Home » Hetero Sex » Alexandra

Alexandra

Posted in Hetero Sex

Alexandra hette hon, tjejen jag nu pratat med i knappt 4 timmar. 21 år gammal, blond och aningen mullig. Vi satt bredvid varandra på en lång bussresa mellan Norrköping och Göteborg denna septembereftermiddag. Vädret hade varit bra som det kan vara under brittsommaren och inne i bussen var det aningen hett. Trots att hon var 8 år yngre än mej hade vi haft en trevlig resa och vi hade pratat massor, varav en del var rent flirtigt. Kändes nästan lite genant att jag, som vuxen välbetald, jag blev “uppflirtad” av en ung tjej… Jag är 30 år, med aningen rufsig brun kalufs och bruna ögon… men på nå´t sätt gillade jag det. Hon hade på sej ett par blå slitna, men tajta jeans och ett linne som med sin spets gjorde att det nästan såg ut som ett underklädesplagg, Det var dessutom syndigt rött. Under det hade hon en stabil bh som höll hennes väl tilltagna byst på plats. Och Ja, det var svårt att hålla blicken borta från hennes urringning… På fötterna hade hon halvöppna skor med ordentlig klack och så vitt jag kunde se var hon barfota i dem (kan bli kallt för vi kommer fram rätt sent)

Framför oss hade det tidigare suttit en grupp med studenter eller nå´t.. ja dom hörde i alla fall ihop på nåt sätt för dom snackade oavbrutet och bytte plats med varandra. Till slut gick dom oxå av samtidigt varpå ljudnivån sjönk i bussen. Det var nu oxå betydligt mörkare, både utomhus och inne i bussen… Vi började prata sex! Vi hade haft det trevligt och avslappnat, det var långt till närmaste bänkgranne och jag blir ofta lite kåt när jag åker buss så när hon tog upp ämnet kände jag att jag inte kunde “banga”.
– Ja… vilket är det mest spännande stället jag haft sex på, funderade jag halvhögt viskande. Inne på universitetet hade jag sex med en tjej efter en sittning…
– Inte illa. Jag har en gång gjort det i en biltvätt, kontrade hon… Och en annan gång på trapporna vid Götaplatsen i Göteborg.

Nå´ra kåta och uppkåtande frågor senare kom vi in på vad vi fantiserade om och Alex, som hon ville bli kallad, log och berättade att hon fantiserade om att suga av någon riktigt offentligt, på en buss eller så… Vi log stort men generat och tystnade (det vara första gången tystnaden var pinsam)… Det kan ha varit en medveten invit från hennes sida, men på sättet hon sa det tror jag inte det. Tystnad rådde och jag funderade på hur jag skulle kunna ta tillbaks initiativet. Och eftersom jag var kåt vid det här laget så lutade jag bara tillbaks sätet och knäppte upp byxorna… hon såg mej i ögonen, log. Tillsammans hjälptes vi åt att lirka fram mitt halvstånd. Så lutade hon sej fram utan ett ord och tog långsamt min kuk i munnen.

Först lät hon sin tunga slicka ollonet ivrigt och så upp och ner längst skaftet, kittlade “strängen” med sin tungspets innan hon tog hela härligheten i munnen. Jag växte i takt med hennes smeksamhet. Jag lutade mej bakåt i stolen, bet mej i läppen och höll emot ett stön, medan jag njöt av Alex behandling. Långsamt tog hon nu min kuk allt djupare i munnen drag efter drag. In och ut, ibland tittade hon upp på mej och log, men utan att säga något. Ena handen runkade mej nu medan den andra smekte min mage och min bröstkorg under min tröja. Jag lät sätet glida tillbaka till sitt bakersta läge och min ena hand smekte nu hennes nacke och huvud, följde hennes tempo när hon underbart sög mej. Min andra hand smekte sej sedan mot hennes rygg och ner mot rumpan där hon nu stog på knä på sätet bredvid mej. Om någon tittatde bakåt i bussen skulle dom troligen sett min hand in under Alex byxor, smekande hennes rumpa genom hennes supertunna rosa stringtrosor. Ju mer vågat jag smekte desto mer intensivt sög hon och ju bättre hon sög desto mer smekte jag henne. Vi var inne i en kåt, härlig spiral…

Handen jag haft i hennes nacke behövdes verkligen inte för att visa henne hur hon skulle göra eller för att kontrollera henne. Hennes mun var inte bara väldigt sexig, med underbart fylliga läppar utan den var oxå glupsk och hon visste precis vad hon gjorde och hur hon skulle tillfredställa mej. Ibland tog hon det lugnt kysste mitt ollon och slickade runt det för att ibland djupdyka och ta in den helt och hållet. Ibland runkade hon mej precis framför sitt ansikte å ibland viskade hon hesa kåta ord samtidigt som hon log mot mej… Jag undrade var detta skulle sluta, och såg fram mot svaret.

Mina händer blev allt ivrigare och samtidigt som hon sög mej underbart lät jag nu mina händer arbeta allt mer målmedvetet. En hand under hennes string och den andra in under hennes linne och BH så jag kunde smeka och massera hennes bröst. Brösten var tunga i min hand, men vårtorna underbart känsliga. Trots sin storlek kändes dom märkligt fast och handvänliga. Mina båda händer blev allt ivrigare och trots att jag nu nått fram till hennes anus verkade det som om massagen av hennes bröst kåtade upp henne än mer. Efter att inte tänkt på nå´t annat på en lång stund än på hennes kropp och vår tillfredställelse började jag tänka på det praktiska. På nå´t sätt hade det ju nu varit att föredra att vara på ett annat ställe med mer tid och plats. Men spänningen här och nu var lika sexig som vi hade hoppats. Det var troligen inte mitt fel, men nu tändes det upp i bussen och föraren började prata. Vi satte oss i ordning och skrattade tillsammans. Men så sa hon allvarligt:
– Jag brukar alltid avsluta det jag startat… Vi log mot varandra och gick för att hämta bagaget.

Nå´ra minuter senare satt vi i en hotellbar nära centralstation i Göteborg. Alexandra gick på toaletten och jag gick emot det bord vi sett ut. Baren var halvfull men det såg inte ut som varken dom som jobbade där eller gästerna ville att det skulle komma in mer folk. Då och då kom eller gick någon… just i detta nu Alexandra… från toaletten. Från vårt bord hade man inte mycket koll på lokalen och omvänt var det inte många som kunde se oss i vår vrå. Alexandra log stort mot mej och satte sej nu mycket nära och hennes ena hand smekte över min bröstkorg. Jag var inte sen att hänga på och la min varma hand på hennes höft över glipan mellan linnet och jeanstyget och smekte försiktigt uppåt. I och med det hade jag gått längst och tagit det mest intima initiativet, men hon kontrade och svingade sej plötsligt upp gränsle över mej med ett knä på var sida om mej och med. Vi kystes intensivt och struntade i att det var viss insyn. Jag kände direkt hur det växte till i byxorna och jag är rätt säker på att hon också kände det. Mina händer smekte hennes rygg på utsidan linnet. Ibland ner över rumpan och ibland upp i nacken, men än så länge höll jag mej på utsidan kläderna… även om jag ville och planerade annat .

Hon smakade gott och hennes tunga var mycket villig (vilket jag ju fått erfara tidigare). Hungrig på mer hela tiden, så kyssarna blev allt djupare och min kuk växte och nu kunde jag t o m känna hur hon gned sitt underliv mot min styvnande kuk. Å nu började hon röra sej mjukt och rytmiskt emot min kuk. Vi juckade ikapp, man skulle ju kunna kalla det torrknull (jfr torrsim). Hemma en sak, i en annan stad än där man bor, visst, men inte nykter på en krog, som dessutom troligen hade visst anseende. Jag viskade i Alexandras öra att jag gärna fortsatte med det här på ett annat ställe och då med väsentligt mindre kläder. Hon stannade till tog tag om mitt huvud, kysste mej, log och utan ett ord lämnade vi baren. Ingen reaktion från personalen, ingen från de andra gästerna… kanske såg dom det inte ens?

Väl utanför hotellet frågade Alex med spelad osäkerhet:
– Eh…. Skall vi?… skall vi fortsätta hemma hos mej? och jag tog chansen…
– Vi avslutar det här innan vi går hem till dej sedan.
Det verkade inte som om hon hade nå´t emot det utan tycktes gilla det. Hon log stort och tog min hand i sin och nu var vi på väg mot hennes lägenhet på en sträcka längst kanalen då hon stannade mej.

-Passar det här? frågade hon mej när hon väl bröt tystnaden. Jag hade lite kåtgrötig röst, men ville ändå vara lite dominerande så jag harklade mej och sa att visst, ner å gör ditt jobb. Och det gjorde hon! Min slaknande kuk var snart uppe och hård igen. Uppifrån kunde jag se hur hennes bröst rörde sej rytmiskt till samma fart som hennes sexiga läppar, nu med rätt hög frekvens sög av min kuk. Jag lutade mej ner lite och smekte hennes underbara bröst samtidigt som jag kände hur hennes behandlig började ge önskvärt resultat. Snart skulle det gå för mej. Mina händer masserade allt ivrigare och nu kunde jag t o m känna hennes vårtor genom bhn. Mina händer tog nya grepp och nu hade jag vårtorna i händerna, masserade dom hårt, en i varje hand mellan tummen och pekfingret och det kom ett stön från henne. Hon tycktes gilla lite hårdare tag… Med ena handen om min pung och den andra om min kukrot kunde jag snart inte hålla emot längre utan jag gav en signal om att jag skulle komma, men hon fortsatte hungrigt att suga så jag antog att det var okej att släppa min sats i hennes mun, vilket jag strax gjorde med ett ordentligt stön (trots att jag försökte hålla igen). När hon svalt ett par gånger och hämtat sej, fick även jag smaka… en spermasmakande kyss och vi fortsatte fnissande därifrån.

Väl inne i trapphuset tog jag tag om hennes rumpa, den var mysigt fyllig och satt perfekt i hennes byxor. Och hon gillade det. Hon stannade till sträckte upp armarna i luften och snurrade ett varv så hon stod med ryggen mot mej. Hade jag hållit kvar händerna hade jag smekt hennes fitta nu men en ålande rörelse och böjda knän på värsta tjej-hip-hop-viset gjorde att jag istället helt enligt hennes planer hade händerna på hennes bröst. Linnet åkte upp och vi log mot varandra i spegeln. Trots att hon inte var smal såg magen rätt vältränad och precis som resten av hennes kropp mycket sugen på bus. Men nu var det hennes bröst som gällde, när jag gav det en tanka hade hon nog sagt att det var den känsligaste delen på hennes kropp och det hade jag ju också märkt. Mina händer masserade under linnet men på utsidan BHn och jag kände hur hennes vårtor styvnade till ordentligt så jag kunde nypa dem genom bh-tyget. Hon rullade vidare med sina höfer och jag juckade tillbaks med min kuk mot hennes rumpa och det var tydligt att vi båda gillade det. Hennes leende var ett kåt ett och nu lutade hon sitt huvud bakåt på min axel och jag slickade sexigt hennes väldoftande hals.

*PLING*, abrupt avbrutna igen. Alex skrattade och vi var på hennes våning och snabbt inne i hennes vardagsrum. Jag minns inte mycket om hur det såg ut, mer än att jag tyckte det var stort och fräscht modernt inrett. Vi tog plats på den breda sängen i ett av rummen, hon först och sedan jag. Där åkte blixtsnabbt hennes linne och jeans av å sedan min tröja, mina byxor och så även min skjorta. Ingen av oss hade nå´t att skämmas över. Avklädningsriten hade varit vild och omgärdad av kyssar, tungor, stön och villiga kön. Så lämnar Alex plödsligt sängen och jag följer henne ut i köket och där hon trollar fram en flaska kyld champagne och ett par glas. Jag öppnar flaskan och häller upp. Den ädla drycken, dess doft och dess bubblor berusar oss ytterligare. Hon sätter sej på bordet med fötterna på en stol och vinkar till mej att slå mej ner. Väl där låter Alex skumpan rinna längst sin hals, mellan sina bröst (genom bhn, som är det enda hon har på sej utöver sina string), över magen och ner över trosorna och så ler hon när de tunna rosa trosorna färgas mörka av champagnen. Hon häller lite till och jag lutar mej fram för att smaka från henne. Först från magen innan det når ner till troskanten och sedan från trosan. Jag ser att hon inte har något hår alls som döljer hennes venusberg eller klitta, vilket aldeles säkert förstärker känslan för henne när jag suger i mej skumpan över hennes klitta. Jag slickar viligt än längre ner och där var det redan lite blött efter barhändelsen. Alexandra är inte blyg och långsamt drar vi nu med gemensamma krafter av hennes trosor, som hamnar våta och ensamma på golvet.

-Ta av min BH oxå säger hon och bara 15 sekunder senare lapar jag champagne från hennes fylliga bröst, vars vårtor är stenhårda. Kåthet, kyld champagne och villiga läppar kan göra mycket på kort tid. Så flyttar hon fram mot kanten och jag ställer mej på knä på golvet å så porlar det igen… mellan brösten, via magen över venusberget och över hennes släta venusberg och ner över de än ädlare delarna innan dropparna lämnar min älskarinna för en luftfärd som slutar i min mun…. jag reser mej uppåt och snart har jag nå´t upp till fittan av vilken jag låter mej väl smaka. Åter sitter jag på stolen och mina händer smeker nu även hennes lår, hon lutar sej tillbaks och kan inte låta bli att smeka sej själv lite: en hand över fittan upp över magen och den andra från kinden ner över halsen och till brösten som hon smeker oblygt och rätt hårt. Mina händer drar henne till mej och hon sätter sej upp och lutar sej framåt. Mina händer smeker över Alex fitta samtidigt som mina läppar omsluter hennes ena bröstvårta. Jag slickar först, men när jag tar i lite visar det sej ge större uppskattning så jag masserar, suger och biter accompanierad av hennes kåta stön. Tummen från den ena handen smeker klittan, medan den andra generöst masserar det andra bröstet. Så fortsätter mina läppar neråt via magen…. Mina läppar och min tunga masserar sej ner till hennes ljumskar å hon ligger åter ner och stönar högt på rygg på bordet. Hennes självklara ogenerade sätt att smeka sej själv gjorde mej extra kåt å nu var det äntligen dags… två av mina fingrar penetrerar hennes fitthål och tummen masserar sej fram till klittan. Hon stönar högt vrider på sej och smeker sina bröst då jag låter min tunga placeras emot hennes klitta. Hon skriker nästan rakt ut i sin första orgasm (vad jag vet) för dagen och jag fortsätter slicka henne allt snabbare från venusberget och neråt samtidigt som mina fingrar långsamt pullar hennes våta fitta. Så vänder jag på hennes villiga kropp så hennes mage, sköte och halva lår ligger på bordsskivan… så tar jag mina fingrar å låter tre av dom pulla hennes fitta, och ett att massera sej in i hennes lika villiga anus.. Hon särar benen lite, men har svårt att spjärna emot men försöker jucka tillbaks när mitt finger penetrerar. Så försöker hon ta sej upp på alla fyra men glider istället ner så bara överkroppen är kvar på bordet. Med krampaktigt grepp tar hon tag i bordsskivan å håller emot. Hon har ju sagt att du gillar att bli tagen hårt och längtar nu efter en ordentlig omgång. Inte kunde hon veta att hon skulle få exakt vad hon önskade sej…

Först trycker jag mitt ollon emot fittan… långsamt tränger jag in i… jag är rätt stor, framför allt till omkretsen men det både går bra och uppskattas *ler*. Pressar in ollonet som sagt å när hon förväntar sej att bli stenhårt knullad så drar jag mej ur… nu kvider Alex av kåthet och ber om mer. Jag pressar mej in igen…. å ut… å in. Just som hon åter skall klaga… Då pressar jag in hela kuken och den fyller Alex fitta underbart. Jag kommer in djupt och hårt. Mina händer är kopplade kring hennes midja i ett hårt grepp som kanske kan kännas lite obehagligt om man inte är kåt nog. Så börjar jag med jämna stötar. In-ut… inte så snabbt, men kuken går helt in och helt ut varje gång. Penetrerar hela vägen å så ökar jag farten. Så nu går det undan… nu hinner inte kuken ut helt och hållet varje gång, men det går desto fortare. Mina händer håller fast Alex kropp och nu hörs vi båda stöna högt. Ingen klagan över för mjuka knull längre.

För att komma in än djupare lägger jag upp hennes ena ben på bordsskivan så jag kommer in lite från sidan. Alexandras fitta säras än mer och jag kommer in djupare för varje stöt… så släpper jag ena handen för att istället ta tag i hennes ena bröst som jag masserar hårt. Lite väl hårt i början, men hon vänjer dej snabbt. Jag fortsätter att öka farten. Min kuk, hennes fitta och en förtrollad stund. Det luktar och känns knull. Varmt, svettigt, köns dofter, stön och min pungs rytmiska ljud när den slår emot ditt sköte… Alex första utdragna orgasm har just börjat ebba ut när det snart är dags för nästa. Jag känner att jag också är nära och det verkar som om vi denna gång kommer att få avnjuta orgasmen tillsammans. Nyss stönade hon halvhögt, men nu skriker hon rakt ut. Inga ord, bara ljud och jag känner hur mitt ollon exploderar i hennes underbara fitta samtidigt som hon tycks komma exakt samtidigt. En stund senare har vi åter tagit plats i Alex stora breda säng och vi har fler timmar tillsammans.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.