nu rädd Lisa.

“Inga men. Behöver du en fast hand. Ja eller nej?”

“Ja” pep Lisa

“Just det. Jag är ingen omöjlig person, men jag är van att bli åtlydd. I fortsättningen gör du som jag säger. Annars kanske jag blir tvungen att utdela bestraffning.” Förklarade den missnöjda Camilla och fortsatte med en lugnare ton “Hur ska du nu göra mig nöjd ikväll?”

“Jag kan kyssa och smeka dig” försökte Lisa.

“Fel svar. Kyssa mig ska du göra ändå… Berätta hur du ska göra mig riktigt nöjd…”

Lisa tänkte frenetiskt. Att göra Camilla nöjd framstod för henne som den viktigaste uppgiften i livet. “Jag kan raka mig…” yttrade hon till slut.

“Är det vad du själv vill” frågade Camilla, med en varmare röst.

Lisa nickade till svar och såg ned på golvet.

“Utmärkt! Allt du behöver finns i mitt badrum. Jag kopplar av med lite musik under tiden. Se så. Sätt fart.”

Efter tjugo minuter kom Lisa tillbaka till salongen. Camilla log ett varmt leende mot henne och sade” Nej vet du vad, jag vill ha mina presenter i en riktigt fin förpackning”. Hon kastade över en liten påse till Lisa. Påsen föreföll komma från en boutique. “Ta på dig det här och inget annat. Kom sedan tillbaka” Sade Camilla och Lisa gick in till badrummet igen.

När hon öppnade påsen såg hon att den innehöll ett par skor samt någonting av ett tunt material. Skorna hade enormt höga klackar. När hon såg dem drog hon sig till minnes hur hon och hennes väninnor tränat på att gå i högklackade skor på högstadiet. Föga hade hon då anat att träningen skulle komma till användning vid ett tillfälle som detta… När hon lyft upp skorna såg hon en stringtrosa tillverkad av ett mycket tunt och nästan helt genomskinligt material. Efter en stund satte hon försiktigt på sig trosorna och skorna. Hon såg sig själv i den stora badrumsspegeln och drabbades av en overklighetskänsla. Var det verkligen Lisa hon såg i spegeln? Skorna fick henne att svanka och stringtrosan gjorde ingenting för att dölja hennes kropp. Snarare tvärtom… Nu skulle hon gå ut i salongen för att uppfylla lustarna hos en kvinna lika gammal som hennes mamma… Hon ville skrika… men pirrandet mellan benen bara fortsatte…

Hon gick ut från badrummet och närmade sig Camilla som såg på henne med en förväntansfull blick. Lisa hade aldrig känt sig så naken och hon rodnade gång på gång.

Nog var det en speciell scen som utspelade sig i det lyxinredda rummet; den äldre och påklädda kvinnan som slukade sin leksak med blicken. Lisa var en ljuvlig varelse, blyg och rodnande. Samtidigt var hon topless och bara iklädd högklackade skor och de mest minimala och tunna stringtrosor som gick att uppbringa i Stockholm…

“Där har vi min flicka” sade Camilla, liksom för sig själv och fortsatte ” Kom närmare”

Lisa gick sakta fram till Camilla. På något sätt var hon stolt över att kunna gå graciöst med de höga klackarna. Camilla sträckte fram handen mot henne. Hon raspade sin långa tumnagel mot den lilla remsan till trosgren. Lisa rös. “Du bara älskar att göra mig nöjd. Är det inte så?” sade hon med en retfull röst. Camilla satt i soffan och beskådade Lisas kropp. Hennes rakade vulva var väl synlig genom det tunna materialet. “Nå, du svarade inte. Tycker du om att göra mig nöjd?” Frågade hon igen. Deras ögon möttes och Lisa nickade försiktigt. Hon hade själv ingen aning om det jakande svaret var vad hon själv tyckte eller om hon inte vågade något annat…

“Nej, jag vill höra dina ord” uppmanade Camilla.
“Ja…” svarade Lisa tyst

“Vad är det du tycker om?” replikerade Camilla och fortsatte “Jag vill höra hela meningen”

“Jag tycker om att göra dig nöjd” sade Lisa med darrande röst.

Camilla log varmt mot henne och sade med mjuk röst “Utmärkt. Ställ dig nu på knä framför mig och knäpp händerna bakom huvudet”

Lisa gjorde som hon blev tillsagd. Hon såg på Camillas leende och fylldes av en inre värme.

Med sina tåspetsar förmedlade Camilla att Lisa skulle sära något på benen. Även detta önskemål gick i uppfyllelse.

Den äldre kvinnan lutade sig tillbaka i soffan och beskådade sitt “verk”. Hon var inte helt nöjd och sade till Lisa att svanka lite mer.

Nu stod den docksöta Lisa på knä på golvet framför sin “ägare”. Benen var särade, ryggen svankade och de lyfta armarna fick hennes bröst att peka uppåt. Under någon minut rådde tystnad. Camilla såg på Lisa med en blick av yttersta välbehag. Tystnaden bröts när Lisa flämtade till…

Camilla lutade sig framåt och började smeka hennes små bröst samtidigt som hon sade “Du är alldeles bedårande, lilla Lisa, men det är en sak som vi måste diskutera” Hon rullade Lisas bröstvårtor mellan sina tummar och pekfingrar och fortsatte “Du gjorde inte som vi kom överens. Du skulle vara rakad innan du kom hit, inte sant?” Sakta ökade hon trycket på bröstvårtorna.

“Jo” pep Lisa.

“Jag hoppas att du ångrar din olydighet” Trycket ökade…

Instinktivt försökte Lisa sträcka sin ena hand mot brösten men innan hon nådde fram möttes hon av ett skarpt “Nej!”

Hastigt knäppte hon händerna bakom huvudet igen och en tår föll på hennes kind.

Detta var kattens lek med råttan. Båda kvinnorna var ytterst medvetna om denna sak. Båda visste också vilket som var den vanliga utgången av en sådan lek…

“Jag ångrar mig. Förlåt!” flämtade Lisa fram

“Bra! Eftersom det är första gången du är olydig så tror jag dig på dina ord” replikerade Camilla och släppte Lisas rosenknoppar samtidigt som hennes anletsdrag blev varmare igen.

Camillas ena hand rörde sig mot Lisas ansikte och hon strök med pekfingernageln över kinden. Sakta närmade hon sig Lisas mun. Nageln följde konturerna av Lisas läppar i flera långsamma varv… Sakta styrde hon in fingret i Lisas mun. Camilla njöt av den fuktiga värmen. “Sug” väste hon med tjock röst och Lisa lydde fogligt… Den unga flickan kände att det gick blixtar genom kroppen. Blixtar vars elektriska laddning koncentrerades till en punkt mellan hennes ben…

Efter flera minuter tog Camilla åter till orda “Vet du vad. Jag har alltid haft en liten svaghet för toplessdansöser…” Hon tittade på Lisa med en road blick och fortsatte “Jag föreslår att du dansar för mig en liten stund i kväll också och sedan smeker av dig trosorna…”

Camilla satte igång stereon och Lisa reste sig på matta ben. Lisa var en bra dansare, men det var inte denna typ av övningar som hon tränat in under åren av jazzdans i grundskolan… Dock hade hon nytta av sina studier när hon nu utförde rörelser för att behaga kvinnan som både skrämde och lockade henne…

Efter tio minuter av långsam dans gjorde Camilla en subtil gest att nu var det dags att avlägsna trosorna. Lisa gjorde sitt bästa för att så långsamt och retfullt som möjligt rulla ned den lilla tygbiten. Av Camillas minspel att döma var hon inte helt misslyckad i detta. Ett faktum som på ett märkligt sätt gjorde Lisa stolt.

När trosorna var avsmekta höll Camilla fram sin hand och Lisa gav dem försiktigt till henne. En belåten min drog över Camillas ansikte när hon slöt handen och kände hur fuktiga trosorna var…

Samtidigt fick hon för första gången beskåda Lisas rakade vulva. Hon sade till Lisa att stanna upp och sträckte fram handen. Lisa flämtade till när Camillas fingrar började stryka utsidan av hennes mus. “Underbart. Det här tycker jag om” Sade hon och såg Lisa i ögonen. “Det är nästan värt en hyressänkning, tycker du inte det?” fortsatte hon.
Lisa rodnade. Hon insåg allt tydligare vilken roll hon hade i Camillas hushåll…

Tankarna trängdes dock undan av den njutning som Camillas fingrar gav henne. De rörde sig dock hela tiden utanför musen, något som både förvånade och motvilligt retade henne.

“Vill du känna mer av mina fingar?” frågade Camilla oskyldigt.

Lisa nickade försiktigt men Camilla lät sig inte nöja med ett tyst svar utan frågade i retfull ton “Vad är det du vill at jag ska göra?”

“Smek mig mer…” stönade Lisa.

“Kanske om du ber mig riktigt snällt”

“Snälla Camilla smek mig mer!” yttrade Lisa med simmig blick.

“Så här, menar du?” Camilla flyttade sitt långfinger till centrum av Lisas kön. Hon drog fingret fram och tillbaka mellan blygdläpparna och snuddade varje gång vid klitoris.

Lisa stönade högljutt och hennes safter rann utmed Camillas fingrar. Plötsligt slutade Camilla. Hon drog undan fingret ett par centimeter och höll det stilla. Genast böjde Lisa på knäna och började gnida sig mot fingret. Den oskuldsfulla flickan hade förvandlats till ett hämningslöst hondjur…

Camilla märkte att Lisas orgasm närmade sig och frågade “Är du kåt nu Lisa?”

Det enda svar hon fick var ett ljudligt stön.

“Nu räcker det!” sade Camilla bryskt och fortsatte “Det är inte du som ska ha det skönt ikväll, det är jag” Hon drog undan händerna och gav Lisa en örfil när hon försökte smeka sig själv. Lisa tittade på henne med en blick av desperation och lust.

“Ta av mig mina trosor” beordrade hon och den vimmelkantiga hyresgästen vågade inte annat än att lyda. När detta var utfört såg de varandra i ögonen; Camilla sittande i soffan och Lisa stående på knäna på golvet. Med en avmätt gest pekade Camilla på en punkt mellan sina ben.

Lisa visste vilken hennes uppgift var och hon kröp närmare sin Gudinna/plågoande…
Doften av kvinnlig upphetsning slog emot henne. Hon kysste sig fram längs låren och begravde sedan ansiktet i Camillas kön. “Jag vill känna din tunga långt inne. Så ja mmmmh” Lisa använde alla sin krafter för att vara Camilla till lags och snart var hela hennes ansikt insmort i den äldre kvinnans safter…

Trots att Lisa hade nått långt in i Camilla med sin tunga kände hon hur hon trycktes hårdare och hårdare av Camillas krampaktiga grepp om hennes huvud. Camilla gned nu hela den unga flickans ansike mot sitt kön. Trots det vågade Lisa inte sluta att arbeta frenetiskt med tungan. Detta pågick minut efter minut i ett allt hetsigare tempo. Till slut exploderade Camilla. Hon sköt Lisa ifrån sig och vreds i konvulsioner. Efter en stund kom hon till sans och pekade åt Lisa att fortsätta. “Nu ska du slicka mig långsamt” sade hon med grötig röst. Den utmattade Lisa började försiktigt kyssa den nu svullna vulvan. Tungan spelade i Camillas veck för att då och då närma sig klitoris. Varje gång detta skedde hördes ett svagt stön… tio minuter senare hade Lisa på detta sätt lyckats åstadkomma två nya orgasmer.

De låg omslingrade i soffan. Lisa samlade mod och började diskret att smeka sig själv. Fylld av kåthet som hon var. Det gick bra en stund innan Camilla upptäckte hennes rörelser och bryskt knuffade ner henne på golvet med orden “Du gör ingenting utan att fråga mig om lov”

“Förlåt” pep Lisa samtidigt som hon tyckte att hon behandlades grymt av den tillfredsställda äldre kvinnan.

“Hämta ett glas vatten till mig” beordrade Camilla.

På skakiga ben lydde Lisa. Hon var själv enormt törstig men vågade inte dricka en enda droppe när hon hällde upp glaset i köket.

När ordern var utförd halvlåg Camilla på soffan med vattenglaset i handen medan Lisa satt på golvet.

“Lägg dig ned” sade Camilla och fortsatte “Sära på benen och smek dig själv. Det vill jag gärna se”

Trots allt som hänt under de senaste kvällarna lyckades Lisa rodna ännu en gång. Att visa sina mest privata handlingar för att tillfredsställa den rika kvinnan i soffan. Fanns det inget slut på förnedringen? Samtidigt, någonstans i bakhuvudet, önskade hon att hon skulle få känna Camillas fingrar igen, eller hennes tunga…

Hon lade sig ned och gjorde som hon blivit tillsagd. Kåtheten gjorde snart att blygseln minskade men hon rös till varje gång hon tittade upp och mötte Camillas lystna blick.

Orgasmen kom som en flodvåg. Lisa hade aldrig upplevt något liknande och hon vred sig på golvet inför den roade Camillas blickar.

Tio minuter senare låg Lisa kvar på golvet och längtade till Camillas famn.

Deras ögon möttes och Lisas hopp väcktes. Men hon möttes av orden:

“Jag är nöjd. Du kan gå nu”

Tårarna trillade nedför Lisas kinder när hon öppnade dörren till sin lägenhet…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.