Home » Bondage » Annonsen (Bondage)

Annonsen (Bondage)

Posted in Bondage, Fetish, Gruppsex, Kinky

Annonsen

Jag hade länge gått och fantiserat om hur det skulle kännas att bli ordentligt bunden och dominerad av två tjejer, och nu hade det blivit dags att förverkliga den drömmen. Annonsen på webben var publicerad för någon vecka sedan när det plötsligt dök upp ett mail från två spralliga tjejer, Mia och Tina i stockholm. Dom tyckte min dröm om att bli bunden inte skulle vara så svår att förverkliga så länge jag ställde upp på deras önskemål. Vi bestämde att träffas följande lördag och prata lite mer ingående. Mia hade en lägenhet centralt i stockholm där vi skulle träffas.

Jag bor i Uppsala så det var snabbt gjort att ta sig dit. På tåget satt jag och funderade på det tjejerna skrivit i mailet. Dom hade använt Bondage i sina sexlekar sedan några år och var erfarna på området. Nu ville dom blanda in en kille i lekarna. Det passade mig perfekt, jag ville inte ha något slarvande med lösa rep eller knutar som var lätta att komma åt. Dom tankarna skulle jag få ångra!

Lägenheten var lätt att hitta och låg på en mysig bakgård på söder. I trapporna upp till lägenheten märkte jag att mina händer skakade, så nervös var jag. När dörren öppnades så stog där två skönheter framför mig och log. Mia var en liten vältränad skönhet, medan Tina var lite mulligare. Båda tjejrna var glada och lätta att prata med. Efter ett tag frågade Mia vad jag hade tänkt mig och att dom skulle göra sitt bästa för att förverkliga min dröm.

Jag sa som det var och berättade att jag haft är jag mina Bondagefantasier i många år men inte vågat förverkliga dom. Rep är det som tänder mig mest, mycket rep sa jag och kände mig genast lite generad när jag såg hur tjejerna flinade upp sig. Sen vill jag gärna ligga bunden länge, sa jag och märkte hur dom såg mer och mer intresserade ut.

OK, sa Mia, vad tycker du om att vi förser dig med en ordentlig munkavel ? Jag kände hur min kuk sträckte på sig när hon ställde frågan och spände ögonen i mig. Munkavel är ok, och den får gärna vara ordentlig. Tina skrattade till och sa att på den punkten blir det inga problem.

Rep och en ordentlig munkavel, finns det något mer du vill berätta? Jag tog mod till mig och berättade att fötter och sexiga skor var en av mina svaga punkter. Mia lutade sig tillbaka i soffan och lade upp sina fötter i mitt knä, duger dom här sa hon och höll upp foten så jag kunde kyssa hennes tår. Mina då, sa Tina och höll upp sin fot i mitt ansikte.

Bådas fötter var söta och sexiga. Att få tårna avsugna är hur skönt som helst sa Tina, så du får nog räkna med att ägna en hel del tid åt det, speciellt om vi varit ute på stan och festat. Fötterna blir rätt trötta efter en kväll i högklackat, då är det skönt med en liten slav som kan suga och slicka tills dom är rena och fina igen.

Min kuk bultade som en galning i brallorna och tjejerna tittade på varandra och sa att ”han gillar nog våra små förslag”.

Nu är det så här sa Mia, att vi tänkte börja redan idag om du känner dig mogen.
Ja, klart jag ställer upp sa jag.

Det är några regler som du får rätta dig efter när du kommer hit. Först och främst så är du alltid bunden när du är här, hur mycket bestämmer vi. Det kan vara allt från händerna bakom ryggen till att du ligger som ett paket på golvet.

Sover gör du alltid på golvet i vår skogarderob, bunden med munkavel och ögonbindel.

Vi bestämmer hur länge du ska vara bunden i en viss ställning, klagar du så förlänger vi bara tiden, har du förstått? Det finns ingen övre tidsgräns för hur länge du kan få vara bunden.

Det är inte säkert att vi är hemma hela tiden när du är här utan vi kan hitta på allt från att jobba till att sticka ut och festa på stan hela natten, allt medan du ligger här hemma bunden, hjälplös och helt ovetande om när vi kommer hem.

Vi har förråd både uppe på vinden och i källaren där vi binder dig om vi vet att vi får besök.

Ställer du upp på reglerna så kan vi väl börja med en gång?

Vid det här laget var jag så upphetsad att jag sagt ja till vad som helst. Tina gick och hämtade en väska fylld med rep. Händerna på ryggen och vänd dig om. Jag gjorde som jag blev tillsagd och snabbt band Mia ihop mina handleder. Med nästa rep band hon ihop mina armar så armbågarna nästan snuddade varandra. Sen använde hon massor med rep till att fixera mina armar mot kroppen, varv efter varv från axlarna ner till midjan.

Sätt dig på soffbordet så vi kan binda dina ben. Jag såg fascinerat på hur mina ben blev bundna med rep på fem ställen, fötter, anklar, under knä, över knä, låren.

Tina försvann en stund och kom tillbaka med ett par strumpbyxor. Du gillar ju mina fötter, så jag tänkte att du ska få smaka på dem ordentligt. Strumbyxorna har jag haft på mig hela veckan när jag jobbat. Jag brukar inte ha de så länge men vi har inte hunnit tvätta. Gapa stort. Hon gjorde en boll av strumpbyxorna med fotändan ytterst och tryckte in dom i min mun.

Mia tog upp en rulle silvertejp ur väskan och en gummihuva som såg ut som en badmössa. Den här är bara till för att tejpen inte ska fastna i ditt hår sa hon samtidigt som hon trädde den över mitt huvud. Varv efter varv av tejp såg till att strumpbyxorna stannade kvar i min mun.

Jag fick hjälp att hoppa fram till garderoben i hallen. När dörren öppnades såg jag att den var ganska stor, hyllorna på båda sidor var smockfulla med högklackade skor. Doften från alla skor var bedövande. Även golvet var fyllt med skor. Man kunde utan problem ligga raklång på golvet utan att slå i väggen. När jag låg hjälplös på golvet tog Mia ett sista rep som hon fäste nere vid anklarna, vek upp mina ben mot stjärten och knöt uppe vid nacken efter att hon lindat några varv runt repet mellan handlederna.

Tjejerna ställde sig utanför garderoben och tittade in på mig. Tina frågade om jag var nöjd med deras jobb. Jag kunde bara stöna som svar.

Du kanske vill lukta på skorna som jag har haft till strumpbyxorna du har i munnen. Hon hämtade ett par svarta pumps med bred hög klack och ställde dom framför mitt ansikte. Sådär, nu kan du både smaka och lukta på mina fötter.

Nu lämnar vi dig ensam med dina fantasier. Dörren stängdes och ljuset släcktes.

Jag låg där och lyssnade på hur tjejerna grejade i lägenheten. Timmarna gick och jag hade sedan länge givit upp försöken på att komma åt några knutar.

Telefonen ringde. Tina svarade och jag kunde höra hur hon pratade med någon om en fest dom glömt att dom var bjudna på. Hon ropade till Mia och frågade hur de skulle göra. Klart vi ska gå på fest fick hon till svar. Ok, vi kommer sa hon till personen i telefonen. Efter samtalet frågade hon Mia hur de skulle göra med mig. Han får väl ligga där tills vi kommer hem, sen skrattade båda.

Efter att tjejerna duschat satte de på lite musik och av klirrandet kunde jag lista ut att det var vin på gång.

Efter ytterligare en timme öppnades dörren och lyset tändes. Nu ska vi se vilka skor vi ska ha ikväll sa Tina. Som du förstår har vi lite planer för kvällen. Vi hade glömt bort att vi bjudit några tjejkompisar på fest här ikväll, så nu måste vi se till att du kommer ur vägen.

Repet mellan anklarna och nacken knöt de loss innan alla rep runt benen lossades. Jag hjälptes upp till stående och föstes ut i trapphuset. Som tur var bodde tjejerna högst upp i huset och dörren till vinden var bara en halvtrappa upp. Uppe på vinden var det bara några enstaka glödlampor som gjorde att de letade sig fram till rätt förråd.

Ett stort hänglås låstes upp och jag föstes in i förrådsytrymmet och fram till en stol mitt på golvet. Jag kunde se att stolen var fastskruvad i golvet för att den inte skulle gå att flytta. Repet runt överkroppen lossades, och jag trycktes ner i stolen så att armarna skulle gå att binda fast bakom ryggstödet.

Väskan med rep hade Mia tagit med upp på vinden. Hon hällde ut hela väskan på golvet framför mina fötter. De tänker väl inte använda alla repen tänkte jag för mig själv. Mia avslöjade mina tankar. Alldeles riktigt sa hon, alla rep ska vi binda dig med innan vi är klara.

Mina armar bands återigen fast, men mot stolsryggen den här gången. Meter efter meter av rep fixerade min överkropp mot stolsryggen.

Tina övergick till att binda mina ben igen. Benen bands mot varsitt stolsben och knäna bands samman med ett långt rep som även lindades flera varv under stolssitsen.

När tjejerna var färdiga kände jag mig helt hjälplös. Inte en muskel kunde jag röra. Vicka på tårna och famla lite med fingrarna var det enda jag kunde göra.

Munkavels duger väl som den är sa Tina. Mia nickade, ja men vi får allt se till att han kan roa sig med att sniffa på dina skor när han sitter här. Vi vet ju inte hur många timmar det blir.

Tina sprang ner i lägenheten och kom tillbaka med sina pumps och tre stora rullar elstisk binda. Håll fast skon över hans ansikte så ska jag linda sa Mia. Doften från hennes sko var frän, den luktade som en blandning av läder och hennes fötter. När Mia lindat färdigt så kunde jag inte se någonting. Det kändes som hon gjorde några rejäla knutar i nacken.

Sådär, nu du grabben, kan du försöka komma loss.

Klockan är sex, om en halvtimme kommer våra kompisar. Efter förfesten sticker vi ner på stan och festar runt så vänta dig inte att vi kommer tillbaka före fem i morgon bitti. Natti natti sov så gott, skrattade tjejerna innan de låste dörren. När de försvann nedför trappan lyssnade jag på ljudet av deras höga klackar mot golvet. Nu var jag helt ensam.

Det skulle bli en lång natt……..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.