Home » Gruppsex » Ageplay bland tallarna vid nakenbadet

Ageplay bland tallarna vid nakenbadet

Posted in Gruppsex, Kinky

Plötsligt hade en grupp om 5-6 unga män samlats runt min fru som låg och smekte sig skönt mellan benen. När hon märkte av hur intresserade de var särade hon lite extra på låren så att killarna kunde se hur det riktigt glimrade av sekret där mellan hennes ben. Några av killarna stod och drog i penisarna och till slut tog en av dem mod tilll sig och frågade om han fick röra vid henne. Mia nickade och särade ännu lite mera på benen.

Den unge killen smekte henne längs ena lår upp mot vulvan. Han rörde vid fittan och förde sedan fingrarna mot ansiktet och luktade och smakade på min frus ljuvliga kärlekssaft.

– Får jag slicka? frågade han.

– Mmmm, gärna… gnydde Mia.

Killens stånd blev nästan sprängfärdigt när han hörde det och istället för att gå ner på Mia började han att frenetiskt runka sin penis och sprutade rakt ut i luften efter ungefär trettio sekunder.

Alla de andra runkade nu för fullt de också och två till sprutade i kort följd efter varandra.

Mia blev alldeles tokkåt av att se hur de unga männen hetsades av hennes föreställning och jag hörde välbekanta läten ifrån hennes strupe.

Och jodå! Hon kom riktigt våldsamt, skakade i kroppen och tjöt så att det måste ha hörts av närapå samtliga badgäster.

Orgasmljuden lockade till sig flera nyfikna i alla åldrar och ett antal äldre män gjorde nu de yngre runkarna sällskap runt Mia.

En av de äldre männen lade sig plötsligt och helt fräckt på filten bredvid Mia och började taffsa på hennes läckert brunbrända kropp, men hon protesterade inte och snart hade hon två män till som började utforska hennes kropp med sina händer och tungor på sig…

– Såja! Du slickar ju riktigt duktigt! stönade hon uppmuntrande till en äldre fetlagd herre i sextioårsåldern som hade lagt sig mellan hennes ben.

Nu är det väl bara en tidsfråga innan de vill penetrera henne, tänkte jag för mig själv och knäppte igång kameran för att fånga lite av deras sköna lekar på film.

Och visst blev det samlag. Mia tog villigt emot alla som ville kliva på och under en timmes tid älskade hon med inte mindre än nio äldre män och yngre killar där bland de väldoftande tallarna, den där sköna sommareftermiddagen.

(Ett skönt semesterminne från förra sommaren. Vad håller den kommande i sitt sköte månne?)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.