Home » Bondage » En lyckad Födelsedag

En lyckad Födelsedag

Posted in Bondage

Det var tidigt på morgonen, och jag hade ännu inte riktigt vaknat. Jag höll mig kvar i drömmen ett tag till, för jag var trött, och ville inte kliva upp ännu.
Jag drömde och fantiserade halvt om halvt, om hur dagen skulle bli. Det var min födelsedag, och min man och tillika master och kusin, hade lovat mig en session jag sent skulle glömma. Det var för två veckor sen han gett detta löfte, och han hade förbjudit mig att onanera fram till idag, alltså min födelsedag. Inga utlösningar med andra ord. Men däremot hade han tagit för sig nästan varje kväll. Han hade i vanlig ordning torterat mina bröst med nålar, samtidigt som jag runkat honom till utlösning. I vanliga fall skulle han knullat mig i röven eller fittan efteråt tills jag kom, men under dessa två veckor så hade det varit torrlagt med utlösningar för min del. Därför var jag våt hela tiden nu, och det bultade och kliade i fittan av förväntan.
Efter en timme eller två väcktes jag av master, som brutalt körde in en Ballgag i min mun.
“Upp med dig Slyna”, väste han i mitt öra. “Idag ska du få plågas som du aldrig plågats förr.
När jag klivit upp ur sängen, slet han tag i mig och beordrade mig att ta på mig skinnkjol, hård makeup och en skinnväst. Inget annat.
Jag gjorde som jag var tillsagd, och efteråt beordrade han mig ner i vardagsrummet för att vänta medan han körde fram bilen. “Vi ska ta en tur”, sa han.

Sagt och gjort. När vi åkt ett par mil, började jag undra en del hur detta skulle sluta. För nu var vi inne i ett industriområde, och master var en aning vilse.
“Det ska vara en gul stor byggnad med några lastbilar framför”, sa han.
“Där”, skrek jag till, och pekade åt höger. Det skulle jag aldrig gjort. En snabb örfil, och sen frågade han vänligt; “har slynan fått tillåtelse att tala”? “Nej”, kved jag fram. “Förlåt”.
“Nå”, sa han. “Du hade rätt i alla fall, det är där det är”. “Nu ser jag hur Lester står och vinkar”.
Vi körde fram till porten, och Lester som han hette, släppte in oss. Lester var en liten kort Japan, som inte kunde mycket engelska eller Svenska. Det var mest teckenspråk som master och han kommunicerade genom.
Denne Lester drev nån slags båtklubb, fick jag senare veta.
Nå, dom slet ur mig ur bilen, och ledde mig in i den ofantligt stora lokalen. Där inne blev jag ledd fram till en travers. Master som bundit mina armar bakom min rygg, hakade fast mig i traversen med ett elakt flin. “Nu ska du få ditt lila luder, som du aldrig fått förut”.
Häpen och förvirrade hissades jag upp i luften. Lester som styrde traversen, styrde mig dinglande fram emot en enorm dieselmotor som satt fast i ett gammalt lastbilschassi. Master som stod och tog emot mig, särade mina ben, och satte fast mig tvärs över den stora V åttan. Dom hade en enorm dildo som dom hade satt fast på mitten, och den fick jag i fittan. Master tog av mig skorna, och tryckte fast mina fotsulor mot vart grenrör, och säkrade dom där med silvertejp. Han var mycket inne på fottortyr också, så jag förstod att det var värmen från grenrören som var plågoriset nummer ett.
Nåväl. Han häktade loss mig från traversen, och lät mig var ifred, medan jag beskådade vad som komma skulle. Aldrig hade min perverterade fantasi kunnat få ihop det scenario som nu utspelade sig framför min blick.
Lester öppnade en dörr in till vad jag tror var ett kontor, och ledde ut en Åsna och en Känguru. Kängurun spände dom fast i en elsvets, och åsnan placerades med huvudet framför motorns fläktblad. Ett långt rep var fästat om halsen på den, så den skulle dras in i fläkten allt eftersom den snurrade.
Lester placerade ut stolar i rader, och när han gjort det så tog han sin mobil och ringde ett kort samtal.
Efter nån minut vällde det in mängder med Japaner in i lokalen. Alla män.
Dom satte sig på stolarna, och knäppte upp gylfarna. Alla började onanera, så också Lester. Master som ledde föreställningen, startade motorn jag var fastspänd på, och vibrationerna av tolvliters diesel V åttan, fick det att snurra i skallen på mig. Åsnan blev livrädd och började skrika. Kängurun började rycka i Spasmer, när Lester drog på Strömmen.
Master ökade till maxvarv på motorn, och jag kände hur fittan vispades upp av den enorma dildon. Fotsulorna hade börjat smälta, och det stod en tjock rök omkring mig av dieselavgaser och bränt kött. Vibrationerna och vrålet från motorn fick mig att kräkas.
Japanerna och Lester runkade som galningar, och master skrattade vansinnigt.
Åsnans skrek i dödsångest, och dess huvud närmade sig fläktbladen. Plötsligt blev den tyst, när dess huvud slets sönder, och blod och hjärnsubstans sprutade ut över Japaner, väggar och tak.
Det var nära klimax nu för Japanerna. Och när slutligen Kängurun tog eld av strömstyrkan, som började dom spruta ner både sig själva och varandra.
Jag svimmade av smärtan i mina fötter, som nu var två förkolnade klumpar.

Jag vaknade sedermera på intensivvårdsavdelningen, och en leende master, gav mig en kyss och en blombukett.
Jag var lycklig om än jag hade ont. Fötterna var amputerade, och fittan var sydd med tjugoåtta stygn. Men det var det värt. Nu vet jag min plats här i världen, och master kör omkring mig i min rullstol när vi ska nånstans.

Hur han lyckades att inte bli anmäld för nånting? Jo han arrangerade en bilolycka, där det såg ut som om bilen börjat brinna, och ett järnrör hade trängt in i kupén och upp i min fitta.

Japanerna vet jag inte hur det gick för sen, men Lester skickar då och då nåt vykort till mig från Japan.

“Lyckliga Vivianne”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.