Home » Hetero Sex » Blodspillan.

Blodspillan.

Posted in Hetero Sex

Ett litet hotellrum en Lördagkväll. Hotellets tv visar inget av intresse och jag funderar på om jag skall orka ta mig ut en sväng på stan. En småstad med ett någorlunda stort centrum efter vad jag såg när taxin körde mig tillbaka till hotellet. Är sugen på en öl och drar på mig kavajen och går ner till receptionen och ut på gatan. Det är cirka fem minuters gångväg in till centrum. En stor affärsgata med stängda butiker. Jag tittar på klockan, den är 01:30.

Kommer fram till en pub som ligger utmed gatan och drar i handtaget, det är låst.
Tittar på öppetskylten som snällt talar om för mig att dom stängde för en halvtimme sedan. Nämen det var väl toppen då tänker jag för mig själv.
Ser mig om men kan inte lokalisera några mer pub eller restauranger bland alla skyltar utmed gatan.Lite småförbannad går jag gatan bort i hopp om att hitta något ställe som kan erbjuda en kall öl vid denna tiden. Jag hör lite väsen från en gränd på en tvärgata jag går förbi.

Jag stannar och tittar ner i den mörka gränden. Ett rött och blått neonljus sprider sig från en skylt som blinkar rån och till. Det står 3 personer under den som snarast kan liknas med vad på min tid kallades hårdrockare. Idag vet jag inte vad termen skulle vara, svartrockare kanske. Har noll koll på deras stilar och bryr mig inte heller. Vad jag däremot bryr mig om är den lille texten som säger club och bar under den blinkande neonskylten.

Lite reserverad drar jag mig bort mot personerna vid skylten, dom tittar på mig när jag närmar mig. Är det öppet? frågar jag. Dom nickar som om dom blivit störda i något samtal om lösningen på världsfreden eller liknande.

Jag grymtar lite surt och går nedförtrappan. På dörren står det “källaren”, ja det var ju passande tänker jag när jag öppnar dörren och möts av ett dån som får mina öron att nästan sprängas. Hård musik pumpar och ljus pulserar och får stället att röra sig i slowmotion. Det är större än jag trodde och fullt med folk som ser ut som dom är på maskerad. Skinnkläder och kedjor högt och lågt, hårt sminkade och konstiga frisyrer.Jävligt typiskt att man skulle hamna på tonårsdisco tänker jag när jag tränger mig fram till baren. Bakom baren står en man som ser ut som han är tagen från ett avsnitt av startrek. Men kan han bara ge mig en öl så får han se ut hur han vill.En stor stark tack, säger jag. Han nickar och fyller ett glas till mig.

Jag lyckas ta en barstol och kan nu vända mig om ut mot lokalen medans jag tar första klunken av ölen. Då slår det mig hur stort stället är. Det är ett enormt dansgolv och utmed kanterna skymtar små bås med soffor. Stället är helt fullt och det finns inte mycket utrymme att röra sig på. Jag sitter vid baren och tittar ut över folkhavet som rör sig i takt med ljusen och musiken.
Första ölen slinker ner utan problem och jag beställer en till, sitter och fingrar lite på den när jag känner att någon tittar på mig. Det är väl inte så konstigt kanske, dessa människor verkar ju göra allt för att synas. Men just idag är det jag som sticker ut i mängden i min kostym. Ironin i det hela slår mig när jag lyfter blicken och ser en tjej som sitter längre bort i baren som tittar på mig nästan som besatt.

Jag tittar tillbaka och tänker att hon är säkert påtänd eller liknande, det är dom garanterat allihopa här inne. Jag tittar ut över folkmassan igen och det känns inte som om jag tittar så länge men helt plötsligt sitter tjejen bredvid mig i baren. Hon är iklädd en tunn vit blus som avslöjar att hon inte har någonting under alls. En liten kort kort kjol som är rutig och grön i mönstret och ett par strumpor som jag inte kan avgöra om dom slutar precis under kjolen eller om det är strumpbyxor, dom är svarta och på fötterna sitter ett par svarta kängor.

Axellångt mörkbrunt hår med en anings gnutta röd skiftning.
Hennes ansikte är underbart. Nästan docklikt och hon har dom grönblåaste ögon jag sett. En vackert utformad mun som ser lite fuktig ut. Hon är inte så hårt sminkad som dom andra här inne.Hejsan, säger hon högt för att överrösta musiken. -Hejdu, skriker jag tillbaka. Det saknas lediga barstolar så hon trycker sig mot mig och baren. Hon är ganska lång inser jag, borde ligga runt 1.75 eller 1.80. Är själv 2 meter lång så jag reagerar alltid när folk är lite längre än vad som anses vara normalt.

Helatiden stirrar hon på mig, synar mig från topp till tå. Nästan som om hon ser om jag är ett lämpligt offer för henne på något sätt. Men hon gör mig ingen skada så jag låter henne stå där och titta.

Jag känner min blåsa göra sig påmind och bestämmer mig för att jag behöver söka upp toaletten. Men samtidigt vill jag ju inte tappa min plats och stol. Då lär jag ju bli tvungen att stå hela kvällen sedan. Jag sväljer min heder och tittar på tjejen och frågar om hon kan tänka sig att passa min stol och öl i några minuter medans jag besöker herrarnas. -Ja det går bra det, säger hon.

Jag letar mig fram till toaletten och blir stående bredvid två killar som ser ut som dom ramlat ur en Marilyn Manson video. Hurfan klär sig folk igentligen hör jag mig själv tänka. Sköljer av händerna och letar mig tillbaka till baren. Där sitter tjejen snällt kvar med min stol och öl i full kontroll. I det blinkande ljuset hinner jag också se att det är strumpbyxor av något slag hon har på sig. Hon sitter med benen isär och inte i kors som fina flickor brukar göra, lätt tillbakalutad över baren. Blusen vilar vackert över hennes bröst som är ganska stora och välformade.

När hon ser mig så glider hon enkelt av stolen och ger den till mig med en visande gest.
Tackar, säger jag med hög röst.
-Ingen fara, Lowe heter jag!
-Va, säger jag.
-Jag heter Lowe, skriker tjejen.
-Jaja, Denno heter jag, trevligt att träffas.

Lowe står fortfarande kvar och jag tar en stor klunk på min nu något mindre kalla öl. Precis när jag skall avsluta mni öl så känner jag mig som om jag fått ett slag huvudet, allting snurrar och verkar gå i slowmotion. Jag är medveten men ändå helt utan möjlighet att göra motstånd. Det slår mig att någon måste hällt något i min öl, men vem och varför?
Jag sjunker ihop och känner hur Lowe stöttar mig lätt med sin arm.
-Hur mår du? frågar Lowe.
-Jfeatwa, mina läppar rör sig men lyder mig inte.
-Kom vi går och sätter oss här borta, säger Lowe.

Lowe leder mig helt motståndslöst utmed dansgolvet och in i ett av båsen som endast innehåller en person som ligger och sover av allt jag hinner uppfatta. Lowe sätter mig lätt nedsjunken i den ena soffan. Någon meter från oss dansar folk för fullt. Jag försöker fokusera men har bara ingen kraft i kroppen. Lowe sitter och tittar ut på dansgolvet och sneglar lite då och då på sin klocka.

Plötsligt så svänger Lowe sitt ena ben över mig och blir sittande gränsle över mig. Hennes blus är nu uppknäppt och avslöjar en underbar urringning. Hon sitter bara där och tittar på mig. Sakta lutar hon sig fram och luktar på mig på min hals, upp vid mitt hårfäste. Som ett djur som första gången möter ett annat djur. Godkänner eller fördömmer dess närvaro.

Lowe sliter i min livrem och jag försöker få bort henne, men det är lönlöst. Mina armar är som gele och jag kan inget annat göra än att sepå när hon öppnar mina byxor och blottar min kuk.
Jag blir förvånad när hon glider upp igen och placerar sig på den utan att röra den. Lowe sitter bara där och smeker mina armar. Kavajen ligger bredvidmig på soffan och Lowe börjar sakta och omsorgsfullt vika upp mina skjortärmar till armbågarna.

I det pumpande ljuset och den höga musiken som nu känns väldigt avlägsen och dov ser det ut som Lowe gör allt i slowmotion. Jag ser att hon har en stor silverring på sin högra hand. Den sitter på pekfingret och när ljuset träffar den ser jag att den har lite mönster på sig som ser ut en spretande stjärna eller liknande.

Nu har Lowe fått upp båda mina skjortarmar och hon lyfter min vänster arm och låter den smeka hennes ansikte. Högerarmen får samma behandling och jag känner hur det verkar finnas en del av min kropp som inte är livlös. Min kuk har börjat växa, men jag är fortfarande oförmögen att göra motstånd med min kropp.

Lowe känner min kuk växa mellan hennes ben och och sluter sina bruna ögon och lutar huvudet bakåt. Hon gnider sig sakta över den och jag känner hur hennes strumpbyxor skrapar lätt mot min kuk. Plötsligt tittar Lowe på mig och tar upp min vänsterarm. Hon kysser mig lätt på insidan handleden och tittar mig sedan i ögonen medans hon för sin ring mot min handled där hon precis kysste mig. Hon sätter ringen mot handleden och trycker till hårt. En brännande känsla sprider sig i armen på mig och jag ser hur det börjar droppa blod ur ett blomformat sår på min handled. I samband med smärtan från armen blir min kuk stenhård, något som Lowe känner direkt.

Lowe för min arm till sin mun och påvägen dit droppar det blod över hennes vita blus och bröst. Som ett litet utsnitslat spår mot målet. Lowe sluter sin mun över det öppna såret och suger i sig av mitt blod. Hon skakar i hela kroppen när hon slickar sig rent runt munnen. En liten droppe rinner sakta ner från hennes mun.

Lowe tar min andra arm och klämmer till med sin ring på den handleden också. Blodet börjar rinna och hon smakar det på precis samma sätt som min på min vänsterarm. Hon darrar lätt när hon fått första klunken.

Lowe släpper ner mina armar och drar sakta upp sin korta kjol till midjan. Tar ett grepp i sina strumpbyxor och river grenen i två delar. Jag hinner se att hon saknar trosor under sina strumpbyxor och att hon är renrakad innan hon fäller ner kjolen igen.
Lowe sticker in handen under kjolen, lyfter sig lite och grenslar sedan min kuk i en bestämd rörelse ned över den. Hon sjunker ihop lite i kroppen och jag får en skymt av hennes ena bröstvårta när jag ser snett in i blusen, den är stenhård.

Lowe tar tag i mina båda händer och för dom upp till sitt ansikte, hon börjar sakta suga blod ur mina sår samtidigt som hon långsamt börjar rida mig. Långsamt droppar det blod ner för mina armar och när det når mina armbågar droppar det rakt ner på Lowes lår som jobbar hårt för att få ut max av min kuk. Hennes vita blus är nu prickig av röda droppar och loves mun och läppar har antagit en klart rödare färg än innan. När hon ler mot mig ser jag hennes förut vita tänder skifta i ljusrött. Hennes blick är glansig och hon har ökat takten över min kuk.

Jag känner hur det knyter sig i mitt skrev när min kuk skjuter iväg en sats rätt in i Lowe. Hon känner när jag kommer och släpper mina armar och lutar sig fram och biter mig i halsen. Jag tänker att biter hon igenom nu kommer jag förblöda här. Jag har ingen aning om det går igenom eller inte, men smärtan får mig komma ännu hårdare.

Allting är en stor dimma och jag känner hur jag långsamt försvinner, allt blir suddigt och tystnar runt mig.

Jag vaknar upp med ett ryck, jag ligger i min hotellsäng. Mitt huvud känns som om det skulle sprängas. Klockan visar 10:47 och jag inser att jag sovit över frukosten på hotellet. Jag släpar mig in på toaletten och ställer mig framför spegeln. Min blick fastnar direkt på det stora bitmärket på min hals. Jag tittar på mina handleder som visar sig vara inlindade i handdukar.

Sakta lindar jag av handdukarna och får blöta dom lite för att få loss dom utan att slita med sårskorpan som finns där under.

På hyllan inne på toaletten ligger en liten ring i silver med en blomma på.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.