Home » Analsex » Bussfantasier

Bussfantasier

Posted in Analsex, Bisexuell

Det var kväll och jag satt på bussen hem. Den var nästan tom, bara jag och en medelålders man vänd mot mitt håll, kraftig, muskulös och mörk. Mannen fångade mitt intresse direkt, han satt och smekte sig själv utanpå byxorna, en stor bula syntes tydligt där han hade handen. Han blundade.
Jag kunde inte sluta titta på honom, och eftersom han blundade hade jag egentligen ingen anledning att titta bort. Då och då kom ett tyst stönande ifrån honom och jag kände hur jag själv började bli hård. Jag slängde en snabb blick på busschauffören men han hade blicken bestämt framåt.
Mannen på sätet en bit bort började nu smeka sig något mer intensivt, jag blev som förtrollad och bet mig försiktigt i läppen. Han stönade till och jag såg på hans ansiktsuttryck att han var nära. Min egen kuk sprängde och jag såg honom pressa handen hårt mot bulan i byxorna och jucka lite innan han kom med ett högt stön.
Efter bara någon sekund så öppnade han ögonen, tryckte på stoppknappen och steg av bussen. Kvar satt jag som förstenad av kåthet och insåg att jag hade missat min hållplats.
Jag steg av och började gå hem, glad över att jag hade en jacka som dolde mitt kraftiga stånd. Jag kunde inte få den senaste händelsen ur huvudet, hade aldrig varit med om någonting sådant tidigare.
Efter en stund stod jag utanför dörren till min lägenhet, gick in och fick en välkomstkyss utav flickvännen. Jag visade henne inte hur kåt jag var, utan väntade med att ta av jackan. Hon skulle ut med en vän snart ändå och jag ville ha en stund för mig själv och mina privata fantasier.
Satte mig vid datorn för att tänka på något annat, men det första som kommer upp är självklart porrsidan jag satt vid innan jag åkte till jobbet, med fina stora kukar och våta härliga fittor. Jag svalde hårt och smekte mitt stånd lite lätt.
Flickvännen ropade ett glatt hej då och så fort hon stängt ytterdörren slängde jag snabbt av mig kläderna. Jag var så våldsamt kåt att jag knappt kunde kontrollera mig. Bilderna av mannen på bussen dansade fortfarande framför mina ögon och jag la mig i sängen. Kände för första gången ordentligt på kuken och stönade högt, det var länge sen jag varit så hård och jag blev nästan imponerad över hur mycket den kunde växa. Jag tog fram en tub glidmedel och smörjde in kuken, det var mycket skönare så och jag la mig ner och började runka. Såg framför mig mannen på bussen och kunde höra hans kraftiga stön, bet mig hårt i läppen och kramade hårdare om min snopp. Jag började smeka mig med andra handen mellan skinkorna och stönade lågt.
Jag sträckte mig mot sängen och tog fram min dildo. Jag smörjde in den, pressade den försiktigt mot anus och skrek nästan av njutning när den gled in. Jag runkade kuken ännu kraftigare samtidigt som jag fortsatte att trycka in dildon i min bak. Jag var nära nu, så våldsamt nära och jag kände hur det pirrade välbekant i pungen.
Jag tänkte återigen på den onanerande mannen och när jag föreställde mig hans kuk pumpa ut härlig sperma rakt ut i kalsongerna så kunde jag inte hålla mig längre. Jag runkade intensivt de sista sekunderna och sprutade i kaskader över hela sängen.
Efteråt låg jag där, utslagen och utpumpad i sängen, längtade efter flickvännen för att få berätta om allt jag varit med om. För nu var det dags för henne att ta del av mina fantasier..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.