Home » Ej Erotik » Älskarinnan, den andra kvinnan.

Älskarinnan, den andra kvinnan.

Posted in Ej Erotik

Jag var så glad att han förstod mig.
Det fanns ingenting jag inte kunde berätta för O.

Varje gång när jag hade behövt något stöd av honom hade han funnits där för mig. Åkt 14 mil tur och retur klockan 4.00 på morgonen när jag var lämnad ensam. Det är äkta vänskap.

Han är en person som jag alltid återupptagit kontakten med oavsett hur många gånger jag flyttat och trots att kontakten då varit glesare.
Jag har alltid sett honom som en trygg person att vända mig till.

Vi var helt ensamma. Gården var tom och inga grannar var hemma. Det var rätt kyligt ute men ingen snö hade kommit ännu. Det var mörkt ute. Bara stjärnor som lyste upp på himmelen och en rätt så kylig vind där alldeles i början av november.

Jag gick över till lägenheten intill och fyllde upp ännu ett glas vin.
Skönt att slappna av och inte behöva tänka på det som varit tänkte jag.

Jag gick över till O igen. Denna gång med vinglaset uppfyllt. Vi pratade lite om det som hänt. Jag gick igenom det i huvudet.
Alla tankar bara försvann och den där ilande känslan började uppstå igen som inte kunde hålla mina tårar borta.
Det brast och äntligen kunde jag gråta ut hos någon.

Mina tårar rann längst kinderna och O omfamnade mig och jag låg plötsligt i soffan med huvudet lutat mot honom.
I något skede möttes våra ögon. Dessa djupa ögon blåa som havet. Så förstående och vänliga. Nästan som valp-ögon.

Jag höll honom hårt i handen. Dessa stora omfamnande fingrar. Lutade mig emot honom och rätt vad det var drog vi oss närmare varandra och våra läppar möttes i en varm kyss och jag kände ett inre lugn. Tänkte inte på någonting längre.

Jag slöt mina ögon. Vi kysstes långsamt och jag kände hur det pirrade i kroppen. Hans läppar var mjuka och sköna att kyssa och snart kunde jag känna hans tunga leta sig in efter min. Dom möttes och fullständigt slukade varandra i en handvändning.

Vi kysstes nu intensivt och låg känner honom kyssa mig längst halsen och sedan försiktigt nafsa mig i öronsnibben för att sedan vänta på min reaktion. Jag tittar mot honom och hans läppar är lätt särade samtidigt som jag ser hans glänsande ögon. Det är riktigt upphetsande att se honom på det sättet.

En hand lät sig ner och smeka mig lätt över magen där den inte stannar långvarigt utan fortsätter lite längst sidan på kroppen och upp över brösten. Han smeker varsamt mina bröst och vi kysser varandra under hela tiden. Som förtrollad av varandras närhet.

Det pirrar i hela kroppen och han märker att mina andetag börjar att bli tyngre.
Så även hans.

Lite fumliga fingrar letar sig in under tröjan och jag känner hans stora händer massera mina bröst så att vårtorna riktigt styvnar. Plötsligt letar han sig neråt under sitt kyssande och jag känner tung spetsen röra vid mina bröstvårtor och hela kroppen riktigt skälver och jag njuter av hans sätt att nafsa och slicka på mina bröstvårtor.

Hans händer smeker mig längst kroppen när jag plötsligt råkar komma åt någonting hårt utan att tänka mig för. Jag vänder blicken och får plötsligt syn på att hans byxor har en punkt som buktar ut riktigt ordentligt.

Herregud. Han måste ha en riktigt stor kuk tänkte jag. Han märker att jag just iaktagit honom och våra vrålkåta ögon möts än en gång. Jag lutar mig mot honom men vågar ännu inte röra hans jättestora manslemm.

Han var nästan dubbelt så gammal som mig och jag hade aldrig varit med en äldre man förut. Det hade varit tabu i min familj. Jag var väldigt nervös men kunde inte hjälpa att detta som varit förbjudet så länge var så upphetsande.

Nu låg jag så att jag kunde känna hans stora kuk trycka mot mig över hans knän. Och mitt i all smek och upphetsning råkar O snärta till mig med med handen och jag kan inte hålla mig från att stöna till ljudligt. Han märker min reaktion och snärtar till mig över stjärten igen och jag gnyr högdjutt.

Våra andetag är riktigt tunga när våra läppar möts igen. Han kysser mig och jag minns att han frågar om vi inte ska gå in till sovrummet istället. Jag nickar instämmande och vi grovhånglar hela vägen in. Djuriskt kåta av varandra.

 

Välkommen att följa min blogg om hur det är att vara den andra kvinnan.

Älskarinnan är en blandad blogg som tar upp allt ifrån spännande möten, vardagligt, om glädjeämnen och mindre glädjande ämnen. En älskarinnas vardag helt enkelt.

 

www.alskarinnan.se

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.